News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 09, 2008, 06:43:19 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Old-school Mecha anime ~  (Read 64 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 310

35.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« on: December 18, 2007, 12:52:46 PM »

Nu cred ca e un adevarat fan anime pe aici care sa nu-si aminteasca de batranii roboti gigantici care ne-au fermecat in copilarie.
Cine nu-si mai aminteste de legendarii Saber Rider, Colt sau Fireball si de robotul lor, Ramrot (Bismark - cowboy mecha, n-o sa-l uit niciodata). Sau de incredibili MacStar 1 si 2 din seria MacRon 1 (Goshogun), ori de celebrul Voltron. Plus multi alti mai putin cunoscuti pe la noi cum ar fi Mazinger Z, UFO Robo Grandizer, Getter Robo, Tekkaman, Combattler V, Baldios, Gaiking,  Gekiganger sau batranii asalt mechas din Patlabor sau pe cei din Robotech si multi altii. Comparabili cu ce e acum un anime mecha erau si foarte corny; majoritatea aratau ca un om imbracat in armura, aveau atacuri pe care le tipau (Dizer Punch, Robo Beam etc.) si multe alte chestii. Un anime ceva mai nou, is stilul impus de clasici ar fi GaoGaiGar, o serie care v-o recomand. Insa io cred ca acesti batraneii merita macar acest mic topic ca un omagiu pentru ce au fost odata.

« Last Edit: December 18, 2007, 01:06:36 PM by Yazoo » Logged

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 240

113.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #1 on: December 18, 2007, 01:10:43 PM »

Saber Rider au fost primul pe care iam vazut din genul asta , parca erau tradusi "serifi spatiali" >.< ce mica eram cand iam vazut , atunci eram wow cat de tare e desenul asta si calutzi sunt roboti , hehe chear k mai facut curioasa sa ii caut pe net , tnx

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 310

35.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #2 on: December 18, 2007, 01:29:17 PM »

Da, Serifii Spatiali ii zicea...cu Furia Rosie Turbo a lui Fireball.   Am gasit acum mult timp un torrent cu seria dublata (impecabil) in germana si am luat-o desi m-a tinut cred o luna ca mergea ca draq download-ul. E probabil singura serie de genu care o am full, in rest nu se mai gasesc decat cateva episoade. Ba nu, mai era si Voltron ca ala nu m-a interesat asa mult si acum nu-l mai gesesc. MacRon 1/Goshogun nu gasesti pe nicaieri, iar din celelalte doar cateva episoade, si de obicei pe torrente ce merg incet de ti se face parul maciuca. Am luat acum ceva vreme o serie de filme cu Mazinger Z si Great Mazinger, in diferite situatii...vs Devilman, vs Grandizer, vs Getter Robo, vs Ankoku Daishogun sau vs Dr Hell si am ras la ele de m-am stricat; mai exact la subtitrarile infecte pe care le aveau. Acum iau OVA-ul de la Gekiganger 3, abia astept!
« Last Edit: December 18, 2007, 01:33:16 PM by Yazoo » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 1007

97.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #3 on: December 18, 2007, 08:14:56 PM »

tekkaman mereu mi s-a parut si inca mi se pare capodopera....de la serie pana la ova...genial facut.
saber rider kiar imi placea knd eram mic si comentam in fiecare zi episoadele cu un amic kre se uita si el....
in rest...doar dak gundam wing intra aici....acum prefer mecha mai moderne...mereu o sa fiu un fanatic gundam...desi cele vechi, in afara de wing si 08th ms team, mi se par penibile...

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 233

30.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #4 on: December 19, 2007, 02:43:10 PM »

tekkaman a fos timpresionant... am reusit sa vad 3 episoade ca doar atat am reusit sa descarc... intr'adevar, genial.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: