Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 03, 2007, 08:14:16 AM
AnimeFan | GFX | Ajutor GFX | Topic: Ajutor pentru desen
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Ajutor pentru desen  (Read 15 times)
jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 155

- may the rock be with you -

« on: October 11, 2007, 09:26:20 PM »

vreau sa ma mai perfectonez si eu k am inceput sa bat pasu' pe loc deci cine ma poate ajuta cu tutorialuri, sau moduri de folosire ale pensulelor, crieoanelor, carbunelui, asortarea culorilor si orice altceva... please HELP?
« Last Edit: October 11, 2007, 09:27:13 PM by jupy » Logged

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hidden-nin

Chakra: 86

« Reply #1 on: October 11, 2007, 09:50:09 PM »

despre folositul pensulelor, acuarelelor samd ... ce pot sa iti recomand ar fi sa incerci acuarele tempera (desi eu nu sunt fan acuarele prefer creion), la creioane iar nu ma pricep, am auzit in schimb de la o fata despre creioane b, b2, poate o sa fac o vizita la un magazin de specialitate, numa sa stabilesc o zi cu ea (sincer nici macar nu stiu cum sunt creioanele astea) apoi nu stiu dak sunt in masura sa dau sfaturi la desen
anyways ... am ceva tutoriale in format pdf si jpg pe comp recent "achizitionate" de fapt le-am primit de la cineva acum cateva zile (dak vrea cineva BUZZ me pe mess) dar sunt si pe net numeroase tutoriale
pt cei interesati sa invetze sa deseneze in stil manga: http://www.howtodrawmanga.com/tutorial.html
kt despre potrivirea culorilor samd, mai intai trebuie sa parcurgi teoria culorilor samd ... astea le poti gasi si in manualele de desen scolare (care erau boring pt mine in generala acum mi-ar prinde bine si mie unul) o sa caut ceva tutoriale si despre asta ...
pana una alta cred k un astfel de topic ar merge in sectiunea ajutor gfx
si rog si pe ceilalti useri dak stiu tutoriale de acest gen sa le posteze aici sau dak stiti si vreti sa faceti niste tutoriale pt a ajuta si pe altii va multumim
« Last Edit: October 11, 2007, 09:51:14 PM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai

Pages 1
AnimeFan | GFX | Ajutor GFX | Topic: Ajutor pentru desen « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne