euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Missing-nin
Chakra: -32
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to euuu
|
|
« on: February 20, 2007, 08:08:06 PM » |
|
cea mai buna coloana sonora??? cel mai bun storyline???? care e mai original????? care are personajele mai bine definite???? care areplotul mai bun????
mai ziceti si voi care e mai bun coloana sonora = F.M.A. (nam nici cea mai mica indoiala) storyline = F.M.A. ( sa fim seriosi ) care e mai original = tot F.M.A. (mecha e cel mai popular gen in japonia dar asta la cam facut sa se si repete) personaje = F.M.A. plot = F.M.A (are un plot de nota 10)
|
|
« Last Edit: February 20, 2007, 08:13:14 PM by euuu »
|
|
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 1711
OfflineFlag:
44.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #1 on: February 20, 2007, 08:13:09 PM » |
|
ash alege FMA pt poveste dar aleg FMP datorita seriei FMP Fumoffu, Fumoffu este unul dintre cele mai faine animeuri pe care le-am vazut, shi cand l-am vazut prima oara (da, l-am vaz de mai multe ori) am picat de pe scaun de ras
|
If the musics to loud B*TCH GET THE F*CK OUT.
|
|
|
euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Missing-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to euuu
|
|
« Reply #2 on: February 20, 2007, 08:15:31 PM » |
|
am vazut F.M.P. Fumoffu si ai dreptate dar as vrea sa ramanem la F.M.P
|
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1711
OfflineFlag:
44.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #3 on: February 20, 2007, 08:22:06 PM » |
|
deci prima serie, pai atunci mi se pare normal sa aleg FMA deoarece FMP nu mi-a placut atat de mult
|
If the musics to loud B*TCH GET THE F*CK OUT.
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 443
155.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #4 on: February 20, 2007, 11:04:47 PM » |
|
full metal panic este intradevar un anime super, dar nu se poate compara cu full metal alchemist..FMA te tinea in suspans si te facea sa-ti mai pui si unele intrebari, pe cand FMP ii un fel de misiune continua cu faze comice tari....
|
|
|
|
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Chakra: 2211
73.00 ryo
View Inventory
Send Money to Brolly_AF
世界の支配者
|
|
« Reply #5 on: February 20, 2007, 11:16:39 PM » |
|
nu am vazut nici odata FMA dar presupun cai mai bun decat FMP dupa ce mai golesc din Hard cred ca o sami scot cateva episoade
|
|
|
|
Akate
Lving like a puppet
Fanclub Kakashi
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 56
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Akate
I don`t cry, I don`t smile, I`m cold like ice
|
|
« Reply #6 on: February 21, 2007, 07:55:20 PM » |
|
Eu aleg FMA clar, povestea e mult mai buna, personajele imi plac mai mult si coloana sonora este si ea mai buna decat la FMP(dar nu intelegeti gresit...imi place si FMP insa intr-o cpmaratie cu FMA acesta din urma este mult mai bun)
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 443
155.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #7 on: February 22, 2007, 12:10:47 AM » |
|
nu am vazut nici odata FMA dar presupun cai mai bun decat FMP dupa ce mai golesc din Hard cred ca o sami scot cateva episoade
nu ai vazut FMA ?.. nu stii ce ai pierdut...+ ca exista si un film...incurand o sa fie uploadate si FMA pe animefan.ro, dar filmul il gasesti deja //ATENTIE: recomand sa folositi megaupload tool bar pt a nu avea restrictii de sloturi...si merge numai cu IE, dar merita
|
|
|
|
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Chakra: 2211
73.00 ryo
View Inventory
Send Money to Brolly_AF
世界の支配者
|
|
« Reply #8 on: February 22, 2007, 12:12:14 AM » |
|
eu ma bucur ca imi merge rapid cu megaupload
|
|
|
|
purple_angel
Chakra: 173
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #9 on: February 22, 2007, 12:55:36 AM » |
|
F.M.A. e mult mai bun ca F.M.P. are totul mai bun! povestea in primul rand e mai buna la F.M.A. Chestia cu "fata se trezeste ca are super puteri si e vanata de o trupa de rau facatori" zau...asa ceva e peste tot...dar alchimia?nup! Si e zuper la F.M.A ca se "recicleaza" personajele. Adica pe Lira cine se mai astepta sa o vada?eu nu... Ey da!si banda sonora e muuuuult mai buna. defapt ce sa mai dau exemple. F.M.A =perfect
|
|
|
|
Magikano
Fanclub Kakashi
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: -5
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Magikano
the tensay Magikano
|
|
« Reply #10 on: February 22, 2007, 08:47:24 PM » |
|
ba va inteleg dar cel mai tare desigur este F.M.A. care are si un final mult mai reusit decat F.M.P care mi se pare ca putea sa mai mearga un pas sper sa se razgandeasca astia si sa se apuce de F.M.P. sezon 4 si apoi poate o sa va razganditi
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Chakra: 131
54.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #11 on: February 24, 2007, 12:13:18 AM » |
|
am vazut doar FMA ... si e de departe unul dintre cele mai bune anime-uri, nu stiu inca despre FMP ... dar din cate am citit aici si pe wikipedia nu ma impresioneaza deloc ... dar tot sunt curioasa sa vad eu cu ochii mei "povestea" si evolutia ei ^^
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Missing-nin
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to euuu
|
|
« Reply #12 on: February 27, 2007, 07:48:27 PM » |
|
amandoua sunt foarte bune doar ca F.M.A. e mai bun!!! lol!!!
|
|
|
|
adinuyasha
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 6
115.00 ryo
View Inventory
Send Money to adinuyasha
Viata e o aventura.SANT NASCUT PENTRU A PROGRESA
|
|
« Reply #13 on: May 18, 2008, 04:29:33 PM » |
|
Nu stiu daca e chiar corect sa compari FMA cu juma de FMP, dar oricum nu stiu cat de elocventa e comparatia dat fiind ca nu se prea aseamana intre ele (si aici ma refer la poveste),inafara de nume.Care e mai bun ?nu stiu, depinde de gusturi,de cine raspunde, asa ca un raspuns clar zic ca nu exista,chiar daca maj o sa-l prefere pe FMA;fiindca are o poveste destul de originala.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 312
77.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #14 on: May 21, 2008, 09:41:17 PM » |
|
Nu stiu daca e chiar corect sa compari FMA cu juma de FMP, dar oricum nu stiu cat de elocventa e comparatia dat fiind ca nu se prea aseamana intre ele (si aici ma refer la poveste),inafara de nume.
Wow, a luat 13 posturi sa-si dea cineva in sfarsit seama cat de tambela e comparatia intre aceste doua serii. Stiluri si genuri total diferite [FMA: adventure, magic, action, fantasy, parallel universe, comedy | FMP: mecha, comedy, action, school life, slice of life, SF], povesti in arii total diferite, personaje fara nimic in comun [mai putin ca sunt la fel de funny]...a.k.a. nimic de comparat.
|
~ stresiune ~ ~
|
|
|
|