adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 418
44.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« on: November 24, 2007, 05:12:19 PM » |
|
Ce parere aveti despre Sai. Tipul face parte din ANBU Root care este o subdivizie independenta care are ca scop protejarea Konohei. Ce mi s-a parut interesant este falsotatea lui. Acel zambet artificial si limbajul dur.
|
|
|
|
Brolly_AF
1st Kage / Akatsuki Leader !!!
Kage
Chakra: 1754
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Brolly_AF
☼ Tobi ☼
|
|
« Reply #1 on: November 24, 2007, 05:17:46 PM » |
|
Mi se pare un personaj destul de fain la fel si tehnicile lui, pacat ca din cate am auzit... Spoiler: Ii tradeaza pe toti la fel cum o facut si Sasuke si devine prieten cu Sasuke !!!
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 333
107.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #2 on: November 24, 2007, 06:29:37 PM » |
|
Imi place mult..e tare rau..cum minte si jigneste fara pic de scrupule...da...c ai scris e adevarat brolly..insa nu e decat o sarada..he'll be back...si va spun..scena care m-a facut pe mn sa rad cel mai mult se va afla in ep special c va urma..oriq..sai e interesant...desi unii zic ca e gay..
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 126
51.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
I am the powerfull
|
|
« Reply #3 on: November 24, 2007, 06:31:53 PM » |
|
imi place personajul ii super haios si la fel si tehnicile lui dar ceva imi spune ca o sa se intoarca si el s sasuke in konoha odata c itachi ii ucis
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 809
48.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #4 on: November 24, 2007, 06:46:38 PM » |
|
doamne...deci dak eram in locu lui naru sau al sakurei il omoram de treizeci de ori deja! ma enerveaza la culme tipul! nu numai k nu imi place stilul lui de lupta, dar si personalitatea lui e detestabila!
|
|
|
|
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin
Chakra: 69
14.00 ryo
View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse
Death awaits those who oppose
|
|
« Reply #5 on: November 24, 2007, 06:51:05 PM » |
|
nici mie nu-mi place deloc,si voi credeti ca el sau sasuke il vor putea Invinge pe Itaci?!?Nici gand poate Kyubi dak se rupe sigiliul. Despre Sai crek nu-i mare lucru de capu lui si pana si Kakashi l-ar putea bate mar ,asta cred.
|
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
44.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #6 on: November 24, 2007, 07:22:13 PM » |
|
Imi place mult..e tare rau..cum minte si jigneste fara pic de scrupule.
pai nu ai auzit "crezul" ANBU Root "in Root nu ai trecut nici viitor, nu ai sentimente blabla bla traim doar pentru a proteja maretul copac Konoha" asta inseamna haba-n-are cand sa zambeasca sau sa fie nervos. Totul este artificial si cred ca ar fi mai bine daca nu ar mai vorbi nimic, ca sincer ma enerveaza la culme
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Chakra: 333
107.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #7 on: November 24, 2007, 08:10:03 PM » |
|
Io am sentimentul ca nu a uitat complet...si cred ca se va schimba..naruto il va schimba..asa cum a facut cu toti ceilalti..nu?
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 176
70.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #8 on: November 24, 2007, 08:20:02 PM » |
|
personaj ciudat !!! in primu rand ce e cu burta goala , frate baiat cu un fel de bustiera in inspira gay , dar nu e , atunci de ce lau imbracat asa , ciudat , alta chestie ,limbajul lui , adika gata brusc apar discuti cu tenta sexuala , ma asteptam sa fie un pic acolo k doar au mai crescut si ei , dar dak e sa apara, trebuia de la inceputul serii a doua ,nu, apare cu venirea tipului asta , sa insemne ceva , dar pare o pers indiferenta , fara sentimente ca sa se ajunga la sex tre sa treci de o pov de dragoste ,si cum poate iubi fara sentimente poate k se cearta cu naruto , il mai zice si o jignire , dar de ce ii vb urat lu sakura , parca sai lar inlocui pe sasuke , k sa recunoastem are cam aceias aura (putzin sictirit si indiferent , ii sta mintea doar la ale lui) dar dak ar fi asa , nu ar trebui sa fie si faza cu sakura , adika poate k lu sakura nu ii place de sai cum ii placea de sasuke si il oftica pe naruto, ma asteptam k sai sa o placa pe sakura asfel facandul pe naruto sa nu il inghita ,dar nu , iarasi ceva ciudat
astept pana sapt viitoare poate imi schimb parerile , sa nu uit , nam citit ce ati postat voi mai sus ,chear sunt curioasa dak a mai avut cineva aceeas parere , dar
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 172
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #9 on: November 25, 2007, 05:14:21 PM » |
|
neah...nu imi place tipul!! Se imbraca ciudat si e un mare nesimtit! In schimb : Imi place stilul lui de lupta!! Sai dupa parerea mea a fost bagat in anime ca sa ii ia locul lui Sasuke care se tot ascunde sub pamant... Sai e mai "dezbracat" decat Sasuke si mai "cool" (nesimtit si arogant) ...deci el e visul fanelor Sasuke!!!! Eh...poate ca Naruto va reusit sa il schimbe...dar nu prea mult okay...un lucru pt care il apreciez!s-a luat de Sakura!! finally!!!! deja prea multa lume era topita dupa ea!!!
|
|
|
|
adicrst
Legendary Sannin
44.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
|
|
« Reply #10 on: November 25, 2007, 08:29:56 PM » |
|
da, probabil acel cliseu din nou al lui naruto sa schimbe pe aproape oricine. S-ar putea sa fie valabil si in situatia asta
|
|
|
|
Brolly_AF
1st Kage / Akatsuki Leader !!!
Kage
Chakra: 1754
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Brolly_AF
☼ Tobi ☼
|
|
« Reply #11 on: November 25, 2007, 08:34:38 PM » |
|
Se schimba dar nu cu mult, va deveni dornic sa faca mai multe relati de prietenie cu alti !!! Sincer altceva nu cred ca sar putea schimba la el...
|
|
|
|
Death_Angel_Apocalipse
Missing-nin
14.00 ryo
View Inventory
|
|
« Reply #12 on: November 27, 2007, 07:48:20 PM » |
|
singurul lucru care se va schimba la el e faptul ca este viu dak isi arata Naruto the demon's cloak
|
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Chakra: 122
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #13 on: November 27, 2007, 08:40:01 PM » |
|
sa inteleg k iti doresti sa il vezi murind de mainile lui naruto/kyuubi ?
hmm ... Sai ... interesant, un ninja cu inclinatii spre arta, nice ^^ faina combinatie ce pot spune (totusi pt cineva cu inclinatii spre "arta" .. arta inseamna frumos nu are un limbaj tocmai frumos sau o atitudine potrivita) ... e nesuferit, manifesta o atitudine de superioritate fatza de toti de parca cine stie cine ar fi (totusi era sa ma inec de ras de fiecare data knd avea o replica ... si knd ma gandesc k intr-una dintre situatii beam niste suc era la faza cu naruto nu ma asteptam la asa ceva ... saracii va puteti imagina ce s-a intamplat)... still *drolls* (a painter yay ^^) iar zambetul ala e ingrozitor de enervant plin de sarcasm, fals , sec ... totusi e un personaj interesant ... si sunt curioasa ce e cu caietul acela la care se uita si de ce i-au fost repetate principiile de baza a ANBU Root, cu trecutu prezentu samd ... era cam ganditor knd se uita la caietul acela si tocmai atunci ... anyways probabil am o imaginatie prea bogata (nu ma luati in seama) ...
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
Death_Angel_Apocalipse
Missing-nin
14.00 ryo
View Inventory
|