News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 11, 2008, 03:45:32 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Poll
Question: Ce parere aveti de cele 2 filme ?
F bune 1 (25%)
Bune 3 (75%)
Slabe 0 (0%)
Nici nu le-am vizionat 0 (0%)
Mi-a placut doar F4 1 0 (0%)
Mi-a placut doar F4 2 0 (0%)
Total Voters: 4

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Fantastic 4  (Read 39 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 415

468.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« on: December 08, 2007, 05:51:48 AM »

Cand a aparut primul film din seria Fantastic 4, nici nu am fost interesat sa-l vad. Singurul lucru ce ma mai impingea de la spate era "doar de dragul clasicului", ;a fel ca si la batman si rocky
Acum cateva nopti, nu aveam ce face si am gasit in pc-ul colegului meu de camera ambele filme F4 si am zis ca sa vad care-i treaba. Sincer, primul film nu m-a impresionat deloc si singurele chestii, ce mi-au placut au fost efectele speciale, mai ales ale radiatiilor. Partea buna este ca am avut si filmul 2 si ala parca a fost mai stralucit :)
Asa, per total i-as da un 7 [0-10]

Aquarius
GET LOST
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 731

175.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aquarius

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #1 on: December 08, 2007, 12:14:56 PM »

ma sincer nici eu nu prea ma omor dupa desenele animate, dar filmu chiar imi place cum l-au creat.
si prima partea si a doua

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 335

80.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #2 on: December 18, 2007, 05:34:08 PM »

Well boys..mie sincer mi-a placut..am standarde mai mici poate..insa chiar mi-au placut
Mi-am zis inainte sa-l vad prima data ca ''si asta o sa fie cu actiune si adrenalina la greu ,efecte...'' sincer..nu ma asteptam si la umor chiar belea...nu really...efectele..nu aveai ce reprosa,foarte mijto,si sincer nuj c zicea toata lumea ca jessica Alba a fost lame...mie mi-a placut tipa,rolul Johnny parca ar fi manusa pentru Chris Evans.
Ideea e ca am iesit cu un gust placut de la cinema,nu pot sa zic ca am ramas...   ''wow..i never seen this before'' dar...a fost cool...si mi-a placut.

Filmul 2 a fost chiar belea de asemenea..deci..fantastic 4 e primul film cu supereroi marvel care a reusit sa imbine seriosul cu hilarul in halul asta...sa mor io..deci umor super..  am ras de m-am prapadit...efectele au fost...super belea...mai ales smecheriile lu silver surfer...si transformarile..''incurcate'' ale lui johnny    ...sincer..von doom a fost cam..de..''umplutura'' dupa parerea mea..ar fi trebuit sa se concentreze mai mult pe silver surfer..si sa vedem some whoop ass...de la galactus....speram ceva mai dramatic cand sue murise ptr o clipa..   dar...weeeel..it wasn't meant to be...si...cam a fost o mica ''bresa '' la poveste....silver surfer spunea ca il serveste pe galactus..ptr a-si proteja  lumea...dar la sfarsit l-a invins singur singurel.....at cum de nu putea face asta si ptr a-si salva poporul...??dc a trebuit sa-l serveasca?[breach alert!! breach alert!! ......sper sa ma poata lamuri cnv] dar in rest chiar a fost tare....smecher.Can we hope for a 3-d part? 
« Last Edit: December 20, 2007, 12:40:55 PM by sungoddess » Logged

always...
anarazell
Become Hidden-nin

Chakra: 45

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

« Reply #3 on: December 18, 2007, 05:59:22 PM »

eu p 1 lam vazut aku cateva zile p hbo iar p urma lam luat si p al doilea...sincer mia plakut si mai ales d the thing...he was funny...sa semanat oareqm q desenu in multe faze...eu la film ias da un 8 spre 9:)

[URL=http://imageshac
hitmanasasin
my job, my curse ; member of Akatsuki club , KAkashi club
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 31

2.00 ryo

View Inventory
Send Money to hitmanasasin

I will purify this planet and destroy humanity

« Reply #4 on: December 26, 2007, 10:35:13 AM »

is faine filmele trebuie vazute

Pages: [1]   Go Up