Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! December 10, 2007, 11:00:59 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Devil May Cry | Topic: Joc sau Anime
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Ce preferati ?
Jocul DMC 5 (100%)
Anime-ul DMC 0 (0%)
Total Voters: 5

Pages 1
Author
Topic: Joc sau Anime  (Read 41 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 297

Don't make me use the eye !

« on: December 03, 2007, 04:27:26 PM »

Ce preferati si de ce?...dati si o nota sa facem comparatie intre anime si joc (cine a jucat si are idee)

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U

Chakra: 503

Nici prea personal...

« Reply #1 on: December 04, 2007, 11:03:10 AM »

pt mine anime-ul dmc nu face parte din dmc...nici nu exista comparatie.
anime-ul e dovada faptului a ce se intampla knd faci dintr-un joc de actiune un anime dramatic...tooooo laaaaaaame!
NU merita vazut!

Yazoo
Do I look like I care?
Missing-nin

Chakra: 179

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #2 on: December 04, 2007, 06:05:22 PM »

Impart aceeasi parere ca si demon. Nu exista comparatie intre seria de jocuri si seria anime.
Jocurile, desi nu excelau printr-o poveste geniala aveau un feeling aparte, iar acela nu s-a regasit si in anime.
La fel s-a intamplat si in cazurile anime-urilor Final Fantasy. Ma refer aici la cele ce nu au legatura cu vreoun joc (cum ar fi Advent Children sau Last Order, care au fost bune spre foarte bune), ci la FF Unlimited si Legend of the Crystals. Cum zicea si demon, nu exista comparatie; atat in materie de poveste, de personaje, de tot! seria FF a fost facuta pentru a fi jucata, nu vizionata.
« Last Edit: December 04, 2007, 06:07:29 PM by Yazoo » Logged

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 276

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #3 on: December 04, 2007, 07:06:15 PM »

Eu aleg jocul de asemenea,si ca plot,si ca actiune depaseste animeul de f multe ori.
Puteau sa faca mult mai mult din animeul ala,dar s-a dus totul pe apa sambetei.Povestea cea mai interesanta este cea din jocuri,actiunea nici ca se compara...deci..evident jocul este de preferat.

[/URL]

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #4 on: December 05, 2007, 06:05:16 PM »

ar fi avut sanse mai mari dak puneau cutscene-urile pe dvd si le vindeau...sau dak pur si simplu luau dmc3 si il faceau OVA.
asta pt k pe mine ma impresionau scene de actiune exagerate....stiam bine k sunt cliseice...da aveau farmecul lor.
la FF pe de alta parte...pana la X cel putin in joc nu era asa de multa lupta, si de aceea knd am auzit varianta rock de la kata tsubasa no tenshi si am vazut lupta lui cloud cu seph...sau knd ma uitam la LOrder si am vaz ce miscari are zach am ramas masca...
la dmc premisa a fost alta...era un joc cu supradoza de testosteron, iar seria incerca sa atinga un public prea larg...dmc nu e death note...dante nu e geniu si nici emo...iar sparda nu e L...

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #5 on: December 05, 2007, 07:14:43 PM »

era un joc cu supradoza de testosteron
rofl..nu comentez asta..mie mi-a placut mai mult ca death note..din naumite puncte de vedere... si c?povestea e mai usor de digerat si nu iesita din comun..mie tot mi se pare mijto..

[/URL]

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 134

Gamehamster

« Reply #6 on: December 05, 2007, 09:23:58 PM »

pai jocul e de departe mult mai bun... deoarece zic asta? bine, e evident, ca si amicii mei gameri de mai sus au spus... insa... anime-ul nu dezvaluie nici macar 10% din natura de demon a lui Dante... nici macar in ultimu episod... aici este denumit doar Demon Slayer, nu ca el insusi ar fi un Demon... nu, nu anDemon...

the game gets my vote...

sungoddess
Fanclub Kakashi

« Reply #7 on: December 05, 2007, 09:40:05 PM »

De acord si cu u..adik...cate nu face dante in joc..cerberus...agni si rudra...nevan...chestii de genul..ar fi fost fain daca baga vreo arma d-asta..sau demoni mai tari..sa-l vedem si noi in DT mode...sa..VEDEM..ca e DANTE FIUL LUI SPARDA...nu unu care seamana cu el.ca doar atat a reiesit...ca e unu care seamana cu dante..

[/URL]

andemon
A N B U

Nici prea personal...

« Reply #8 on: December 07, 2007, 11:15:10 AM »

pai jocul e de departe mult mai bun... deoarece zic asta? bine, e evident, ca si amicii mei gameri de mai sus au spus... insa... anime-ul nu dezvaluie nici macar 10% din natura de demon a lui Dante... nici macar in ultimu episod... aici este denumit doar Demon Slayer, nu ca el insusi ar fi un Demon... nu, nu anDemon...

the game gets my vote...
off: pai omologul meu de la XG imi scrisese numele undemon....loolz!
revenind, e devil hunter nu demon slayer...ma rog, e acelasi lucru, da alta forma...iar in anime dante e prea rafinat...desi doar in dmc3 e el mai pustios, k in rest kiar k e mai cumpatat.

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Devil May Cry | Topic: Joc sau Anime « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne