Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!! January 19, 2008, 01:14:05 AM
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: Fratii Lunii
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Fratii Lunii  (Read 32 times)
Dante
Genin (D-rank mission)

Chakra: 11

am schimbat....

« on: October 24, 2007, 11:26:53 AM »

Prima Parte:

Ziua de 22.10.2023 se arata a fi friguroasa,poate prea friguroasa pentru perioada aceasta a anului,insa nimeni nu se plange.
Afara bate vantul,singur,pustnic,uscat si rece. La acea ora din noapte nu este nimeni pe strada.Toti sunt in casele lor.
 Iino are musafiri,distractie,muzica,dans de toate. Dupa un timp Iino se simte ciudat,simtea un sentiment puternic,de nedescris,ceva era aproape...dar ce?
Iino: Ma scuzati,ma duc in camera mea!
Ceilalti din camera: Sigur nici o problema!
Iino se intinde pe pat si se uita la tavan.Dupa un timp apar in camera lui mai multe umbre care se misca. Acele umbre se transforma in lumini,niste lumini foarte puternice si aude niste voci spunandui:
Vocile: Iino,tu esti cel ales....tu esti conducatorul,tu esti EL
Iino se trezeste brusc....totul a fost numai un vis...Iino rasufla usurat...Isi face lectiile si se duce la scoala....insa acum este altceva,Iino se gandeste numai la acel vis.
Iino: "Ce a fost acel vis?ce inseamna?cine sunt eu?ce sunt eu?de unde vin eu?" toate acestea erau gandurile lui...Iino ajunge acasa si se incuie in camera.
Mama lui: Iino esti bine?Iino?!?!?!Iino raspunde,ai patit ceva?
Iino spune cu un glas subtire: Pleaca..! si acesta se intoarce la gandurile lui.
Tarziu in noapte apar iar aceleasi umbre...aceleasi lumini,aceleasi cuvinte....Iino striga cat poate de tare;
Iino: Cine sunteti?Ce sunteti?Ce vreti de la mine??Lasatima in pace!!!! si da accidental peste o vaza aflata pe o masuta din camera lui,cade si se sparge. Insa Iino se trezeste iar,ca si cum totul ar fi fost numai un vis...Rasufla din nou usurat...
Crezand ca e doar un vis incearca sa uite,insa vede vaza sparta si il pune pe ganduri...se gandeste poate e doar o coincidenta,cand iese din camera lui,parintii incep sal ia la intrebari:
Parintii: Cine a fost in camera ta aseara?la cine tipai?ce era?ce aveai? s.a
Iino speriat de vorbele parintilor isi dau seama ca totul a fost real,si nu un vis.Acesta pleaca de acasa,se duce pe malul unui rau si se gandeste la tot ce sa intamplat.
Dupa ore in sir de stat pe malul raului si gandinduse aude iar o voce.
Vocea: Iino...Ai grija,te cauta
Iino se uita cu disperare in spatele lui sa vada de unde provenea acea voce,insa nu era nimeni,ca si cum...cel care a vorbit sar fi evaporat.Iino intra serios in panica...
Spre miezul noptii Iino se indreapta spre casa.Cu privirea in pamant,merge cu pasi marunti,gandinduse la acea voce.
Mergand el asa ajunge intr-un parc,acolo se opreste si se pune pe o banca. Din spatele lui se aude iar vocea de la rau
Vocea: Iino,nu te opri,EI te urmaresc,ai grija...
Iino se intoarce si nu vede pe nimeni,iar cel care a vorbit sa "evaporat" Iino incepe sa alerge spre casa.Incepe sa planga
"De ce eu?de ce mie???de ce aud eu?cine e?lasatima!!" gandeste Iino.
Ajungand acasa isi vede parintii ucisi,era peste tot plin de sange, Iino cade in genunchi,plange,plange asa de tare incat lacrimile au devenit sange,Plangea cu sange...Atunci aude iar vocea de la rau:
Vocea: Iino,imi pare rau pentru parintii tai...
Iino intreaba fara a se ma intoarce: Cine sunteti?cine esti?de ce?lasatima in pace!!!
Vocea: Iino,intoarcete!
Iino uimit se intoarce,si vede....vede un chip...este uimit,impietrit.
Iino: Cine esti?
Persoana: Eu sunt....fratele tau!
Iino se opreste din plans,se uita fix in ochii lui,si intreaba:
Iino: Ce esti tu?
Persoana: Nu conteaza!
Iino: De unde ar trebui sa stiu daca tu esti fratele meu,de unde?
Persoana: Iino, ai pe partea stanga a umarului un semn in forma de ochi si ai pe frunte o semi luna,Aceste 2 semne sunt din nastere si numai tu le poti vedea....Am aceleasi semne ca tine,In aceleasi locuri. Si i le arata
Iino: Presupun ca tu chiar esti fratele meu,dar cum de nu am auzit si nu team vazut niciodata.
Fratele lui: Toate la timpul lor. Numele meu este Ishimaru
Iino: Ce sunt acele umbre si acele lumini care leam vazut in camera mea?ce vor de la mine
Ishimaru: Daca tias spune ca......

To Be Continued

cam asa incepe mica mea povestioara,acum nu prea am avut timp sa scriu detaliat si corect din cauza ca trebuie sa plec la scoala...probabil maine dimineata ma voi ocupa mai amanuntit de ea...deja stiu continuarea,voi incerca maine sa refac inceputul...sal fac ceva mai misterios mai altfel....sper sa va placa ce am facut pana acum....si ignorati greselile gramaticale...nam avut timp sa ma corectez....later

Sharra Naght
*NIGHT HOPE*
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 99

I'm a Dark Angel.I kill you.You will be dead.

« Reply #1 on: October 24, 2007, 07:50:13 PM »

wow super misterios.....e tare dar am si critici.......:incearca sa nu spui cu atata precizie(la ce zi,la care ora)si propozitii mai scurte doar cu vreo 2 verbe....

Dante
Genin (D-rank mission)

Chakra: 11

am schimbat....

« Reply #2 on: October 25, 2007, 06:07:14 AM »

ei bn lam refacut si lam mai continuat putin

Episode 1: Sosirea Fratelui

Seara tarzie de octombrie se anunta friguroasa.Nu e nimeni pe strazi,nici macar un caine,o pasare.
Toti sunt in casele lor,petrecand sau odihninduse.
La Iino acasa este petrecere.O petrecere data in cinsta lui,este ziua lui de nastere si implineste 14 ani.
Iino este un copil ca toti ceilalti.Par lung pana la umeri,inaltime potrivita,greutate potrivita,insa singurul lucru care il scoteau in evidenta erau ochii lui Argintii
Toata lumea este fericita,insa Iino,putin dupa miezul noptii incepe sa se simta ciudat.
Se scuza si se duce in camera lui.
In camera lui incepe sa vada niste umbre.Insa Iino le ignora,Dupa un timp incepe sa auda:
Vocile: Iinoooo….!!!Tu sti alesul…..tu…….tu esti el….vino….
Iino se panicheaza insa ramane aparent calm….
Iino: Cine sunteti voi?Ce vreti?Ce sunteti?
Vocile: Iinnooo…vinooo!!!!! Si umbrele se indreapta spre el,incep salt raga de maini,de picioare…si Iino se trezeste brusc….ca si cum totul ar fi fost un vis…
Iino: aaaaaa…..phew…a fost doar un vis…
Spre seara cand Iino se intorcea acasa,a facut un mic popas intr-un parc.Atunci el aude o alta voce.
Vocea: Iino…nu te opri...grabestete acasa!!!
Iino: Cine esti?Si ce vreti de la mine?
Vocea: Nu e timp de intrebari,pleaca acum!
Iino se indreapta spre casa,in timp ce aude iar vocea.
Vocea: Iino,nu mai avem mult timp fugi….
Iino asculta si fuge cu toata viteza.Ajungand acasa. El isi gaseste mama moarta,intr-o balta de sange…Iino incepe sa planga…..plange,viata incepe sa capete un gust amar pentru el..
Vocea: Iino,Imi pare rau pentru mama ta muritoare.
Iino: Mama Muritoare?ce vrei sa zici?
Vocea: Era umana,orcum nu ar fi trait mult
Iino: CUM indraznesti???si orcum cine esti tu?unde esti?cum de te aud dar nu te vad?
Vocea: Iino,uitate in spate.Iino vide o silueta, Este inalt,slab,Par lung si argintiu,ochii rosii.Si avea la brau o sabie,una foarte frumoasa
Iino: Cine esti tu?
Vocea: Eu sunt…Fratele tau….Fratele tau mai mare, Ishimaru
Iino ramane paralizat…
Iino: si eu ar trebui sa te cred?
Fratele lui: Ai din nastere 2 semne pe care numai tu le vezi. O semi-luna pe frunte si un ochi insangerat pe umrul stang. Am aceleasi semen
Iino: Dar nici o data nu am auzit de tine…si nici nu team vazut…mama nu mia zis nimica de un alt frate..de ce?
Ishimaru: Din simplul motiv Ca ea nu e mama mea!
Iino: dar atunci…cum putm fi frati?daca nu avem aceeasi mama?
Ishimaru: Avem acelasi tata!
Iino: Nu se poate…mama mia zis ca a murit cu putin inainte de nasterea mea.
Ishimaru: Iino…!Tatal tau nu a fost niciodata muritor.
Iino: ce tot vrei sa zici cu “muritoare”/”muritor”?
Ishimaru: Pai e simplu.Mama ta era muritoare,adica era om. Tatal nostru nu este om.Este unul din cei 10 Mari Demoni.
Iino: Demoni?ce sunt aia?
Ishimaru: Ce ai zice daca tias spune ca mai exista un fel de dimensiune,unde traiesc toti demonii…Se zice ca de mult,cu mii de ani in urma,era un pictor.Dar care era foarte sarac si nu avea bani de vopsele,Intr-o zi a gasit la usa lui un set de culori,erau cele mai frumoase culori pe care le vazuse…nerabdator sa dus sa picteze,insa era ceva ciudat de data asta. In loc sa deseneze peisaje el a inceput sa deseneze niste creaturi nemaivazute,niste creature cu infatisari oribile. Si seara in timp ce pictorul dormea,acele creature au inceput sa iasa din panza pictorului.
Iino: Deci demonii au fost creati?
Ishimaru: Asa se zice,insa nu stim sigur.
Iino: Deci…daca ei au plecat de la acel pictor,cum de sunt intr-o alta dimensiune
Ishimaru: Dupa ce pictorul a aflat ce sa intamplat si-a dedicate toata viata studiind demonii si incercand sai distruga,insa nu a reusit dar fiul lui ia reluat misiunea si tot asa pana la al 15-lea descendent care a incercat sai distruga dar singurul lucru ce a reusit sal faca a fost sai inchida intr-o alta dimensiune.
Vazand aceasta,cel deal 15-lea descendent a reinceput cercetarile despre cum sa ii distruga si a scris tot ce a aflat intr-o carte numita Apocalypto,insa inainte de a distruge demonii el a murit,neavand descendenti sau rude. Si nimeni nu ia mai incheiat misiunea.Cartea fiind pierduta pe vecie.

Pages 1
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: Fratii Lunii « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne