Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 12, 2007, 04:16:51 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: sasuke vs Orochimaru
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: care credeti ca ar fii cel mai bun ????
sasuke 8 (50%)
orochimaru 8 (50%)
Total Voters: 16

Pages 1 2
Author
Topic: sasuke vs Orochimaru  (Read 106 times)
smasher
deify me !
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 337

loved by few hated by many respected by all

« Reply #15 on: September 20, 2007, 08:31:52 PM »

revenind ... ar fi prea SF un newb ... sa bata un sannin ... nici naruto cu kyuuby nu a putut sa il invinga pe jiraya

acoo jteem ji noi k sunt desene da' ji astea sunt facute sa para cat de cat reale ...

Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music running throu my veins
Hardstyle is the music i cant explain
Hardstyle is the music that makes me INSANE !

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hidden-nin

Chakra: 24

Jabberwock

« Reply #16 on: September 20, 2007, 11:06:56 PM »

orocimaru , dak stai sa te gandesti sasuke a devenit puternic in astia 3 ani k la copiat pe orocimaru, poate si orochimaru nu la invatzat attea k sa nu piarda in fatza lui in caz k se revolta sa nu fie in dezavantaj , lui orochimaru ii trebuie doar un corp puternic in care sa intre si eventual ceva special in funktie de corp (cum era ala cu oase cum sunt ochii lu sasuke) tehnicile nu e obilgatoriu sa le explice lu sasuke, candintra in alt corp mintea cu amintiri cu tot ramane aceias

cucos_andrei94
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #17 on: October 13, 2007, 08:08:55 AM »

tre sa fie si orochimaru invins odata asa ca de ce nu sasuke sal asasineze +ca stie si cate va tehnici alm lui orochimaru asaca hai sasuke :d/ :d/ :d/ :d/ :d/

anarazell
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 12

« Reply #18 on: October 22, 2007, 10:55:28 PM »

mei nuj c sa zik nu cred k sasuke sar lasa invins asa qm naruto are un vis si nu se lasa niciodata batut pt k visu ii da putre cred k si sasuke nu va lasa sa se intample cv q el pana nul distruge p itachi... nuj asta e parerea mea si in plus orocimaru tr si els a moara odata si o data poate nu sal omoar sasuke dar d murit tot tr sa moara

-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin

Chakra: 202

Sunt un ninja de elita ...credeti-ma

« Reply #19 on: November 10, 2007, 04:54:01 PM »

Mda da vezi .....sasuke si orochimaru grea decizie  eu zic ca totusi sasuke ...in prima parte orochimaru este mai bun d ama rog tot sasuke invinge eu asa zic....

Pages 1 2
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Naruto | Topic: sasuke vs Orochimaru « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne