News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 04, 2008, 12:35:33 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Warcraft: the sunwell trilogy  (Read 56 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 850

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« on: November 10, 2007, 09:39:21 PM »

eh....nu e kiar manga, dar grafica asa e.
fiind luat curentu am dat o raita pana in carrefour si am citit primul volum: Vanatoarea de dragoni.
la inceputul cartii e scrisa povestea war 3 de pana acum: de la crearea lumii de catre titani pana la transformarea lui arthas in lich king.
povestea urmareste un grup de eroi in cautarea lor a izvorului soarelui, the sunwell...salas al unei forte stravechi si mistice, distrus si recreat in quel'thalas.
grupul e format din kalecgon, un dragon albastru ce ia forma unui tanar, arveena, fata kre il salveaza, tyirnoga, logodnica lui kalec, jorad, fost paladin sub comanda lui arthas, si de curand piticul hartyc grymstone.
restu cititi si voi...

Jiraya
I AM TOTALLY GAY
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 20

120.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #1 on: November 11, 2007, 05:49:29 PM »

bah.. da ai scris personajele de zici ca ai ceva cat tastatura in varfu degetelor 

ii cheama Kalecgos, Anveena, Tyiriagosa, Jorad, si Harkyn Grimstone

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 305

85.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #2 on: November 11, 2007, 10:09:44 PM »

Mi-am cumparat di eu cele trei volume. Chiar daca primul volum mi s-a parut mai slabut, urmatoarele doua mi-au placut.
Cred ca cel mai important lucru la manga-ul asta, pe langa poveste, este stiul de desen absolut uimitor a lui Kim Jae-Hwan. Coreenii astia au avut mereu u stil aparte si foarte calumea in manga-uri ca Warcraft, Archlord sau King of Hell, si multe altele.
Revenind la cele 3 volume, per total sunt de parere ca merita invetitia (nu foarte ieftina, un volum fiind in jur de 20-si-ceva de lei). Daca esti fan Warcraft cu atat mai mult.

~ bored ~

~so very bored ~
andemon
A N B U
Sennin

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #3 on: November 12, 2007, 12:44:04 PM »

bah.. da ai scris personajele de zici ca ai ceva cat tastatura in varfu degetelor 

ii cheama Kalecgos, Anveena, Tyiriagosa, Jorad, si Harkyn Grimstone
citisem abia o data...asa k am uitat numele..eu asteptam sa apara sylvannas in vol 3, de restul nu imi pasa..

Mi-am cumparat di eu cele trei volume. Chiar daca primul volum mi s-a parut mai slabut, urmatoarele doua mi-au placut.
Cred ca cel mai important lucru la manga-ul asta, pe langa poveste, este stiul de desen absolut uimitor a lui Kim Jae-Hwan. Coreenii astia au avut mereu u stil aparte si foarte calumea in manga-uri ca Warcraft, Archlord sau King of Hell, si multe altele.
Revenind la cele 3 volume, per total sunt de parere ca merita invetitia (nu foarte ieftina, un volum fiind in jur de 20-si-ceva de lei). Daca esti fan Warcraft cu atat mai mult.

m-a facut interesat de king of hell!...asa e titlu, cu semnu exclamarii...
pana acum, nici un personaj in afara de silvy nu ma atrage...dar grafica, asemanatoare cu fist of north star e uimitoare...pacat k nu prea au talent knd vine vorba de scene in miscare...ar trebui sa le de kubo sau takei lectii...

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 216

185.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #4 on: November 12, 2007, 01:46:57 PM »

nu stiu ce sa zic doar ca nu imi place nu are acea atractie pe care o are orce manga

† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † †
Profilul meu cica.. !??
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

85.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #5 on: November 12, 2007, 04:47:33 PM »

Acum parerile sunt impartite. Multora le place, multora nu. Parerea mea e ca, in ciuda neajunsurilor, este un spin-off dragut in universul Warcraft. Povestea, desi nu exceleaza, este mai buna ca prostia din World of Warcraft si e cat de cat interesanta. Al 3-lea volum este cel mai bine realizat din toate punctele de vedere.

Apropo, pentru cei interesati de alte aventuri Warcraft, le recomand romanele lui Richard A. Knaak: Day of the Dragon, Lord of the Clans si The Last Guardian. Primele doua se gaseau parca si in librariile noastre.

~ bored ~

~so very bored ~
andemon
A N B U
Sennin

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #6 on: November 12, 2007, 05:26:50 PM »

mda...dak nu sunt ilustrate tot degeaba pt mine...xcum, am aflat destule despre universul warcraft din cele 3 volume, asa k ma consider castigat.

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

85.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #7 on: November 14, 2007, 11:11:39 AM »

mda...dak nu sunt ilustrate tot degeaba pt mine...xcum, am aflat destule despre universul warcraft din cele 3 volume, asa k ma consider castigat.

Ca bine zici; In introducerea primului volum sunt vreo 6 pagini (parca, mi-e lene sa ma ridic sa verific) unde este prezentata toata istoria Warcraft de la inceputuri pana in prezent. Erau acolo unele chesti pe care nu le stiam in ciuda faptului ca am jucat toate jocurile incepand cu Warcraft 1 si terminand cu Frozen Throne si WoW.

~ bored ~

~so very bored ~
andemon
A N B U
Sennin

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #8 on: November 14, 2007, 11:52:11 AM »

uuu...aia mi-a placut...primu volum prezinta povestea pana knd arthas devine lich king...de inceput, incepe de la sargeras...despre kre se scrie in celelalte carti WC. ma enerveaza k nu prea se vorbeste despre illidan, kre era kiar preferatu meu. insa imi place cum e ilustrat arthas in vol 3.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: