Ati vazut vreodata filme inspirate din animeuri?...
Daca da, postati aici si dati si numele filmului, am vrea si noi sa vedem
Eu am vazut un film intitulat
Shinobi si dupa vreo 5 secunde imi parea ceva foarte cunoscut..si ce sa vezi, chiar imi era Nu cu mult timp inainte de a vedea filmul, am terminat seria
"Basilisk" . Diferenta dintre filmul real si anime nu este chiar atat de mare, dar sunt unele chestii mai socante in fil decat in anime, inclusiv finalurile sunt diferite (mi-a placut cel din anime mai mult )
Un alt film este, desigur,
Death Note, si dupa cum ii spune si numele, presupun ca ati ghicit: este inspirat din animeul
Death Note, merita vazut chiar am fost uimit cat de bine a fost reprezentat shinigami Ryuuku...incredibila asemanare
Ieri tocmai am urmarit un film vechi, probabil dinainte de '90, numit
Dragon Ball - The magic begins, da chiar exista un asemenea film, dar nu este cel atat de zvonit, adica cel nou....Aceasta varianta este aparuta odata cu prima serie DB, daca nu chiar inaintea ei ... Nu veti fi prea impresionati, pt ca deja sunteti obisnuiti cum filme pompoase si lasere peste tot, etc...acest film este ceva de genul StarWars ep 5 (alea vechi)..deci puteti face o comparatie. Partea proasta a acestui film este dublarea in limba engleza, care nu pastreaza numele corecte ale personajelor: goku= monkey boy, Bulma= ceva, nu-mi mai amintesc, and so on...
Daaca inclusiv vechile AMFIBII (masini militare terestre si acvatice) sunt considerate "masini pompoase si ciudate", va cam imaginati cum sta treaba....dar daca vreti sa-l vedeti, linkul il puteti gasi mai jos
http://isohunt.com/torrents/?ihq=Dragonball%3A+The+Magic+Begins