Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! November 20, 2007, 01:49:44 PM
AnimeFan | Muzica/Filme | Filme | Topic: Batman Begins
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Poll
Question: Cum vi s-a parut acest film ?
Excelent 1 (12.5%)
Foarte bun 3 (37.5%)
Bun 2 (25%)
Slab 1 (12.5%)
Foarte slab 1 (12.5%)
Total Voters: 8

Pages 1
Author
Topic: Batman Begins  (Read 24 times)
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 327

Don't make me use the eye !

« on: September 17, 2007, 12:15:26 AM »

Batman Begins, se zvonea ca o sa fie unul dintre cele mai tari filme ale anului si s-a facut mare tam-tam pe tema asta. Parerea mea: este cel mai prost film din seria batman !

Nu mai aveau ce sa scoata sa readuca la viata personajul si s-au gandit sa vina cu ceva nou care nu exista in benzile desenate (de unde a si plecat totul) si mai rau au facut. Filmul asta m-a plictisit asa mult incat am si adormit la el cand l-am vazut pt prima data.
De ce naiba trebuiau sa manjeasca personajul Batman cu un film asa cretin ? Eu unul am indragit tot timpul acest personaj si nu simteam nevoia sa stiu de unde a invatat el sa lupte si toate alea pt ca sunt multe contradictii cu adevarata poveste. Cand am auzit acum ca vor sa faca o cotinuare la penibil chiar m-am enervat. Asa baieti, f*ck this character on 

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 277

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #1 on: September 17, 2007, 08:37:22 PM »

Well..adi..eu sunt la polul opus...mi-a placut foarte mult Batman..adik..versiunea noua.Recunosc..prestatia lui Michael Keaton pe vremea ei era buna..insa...mi s-a parut ca alegerewa luiChristian Bale...a fost buna in rolul tanarului Bruce Wayne....mi-a placut ca au abordat,au avut curajul,sa abordeze o poveste nespusa pana acum,o poveste plina de controverse...toti se intrebau...''cum ar fi Bruce Wayne inainte sa devina Batman?''...well..sincer...mi-a placut...nu era deloc un erou la inceput...asa cum l-au portretizat...cauta razbunare propie...mi-a placut ca l-au umanizat..Batman este foarte umanizat in aceasta pelicula...mai mult este vorba de transformarea lui in Batman..decat Batman propriu-zis...poate ca lumea s-a plictisit sa  vada cum Batman cel inteligent rezolva toate cazurile..poate ca...pentru a-l readuce in atentie...trebuia mai mult umanizat..aratat ca si el era om..cu defecte..diferit fata de alti eroi Marvel..poate...care sunt impenetrabili.Recunosc..din punctul asta de vedere...poate nu ti-a placut..au tins poate spre melodramatic..nu stiu..insa...schimbarea a fost ptr mn bine venita...te asigur..ca urmatorul Batman...adik..''The Dark Knight'' nu va mai fi atat de dramatic...deja va intra pe fagasul normal...insa...schimbarea mi-a priit..inca un film cu Batman care era deja sigur pe sine,inteligent,experimentat...era mai boring...in acest film..Batman este si mai neexperimentat si mai putin inteligent si sigur pe sine..lol..are un EGO.. insa...din punctul asta de vedere..cred ca au facut o treaba buna..c sa zic de efectele vizuale si speciale..coloana sonora..c sa zic...nominalizare la Oscar ptr ea...un Lamborgini..Diablo?cumva?cu Christian bale la bord..o scena very interesanta for the ladies..desi..get serious..orice tipa de la colt era mai buna ca Katie Holmes ptr rolul lui Rachel..( ce naiba le-a venit sa o bage pe pustoaica aia tampita nuj..n-are pic de oase de actor in ea)..desi era mai buna decat Nicole Kidman in Batman Forever..vai de sufletul meu...a stricat toata pelicula...

cucos_andrei94
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #2 on: October 13, 2007, 09:12:36 AM »

sunt de acord cu songoddess a fost un film interesant abia astept sa apara si partea a 2 a

jupy
Fanclub Digimon
Hidden-nin

Chakra: 158

- may the rock be with you -

« Reply #3 on: October 13, 2007, 07:01:31 PM »

super belea filmu' !!!

Crow
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 6

I am vengeance, I am death

« Reply #4 on: November 16, 2007, 06:49:03 PM »

a fost... diferit. idea de baza nu a fost rea, sa arate cum Bruce Wayne devine Batman. de unde face rost de toate acele jucarii si de tancul masina. mi-a placut introducerea lui Ras al Ghul in poveste, si mai mult pentru ca el l-a antrenat. is curios cum va fi urmatorul.

Pages 1
AnimeFan | Muzica/Filme | Filme | Topic: Batman Begins « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne