andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1000
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« on: January 15, 2008, 03:19:39 PM » |
|
ok...am vaz azi un anime pe nume yakitake japan! kre desi se vrea comedie, e atat de putin amuzant k imi vine sa imi tai sprancenele sa clipesc mai des. asa k topicu asta e facut pt cei ce au vaz un anime prost si vor sa il recomande altora. fara insulte prea grele. doar o mica avertizare...EU NU M-AS UITA LA EL!
|
|
|
|
Yazoo
Stop stealing my ryo!
Hidden-nin
Chakra: 312
46.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #1 on: January 15, 2008, 03:41:49 PM » |
|
Acum depinde si de gusturile fiecaruia; un anime considerat de unii ca prost, s-ar putea sa placa chiar foarte mult altora...lucru mai mult decat des intalnit (vezi seriile Dragon Ball, One Piece si altele). Uite cateva din anime-urile care mi-au mers mie pe langa si pe care chiar nu le-am putut digera si care nu le-as recomanda nimanui:
* Samurai Shodown: The Motion Picture - dupa primele 15 minute eram atat de scarbit de existenta acestui anime ca imi venea sa sparg monitorul. Asta venind din partea unui fan SS inrait. * MD Geist - un OVA ce s-a vrut a fi prost, altfel nu-mi pot da seama cum a iesit asa ceva din aceea casa de productie. * Samurai Deeper Kyo - seria asta a avut un potential urias, dar nu l-a materializat. Daca a citit careva manga-ul intelege ce vreau sa zic. * Noir - deloc prost, dar plictisitor pana in maduva. Un anime ce nu te prinde deloc, cu o poveste situata undeva in spate, ca o oarecare premisa la actiune. * DearS - o clona imbecila dupa mult mai agreabila serie Chobits. * Dragon Ball GT - limita de putere si de evolutie ca caracterelor impusa la finalul Z-ului este calcata in picioare de americani doar pentru a mai scoate cateva episoade de dragul lelii in care tot universul DB se duce de rapa. * Powerpuff Girls Z - Japan rapeing our childhood 24/7 * Shaman King - la fel ca si cu SDKyo, daca se urmarea indeaprope manga-ul iesea o serie geniala. * YU-GI-OH! GX - trust me, GX isn't that bad [cu toate ca comparabil cu seria originala este net inferioara], 4Kids made it suck so much. Vreti sa va uitati la serie, cautati-o in japoneza.
si altele.
|
|
« Last Edit: January 15, 2008, 03:49:35 PM by Yazoo »
|
|
~ stresiune ~ ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #2 on: January 15, 2008, 04:08:46 PM » |
|
wow....omu asta kiar k le uraste XD. pai...uitasem si eu de SK si SDk...SDK e prost indiferent cum ai lua-o...manga e asa de liniara si previzibila uneori. nu mai zic de lupte k sunt numai teleport+slash [zici k joaca Andrei Matache DotA] SK are exact 4 episoade bune...hai 5. si anume cele cu luptele principale, genial ecranizate. in rest...pwned. YGO dak stau sa ma gandesc esti si el net inferior mangai, deoarece YGO seria pare un Pokemon cu carti de joc, in timp ce manga e asa violenta si dark uneori k ma simt mandru k o am in calc. GX manga e complet diferita de serie. manga e kiar buna, necliseica si inovatoare. seria....too kidsy.
|
|
|
|
yuki
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 14
13.00 ryo
View Inventory
Send Money to yuki
~*ã¦ã‚“ã—-ファン*~
|
|
« Reply #3 on: January 15, 2008, 04:29:07 PM » |
|
Here I go... Renumitul Legend of Duo. Nu va uitati la el (si punct). Apoi, as zice Yumeria. Ideea anime-ului era interesanta, dar nu ma atras in nici un fel. Chestiile alea rele din lumea viselor zici ca erau cutii sferice de conserve . Next, Tales of Eternia. O fi misto, dar eu n-am indraznit sa trec de episodul 2. Ma plictisea... Si probabil mi-or mai veni altele in minte sau oi mai vedea unele neinteresante
|
|
|
|
Ariadna
Classified
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 11
38.00 ryo
View Inventory
Send Money to Ariadna
|
|
« Reply #4 on: January 15, 2008, 05:25:56 PM » |
|
As fi dorit sa incep cu Elfen Lied, dar nu e cazul, avand in vedere ca a fost vizionat de majoritatea fanilor anime si este, de asemenea, ridicat in slavi pe orice forum. "Yeiiii Elfen Lied! Lucy! Blood! @_@" <-- replica pe care o primesc atunci cand intreb un asa zis fan ce gaseste interesant la acest anime. Probabil sangele face toata treaba... rofl, what's wrong with you people? As putea spune la fel de multe despre faimosul Loveless >_> Desi imi place genul respectiv, nu pot spune acelasi lucru despre poveste, personajele cu urechiuse .. wah. Ok, let's see : -Afro Samurai- ma asteptam la ceva gen Samurai Champloo, dar n-a fost sa fie. -Angel's Feather- un shounen-ai mai mult decat plictisitor. Macar tipii aratau bine, asa ca am reusit sa vad ambele episoade. -Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan- sa clarific un lucru: nu am absolut nimic impotriva sangelui care curge cu nemiluita, dar macar sa existe un motiv bine intemeiat pentru aceasta. Ok, avem de-a face cu o eleva care invarte o bata toata ziua, lovindu-l pe al sau coleg, din capul/stomacul/whatever caruia se dezlantuie fantani arteziene de sange. Interesant, nu? Asa credeam si eu. -High School Girls- ce-i drept, e tare amuzant la inceput, dar pe parcurs devine enervant. -Hitsuji no Uta- mi-au placut la nebunie personajele, au avut parte de o evolutie interesanta in doar 4 epidoade, dar povestea nu m-a atras absolut deloc. -Trava - Fist Planet- as vrea din tot sufletul sa-l aseman cu Dead Leaves, dar asta ar insemna sa ma mint singura. Creaturi ciudate intr-o naveta spatiala, avand un limbaj de cartier.. cam atat demn de mentionat. Restul nu conteaza, sincer. -Goshuushou-sama Ninomiya-kun- o prostie si jumatate. Atat am avut de spus. -Zettai Shounen- interesant concept, pacat doar ca nu au stiut sa-l mentina astfel. Si nu in ultimul rand: * Powerpuff Girls Z - Japan rapeing our childhood 24/7
QFT!
|
|
« Last Edit: January 15, 2008, 05:31:53 PM by Ariadna »
|
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5 on: January 15, 2008, 06:39:35 PM » |
|
Here I go... Renumitul Legend of Duo. Nu va uitati la el (si punct). Apoi, as zice Yumeria. Ideea anime-ului era interesanta, dar nu ma atras in nici un fel. Chestiile alea rele din lumea viselor zici ca erau cutii sferice de conserve . Next, Tales of Eternia. O fi misto, dar eu n-am indraznit sa trec de episodul 2. Ma plictisea... Si probabil mi-or mai veni altele in minte sau oi mai vedea unele neinteresante
total de acord cu duo...e poze dom'le! Afro Samurai- ma asteptam la ceva gen Samurai Champloo, dar n-a fost sa fie. -Angel's Feather- un shounen-ai mai mult decat plictisitor. Macar tipii aratau bine, asa ca am reusit sa vad ambele episoade. intr-adevar...la cat potential avea, a dezamagit...iar Feather's just too lame....
|
|
|
|
adicrst
One Piece Fan
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 442
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #6 on: January 19, 2008, 01:34:22 AM » |
|
Serial Experiments Lain -- totally sucks si imi pare rau ca am stricat un CD cu animeu asta.
|
PANA DUPA LICENTA NU MA MAI STRESATI CU NIMIC !!!
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 242
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #7 on: January 19, 2008, 12:30:52 PM » |
|
kidy grade , cat nu suport loli type lumier fara sani dar cu chilotei la vedere (dak e sa fie echhi fai frate sani cat capu , nu k mar atrage dar asa mi se pare normal , e ca si cum ai avea un tip musculos care arata bine cu ... minuscula , nu merge ,ori e echipat de la a-z, ori deloc) aaa si povestea e naspa
kaledo star dak nu esti fata , si chear dak esti fata si nu ai sub 13 ani , nu til recomand
categoria care cuprinde cele mai naspa animeuri dupa mine e hentati ,deci sunt unele absolut stupide , grafica sub nivelul mari ,iar dak ma uit pana la capat o fac cu sonorul stins , nu pot frate sa rezist 20-30 de min sa o aud pe una cum tipa , a ,ah , uh ,ih ,mh, uh , bh ; dureaza pana gasesti ceva de calitate la hentai
|
Ichimaru Gin, uhhh prea hot
|
|
|
Yazoo
Stop stealing my ryo!
Hidden-nin
Chakra: 312
46.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #8 on: January 19, 2008, 12:35:59 PM » |
|
Serial Experiments Lain -- totally sucks si imi pare rau ca am stricat un CD cu animeu asta.
Ahem, cum am zis si in primul post, doar ca o unora nu le va place anumite anime-uri, asta nu inseamna ca nu sunt faine. SEL e unul din cele mai complexe, mai deep si mai interesante dementia/cyberpunk pe care le-am vazut vreodata, desi a trebuit sa ma uit de 2 ori la el ca sa inteleg unele faze. Ideile erau foarte originale [daca stai sa te gandesti...nu ninja, nu samurai etc.], faza cu Wire, personalitatile multiple, evolutia personajului, toate sunt extrem de bine realizate. Insa nu este un anime pentru oricine, ca multe altele de altfel. Mai vazusem pe undeva, unu zicea ca GITS SAC e de kko ca el nu l-a inteles. Mdaa... Sper sa nu mi-o iei in nume de rau.
|
~ stresiune ~ ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #9 on: January 19, 2008, 12:40:06 PM » |
|
Ahem, cum am zis si in primul post, doar ca o unora nu le va place anumite anime-uri, asta nu inseamna ca nu sunt faine. SEL e unul din cele mai complexe, mai deep si mai interesante dementia/cyberpunk pe care le-am vazut vreodata, desi a trebuit sa ma uit de 2 ori la el ca sa inteleg unele faze. Ideile erau foarte originale [daca stai sa te gandesti...nu ninja, nu samurai etc.], faza cu Wire, personalitatile multiple, evolutia personajului, toate sunt extrem de bine realizate. Insa nu este un anime pentru oricine, ca multe altele de altfel. Mai vazusem pe undeva, unu zicea ca GITS SAC e de kko ca el nu l-a inteles. Mdaa... Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. corect. aici se pune problema ce cauta fiecare la un anime. SEL nu ma atrage pt k e prea plictisitor. bine, nu l-as antirecomanda, k mai sunt oameni krora le place sa isi sparga cerebelul gandind. in schimb, filme k Tekken da. grafica: sucks. povestea: o stiati deja. coloana sonora: o sg melodie kre mi-a ramas in cap. per total: ma bucur k am pierdut cd-ul. xcum, topicul nu e de natura de a da standarde, ci de a impartasi pareri. cam cum crezi k s-a simtit kyo knd a vazut k si tu si eu denigram seria SDK? XD
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 113
75.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #10 on: January 19, 2008, 02:01:11 PM » |
|
mdah.... mie personal mi'a placut sdk, pt k nu obisnuiesc sa citesc manga .
evident, asta a fost offtopic
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #11 on: January 27, 2008, 03:37:46 PM » |
|
alt anime din categoria: doamne, de ce ma urasti? TENJOU TENGE pe cat de faine sunt primele 6-7 episoade, pe atat de mult duhnesc restu. abia am vaz ultimul episod...am ras mult, da degeaba, dak restul seriei e aiurea. si cat potential avea....
|
|
|
|
Hiryuu_Hina
New promoted Genin (D-rank mission)
Chakra: 9
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to Hiryuu_Hina
someday you'll learn to fly with broken wings....
|
|
« Reply #12 on: March 11, 2008, 10:56:02 AM » |
|
Eu am in top doar doua animeuri nasoale momentan (sper sa nu mai intre niciunul >.> )
so ,let go:
1. Legend of Duo - it stinks! are episoade de 5 minute (nu mint! am descarcat seria de 12 episoade!!! ) deci in total ar veni 60 de minute de anime Oo'''' cea mai scurta serie din viata mea.... Grafica sux ... in unele faze parca e flash! Astia cu animatia probabil ca le era lene...ca e pacat de poveste , e chiar bunicica (nu extraordinara ,dar sa zicem ca-i destul de buna) . Povestea e cu vampiri si e shounen-ai (nu v-as recomanda totusi animeul ca e varza )
2.Capitanul Tsubasa - e cu fotbal -.-'''' iar povestea nu prea are noima... eu cel putin nu am priceput mare lucru... mai departe nu am ce comenta ,din moment ce nu l-am urmarit cu interes...
Nu am pus la socoteala animeurile gen Parrapa The Rapper (ma indoiesc ca am scris corect) si unul care il tot da pe Anima(X) , ceva cu animale-legume , ca eu nu le consider animeuri in toata regula ^^ Anime e la mine ce are o poveste cu sens si care are totusi personaje ce seamana a oameni.
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #13 on: March 11, 2008, 11:54:54 AM » |
|
1. Legend of Duo - it stinks! are episoade de 5 minute (nu mint! am descarcat seria de 12 episoade!!! ) deci in total ar veni 60 de minute de anime Oo'''' cea mai scurta serie din viata mea.... Grafica sux ... in unele faze parca e flash! Astia cu animatia probabil ca le era lene...ca e pacat de poveste , e chiar bunicica (nu extraordinara ,dar sa zicem ca-i destul de buna) . Povestea e cu vampiri si e shounen-ai (nu v-as recomanda totusi animeul ca e varza )
XD e clar k seria asta e de ocolit...da dak vrei serie scurta, sa te uiti la KOF another day...4 ova, de cate 9 minute fiecare... NU antirecomand KOF another day...doar k e si mai scurta decat Duo, dar la calitate nu se compara...
|
|
|
|
|
|