News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 29, 2008, 03:24:08 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Prince of TENNIS  (Read 18 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 110

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« on: October 22, 2007, 03:06:37 PM »

Ce parere aveti despre acest anime eu sunt abia la episodul  16 dar pot sa spun ca este un anime foarte bun de sport si asta chiar daca  sunt foarte multe meciuri de tennis dar de fapt in asta consta toata frumusetea animeului

XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 12

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to XxSharukaxX

"Beware Of The Dead" O_o

« Reply #1 on: October 22, 2007, 08:31:16 PM »

Eu am vazut acest anime pana la sfarsit, si am vazut si OVA-urile. Este un anime despre tenis, tare mijto, miscarile de tenis is super originale, iar mie sincer imi plac animeurile cu sport. Are aprox 200 de episoade, asa ca tine cva pana il terminati . Oricum, uitati-va, e dragutz ;).

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to Maou

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #2 on: October 23, 2007, 12:42:06 AM »

Prince of tennis un anime cu adevarat superb... Povestea este foarte captivanta...
Personajul principal este Ryoma Echizen , un pusti de 12 ani si un jucator de tenis exceptional.Tocmnai din aceasta cauza este foarte arogant si ii place sa isi provoace adversarii. Ceea ce ii place sa spuna mereu:Mada Mada Dane... Inseamna Not good enough. Toata actiunea se invarte in jurul lui si totul devine o parodie cand apar si celalalte personaje... Preferatul meu este Tezuka Kunimistu(capitanul echipei... Ceea ce spune mereu este Sa, yudan sezu ni ikou si inseamna: Let's not get careless), dar nu cred ca mi-ar fi placut atat de mult daca nu ar fi fost si celalalte personaje: Shuichiro Oishi(The mother of Seigaku) and Eiji Kikumaru(acrobatul)-the 2 of them are The Golden Pair... Shusuke Fuji (The prodigy...Joaca in Singles 2 iar tehnicile lui incalca legile gravitatiei.)...Takashi Kawamura(ma amuza foarte mult acest personaj. In aparenta este foarte calm, dar cand pune mana pe o racheta ies ravagii.)...Sadaharu Inui(Well, trebuie sa spun ca desi zambeste foarte rar, sucurile lui sunt "extraordinare")... Takeshi Momoshiro (prietenul cel mai bun al lui Ryoma... Un personaj foarte amuzant ce se cearta mereu cu Kaidoh)...Kaoru Kaidoh(este cunoscut si cu numele de Viper si este rivalul lui Momo)...
Aceasta este o mica prezentare a personajelor principale din acest anime... Il recomand tuturor care au pofta de ras si carora le place tenisul...

BTW: Sunt 178 de episoade, 3 filme si momentan 16 OVA'uri.

Trebuie sa spun ca The Prince of Tennis live-action movie este foarte exagerat.Este un fel de Matrix re-reloaded si mie nu mi-a placut Matrix. Sper ca urmatorul, sau urmatoarele sa fie mai bune .
« Last Edit: October 23, 2007, 12:46:47 AM by Maou » Logged

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: