News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 03, 2008, 09:32:19 PM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Emo  (Read 656 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 242

150.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #30 on: December 24, 2007, 04:31:50 PM »

dar tu nu ai de unde sa stii deoarece nu sti sa faci diferenta intre o melodie de la Bambi si una de la My dying bride.
hai sa iti fac pe plac ,numai sa nu te bucuri prea tare  , nu stiu sa fac diferentza intre bambi (care stiu k parca e o formatie romaneasca de acum 5 ani) si my dying bride fiinca nam auzit de ei in viatza mea , nu melodilelor nici macar numele formatie

Te rog nu vorbi in nestiinta de cauza
dupa ce a postat sakura linkurile alea 

*ahem* aia din anii 80' comparati cu astia din anii curenti sunt diferiti RAU.
exact , si eu tot o tin pe a mea k astia din prezent sunt foarte inspirati de j-rock si faza cu hikimorori

Iar in ziua de azi, cei care se numesc ei insisi "emo",sunt emo doar pentru style...
('cause e tare la moda sa fii emo.... la mine la scoala, toate fetele sunt emo... si daca ma uit bine si citesc ce
inseamna cu adevarat emo... sunt departe de a fi...)
CORECT si k lumea nu suporta stilul emo este datorita faptului k ce stiu ei k inseamna emo este concluzia la ce vad la asa zisi emo , care din pacate au influentzat atat de mult acest stil incat nu se mai intzelege nimic din e k exista/nu exista pink si black emo , k exista/nu exista moda emo , k nustiu ce formatie este/nu este emo

togmai din cauza acestei faze cu sa fi la moda , uni sau numit emo si chear au duso la extrem taindush venele si ajungand sa fie chear anti sociabili , toate din cauza unui amarat gen de muzica , sincer eu nu suport sa fiu categorisita housaritza sau rocartza, raparitza etc in functie de ce ascult , ascult o melodie ca imi place chear nu ma intereseaza dak e veche sau nu , chear nu ma intereseaza dak la uni nu le place , dak ascult o melodie, doua rock asta nu ma face rocaritza , sa stiu istoria rockului ,sa enumar genurile si formatile genurilor respective din 70' panan prezent , nu o sa port nici o data 30 de bratzari pe mana si mai ales pe cele cu tzepi k mi se par prea stridente , nu o sa imi gauresc fatza nu o sa ma dau cu creon negru de ochi pe buze , nu o sa port haine negre si foarte largi sa stea k cortu pe mine , si nici nu o sa am tricou reclama la mai stiu eu ce formatie , concluzie nu prea ma stresez asa mult cu muzica poate nu ma pricep indeajuns de mult k sa dau lecti , dar nici nu vreau k parerea mea sa fie urmata sau sa imi zica cineva da bai ai dreptate , am si eu acolo niste cunostintze generale , poate rea vagi pt ce ar insemna pt voi cunostintze generale , dar miam dat si eu cu parerea : emo o fi fost el un stil de muzika la inceput , dar in zioa de azi sa pierdut acest stil find influentzat de faza cu j-rock si hikikomori , si este in continua schimbare find adoptat de tot felu de pusti k e la moda si aia care habar nau despre ce este vb inventeaza lucruri , completeaza golurile pe care nu le stiu si acest gen de muzica a ajuns un mare circ ,ok suntetzi fani ai adevaratului stil emo , fiti fratzilor ce vretzi chear nu ma intereseaza ,eu doar miam spus parerea k vati simtit judecati , eee asta e riscu care vil asumati cand va declarati manelisti , rockari , houseri , emo etc.

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1711

Flag:
44.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #31 on: December 25, 2007, 03:01:33 AM »

In primul si in primul rand nu am zis nimic gresit. De ce? Uite de ce:

Fashion and stereotype

Emo is also sometimes associated with a certain fashion. The term "emo" is sometimes stereotyped with tight jeans on males and females alike, long fringe (bangs) brushed to one side of the face or over one or both eyes, dyed black, straight hair, tight t-shirts which often bear the names of rock bands (or other designed shirts), studded belts, belt buckles, canvas sneakers or skate shoes or other black shoes (often old and beaten up) and thick, black horn-rimmed glasses.[14][15][16] Emo fashion has changed with time. Early trends included straight, unparted hair (similar to that of Romulans and Vulcans in Star Trek), tightly fitting sweaters, button-down shirts, and work jackets.[citation needed] This fashion has at times been characterized as a fad.[17]

In recent years, emo, in the popular media, has been associated with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty.[18][19][20] It is also associated with depression, self-injury, and suicide.[21][22]

Criticism

As certain fashion trends and attitudes began to be associated with "emo", stereotypes emerged that created a specific target for criticism. In the early years of the "third wave", the criticism was relatively light-hearted and self-effacing. In ensuing years, the derision increased dramatically. Male fans of emo found themselves hit with homosexual slurs, largely a reflection of the style of dress popular within the "emo scene" and the purported displays of emotion common in the scene. Complaints pointed to the histrionic manner in which the emotions were expressed.[23]

In October of 2003, Punk Planet contributor Jessica Hopper leveled the charge that the "third wave" era of emo was sexist. Hopper argued that where bands such as Jawbox, Jawbreaker and Sunny Day Real Estate had characterized women in such a way that they were not "exclusively defined by their absence or lensed through romantic-specter",[24] contemporary bands approached relationship issues by "damning the girl on the other side ... its woman-induced misery has gone from being descriptive to being prescriptive". Regarding the position of women listening to emo, Hopper went on to note that the music had become "just another forum where women were locked in a stasis of outside observation, observing ourselves through the eyes of others".

Critics of modern emo have argued that there is a tendency toward increasingly generic and homogenized style.[25] Many popular bands have attempted to disassociate themselves with the "emo" tag; some have adopted the genre designation post-hardcore. Despite the criticism, the modern version of emo has maintained mainstream popularity. However, given the disfavor of the term "emo", the future of the genre remains unclear.

Sursa: wikipedia

STEREOTÍP adj. 1. fix, neschimbat, stereotip. (O formulă ~.) 2. banal, comun, standard, şablonard. (Exprimare ~.) 3. banalizat, stereotipic, (fig.) răsuflat, tocit. (ca sa nu intelegeti altceva)

Mai lasa manelele, poate asa o sa fi mai deschisa si la ce spun cei din jurul tau si nu vei avea impresia ca sti tot.
« Last Edit: December 25, 2007, 03:03:58 AM by Archangel » Logged

If the musics to loud B*TCH GET THE F*CK OUT.
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 141

53.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #32 on: December 25, 2007, 09:42:48 AM »

Nirvana = Alternative rock

ce tupeu ai sa minti
Nirvana a pus bazele grunge-ului in lume. daca nu stii, nu raspunde la itnrebare

in ceea ce priveste comentariul lui he0... imi ia prea mult sa ma chinui sa citesc tot ce a scris ea, datrita multor greseli gramaticale, si mai mult imi bat capu'. xcum e offtopic, deoarece emo NU se trage nici din J-rock nici di hikimorori

Archangel
Legendary Sannin

Flag:
44.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #33 on: December 25, 2007, 06:07:26 PM »

Nirvana = Alternative rock

ce tupeu ai sa minti
Nirvana a pus bazele grunge-ului in lume. daca nu stii, nu raspunde la itnrebare

grunge = subgenre of alternative rock

Se numeste wikipedia. Invata sa folosesti internetu inainte sa faci pe cineva mincinos.
« Last Edit: December 25, 2007, 06:15:26 PM by Archangel » Logged

Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 29

126.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #34 on: December 26, 2007, 03:00:26 AM »

womg. ba omule "superior" (here i go for unlucky ban number 3).. nu te mai da asa rotund la materia cenusie. esti baiat destept, felicitari. nu ii mai "eclipsa" pe altii.. ce naiba. doar pentru ca stii ce e aia wikipedia si sau google/DEX online asta nu inseamna ca esti "The Ace of Spades". stim si noi ce sunt alea.. asa ca te rog frumos, noi te respectam, incearca si tu sa ne respecti si nu te mai comporta asa de superior doar pentru ca esti admin, pentru ca, in realitate, cu totii suntem egali.

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Archangel
Legendary Sannin

Flag:
44.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #35 on: December 26, 2007, 03:24:42 AM »

womg. ba omule "superior" (here i go for unlucky ban number 3).. nu te mai da asa rotund la materia cenusie. esti baiat destept, felicitari. nu ii mai "eclipsa" pe altii.. ce naiba. doar pentru ca stii ce e aia wikipedia si sau google/DEX online asta nu inseamna ca esti "The Ace of Spades". stim si noi ce sunt alea.. asa ca te rog frumos, noi te respectam, incearca si tu sa ne respecti si nu te mai comporta asa de superior doar pentru ca esti admin, pentru ca, in realitate, cu totii suntem egali.
Si nu am pretins niciodata ca nu suntem egali dar imi displace cand sunt facut mincinos pe nedrept si cred ca si tu ai reactiona la fel daca ai fi in aceeasi situatie.
« Last Edit: December 26, 2007, 03:24:57 AM by Archangel » Logged

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U

Chakra: 131

73.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #36 on: December 26, 2007, 05:33:17 AM »

probabil o sa ma bag si eu ca musca in lapte ... mai intai de toate ai tinut sa "lamuresti"/enlighten pe ceilalti despre ce inseamna emo ... ok s-a stabilit ca emo provine de la emotional hardcore un gen muzical ... nicidecum un stereotip/gen de imbracaminte/fel de a fi/fel de a gandi/grup de oameni samd ... so i did busted you (si nu am urmarit asta cu tot dinadinsul) pentru ca daca e sa ne luam dupa definitia din articolul postat de tine la inceputul topicului

In primul si in primul rand nu am zis nimic gresit. De ce? Uite de ce:

Fashion and stereotype

Emo is also sometimes associated with a certain fashion. The term "emo" is sometimes stereotyped with tight jeans on males and females alike, long fringe (bangs) brushed to one side of the face or over one or both eyes, dyed black, straight hair, tight t-shirts which often bear the names of rock bands (or other designed shirts), studded belts, belt buckles, canvas sneakers or skate shoes or other black shoes (often old and beaten up) and thick, black horn-rimmed glasses.[14][15][16] Emo fashion has changed with time. Early trends included straight, unparted hair (similar to that of Romulans and Vulcans in Star Trek), tightly fitting sweaters, button-down shirts, and work jackets.[citation needed] This fashion has at times been characterized as a fad.[17]

In recent years, emo, in the popular media, has been associated with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty.[18][19][20] It is also associated with depression, self-injury, and suicide.[21][22]

Criticism

As certain fashion trends and attitudes began to be associated with "emo", stereotypes emerged that created a specific target for criticism. In the early years of the "third wave", the criticism was relatively light-hearted and self-effacing. In ensuing years, the derision increased dramatically. Male fans of emo found themselves hit with homosexual slurs, largely a reflection of the style of dress popular within the "emo scene" and the purported displays of emotion common in the scene. Complaints pointed to the histrionic manner in which the emotions were expressed.[23]

In October of 2003, Punk Planet contributor Jessica Hopper leveled the charge that the "third wave" era of emo was sexist. Hopper argued that where bands such as Jawbox, Jawbreaker and Sunny Day Real Estate had characterized women in such a way that they were not "exclusively defined by their absence or lensed through romantic-specter",[24] contemporary bands approached relationship issues by "damning the girl on the other side ... its woman-induced misery has gone from being descriptive to being prescriptive". Regarding the position of women listening to emo, Hopper went on to note that the music had become "just another forum where women were locked in a stasis of outside observation, observing ourselves through the eyes of others".

Critics of modern emo have argued that there is a tendency toward increasingly generic and homogenized style.[25] Many popular bands have attempted to disassociate themselves with the "emo" tag; some have adopted the genre designation post-hardcore. Despite the criticism, the modern version of emo has maintained mainstream popularity. However, given the disfavor of the term "emo", the future of the genre remains unclear.

Sursa: wikipedia

definitia asta PICA din START mai ales in contextul topicului actual in care se vorbeste despre muzica si nu un despre un stereotip (pe care credeam k il codamni din momentul in care ai inceput topicul acesta) ...

si apoi chiar tu criticai pe cei ce vad in emo un fel de a te aranja samd...
Am deschis acest topic deoarece m-am saturat sa aud ca Fall Out Boy, My Chemical Romance si alte trupe total pe langa acest gen sunt considerate emo.
M-am saturat de ignoranta celor imbecili care cred k dak ai o freza gen manga, par drept si vopsit negru, te imbraci in negru si porti 100 de bratari metalice te face emo.Cunosc destui care se imbraca astfel si spun cu o anumita sclipire in ochi ca ei asculta emo pe cand ei asculta pana si Britney Spears.

MCR si FOB nu sunt trupe emo.Adevaratele trupe emo sunt I Hate Myself, I Would Set Myself on Fire For You, etc.

Pe cei care inca mai traiesc in propria ignoranta ii invit sa dea o raita pe http://youdontknowemo.tk/

acum probabil o sa imi spui ca rastalmacesc ... sau ca te fac ascultator a la britney ... in nici un caz ... i'm just taking out the facts ... cel care a scris articolul pe care ai ajuns sa il descoperi si sa ii impartasesti parerile acum a criticat pe cei care iau emo a fi un stil de a se imbraca sau purta iar prin topicul asta ai facut acelasi lucru la randul tau (si cred ca pozele comparative din site-ul cu pricina in legatura cum arata un emo kid si cum nu arata un ascultator de muzica emo sunt destul de sugestive ... ca nu exista un stil de imbracaminte anume pt emo nu vad negru in exagerare ... chitaristul nu are piercing - si se pare ca ar canta muzica emo - cum are tipul pe care l-ai intrebat de haine emo, nu vad sa semene prea mult la felul in care se imbraca ... din cate observ eu se imbraca normal, casual, nimic iesit din obisnuit din contra o imbracaminte destul de lejera) ... iar daca emo se refera strict la muzica emo nu ar trebui sa existe confuzii de genu emo-kids si emo-style ... dar din moment ce exista si categoriile astea (asa se pare) probabil ar trebui discutate separat ... da stiu ca sunt rea ... ok just go on and get mad at me ...

iar ca sa ma fac mai inteleasa o sa citez autorul articolului respectiv

YOU CANNOT BE A GENRE => din asta ar trebui sa => ca nu exista emo people

Mall Emo is also a term for any behavior people attach to the term Emo. More bullshit. To be quite frank, if I had a nickel for every time I heard someone call self-abuse “Emo”, I’d feel sorry for the person who said it around me after I used the money to buy a gun.

It’s absolutely foolish to be say that someone’s Emo. Emo is a genre. You cannot be music. Just like nobody is Punk, Goth, or Metal, nobody is Emo. Contrary to popular belief, these genres are just genres. It’s just stupid to connect clothing and behaviors to organized sounds, isn’t it? Of course it is.

BUSTED AGAIN  by the very own article u shared ...

asa ca in cele din urma as dori o lamurire ... ce e emo totusi? un stereotip? fel de imbracaminte? freza? un copil cu probleme de personalitate? un hikimorori? no really ... credeam ca lamurisem inca de la inceputul topicului ca emo e un stil muzical si nimic mai mult iar restul fazelor cu imbracaminte neagra, moda, stereotipuri sunt doar o dovada a unor dezinformari, ignoratei, mediocritatii, si/sau inculturi si nu merg mai departe cu enumeratul ca s-ar putea sa fiu mai dura ... iar daca emo nu sunt niste haine (oricum nu haina face pe om -desi traim intr-o societate modista- ... dar uneori poate spune ceva despre omul care o poarta dupa felul in care o poarta ... dar nu totul) atunci atitudinea ta de dinaintea descoperirii articolului viza-vi de emo a fost gresita doar daca nu cumva acum vrei ca emo ca si gen muzical sa coexiste cu emo ca si stereotip samd

si indiferent de parerea unuia sau altuia nu cred ca se cade sa ca vreunul dintre noi sa se uite de sus la cei fatza de care avem impresia ca nu stiu nimic si ar trebui sa se informeze ... si in fond si la urma urmei e un topic de debate nu de cat suntem de corecti si bine informati in care fiecare poate sa spuna ce stia/ce stie/ce crede/ce gandeste/ce ar fi de lamurit ... si apoi cred ca kyo a spus ca minti doar ca sa nu spuna "vezi ca esti dezinformat => ignorant" ca sa citez
"pe cei care inca mai traiesc in propria ignoranta ii invit sa dea o raita pe"
si daca ar fi fost ceva grav garantez ca nu ar fi folosit (si nu ii iau apararea ... putea sa gaseasca alta formulare)

dar dupa cum se spune in "incheiere"

TELL ALL YOUR FRIENDS

After reading this, you may wonder, “What about all my friends? Should I tell them what I read?” Of course you should. As your friend, it’s your duty to inform them of their mistakes. Don’t be horrible about it, there’s no true reason to be, unless they won’t shut the hell up about what they think is Emo. Then it’s just fine to tell them to get fucked.

It’s not hard to tell them what Emo is. Just paraphrase what we talk about on the site. Also, feel free to give them our link. We won’t mind. If you feel daring enough, make a mix tape with actual Emo on it. Who knows? They might find bands that they like.
You should never be afraid to tell anybody that they’re wrong. Be it your best friend or some guy on the bus, you should tell people that the information that they have is incorrect. If they persist, just persist right back. Don’t hesitate to be a little bit hostile if they fight you. They’d thank you if they knew the whole truth.

fi siguri ca apreciem faptul ca ne-ai impartasit articolul ... dar asta nu inseamna ca ai sau are vreunul dintre noi dreptul sa priveasca de sus pe ceilalti, chiar daca nu stiu totul ... invatzam si nu e nimic rusinos in a invatza si cred ca si tu ai avut de invatzat din asta ... (si tu ai asociat emo cu imbracaminte si fel de a fi... iar autorul articolului e mai dur decat mine a numit o prostie asocierea emo cu imbracamintea cum o fac unii/si articolul numar 2 sursa wikipedia ... daca greseste wikipedia si revistele de marca nu stiu ... daca greseste youdontknowemo ... nu stiu ... ramane de vazut ... momentan dezbatem ce stim si ce nu stim ... fara sa punem etichete nimanui)
« Last Edit: December 26, 2007, 05:52:07 AM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Archangel
Legendary Sannin

Flag:
44.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #37 on: December 26, 2007, 05:46:47 AM »

In primul rant titlul topicului se numeste EMO nu stereotipia emoului = se poate discuta totul in materie de emo
Am postat un link asta nu va opreste sa postati altele cu alta orientare.
Si nu imi zi mie ca is ascultator de britney pt. ca pe mine nu ma bate mama daca ascult rock.

Si eu am vorbit despre emo muzic, Kyo a vb despre emo kids, articolul de pe wikipedia era despre emo fashion.
Nu ai daramat nimic  m-ai facut sa citesc de 2 ori acelasi lucru si imi vreau acele 5 minute din viatza pe care le-am irosit citind incercarea ta jalnica de a te da "high and mighty".

Si dak e sa ne luam de postul de inceput, nu am condamnat moda in sine, nici nu am pomenit de ea asa ca iar ai dat cu stangu in dreptu.
« Last Edit: December 26, 2007, 05:48:45 AM by Archangel » Logged

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U

Chakra: 131

73.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #38 on: December 26, 2007, 05:49:56 AM »

Si nu imi zi mie ca is ascultator de britney pt. ca pe mine nu ma bate mama daca ascult rock.
am spus k nu spun asta ... imi cer scuze pt repetitii .. e tarziu si ma pot repeta ... am incercat kt am putut sa nu ma repet ... nu am incercat sa daram nimic si nu incerc sa ma dau high and mighty  pt k nu sunt si imi cer scuze pt cele 5 minute irosite din viatza ta ... sper ca data viitoare sa le folosesti mai intelept ... dar iainte de asta ... i wonder daca nu cumva u te dai high and mighty si nu esti in stare sa iti recunosti propriile greseli ...

In primul rant titlul topicului se numeste EMO nu stereotipia emoului = se poate discuta totul in materie de emo
Am postat un link asta nu va opreste sa postati altele cu alta orientare.

Si dak e sa ne luam de postul de inceput, nu am condamnat moda in sine, nici nu am pomenit de ea asa ca iar ai dat cu stangu in dreptu.

nu am zis k ai condamnat moda ... ci pe acele persoane care vad in emo doar o moda ...
si oricum cred k am demonstart faptul k autorul articolului postat de tine vede in moda "emo" o idiotenie ... si nu vine de la mine ...
« Last Edit: December 26, 2007, 05:58:58 AM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Archangel
Legendary Sannin

Flag:
44.00 ryo

View Inventory
Send Money to Archangel

Evilish

« Reply #39 on: December 26, 2007, 06:20:21 AM »

Deja vad ca prea multe atacuri la persoana sunt pe acest topic.
Pentru a nu se ajunge la alt gen de injurii si a se pastra o doza recomandata de bun simt voi inchide acest topic. Sunte-ti liberi sa creati un alt topic pe aceeasi tema dar daca va deveni la fel de violent va fi distrus instant.

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 444

110.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #40 on: May 18, 2008, 10:47:09 PM »

din moment ce si al 2-lea topic a fost inchis, trebuie sa dam sansa membrilor sa se exprime.

asta inseamna a fi emo

------------

O zi din viatza unui emo kid

5:00- M-a trezit surioara mai mica, iarasi a venit beata. Stie doar sa bea sis a mearga la concerte, ea nu ma iubeste… Eu cand eram de varsta ei aveam colectie de timbre. Iarasi nu pot sa adorm, va trebui sa-mi rod lacul de pe unghii.
6:00- Imi rod lacul de pe unghii.
7:00- A proape ca m-a vazut maicamea ca imi rod lacul de pe unghii. Mi- azis sa imi ridic din pat fundul de poponar necajit sis a ma duc la scoala. She makes me cry.
7:05- Am inceput sa ma pregatesc de scoala, mi-am imbreacat pantalonii, stramti. Mai multe insigne, mai multe, mai multe. Fuck! Mi-a pierdut o insigna! I hate this stupide world. Sa nu imi uit caciula si sa-mi fac ochii cat mai negri.
7:20- M-a vazut sormea. A inceput sa rada. Punkista dracului!
7:21- Mi-a cazut o insigna. Am agatat-o la loc.
7:28- Mi-a cazut o insigna. Am agatat-o la loc.
7:35- Mi-am pus caciula in cap, ies din casa si observ ca imi lipseste o insigna. Am gasit-o,am agatato la loc.
7:50- Mi-am pus un ciorap pe cap, nu caciula(ma gandeam de ce ma strange atat de rau caciula asta).!@#$ happens. M-am intors acasa, mi-am luat caciula, m-am dus la scoala.
8:20- Am intarziat la ora, nu m-au lasat sa intru in clasa,stau pe hol. Plang.
8:41- S-a terminatora, am intrat in clasa, mi-am aruncat geanta, am iesit pe sala si stateam trist.
8:43- I hate my life. Stam cu emokids in cinci, plangem.
9:00- Stau la ora si plang.
9:10- M-au dat afara de la ora, stau pe sala, plang.
9:15- M-m dus la baie.
9:16- Am ajuns la baie sa ma pis. Am inceput sa plang, am uitat sa ma pis.
9:17- Iesind de la baie mi-a cazut o insigna. In buda. L-am luat, l-am agatat la loc.
9:18- Ma uit in oglinda, sunt dragut. Ar trebui sa-mi fac o poza.
9:31- (pauza) Au venit emokids si au zis ca sunt tru. Trecea sormea pe langa mine si a inceput sa rada. I-am zis ca e rea. Ea mi-a dat un bocanc in fata. She makes me cry.
9:35- Emokids i-au zis ca nu are dreptate. A inceput sa ii bata pe toti cu bocancii.
9:37- Am vrut sa fug, m-a batut din nou.
9:44- Stau la ora , ma dor venele.
10:10- Am scris scrisoarea de ramas bun pe banca.
10:12- M-a vazut profa, m-a dat afara de la ora. Stau si plang.
10:21- Stau la cantina. Am inceput sa plang, am uitat sa mananc. A trecut sormea pe langa mine si mi-a dat un capac. Iesind de la cantina mi-a cazut o insigna in vasul cu resturi. L-am luat, l-am agatat la loc.
10:29- M-au vazut emokids si au zis ca sunt tru.
10.40- Stau la ora, imi scriu scrisoarea de ramas bun. Inca fara sange. Da-l in plm de sange, principal e sa fie cat mai trista.
10:50- Am terminat de scris, am incercat sa citesc si profa m-a dat afara. Iesind din clasa mi-a cazut o insigna, a cazut dupa calorifer, am ridicat-o si am agatato la loc.
11:11- (pauza) Emo kids au vazut insigna, auzis ca sunt tru. Le-am dat si lor sa citeasca scrisoarea. Au zis ca sunt si ma tru. Trece fratimiu, a citit si el scrisoarea si mi-a zis ca sunt un idiot, si ca ce fac nu e tru. Eu l-am intrebat ce e tru? El mi-a dat mp3-ul sa ascult la ore. Ramones si Sex Pistols.
12:30- Ascultam muzica la ore si m-am speriat, am inceput sa plang! Am fugit din clasa. (eu steam ca fratimiu asculta cacaturi, dar nu credeam ca atat de oribile). In timp ce fugeam mi-a cazut o insigna. Al ridicat-o, am pus-o la loc. M-a ajuns profu din urma, m-a luat de guler, m-a adus in clasa si mi-a spus ca sunt poponar. Dupa m-a dat afar ape sala.
12:45- Stau si plang.
12:50- (pauza) le-am dat baietilor sa asculte si ei la mp3. Costica  a lesinat, vasile a inceput sa planga, Vova ne-a marturisit ca a ramas fara oja roz, si a intrat intr-o depresie, Lionia in tipete a fugit, i-a cazut o insigna. Fratimiu a vazut aceasta scena, mi-a luat mp3-ul , mi-a spart fata si a zis ca suntem…
13:00- Am inceput sa ma dau la Svetlana, mi-a zis ca sunt un poponar infect. Upi! Ma place! Stau si plang de bucurie.
13:20- M-a dat afara profu din clasa.
13:40- S-au terminat orele. I-am asteptat pe emokids. Pe rand scapand insigne si ridicadu-le ne-am dus spre casa. Ne-am inteles san e intalnim pe la 4.
14:00- Am ajuns acasa, nu era nimeni, asa ca am pus Tokio Hotel, stau, imi rod lacul de pe unghii.
14:20- A venit sormea si mi-a oprit casetofonul, s-a culcat.
14:40- Am pornit casetofonul si am trezit-o pe sormea… Mi-a spart fata, am incercat sa ripostez…
14:50- AAAA!!! She makes me cry.
15:00- Stau legat de calorifer cu un ciorap in gura, cu castile in urechi. Canta ceva oribil! I want to die.
15:10- pe la sormea au trecut niste tovarasi, am pus gecile pe mine si am inceput sa ma bata cu piciorele.
15:20- A venit mama, a dat cu piciorul in gramada de haine si dupa gemetele scoase de mine si-a dat seama ca e cineva acolo
15:30- Mama m-a dezlegat si m-a trimis dupa paine.
16:00- Stau la alimentara la coada, langa mine stau niste baieti cheliosi si se uita ciudat la mine. (cred ca ma invidiaza ca am atatea insigne tari)
16:10- M-au batut, mi-au luat banii, am incercat sa ma ridic , mi-a cazut o insigna, am agatat-o la loc.
16:20- Am ajuns acasa, mama m-a batut si s-a dus dupa paine. @!#$ happens.
16:30- Am intarziat la intalnirea cu emokids.
16:35- Emokids au zis ca nu mai sunt tru.
16:37- Mi-a cazut o insigna.
16:40- Ne-am impacat cu emokids. Stam si plangem.
16:55- A trecut un punkist pe langa noi. I-am zis ca e un dobitoc si sa se duca in p***** noastre. Si tot grupul nostrum (25 de personae) l-am batut! Ce adevarati suntem!!!
17:10- Au venit 10 punkisti si ne-au batut rau de tot.  ce prosti, oricum noi suntem mai tru!!!
17:30- Adunam marunt pentru bere. (upi! Ce tru suntem)
17:32- Vanzatoarea nu vroia sa ne dea bere.
17:35- Am reusit sa o convingem pe vanzatoare sa ne dea bere, am luat 2 litri. (upi! Suntem mai tru de cat toti!)
17:50-  Vroiam sa deschidem, a venit sora mea si inca 4 punkisti, ne-au luat berea.
18:00- Treceau trei tipe pe strada, am inceput sa ma dau la ele, au venit in spre mine si mi-au zis ca sunt un virgin neputincios , si sa le las in pace de poponar infect ce sunt… ce sexy sunt, ele sigur ma vor si ma invidiaza, ptentru ca am machiajul mai tru!!!
18:15- Vova ne-a zis ca e virgin si a intrat in depresie.
18:20- Am vazut o nunta, alexandru a zisca mireasa e imbracata in alb pentru ca e… (am hotarat san e imbracam de maine numai in alb).
18:30- Am ajuns acasa, am mancat, si m-am dus sa ma uit la desene.
17:00- S-au terminat desenele si m-am asezat sa imi scriu ultimul ravas.
17:20- Ascult tokio hotel, e o formatie emo…
19:00- a venit surioara mea mai mica, m-a batut si a plecat…
21:00- Mama mi-a zis sa ma culc. “mama am deja 17 ani, pot sa ma rad pe picioare?”
21:05- M-a batut mama la fund. Stau in pat si incerc  sa adorm. @!#$!!
21:10- Nu pot sa adorm, unde-mi sunt unghiile alea vopsite?
21:15- Mi-am ros lacul de pe unghii. Am adormit.
"by Mishock"

« Last Edit: May 18, 2008, 10:50:19 PM by adicrst » Logged

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff

Chakra: 60

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #41 on: May 18, 2008, 11:06:43 PM »

Eu as inchide topicul asta mi se pare ne intresant si ia si sfatui pe emousti sa ne lase sa se se arunce in aer pt ca ii fac de ras pe rockeri , si o sa dispara curentul asta emo pt totdeauna .

Si acum sa va spun ca acum 2 zile la TV ia bagat si pe fani anime ca cica de la animati pleaca totu ca animatiile prezinta violente si comportamenete antisociale .

si pt mine adevarati emo nu sar gandi niciodata la sinucideri cum sa intamplat pana acum.

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
criss_suzana
Genin (D-rank mission)

Chakra: 12

83.00 ryo

View Inventory
Send Money to criss_suzana

J-rock's the best!!Just listen!!

« Reply #42 on: May 18, 2008, 11:17:01 PM »

Eu as inchide topicul asta mi se pare ne intresant si ia si sfatui pe emousti sa ne lase sa se se arunce in aer pt ca ii fac de ras pe rockeri , si o sa dispara curentul asta emo pt totdeauna .
Si acum sa va spun ca acum 2 zile la TV ia bagat si pe fani anime ca cica de la animati pleaca totu ca animatiile prezinta violente si comportamenete antisociale .

si pt mine adevarati emo nu sar gandi niciodata la sinucideri cum sa intamplat pana acum.

eh eu cred k numeni nu ar putea defini exact ce inseamna EMO...si nici cine sunt adevartii EMO (scuze pt topicul deschis "anapoda"-bine adevarul e ca nici nu l-am vazut pe acesta)

si din punctul meu de vedere .....Eu nu prea vad ce  masuri s-ar putea lua(in legatura cu disparitia acestui curent EMO....pt k odata ce a intrat in randul adolescentilor nu prea ar putea disparea...)....acum haideti sa luam o comparatie....unii oameni privesc ca si caii(numai in fata) fara sa se uite si pe alt undeva....chiar daca se simt singur si in adancul lor cer ajutor(fara sa o si spuna cu voce tare-ma refer la EMO PEOPLE/kids),nu vor sa "se uite si in ograda altora" si o tin tot pe a lor....spunand ca lumea e un iad,un loc in care nu ai niciun rost,sperand "pt o noua zi" buna sau rea... parerea mea.....e o mentalitate pe care probabil nici oamneii care au trait pe timpul celor doua razboaie mondiale nu au avut-o

Mie imi place doar stilul de a se imbraca "emo"  :Dnu si mentalitatea pe care o au aceste personae .Bine exista si exceptii care uneori pot fi ajutate,dar chestia cu sinuciderea taierea venelor si mai stiu eu ce....e  .....duh....nici nu stiu ce sa zic.

....din punctul meu de vedere ....a fi "emo" inseamna prapastia dintre nefericire,adica de a avea o viata mai trista si de a avea nesanse,iar cealalta parte fiind una nebuneasca,de a-ti interpreta/inventa aceste "tristeti" si "nefericiri".....eu asa am vazut si constatat

Nu stiu....cum considerati voi acest lucru...

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 444

110.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #43 on: May 19, 2008, 01:20:51 AM »

Eu as inchide topicul asta mi se pare ne intresant si ia si sfatui pe emousti sa ne lase sa se se arunce in aer pt ca ii fac de ras pe rockeri

acum depinde de fiecare cum vede acest stil. Este ca si unul de se imbraca in haine de rapper si asculta manele. Nu trebuie sa-i sfatuiesti pe toti sa nu se mai arunce in aer si daca te uiti a stirile de la ora 5 pe proVt poti vedea chestii si mai urate

Si de-aceea nu il inchid pt ca se poate discuta si civilizat si mai ales impartial despre aceasta tema. Nu trebuie sa punem pumnul in gura celor care vor sa discute doar pt ca unora nu le place subiectul. Aceeasi regula se aplica peste tot intr-o democratie: nu-ti place, treci mai departe dar nu cenzurezi
« Last Edit: May 19, 2008, 01:23:46 AM by adicrst » Logged

XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 13

35.00 ryo

View Inventory
Send Money to XxSharukaxX

"Beware Of The Dead" O_o

« Reply #44 on: May 19, 2008, 10:55:30 AM »

Hmm... Daca stai sa te gandesti mai bine, un pic de "emo" exista in fiecare. Fiecare din noi avem depresii, mai ales la varsta adolescentei, cand hormonii ni-o iau razna, si incepem sa credem ca nu avem niciun rost pe lume. Plictiseala e de vina. Asta este si cazul meu. Mor de plictiseala. Si asta e termenul cheie pentru copii emo... Se simt plictisiti de viata asta. Este si cazul meu, bineinteles.. Insa pe mine nu ma intereseaza sa ma sinucid, sau sa-mi ciopartzesc corpul. Pushtoaica aia de 12 ani n-avea minte. Si mie mi-a placut intr-o perioada de Bill (TH), insa mi-a trecut. In niciun caz nu m-as fi aruncat de la etajul 10 pentru un "zeu" al adolescentelor din ziua de azi. Si in primul rand, TH nu e emo :)). Nici MCR, nici FOB. De exemplu, formatiile pe care le ascult eu sunt: Bless The Fall, Armor For Sleep, Secondhand Serenade, AFI, Underoath, Bullet For My Valentine (desi e mai mult spre metal, are versuri "emo"), Hawthorne Heights, Alesana (emo screamo :)) ), Poison The Well, Anti Fitness Club, Eyes Set To Kill, Three Days Grace si lista poate continua. E adevarat ca emo kids sunt atenti la versurile melodiilor, dar sa-ti tai venele si sa te sinucizi, deja inseamna ca ai probleme grave. Apoi, ar mai fi campaniile astea anti-emo... Nu inteleg rostul lor.. Traim intr-o tara libera, in care fiecare poate fi ce vrea, nu? Atunci de ce se recurge la asemenea proteste? Chiar nu stiu. Oh, si sa va mai zic ceva, care m-a marcat pe viata... Intr-o zi, treceam pe langa cimitirul Eroilor (din bz) si acolo se aflau niste blackeri, care nu vreau sa imi imaginez ce faceau :)) ...Si unul dintre ei ma observa.. si ii striga pe ceilalti : "Uite am vazut o emo!".. Eu cand am auzit, m-am uitat spre ei, si observ ca se repezeau spre mine .. Si m-au alergat cateva sute de metri... Pentru ca sunt emo! La asa ceva nu ma asteptam. Ah, da... S mai exista si "posers"... Oameni "wannabe emo"... pe care cineva cu ochiul facut i-ar recunoaste imediat ;) ... Oricum. pe mine stirile de la TV si emisiunile, gen "Blestemul Emo", "Fenomenul Emo", "Feriti-va de Emo" , ma lasa rece. 

Pages: 1 2 [3] 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: