Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! December 01, 2007, 12:23:21 PM
AnimeFan | Sectiunea Principala | Feedback | Topic: Hmm...
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Hmm...  (Read 91 times)
Ariadna
Classified
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 5

« on: November 22, 2007, 09:05:59 PM »

Sper sa fie sectiunea potrivita pentru plangeri.

Din cate am observat, nu exista dimensiuni limita la semnaturi, asa ca ar trebui sa va ganditi si la cei cu o conexiune ceva mai proasta.
Adevarat, e dragut sa vezi semnaturi detaliate & co, dar in ritmul asta o sa se ajunga la wallpapere xD asta daca nu s-a ajuns deja -_-
Poate ca sunt singura care are aceasta problema, si de asemenea stiu ca majoritatea decide, dar e foarte enervat sa astept, sa astept, sa astept si din nou sa astept sa se incarce cateva giga semnaturi, plus ca se mai blocheaza si browserul uneori, cand conexiunea e mai proasta ca de obicei.

dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 192

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #1 on: November 22, 2007, 10:46:44 PM »

uneori se mai icarca greu semnaturile, dar nu tot timpul.... depinde si de conexiunea pe care o ai la internet, nu? mie nu imi trebuie timp sa se incarce semnaturile... in 3 sec ii gata toata pagina incarcata...

Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 41

Death awaits those who oppose

« Reply #2 on: November 22, 2007, 10:49:35 PM »

mie in vreo 5 cam asa,bine mai merge ca melcu cateodata dar e rar.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

http://i41.photobucket.com/albums/e286/Brolly_AF/122.jpg

Brolly_AF
the First Kage and the Akatsuki Fan Club Leader !!!
Kage

Chakra: 1668

Tobi the Akatsuki Mastermind !!!

« Reply #3 on: November 22, 2007, 10:51:48 PM »

Eee las ca eu inca tin minte ce greu mi se incarca atunci cand aveam Atlas era foarte nasol !!!

he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 50

Jabberwock

« Reply #4 on: November 23, 2007, 03:18:53 PM »

hmmmmmm , eu miam schimbat semnatura , si de curand mi-am pus un collage cu cuplu meu fav din roswell , stiam k e mare , asteptam k sa mi se panga cineva k e prea mare , nimeni nu a facuto asa k lam lasat
pt k intzeleg ce e acela un net de #@%^&$%$ miam schimbat semnatura , sper k e ok acuma 

Ariadna
Classified
Chuunin (C-rank mission)

« Reply #5 on: November 23, 2007, 04:58:16 PM »

Frumos din partea ta, he0ky.
Ideea principala din primul post e faptul ca ar trebui sa existe anumite limite, ca de exemplu 170x600 or whatever. Ori ca se posteaza o imagine imensa, ori ca sunt x semnaturi una dupa alta e cam acelasi lucru >_>

Ah da, si de asemenea observ bunul simt al modelatorilor/adminilor care s-au abtinut sa dea un reply, fiind o chestie legata de administrarea formului ^.^(...) Dragut din partea voastra.

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin

Chakra: 92

« Reply #6 on: November 23, 2007, 06:15:39 PM »

limitarea semnaturilor ... poate fi facuta doar de admin, si dimensiunea semnaturii momentan e limitata la 400 de caractere
iar la sectiunea reguli>regula nr.14 spune sa nu se foloseasca semnaturi mai mari de 500x200px http://www.animefan.ro/ro/forums/index.php?topic=11.msg21#msg21
asa ca problema semnaturii depinde de intelegerea fiecarui utilizator in parte ... si nu am gasit semnaturi care sa depaseasca dimensiunea din regula 14. probabil ar mai trebui o regula aleatoare care sa permita maxim 1-2 semnaturi (+/- tag-ul pt fanclub)... we'll see what we can do ...
(ps. cred k acestea au fost motivele pt care adminii/moderatorii nu ne-am "obosit" sa raspundem)

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Ariadna
Classified
Chuunin (C-rank mission)

« Reply #7 on: November 23, 2007, 06:41:30 PM »

Ok, deci limita este de 500x200, dar daca userul posteaza 3 semnaturi de 400x150 sa zicem, mi se pare mie sau incalca regula 14?
O sa-mi insir si eu colectia de semnaturi pentru ca, atata timp cat fiecare are 350x150 nu va exista nici o problema :- ?? Sau mai bine postez un wallpaper ca sa fie treaba treaba.
[/]

probabil ar mai trebui o regula aleatoare care sa permita maxim 1-2 semnaturi (+/- tag-ul pt fanclub)... we'll see what we can do ...
Exact! 2 semnaturi de 500x200px fiecare! Mai adaugam inca una alaturi, pentru ca nu observa nimeni, si voila! ~ acelasi lucru, btw.

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 511

Nici prea personal...

« Reply #8 on: November 23, 2007, 07:25:19 PM »

Ah da, si de asemenea observ bunul simt al modelatorilor/adminilor care s-au abtinut sa dea un reply, fiind o chestie legata de administrarea formului ^.^(...) Dragut din partea voastra.

well aren't we unhappy....
ideea e k eu k mod nu pot sa sterg semnatura cuiva, kiar dak e prea mare. iar un admin are atatea pe cap incat numai de luat fiecare membru la verificat nu are timp.
sincer, vazusem topicu asta, da din titlu putea sa fie despre xce..asa k nu m-am obosit.
@ everybody: respectati regula cu 500X200...si nu mai puneti o mie de tag-uri [gen britney spears fan...]  pt k nu numai k e inestetic, ci, se pare, cauzeaza si probleme.
@ari: nu e legat de administrare, ci de problema ta...personala. limitele sunt cele puse pe xce forum, deci ia-o mai usor cu replicile de genu...

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin

Chakra: 92

« Reply #9 on: November 23, 2007, 09:50:34 PM »

Ok, deci limita este de 500x200, dar daca userul posteaza 3 semnaturi de 400x150 sa zicem, mi se pare mie sau incalca regula 14?
O sa-mi insir si eu colectia de semnaturi pentru ca, atata timp cat fiecare are 350x150 nu va exista nici o problema :- ?? Sau mai bine postez un wallpaper ca sa fie treaba treaba.
[/]

probabil ar mai trebui o regula aleatoare care sa permita maxim 1-2 semnaturi (+/- tag-ul pt fanclub)... we'll see what we can do ...
Exact! 2 semnaturi de 500x200px fiecare! Mai adaugam inca una alaturi, pentru ca nu observa nimeni, si voila! ~ acelasi lucru, btw.

in regula 14 nu se pomeneste nimic de nr-ul semnaturilor doar de dimensiunea unei semnaturi pe la inceputurile forumului romanesc au fost utilizatori care nu intelegeau ce e aia o semnatura si chiar isi puneau wallpapere (bine k nu ai prins perioada aia ...cine stie ce ai fi facut atunci ... si cu siguranta nu intentionam sa iti facem rau la sanatate prin a iti pierde rabdarea cu noi) ...
de asta am spus k poate ar trebui ink o regula care sa restrictioneze si asta ... iar cu +/- ma referam la cea de-a 2 semnatura ... nu la a 3-a ... imi cer scuze daca s-a inteles gresit (si nu e acelasi lucru ... tag-urile de la fanclub sunt abia 300x50 px si inca o chestie ... un wallpaper are de la 800x600px in sus)... in fine ... dupa cum am zis si inainte ... o sa vedem ce putem face ...

dar stiti daca se continua asa am putea opta si pt o masura extrema (adik mai degraba adminul ar putea apela la masura asta) sa nu mai accepte semnaturi imagine la fel ca si alte forumuri ... dar atunci presupun k la vreo 99.9% din membrii forumului nu le-ar placea una ca asta ... iar topicurile gfx (majoritatea subtopicurilor de la gfx se refera la sig-uri) si sigkage nu si-ar mai avea locul pe aici ... de ce sa faci ceva ce nici nu folosesti,nu?
« Last Edit: November 23, 2007, 09:54:26 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 312

Don't make me use the eye !

« Reply #10 on: November 23, 2007, 11:39:13 PM »

Auzi, stii ce Ariadna in primul rand invata sa folosesti un forum si abia dupa aceea vino si contesta tu ceea ce face aici un moderator si un administrator. Ia explica-mi si mie cat de bine stii tu sa folosesti un forum daca la profilul tau ai optiunea Profil>Look and Layout Preferences>Don't show user's signatures.
Daca tu crezi ca pentru fiecare membru imparte stau sa ii explic tot ce poate sa faca te inseli.

Data viitoare informeaza-te de 10 ori inainte si dupa aceea mai informeaza-te o data si ai dreptul sa vii sa arunci cu noroi in stafful AF

si felicitari, tocmai ai luat sarit peste warningul 1 si ti-l dau pe al 2-lea. Sper ca stii ce se intampla la al 3-lea

regards
« Last Edit: November 23, 2007, 11:56:11 PM by adicrst » Logged

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

Ariadna
Classified
Chuunin (C-rank mission)

« Reply #11 on: November 24, 2007, 12:26:00 AM »

Da, intr-adevar mi-am dovedit prostia, pentru ca tocmai in aceasta dupa-amiaza am observat acea optiune. Asta e, sunt mai n00b si nu cunosc.

Am ofensat membrii stuff-ului AF? Nu prea cred. Incearca sa-mi recitesti posturile si sa faci comparatie intre ale mele si ale altor useri de pe acest forum, care insulta in toata puterea cuvantului si nu primesc nici macar un warn. Daca am spus ceva cu care nu esti de acord, nu inseamna ca am aruncat cu noroi ~ dar daca asa privesti tu lucrurile, nu-i problema mea.

Hehe, o fapta mai ironica decat alta. Oare de ce regula cu 500x200px e incalcata chiar si de unii membrii ai stuff-ului? (chiar si semnatura ta, daca nu ma insel, depaseste ^.^ asta daca te pricepti la matematica).

Anyway, trecand peste asta, am demonstrat ca sunt atat de redusa incat nu cunosc toate optiunile unui forum, dar raspunde-mi sincer la o intrebare. Asta-i atitudinea pe care trebuie sa o adopte un admin? Daca da, atunci da-mi al treilea warn ca sa-ti arati autoritatea si sa terminam odata toata treaba.
« Last Edit: November 24, 2007, 12:26:43 AM by Ariadna » Logged

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 135

Gamehamster

« Reply #12 on: November 24, 2007, 12:28:50 AM »

mai taceti dreaq amandoi! asta nu e un forum sa va certati voi public! aveti personal messaging, sau nu cunoasteti niciunul aceasta functie a forumului?!

thread closed!

Pages 1
AnimeFan | Sectiunea Principala | Feedback | Topic: Hmm... « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne