andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 814
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« on: October 09, 2007, 07:21:22 AM » |
|
ok...am vazut k mai sunt oameni kre asc DT pe aci.
incep eu: melodia preferata: Home...nu, nu o sa ii dau si numarul scenei, fiind de pe scenes from a memmory, pt k nu il retin. din cele lente....semilente: Misunderstood, de pe Six Degrees of Inner Turbulence album preferat....greu de zis...desi Train of Thought are muulte melodii bune cum ar fi my dying soul, in the name of god, etc. melodia progresiva preferata, cu schimbare drastica de ritm, Peruvian Skies. eu cred k cea mai cunoscuta melodie a lor e Pull me under....nu exista concert dupa ce au scos acel album, sa nu o cante.
desi petrucci si ruddes au scos si albume solo: A night with...., si suspended animation, asta nu inseamna k trupa nu mai e...de fapt ultimul album scos, systematic chaos, este foarte bun.
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 135
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #1 on: October 09, 2007, 08:14:58 PM » |
|
wow, adevarati artisti... criminali oameni... au in trupa 2 chitaristi de exceptie... nu stiu multe despre ei, dar e clar ca melodia mea preferata este Octavarium.
se pare k nu a auzit prea multa de greii muzicii rock pe aici, nu?
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #2 on: October 10, 2007, 08:27:49 AM » |
|
mah..eu am vazut k sakura zice k is tari..deci ma gandeam sa mai corup lume pe aici... ceret-mi pe mess si va inund de melodiile lor! de exemplu...octavarium are 24 de minute...la fel si change of seasons...numai k eu o prefer pe ultima...sunt numa bune de scris referate/proiecte pe ele...crede-ti-ma, am incercat.
|
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 175
35.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« Reply #3 on: October 10, 2007, 10:07:42 AM » |
|
puteti sa puneti niste clipuri sau downloaduri la singuri k sa ask si eu k n'am mai auzit de trupa asta...
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Chakra: 122
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #4 on: October 10, 2007, 10:21:32 AM » |
|
hm ... am pus aici niste link-uri pt cei curiosi sa stie cu ce se mananca ... try this http://youtube.com/watch?v=xK3qylwd-M0 http://youtube.com/watch?v=_f0F1Qafpi8 (k ar fi tocmai bune link-urile nu pot sa garantez pt k sunt la scoala si nu pot sa aud sau sa vad ceva ... da astea erau printre rezultate ) favorita mea e Wait for sleep (piano) pe urma Octavarium (de fapt ce mai ... imi plac mai toate pe care le-am ascultat) and they're the best ever ^^
|
|
« Last Edit: October 11, 2007, 01:26:31 PM by sakura »
|
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5 on: October 10, 2007, 06:15:47 PM » |
|
ma indoiesc k o sa aiba cineva rabdare sa asculte octa din prima...da e o melodie kre merita.
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Chakra: 122
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #6 on: October 11, 2007, 01:29:45 PM » |
|
cum am aflat eu de Dream Theater? ... well anul trecut parca ... faceam schimb de melodii cu un coleg iar pe unul dintre cd-urile de la el ... am dat de Dream Theater, pana acum kteva luni nu prea am ascultat DT ... dar acum tot ce pot sa spun e k sunt fenomenali, they really worth to be listen
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #7 on: October 12, 2007, 09:43:44 AM » |
|
o sa razi...da eu am aflat de DT din OVA-ul history of trunks din DBZ...prima melodie era Home...apoi mai erau si the spirit carries on si ouverture 1928..toate de pe scenes from a memory
|
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1649
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #8 on: December 17, 2007, 02:15:58 AM » |
|
Dream Theater YEAH!!! I so love songu "Home". L-am auzit prima data acum vreo 3 ani intr-un AMV cu Naruto si de atunci il ascult destul de des.
|
Ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa iti mearga mintea.
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #9 on: December 17, 2007, 11:04:51 AM » |
|
si eu tot din anime...de la history of trunks kre avea tot OST numai DT... acuma o stresez pe sakura pe mess sa imi dea ce are din systematic chaos...
|
|
|
|
|