Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! November 11, 2007, 11:09:44 PM
AnimeFan | Cereri | Cereri | Topic: Thread pentru discutii "mature"
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Thread pentru discutii "mature"  (Read 31 times)
Jiraya
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 81

Pliciman,J-Pliciman,here i come to take the gunoi!

« on: September 10, 2007, 05:48:23 PM »

ok... vad ca in ultimu timp au inceput sa traga copii mici pe forum... asa ca nu ar strica un thread cu acces permis doar la o limita de varsta... pentru ca, vezi doamne vede copilu cuvintele "sex" sau mai stiu eu ce (quoth: Dragostea intre minori) si dupa aia incepe sa utilizeze cuvantu respectiv... mai ales daca nu e cenzurat.

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 315

Don't make me use the eye !

« Reply #1 on: September 10, 2007, 09:04:05 PM »

da  stiu ce vrei sa zici si ai dreptate dar nu pot. Eu incerc sa fac totul cat mai automat posibi si voi imi cereti sa tot regresesz. Nu pot sta 24/24 cu ochii pe sute de membrii si sa vad ce varsta au sa-i adaug manual intr-o anumita sectiune. Deocamdata nu pot numai de la un anumit numar de posturi in sus sa intre automat.  Ideea este ca am sa traduc si am sa transform tratatul de la inceput care nu putem fi trasi la raspundere pt orice. Si din moment ce intri inseamna ca obligatoriu esti de acord cu asta.

Pret: 10 ryo
Chakra: 10

Jiraya
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 81

Pliciman,J-Pliciman,here i come to take the gunoi!

« Reply #2 on: September 10, 2007, 09:08:13 PM »

eu ma gandeam sa nu inceapa copilu respectiv sa inceapa sa foloseasca termenu, si apoi sa inceapa parintii/tutorele sa ii interzica, ba chiar mai mult, sa inceapa cu reclamatii la adresa forumului... desi am cam uitat de termenii de utlilizare si agreementu... okay, sunt lamurit!

close the thread

uaaau... tocmai ai dat dovada ca esti un retardat...
Ba tu vrei sa il vezi pe dracu'?

Pages 1
AnimeFan | Cereri | Cereri | Topic: Thread pentru discutii "mature" « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne