Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !
January 13, 2008, 05:54:38 AM
AnimeFan
|
Sectiunea Principala
|
Discutii Generale
| Topic:
Spoiler ????
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
2
Author
Topic: Spoiler ???? (Read 123 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 374
Don't make me use the eye !
Spoiler ????
«
on:
November 10, 2007, 01:48:50 AM »
Vad ca unii membri nu mai rezista cu "atata spilor pe af" si nu stiu ce sa mai faca. Vreau sa clarific odata si pt totdeauna faza cu spoilerul.
Spoiler se face daca tu acum vrei sa vezi un episod nou si esti la zi cu toata actiunea si unu vine si-ti spune: ba moare la sfarsit si gata, ti-o taiat cheful. Dar daca eu sunt la episodul 150 din naruto si imi vine cineva care azi s-a apucat de serial, sa nu se astepte sa se faca forum de discutii separat pt el/ea. Rolul unui forum este sa discuti si sa
a f l i
lucruri importante si pe care nu le sti. Daca pentru fiecare membru va trebui sa ma abtin sa spun si sa discut unele lucruri atunci la ce mai exista forum?..tot forumul o sa se mute in INDBOX-urile voastre daca ne luam dupa sfaturile "spune-i prin pm". Cred ca am vorbit de 100 de ori pana acum despre kakashi gaiden. Aceasta parte este in manga de ani de zile si acum vin membri si spun ca vezi tu doamne ce spoiler am facut ca am povestit partea aia
pentru lamurire si umplerea unor goluri din anime
.
Nu o sa pot pune la fiecare topic acum SPOILER pt ca peste 1,2,3,10,20 de luni de la actiunea respectiva vine altu care abia a inceput naruto sau alt anime si zice ca i-am facut spoiler. Tipilor/elor, mai intelegeti si voi chestiile astea !
Nu restul trebuie sa aiba grija de tine, tu trebuie sa ai grija de tine. Fiecare topic are un anumit numel daca tu nu vrei sa afli despre ce se vb acolo pt ca tu nu ai ajuns la partea acea, NU INTRI SI GATA nu ne spui sa nu vb depre asta decat in pm-uri.
Spec ca am lamurit multimea. Multumesc
«
Last Edit: November 10, 2007, 01:53:09 AM by adicrst
»
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 506
Nici prea personal...
Re: Spoiler ????
«
Reply #1 on:
November 10, 2007, 11:22:33 AM »
kakashi gaiden spoiler?!
looool
sincer pe mine ma streseaza k a trebuit facut topicu asta....
desi depinde de fiecare cum reactioneaza la un spoiler, exista anumite limite.
cat despre mine...spoil on! de abia o sa am chef sa ma uit la o serie dak aflu un detaliu picant sau doua...
Jiraya
Heil Stalin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 79
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
«
Reply #2 on:
November 10, 2007, 11:40:45 AM »
Quote from: adicrst on November 10, 2007, 01:48:50 AM
Vad ca unii membri nu mai rezista cu "atata spilor pe af" si nu stiu ce sa mai faca. Vreau sa clarific odata si pt totdeauna faza cu spoilerul.
Spoiler se face daca tu acum vrei sa vezi un episod nou si esti la zi cu toata actiunea si unu vine si-ti spune: ba moare la sfarsit si gata, ti-o taiat cheful. Dar daca eu sunt la episodul 150 din naruto si imi vine cineva care azi s-a apucat de serial, sa nu se astepte sa se faca forum de discutii separat pt el/ea. Rolul unui forum este sa discuti si sa
a f l i
lucruri importante si pe care nu le sti. Daca pentru fiecare membru va trebui sa ma abtin sa spun si sa discut unele lucruri atunci la ce mai exista forum?..tot forumul o sa se mute in INDBOX-urile voastre daca ne luam dupa sfaturile "spune-i prin pm". Cred ca am vorbit de 100 de ori pana acum despre kakashi gaiden. Aceasta parte este in manga de ani de zile si acum vin membri si spun ca vezi tu doamne ce spoiler am facut ca am povestit partea aia
pentru lamurire si umplerea unor goluri din anime
.
Nu o sa pot pune la fiecare topic acum SPOILER pt ca peste 1,2,3,10,20 de luni de la actiunea respectiva vine altu care abia a inceput naruto sau alt anime si zice ca i-am facut spoiler. Tipilor/elor, mai intelegeti si voi chestiile astea !
Nu restul trebuie sa aiba grija de tine, tu trebuie sa ai grija de tine. Fiecare topic are un anumit numel daca tu nu vrei sa afli despre ce se vb acolo pt ca tu nu ai ajuns la partea acea, NU INTRI SI GATA nu ne spui sa nu vb depre asta decat in pm-uri.
FINALLY.
Spec ca am lamurit multimea. Multumesc
They call me
Craazy Looop
Gotta be
Craazy Looop
Gotta get a LIFE
he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 134
Jabberwock
«
Reply #3 on:
November 16, 2007, 10:10:17 PM »
sincer ma simt mai ............ avand in vedere k am facut in permanentza gura la spoilare ,woow ati facut si topic ,parca var pasa , dar nu prea mai conteaza acum k am stat vreo 2 saptamani fara sa intru pe forum , si mam cam dezobisnuit sa intru , ceea ce e foarte bine , o sa postez mai rar , si sub nici o forma la sectiune "animeuri" in ciuda faptului k e un forum despre animeuri , pt mine atat de mult conteaza spoilarul
macar cineva stie ce vreau eu exact , adika intzelegeti ce vreau?
, pana acum vroiam ceva in titlu sa vad k e spoiler k sa fac ceea ce a zis si adi "NU INTRU SI GATA" dar nu mai vreu ceva in titlu fiinca am stat si mam gandit k singurul loc unde am incasat spoilare e la rubrica naruto , eu acum jumate de ora am vazut ep 34 din shippuden , practic sunt la zi , ca lumea posteaza la rubrica animeuri chesti din manga , uite aicea e problema mea ,
de ce se fac topicuri cu chesti citite in manga (spoilare pt mine care nu vreu sa citesc), la sectiunea animeului ?
am pus 2 intrebari, poate se gaseste cineva sa imi raspunda
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Chakra: 506
Nici prea personal...
«
Reply #4 on:
November 17, 2007, 11:23:54 AM »
pt k manga aia o sa devina anime, pt k naruto e o serie de #$%^ si se misca prea lent, pt k la fel am facut si la bleach si acolo nu comenteaza nimeni...pt k UNII simt nevoia sa afle povestea si fac topic, si pt k tu pui cam prea mult accent pe o chestie inutila.
e alegerea ta...si ce manga citesti si ce serie vezi...dar knd incepi sa te exprimi nepotrivit din cauza asta, deja deranjezi pe altii...
eu inteleg ce vrei...vrei sa discutam la anime numai despre ce a fost, fara sa speculam, fara nici un pic de privire in viitor...
he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Jabberwock
«
Reply #5 on:
November 17, 2007, 01:20:53 PM »
Quote from: andemon on November 17, 2007, 11:23:54 AM
pt k manga aia o sa devina anime
o sa devina
in momentul de fatza nu este , mie mia facut cineva un spoilar mai demult cand a fost atacat gaara ,k nu o sa piarda o sa moara dar isi da viatza baba si il invie , pana a ajuns animeul la spoilarul ala au trecut cateva luni(7-8 luni) , si adi a zis aceeias chestie
Quote from: adicrst on November 10, 2007, 01:48:50 AM
Cred ca am vorbit de 100 de ori pana acum despre kakashi gaiden. Aceasta parte este in manga de ani de zile
Quote from: andemon on November 17, 2007, 11:23:54 AM
eu inteleg ce vrei...vrei sa discutam la anime numai despre ce a fost, fara sa speculam, fara nici un pic de privire in viitor...
una e cand iti dai cu parerea despre ce se va intampla , sa zicem k tipul ala cu burta goala , e gay , cel putin asta imi imaginez eu , sau poate nu e gay si se da la sakura , sau pe baza anumitor indici din anime imi imaginez nustiu ce scenariu pt viitor , dar voi ziceti ce ati citit in manga , nu va imaginati nimic , voi nu faceti nimic alt eva decat un spoiler , si chear nu intzeleg de ce faceti asta , sa pareti superiori k ati citit tot , k stiti tot
«
Last Edit: November 17, 2007, 01:45:20 PM by he0ky
»
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 145
Gamehamster
«
Reply #6 on:
November 17, 2007, 02:04:59 PM »
si chear nu intzeleg de ce faceti asta , sa pareti superiori k ati citit tot , k stiti tot
deja aici intervin si eu... depasim limita bunului simt. incercati sa faceti o discutie cat de cat decenta, fara sa adresati cuvinte jignitoare, sau sa bateti apropouri urate la adresa cuiva. daca omu vrea sa citeasca e problema lui ca vrea sa afle ce sa se intample. nu cred k a citit cineva manga naruto ca apoi sa se duca si sa ii zica in fata: HA FRAUERE! stiu tot , ca am citit manga! nu cred.... pastrati si voi limita aia, va rog frumos.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Jabberwock
«
Reply #7 on:
November 17, 2007, 02:11:23 PM »
bujie sti k sunt sensibila la subiectul asta si k trec de bun simt , asa k gome dak am jignit pe cineva
si k sa ma lamuresc
De ce va laudati k ati citit manga ? k stiti tot ?
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Missing-nin
Chakra: 62
Death awaits those who oppose
«
Reply #8 on:
November 17, 2007, 02:16:10 PM »
pe mine nu ma deranjat niciodata spoilerul in sine,e aproape imposibil sa-mi strici cheful chiar dak imi spui in amanunt ce se va intampla,ci faptul ca atunci cand zice o chestie interesanta o scrie intr-o culoare tipatoare si nu pot citi.Oameni buni scrieti sa vada tot omul ca eu mis miop si mai ales la culori din alea eu nu vad de la mai mult de 20 de cm si nu vreau sa-mi stric ochii de tot!
Ps.ca scrieti si mic
«
Last Edit: November 17, 2007, 02:16:56 PM by Death_Angel_Apocalipse
»
Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price
http://i121.photobucket.com/albums/o240/Janus711/akatsuki_sig1.jpg
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 145
Gamehamster
«
Reply #9 on:
November 17, 2007, 02:18:35 PM »
Quote from: he0ky on November 17, 2007, 02:11:23 PM
bujie sti k sunt sensibila la subiectul asta si k trec de bun simt , asa k gome dak am jignit pe cineva
si k sa ma lamuresc
De ce va laudati k ati citit manga ? k stiti tot ?
arata'mi quote on quote unde se lauda omul ca a citit manga. NU imi arata unde se comenteaza manga, ci unde se lauda ca a citit.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Jabberwock
«
Reply #10 on:
November 17, 2007, 03:28:23 PM »
bine imi cer scuze din noi , am tras concluzi aiurea
hai sa nu mai schimbam subiectul
Ce cauta topicuri despre manga la sectiunea animeului ?
adicrst
Legendary Sannin
«
Reply #11 on:
November 17, 2007, 04:20:55 PM »
daca omu a intrebat despre kakashi cum de are un shringan si cine a fost obito si rin (CARE sunt mentionati IN ANIME) atunci normal ca o sa-i spun, mai ales ca partea asta a aparut de ani de zile. Acum vrei sa stam aiurea pana apare si in anime sa vada singur?
kyo's edit: pwned
«
Last Edit: November 17, 2007, 04:43:11 PM by Kyo
»
he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Jabberwock
«
Reply #12 on:
November 17, 2007, 04:42:48 PM »
dar chestile despre care vb sunt din manga , eu vreu sa vb de anime nu de manga , nu vreu nici sub nici o forma sa o citesc ,e alegerea mea ,u vrei manga k ies ep greu adik nu iti place animeul , te duci si faci topicuri la manga , nu intru eu pe topic si in loc sa se vb de anime se vb de manga si mai citesc si vreun spoiler
am pus 2 intrebari reiau
intzelege careva ce ma deranjeaza pe mine ?
de ce se fac topicuri legate de manga la sectiunea anime cand exista sectiunea manga?
adicrst
Legendary Sannin
«
Reply #13 on:
November 17, 2007, 04:47:14 PM »
pt ca sectiunile astea au fost omise acum 2 ani din anime si au pus o groaza de fillere, intelegi. Lucrur asta deja il stie majoritatea fanilor naruto din moment ce partea asta este o veriga lipsa din actiune si + ca este de multi ani in circulatie
he0ky
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Jabberwock
«
Reply #14 on:
November 17, 2007, 04:56:43 PM »
:)) eu sunt foarte rabdatoare , miam zis k dak e ceva de bleach ma apuc cand e gata naruto peste cativa ani
va rog eu mult sa ma intzegeti k nus nebuna , pur si simplu am rabdare sa vad un ep o data la 1-2 saptamani decat sa citesc manga
Pages
1
2
AnimeFan
|
Sectiunea Principala
|
Discutii Generale
| Topic:
Spoiler ????
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Anime News
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.196 seconds with 18 queries.