|
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 230
234.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #1 on: December 17, 2007, 10:50:55 AM » |
|
super tare ,e mult de asteptat dar nu e asta problema sut prea bucuroasa k mai scot astia ceva legat de dbz
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 308
202.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #2 on: December 17, 2007, 11:14:11 AM » |
|
Nu am mari sperante pentru acest viitor film. Sunt curios insa cum vor incerca ei sa reproduca stilul exploziv Dragon Ball; o clona de Matrix kung-fu ar fi prea aiurea. Si mai sunt interesat de poveste; vor reproduce o parte din serie, sau vor face un spinn off ca filmele de animatie? 15 august e departe...
|
|
« Last Edit: December 17, 2007, 11:16:09 AM by Yazoo »
|
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
234.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #3 on: December 17, 2007, 11:51:21 AM » |
|
sincer ma astept sa fie mult mai bun decat celalant film db
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 308
202.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #4 on: December 17, 2007, 01:48:00 PM » |
|
sincer ma astept sa fie mult mai bun decat celalant film db
Daca te referi la DB The Magic Begins, atunci nu tre sa-ti faci griji; nici nu tre sa depuna mult efort sa scoata un film mai bun ca acela. Tha movie was made to suck.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 853
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5 on: December 17, 2007, 01:52:03 PM » |
|
Nu am mari sperante pentru acest viitor film. Sunt curios insa cum vor incerca ei sa reproduca stilul exploziv Dragon Ball; o clona de Matrix kung-fu ar fi prea aiurea. Si mai sunt interesat de poveste; vor reproduce o parte din serie, sau vor face un spinn off ca filmele de animatie? 15 august e departe...
pai din ce am citit in articolele alea, piccolo e tip rau...deci inseamna k e spre finalul DB sau inceputul DBZ....si eu ma intreb ce au de gand...si dak comprima povestea asa cum s-a intamplat in dbz movie 14, ar fi ok.
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 116
233.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #6 on: December 18, 2007, 12:55:28 AM » |
|
poze ceva in afara de cea cu piccolo avem?
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
234.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #7 on: December 18, 2007, 11:31:55 AM » |
|
aia cu picolo cred k are un an de zile , am crezut k este doar o simpla poza , nu k ar fi personaj din filmul asta
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 374
200.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #8 on: December 18, 2007, 06:39:25 PM » |
|
wow.... Cool...can't wait!Hmm...20th Century Fox?Emmy Rossum... well..vreau sa vad..sincer...deja nu mai am rabdare.
|
never ever tell a dmc fan that u finished very hard without using combos..nevan..and not knowing what dance macabre is or how u do i
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 1652
OfflineFlag:
210.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #9 on: December 24, 2007, 01:26:54 AM » |
|
Poza aceea cu picollo are vreo 3 ani. Poze si alte afise nu s-au facut inca deoarece numai cat s-au nominalizat actorii. Mi se pare cam ciudat sa faci un afis fara actorii principali.
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
200.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #10 on: January 13, 2008, 11:37:59 PM » |
|
E un articol in revista tvmania...despre acest film..nici nu zici ca e vb de filmu asta..ia cititi c zicea: ''KUNG FU CU EXTRATERESTRII Povestile japoneze revin in actualitate,cu o noua productie cinematografica:''Dragnball''.Subiectul e reprezentat de un razboinic extraterestru protector al pamantului,care incearca sa impiedice colonizarea acestei planete.Altfel spus: multiple efecte speciale ptr marile ecrane.Din distributie face parte Chow Yun Fat,care este capul de lista in distributia filmului''
Personal... they got it all wrong....kung-fu cu extraterestrii???WTF??oriq...astept..pareri...!!!!!!!!!
|
never ever tell a dmc fan that u finished very hard without using combos..nevan..and not knowing what dance macabre is or how u do i
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 436
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #11 on: January 27, 2008, 04:41:52 PM » |
|
pai din moment ce au dat si in revista inseamna ca ar trebuie sa fie putin mai credibila idea (asta daca nu or vazut undeva pe situri si ei info si nu or verificat nimic, asa cum fac ziaristii romani). Referitor la modul de prezentare...asta e, ii clar ca nu are habar despre ce vorbeste autorul
|
失われた路上生活...
|
|
|
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
234.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #12 on: January 29, 2008, 11:51:34 AM » |
|
KUNG FU CU EXTRATERESTRII nu stiu dak sa rad sau sa plang , aoleu in ce hal suntem ,nici de celebrul dbz nu stim nimic
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
200.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #13 on: January 29, 2008, 07:11:13 PM » |
|
Crede-ma..reactia a fost aceeasi...pur si simplu...am ramas.. [retards]..cv de genu...sper totusi sa nu fie o rusine totala filmul...dar daca il americanizesc si pe db..at..o sa iasa probabil ceva de plans...nu de ras....oriq ar fi..tot nu va fi bn...totusi..sa pastram speranta...cn stie..
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 116
233.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #14 on: February 03, 2008, 12:28:04 AM » |
|
Rabdall Duk Kim, actorul consacrat pentru rolul sau "Fauritorul de Chei" din Matrix Reloaded, a anuntat pe site-ul sau web ca va juca in rolul lui Gohan in productia live-action a celor de la Twentieth Century Fox, adaptare dupa DragonBall Manga, a lui Akira Toriyama. Personajul lui Kim [Goku] a fost cel ce a crescut personajul principal, Goku [interpretat de Justin Chatwin] in manga, si nu trebuie confundat cu fiul mult mai faimos al lui Goku, cu acelasi nume. Pe langa Chatwin, Marsters si Kim, cast-ul ii include si pe Emmy Rossum (The Phantom of the Opera film, The Day After Tomorrow) in rolul lui Bulma, Eriko Tamura (Heroes) in rolul lui Mai, Jamie Chung (The Real World) in rolul lui Chi Chi, Joon Park (Speed Racer) il rolul lui Yamcha, si and Chow Yun-Fat (A Better Tomorrow, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Pirates of the Caribbean: At World's End) in rolul Maestrului Roshi. Filmarile au inceput in Mexico City, iar studio-ul planuieste lansarea filmului pe 15 August.
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
|