News: Shop-ul a fost reinstalat, va rugam sa aveti grija la furtul banilor si la chakra

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 10, 2008, 07:58:05 AM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Whisper of the Heart  (Read 16 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« on: September 19, 2007, 10:09:49 PM »

Whisper of the Heart( Mimi o Sumaseba ) este un film de dragoste!
Filmul incepe cu melodia Take Me Home, Country Roads (cool song) care este teme-songul filmului ,fiind prezent pe toata durata lui
   Personajul principal e Shizuku Tsukishima  :o fata normala de liceu care isi ocupa tot timpul citind carti si traducand melodii pt prietena ei YĆ«ko Harada ...ignorand obligatiile scolare, punandu-le pe locul doi.
   Dar intr-o zi ,in timp ce se uita printr-una dintre cartile ei , observa ca TOATE au fost citite de un anume Seiji Amasawa.Din acel moment ea devine curioasa :cine e acel baiat?...si invidioasa ca el a citit toate cartile inaintea ei.
   Adevarata actiune incepe cand Shizuku se dicide sa urmareasca o pisica...ciudata.
Acea pisica o va conduce intr-un loc care ii va schimba viata ,transformand-o dintr-o piatra neslefuita ,intr-un adevarat diamant!

Grafica: filmul a fost lansat in 1995...si nu e cu bombe si asa...deci nu va asteptati la multe...desi efectele de lumina sunt uimitoare!!!
Banda sonora :lenta ~lovey dovey~

Nota mea pt poveste: 10
Contine o multime de elemente "real life" si personajul principal e foarte bine realizat ,o adevarata luptatoare!!
Nota pt final: 100!! finalul e asa de amuzant!

Sper ca v-am facut curiosi  merita vazut 

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: