in prima parte , da era slaba , amintindumi de ep in care cika se batea cu kabuto sau cum lo chema pe ochelaristul lui orocimaru , acuma in seria a 2 e tare rau , o da frte clumea rau de tot , mintea judeca altfel ,are ceva strategie in ea , e si medic acuma, si inca unul foarte priceput
acuma stau si ma gandesc cine era mai slab c ea in prima serie , aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imo , deja am zis o data despre ea , ceva intre imo si sakura , ar fi tenten , da cred k tenten ar fi batuto pe sakura , cam sunt la egalitate , si tenten e slaba , alt atac decat ploaia de cutzite nar avea , si asa nu cred k sakura in prima serie nu avea partea fizica atat de bine pusa la punct asfel incat sa evite toate cutitele , o las pe tenten deoparete k nu cred k asi putea sa o bag in clasament sub sakura poate chear deasupra
hai sa o gandim altfel cel mai slab ninja din serie la baieti , k parca numai fetele ies in calcul , grasul de choji , poate face ce face slabeste si ii cresc puterile dar sa recunoastem creerul sau alt ceva decat cips nu gandeste ,degeaba ai forta si putere dak nu sti cum sa le folosesti
si iuruka dak satai sa te gandesti nu e un ninja puternic ,cel putzin primele ep nu miau dat impresia cum k ar fi priceput la lupta , poate stie sa analizeze situatia sa faca tehnicile de nota zece , dar nu prea las vedea in mijlocul unei lupte , e perfect pt rorul de profesor , nu de luptator
interesanta idee , poate in astia 2-3 ani de absenta a lui sasuke ,ne trezim k imo a evoluat