News: Cu cat aveti mai multe posturi cu atat veti avea acces la mai multe sectiuni

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 18, 2008, 08:38:46 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pirates of the caribbean 1,2 and 3  (Read 31 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 374

200.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« on: December 23, 2007, 10:38:33 PM »

Am ramas nitel de tot uimita cand am vazut ca lipseste de la filme aceasta serie.Am extrem de multe de spus despre aceasta trilogie care pentru mine a ''spart tiparul''.Voi incepe in primul rand cu Johnny Depp care...iertare celor care nu cred asta...a fost genial in acest rol...si merita Oscarul pentru nu 1 nici a 2a ci pentru TOATE cele 3 parti.De la poantele ''subtile''dar extrem de ingenioase si pline de haz pana la luptele cu spada si aventura pe mare ce iti taie rasuflarea,acest film m-a uimit atat prin scenariul ''lipsit TOTAL'' de cliseele clasice unde ''totul pare asa cum este'' cat si prin efectele vizuale extraordinare si spectaculoase.Un bravo merita binenteles regizorul Gore Verbinsky si producatorul Jerry Bruckheimer,care mi-au dovedit inca o data,ca ceea ce fac nu este un lucru usor,ba chiar..putem spune cu mana pe inima ca putini au ...FOARTE putini.. au atata imaginatie inca sa creeze ceva ''fara defecte''.Cu o distributie foarte bine aleasa....iar aici inca un extraordinar merge pentru Geoffrey Rush care a fost de asemenea genial in rolul capitanului Barbossa...povestea m-a fascinat extrem de mult...prin..unicitatea..si variatiunea ei....prin...schimbarile extraordinar de frecvente de situatie si de tabere..(    Heaven forbid!...in viata mea nu am ametit atata la faza..''cine pe cine tradeaza'' ) 
Am de comentat foarte multe lucruri..aproape la fiecare scena...dar..ma voi abtine cat de mult cu putinta.Inca un bravo pentru Peter Skarsgaard[DOAMNE...sper ca i-am scris numele bine...!  )     in rolul lui Davy Jones..care a adus cu el o poveste extrem de interesanta..si plina de urcusuri si coborasuri.Sa nu uitam busola lui Jack...voai..deci..obiectul cel mai extra din acest film pe langa inima lui Davy...niciodata n-am inteles cu siguranta UNDE arata that damn compas...incotro...care era marea dorinta a lui Jack...mereu am crezut ca inteleg..mereu ma lasa apoi iar in ceata..f inteligent acest joc psihologic..partea a 3a a fost..nuj..cea mai..''subtila'' muuulte lucruri mi-au dat batai de cap..
Niciodata nu m-as fi asteptat..ca in 2003 cand am vazut prima parte lucrurile sa se schimbe atat de mult...credeam c-o sa fie un alt film de pirati..oh...how wrong was i  .

Poate ca altii ...cu siguranta..altii nu vor fi de aceeasi parere cu mine...insa...acest film a fost unul foarte bun..si eu una..il aplaud din toata inima...si pot spune..ca ''face toti banii'' Mi-a parut f rau cand am vazut ca partea a3a s-a terminat...eh..another good movie done..damn!   Stimele mele...YO HO....AND A BOTTLE OF ROM..[''why is the rom always gone?''  ]

never ever tell a dmc fan that u finished  very hard without using combos..nevan..and not knowing what dance macabre is or how u do i
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: