News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 05, 2008, 02:51:58 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Rhapsody (Of Fire)  (Read 37 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ariadna
Classified
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 7

55.00 ryo

View Inventory
Send Money to Ariadna

« on: October 25, 2007, 02:01:38 PM »

Ei bine, nu am vazut nici un subiect legat de Rhapsody (Of Fire mai nou, datorita unor probleme legate de copyright) asa ca, fiind formatia mea preferata, m-am gandit sa acord cateva minute acestui post.

Pentru cei care nu au auzit de aceasta, este o formatie italiana de Symphonic Power metal; "s-a nascut" in 1997 si are la activ 6 albume, 2 EP-uri, 3 single, 2 demo, 1 dvd, 1 compilation + 1 live album.

Puteti posta pareri, melodii preferate .. tot ce vreti in legatura cu Rhapsody in limita bunul simt.

~ Pentru ca am deschis topicul, o sa incep eu.
De ce iubesc aceasta formatie? Well, datorita sunetului epic, simfonic, care pur si simplu fascineaza. Este una dintre putinele formatii care reusesc sa ma transporte pe acele taramuri fantastice strajuite de luptatori puternici, acele tinuturi ale dragonilor, ale vrajitorilor; Rhapsody este pur si simplu invaluita in magie.
In ceea ce priveste melodiile, preferatele mele sunt Symphony Of Enchanted Lands, Emerald Sword si Dark Reign Of Fire :3

Heh, am reusit in sfarsit sa postez, dupa 3 refresh si un restart -_-
« Last Edit: October 25, 2007, 02:05:32 PM by Ariadna » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 846

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #1 on: October 25, 2007, 05:19:53 PM »

mie imi place k ei, k si blind guardian, kari povestesc in versuri...prima data knd i-am auzit, am ramas masca...dar apoi au mai scazut in ochii mei.
nu imi plac k au inceput sa puna prea mult accent pe simfonic....dar merita ascultati.
melodie preferata...eternal glory si power of the dragon flame.

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 126

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #2 on: October 25, 2007, 05:25:15 PM »

my fave songs: Wings of Destiny (love this one ... intr-o vreme o ascultam incontinu, pian si se mai aude si un flaut pe fundal la un mom dat *in awes*... e superba) si Symphony of Enchanted Lands (recitalul de la inceput *in awes* bine true se putea si mai bine ... dar ador astfel de chestii), Emerald Sword (doar astea 3 le am >.> ... must find more ... more ...)
« Last Edit: October 25, 2007, 05:25:31 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 307

125.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #3 on: October 25, 2007, 05:40:56 PM »

O formatie ce m-a impresionat prin calitatea pieselor si a versurilor misto, inca de la primele note auzite, inca de pe vremea cand se numeau Thundercross.
Recunosc, ca nu toate melodiile lor imi plac foarte mult, insa ii respect pentru munca lor. Nu prea mai sunt la curent cu ei, cu noutatile, insa cand am timp imi completez discografia lor. Ar mai fi de mentionat aici, maestrul Luca Turilli care a fost promotoru meu spre acest gen.

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 122

35.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #4 on: October 25, 2007, 07:54:04 PM »

iote ce face italianu din muzica rock.... o arta. la fel ca si lacuna coil, desi au genuri incomparabile.
rhapsody au pus bazele genului astuia, si au 10 ani de la aparitie sub acest nume. povestile lor sunt total originale, si am ramas fascinat, ca si oricare ascultator al genului. printre preferatele mele se numara: Queens of the Dark Horizons, si Steelgods of the last Apocalypse.

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: