News: Daca aveti articole pentru Revista Animefan, va rugam sa le trimiteti la [email protected]

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
June 10, 2008, 10:56:41 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Poll
Question: Credeti ca este adevarat ? (CITESTE TOT si dupa aceea voteaza, duuh )
Da, ni se ascund multe 6 (23.1%)
Nu stiu ce sa cred, astept 2012 13 (50%)
NU! 7 (26.9%)
Total Voters: 26

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Go Down
  Print  
Author Topic: 2012 - Anul Selectiei Spirituale  (Read 1117 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Death_Angel_Apocalipse
Conquer All,spare None;Akatsuki Fanclub
Hidden-nin

Chakra: 73

65.00 ryo

View Inventory
Send Money to Death_Angel_Apocalipse

Death awaits those who oppose

« Reply #45 on: September 29, 2007, 06:39:51 PM »

pai mai sunt doar4 ani si trei luni pana in 2012,astfel inca cei din generatia noastra si generatiile un pic mai vechi vor putea sa vada ce se intampla.Totusi sper sa fie bine si sa devenim mai buni.

Everyone who stands in my way shall pay the ultimate price

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 44

39.00 ryo

View Inventory
Send Money to DreamsKeeper

« Reply #46 on: January 30, 2008, 06:51:02 PM »

LINK VIDEO 2 ore 

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 2211

73.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

世界の支配者

« Reply #47 on: January 30, 2008, 07:41:41 PM »

Iarasi Link-ul ala...

Daca stau sa ma gandesc bine... in filmul  11:11 vorbea ca se va intampla ceva in 2012 !!!

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff

39.00 ryo

View Inventory

« Reply #48 on: February 06, 2008, 01:21:40 AM »

Vreau sa spun ca este foarte intresant linkul plus cateva imagini LINK 2012

† † † Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium. † † †
kaname
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 26

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to kaname

« Reply #49 on: February 06, 2008, 02:18:43 AM »

imi cam vine greu sa cred ca incepind cu 2012 vom intra intro lume, da oricum nui departe anul, vom fi martori, desi fraza ca vom comunica cu fiinte angelice am facut sa rid, ca doar no sa coboare raiul pe pamint?
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff

39.00 ryo

View Inventory

« Reply #50 on: February 07, 2008, 03:02:31 PM »

kaname daca stai si te gandesti a spun mai inclo adi ca vor suferi modificari ai ADN si daca ti minte acum 4-8 ani sa spuns la TV ca ADN-ul sufera niste modificari si in loc de 3 spirale sant 4-5 spirale ca sa fie un exemplu cei care noua generatie de copi daca ai observat sant mai inteligenti mai dezvoltati mai rezistenti......

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 442

42.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #51 on: February 12, 2008, 03:54:27 AM »

doomsday 2012 Part 1
doomsday 2012 Part 2

smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 338

31.00 ryo

View Inventory
Send Money to smasher

loved by few hated by many respected by all

« Reply #52 on: February 15, 2008, 04:35:48 PM »

interesante chestii , din search in search am gasit si despre blue beam project e interesant putetzi cauta pe google ...

dar totusi de nimic nu potzi fi sigur ...

Hardstyle is the music running throu my veins

adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin

Chakra: 442

42.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« Reply #53 on: February 15, 2008, 06:03:39 PM »

vegetam pana in 2012 si vedem

Aquarius
ANBU doesn't forgive nor forget... Watch your back
A N B U
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 794

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aquarius

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #54 on: February 15, 2008, 09:51:55 PM »

vegeteaza tu
eu stau pe mess. :->

smasher
raging butterfly
Fanclub Kakashi
Missing-nin

Chakra: 338

31.00 ryo

View Inventory
Send Money to smasher

loved by few hated by many respected by all

« Reply #55 on: February 15, 2008, 11:39:33 PM »

btw stie careva ceva de crucea de la hendaye? ceva documentar sau eu stiu...

in alta ordine de idei, astea pot sa fie doar documentare/reportaje de manipulare, indirect implica frica/ocupatzie/un gand in plus = weakness
« Last Edit: February 15, 2008, 11:52:10 PM by smasher » Logged

Hardstyle is the music running throu my veins

DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff

39.00 ryo

View Inventory

« Reply #56 on: February 16, 2008, 01:20:28 AM »

btw stie careva ceva de crucea de la hendaye? ceva documentar sau eu stiu...

in alta ordine de idei, astea pot sa fie doar documentare/reportaje de manipulare, indirect implica frica/ocupatzie/un gand in plus = weakness
Secretul crucii de la Hendaye

Marea cruce de la Hendaye din sudul Frantei este un monument ce reprezinta Sfarsitul Timpului. Contine intr-o forma codificata informatii despre marele An Cosmic si ciclurile de purificare si "triere" care vin odata cu acesta.

Dar mai important decat aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificare: emisfera nordica a planetei va trece "prin foc" datorita unui eveniment ce apare in centrul galaxiei noastre. Autorii se bazeaza nu pe profetie, ci pe cercetari stiintifice in legatura cu anumite alinieri planetare si galactice care au determinat perioadele de purificare din trecut. Un astfel de proces a inceput deja si pentru noi.

Aceste conculzii prezentate in carte au o baza stiintifica solida. Recente descoperiri astronomice vin in sprijinul afirmatiei ca multiple schimbari planetare au inceput deja si acestea se vor intensifica pe masura ce ne apropiem de anul 2012.

La inceputul anului 2004, magazinul "Fortune" si ziarul "The Guardian" au facut public un raport al Pentagonului. Care afirma ca in urmatorii ani ne putem astepta la: schimbari bruste de clima care vor duce planeta la anarhie; dupa anul 2010 Europa va suporta o schimbare radicala de clima se estimeaza milioane de victime omenesti datorate razboiului si foametei; pana in anul 2007 furtuni violente vor distruge bariera de coasta a Olandei determinand pierderea unor vaste teritorii; revolte si conflicte interne vor distruge India, Africa de Sud si Indonezia; numeroase perioade de seceta vor afecta majoritatea "granarelor" lumii; amenintarile nucleare se vor intensifica; Marea Britanie si tarile vecine se vor indrepta catre un climat Siberian; conflictele si neincrederea vor patrunde in toate aspectele vietii; schimbarea climei va fi o amenintare mai mare decat cea terorista.

Dovezi stiintifice in sprijinul unei schimbari bruste (de ordinul a cativa ani) a climei exista, pentru ca asemenea schimbari au avut loc si in trecut. Doua articole recente publicate in "Fortune" si "Common Dreams" descriu cum aceste schimbari sunt asociate cu ultima era glaciara, care s-a petrecut acum 13.000 de ani. Si se pare ca se va petrece din nou.

Credibilitatea teoriei unei noi ere glaciare este sustinuta si de masuratorile navei spatiale Ulysses (lansata de Agentia Spatiala Europeana in 1993) care arata ca sistemul solar primeste din ce in ce mai mult praf cosmic venind dinspre centrul galaxiei ceea ce duce la scaderea "luminii" pe care o primim de la Soare.

De asemenea, s-a studiat salinitatea oceanului Atlantic de nord in ultimii 40 de ani. Nivelul salinitatii apei oceanice a scazut pe masura ce au inceput sa se topeasca din ce in ce mai multi ghetari, ceea ce a dus la scaderea vitezei marilor curenti de apa oceanici din aceasta zona (incluzand faimosul curent cald Gulf Stream), cu efecte directe asupra climei regionale. Se asteapta astfel o racire puternica a vremii in urmatorii ani, racire ce va afecta coasta de nord-est a SUA, estul Canadei, Marea Britanie si tarile vecine. Ca medie, temperaturile din Europa ar putea sa scada cu 7 - 14 grade.

Raportul Pentagonului mai arata ca, paradoxal, vara va fi din ce in ce mai calda, ceea ce va duce la o si mai rapida topire a ghetarilor oceanici, cu consecinte grave asupra curentilor oceanici si a climei zonale. La extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de nord. De asemenea, multe alte zone vor suferi schimbari similare.

Legatura cu sudul Frantei

Extraordinarul mesaj daltuit in misterioasa cruce de la Hendaye isi are originile in scolile stravechi ale Gnosticismului, Alchimiei, Sufismului, Kabbalei si Crestinismului mistic. Se pare ca acest mesaj a fost scris pe aceasta cruce de catre un supravietuitor al teribilelor zile ale Atlantidei. Ideea centrala a cartii este ca aceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala.

Jay Weidner afirma ca "initiatii scolilor stravechi priveau timpul si experienta umana intr-o dimensiune bazata pe cicluri." Stravechi texte indiene descriu (cu multe mii de ani inaintea Bibliei) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost impartit in 4 ere: "In acelasi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate si moarte, umanitatea, ca intreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint (Treta), era de bronz (Dvapara) si era de fier (Kali)."

Astazi ne aflam nu numai la sfarsitul erei de fier, dar si la sfarsitul ciclului de 25.920 de ani. Conform scrierilor stravechi, era de fier este perioada in care magia neagra devine religie iar oamenii gasesc placerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta. Pamantul, aerul si apa sunt poluate. Razboaie, foamete si epidemii inconjoara rasa umana. Timpul insusi se grabeste acum spre Sfarsitul care va permite unui nou ciclu sa reinceapa."

Este de ajuns sa privesti atent in jurul tau si vei vedea ca toate aceste simptome sunt prezente.

Alinieri cosmice

Pentru a intelege cu adevarat mesajul crucii de la Hendaye este necesar sa intelegem fenomenul precesiei echinoctiilor.

Pe scurt, planeta Pamint se invarte in jurul axei sale ca un titirez care se clatina. Ca rezultat, polul nord al planetei traseaza in spatiu un cerc imaginar larg, avand o perioada de 25.920 de ani. Acest adevarat "An Cosmic" este unul dintre secretele bine pazite ale vechilor scoli spirituale ale civilizatiilor antice.

Calea Lactee este galaxia din care face parte sistemul nostru solar. Privita din profil, arata ca o paine rotunda cu un mijloc (centru) proeminent. Centrul galaxiei (descoperit in 1917) se comporta ca o inima ce pulseaza lent, trimitand in spatiu o energie misterioasa.

Autorii cartii afirma ca mesajul crucii de la Hendaye confirma recentele descoperiri stiintifice din astronomie care arata ca centrul galaxiei este responsabil de periodice pulsatii energetice ce influenteaza sistemul nostru solar. Secrete stravechi ne spun ca centrul galactic este sursa Constiintei Creatoare care ghideaza evolutia umanitatii si a intregii galaxii si determina calitatea vietii si a constiintei de pe Pamant.

Desi aduce mai mult a filozofie, nu este deloc asa. Autorii arata ca descoperirile fizicianului Paul LaViolette sunt esentiale. El le-a publicat in cartea sa "Pamantul incendiat" in care demonstreaza ca aproximativ la fiecare 13.000 de ani Pamantul primeste un val de energie dinspre centru galactic care duce la catastrofe. Ultima data s-a intamplat la sfarsitul erei glaciare.

Mai mult, LaViolette a examinat probe din gheata Groenlandei si a descoperit straturi de Iridium, element provenit din centrul galaxiei. Toate aceste "ploi" galactice au perioade de 13.000 de ani. Suspectati vreo legatura cu precesia echinoctiilor?

O viziune unificatoare

Cei care sunt constienti de ceea se intampla azi in lume recunosc ca se pregateste intr-adevar ceva. Traditiile stravechi ale indienilor Hopi, mayasii, Edgar Cayce, Roata Timpului tibetana si multe altele, toate converg catre aceste zile. De ce tocmai acum umanitatea este preocupata de probleme planetare ca reducerea salinitatii ocenului Atlantic de nord, incalzirea globala, riscul unei noi ere glaciare?

De ce tocmai acum clima se schimba drastic? In vara anului 2003, aproape 15.000 de francezi au murit din cauza caldurii excesive in numai 3 saptamani. Gheata din Alaska se topeste rapid iar stalpii liniilor telefonice sunt in pericol de a cadea, lipsindu-le suportul. Din 2002 s-au inregistrat cele mai fierbinti veri din ultimii 500 de ani. In ultimele cateva zeci de ani unii ghetari din Elvetia s-au diminuat cu 50%, la fel ca si gheturile nord-polare din regiunea Alaska si Canada. Sir David King, omul de stiinta cel mai respectat din Marea Britanie a afirmat recent ca "ne aflam in fata unui dezastru climatic" (iar ca urmare guvernul Britanic a incercat sa-l reduca la tacere).

Nu putem ignora toate aceste informatii.

Atunci ce e de facut? Sa ne ridicam mainile la cer si sa renuntam la orice speranta? Absolut nu. Aceleasi traditii stravechi ne spun ca cei care sunt pregatiti vor trece cu succes prin toate aceste evenimente, regasindu-se in noul ciclu.

Catre sfarsitul cartii, autorii amintesc de discutiile pe care le-a avut Alberto Villoldo cu unii dintre samanii din Peru. "El vorbeste de o posibila evolutie a speciei Homo Sapiens spre Homo Luminous". In acesta directie sunt importante recentele cercetari despre genomul uman si despre posibilele re-organizari ale genelor in forme noi care vor da nastere unor lanturi de ADN cu mai multe spirale (in prezent sunt doua). Sa fie rezultatul misterioasei energii din centrul galaxiei?

Un lucru e sigur: acesti samani sunt convinsi ca ceva cu adevarat profund este pe cale sa se infaptuiasca si ca urmeaza un pas foarte important pentru umanitate.

Crucea de la Hendaye
« Last Edit: February 16, 2008, 01:30:21 AM by DreamsKeeper » Logged

adinuyasha
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 6

12.00 ryo

View Inventory
Send Money to adinuyasha
Viata e o aventura.SANT NASCUT PENTRU A PROGRESA

« Reply #57 on: March 28, 2008, 11:58:19 PM »

salut ,
 chiar am citit cartea asta acum 1 an sau 2 (+ altele de la aceeasi editura ).Si chiar iti da motive sa te indoiesti de lumea asta in care traim,adica de ce invatam noi la scoala la istorie ( de ex ) si cum ii de fapt istoria ,care ii scrisa de cei puternici adica ei scriu ce vor si noi restu tre sa-i credem.Si io am vazut destule chestii descoperite dar care nu s-au aplicat din cauza intereselor uriase ale unor state ,gasti de bogatasi sau multinationale;de ex motoru cu apa de care cred ca ati auzit cativa cel putin;unde ii?ffindca n-am auzit sa se puna in practica in serie.Dar de inventiile ale lui Nikola Tesla mai ales cele in domeniul energiilor alternative,nu vad sa se aplice nici una,fiindca interesele sant prea mari ,etc.
  Am vazut cineva zicea ca-i ortodox si ca el crede ce zice biblia, si nu crede chestiile astea;pai religia e cea mai mare arma de manevrat oamenii de cel putin 2000 de ani.Si eu am avut contact cu martorii lui iehova dar nu prea mult ca au inceput sa ma enerveze cu tampeniile lor,cu chestia aia cum sa intru in organizatia lor sa fiu salvat,bla bla bla;ca doar 144000 de oameni vor fi salvati si restu.....daca te gandesti sau cel putin pt mine e aberanta chestia asta;adica din zecile, sutele de milioana de crestini sa ma rezum doar la ei doar 144000 vor fi salvati,asta ar fi cel mai mare top din istorie..top 6 miliarde si,la ei e ori neagra ori alba.dar lucrurile nu sant asa;nu poti zice ca daca esti crestin esti automat om bun si daca nu mergi la biserica esti om rau.fiindca poti merge la biserica in fiecare zi si tot dupa ce iesi sa mergi la furat ,jefuit etc;chiar in bordeluri sau mai stiu io ce alte activitati din zona gri ( adica nici sfinte nici satanice ).Oamenii nu se imoart in oameni buni si rai, ci mai toti duc o lupta interna intre bine si rau;la unii chiar sa terminat lupta si o parte a castigat, dar nimic nu e definitiv.
Cred ca exista extraterestrii intr-o forma sau alta fiindca e o idiotenie sa credem ca santem singurii din univers ,ca si cum sa zicem ar povestii doua furnici dintr-un musuroi din padure ca ar fi singurele fiinte de pe planeta.
Ganditi-va la ce scrie in cartea asta sau altele de genu asta + alte dovezi ce le poti gasi pe net, dar si despre parca exista o mare conspiratie la nivel mondial facuta de cei puternici din lumea asta.
Oricum, eu zic ca multe din carte sant adevarate dar cel mai sigur ii sa asteptam anul 2012 si sa vedem.
Voie buna tuturor si cititi si cercetati.
Brolly_AF
Akatsuki Leader !!!

Chakra: 2211

73.00 ryo

View Inventory
Send Money to Brolly_AF

世界の支配者

« Reply #58 on: March 29, 2008, 01:13:52 AM »

Sa mai zic si eu cate ceva... :-'
 Buletinul meu expira in anul 2012
 ...
 Toate ratele pe care le am la banca le termin in 2012
 ...
 December 21 — Winter solstice,  11:11  UTC - Coordinated Universal Time
 ...
 December 31 — Expiration of the Kyoto Protocol.
 The Kyoto Protocol is a protocol to the international Framework Convention on Climate Change with the objective of reducing Greenhouse gases that cause climate change.
 ....
 2012 Summer Olympics begins in London
 ...
 Second and last solar transit of the planet Venus of this century; the next pair is predicted to occur in 2117 and 2125
 ...
 The United States will cede control of the military of the Republic of Korea after 50 years of control.
 ...
 433 Eros, the second-largest Near Earth Object on record (size 13x13x33 km) is expected to pass Earth at 0.1790 astronomical units (~26.8 million kilometers; ~16.6 million miles). NASA studied Eros with the NEAR Shoemaker probe launched on 1996-02-17.
 ...
 I Am Legend: The events of the 2007 film take place in the year 2012
 ...
 The X-Files ("The Truth,"): On December 22, Aliens invade Earth
 ...
 "2012: The War for Souls" by author Whitley Strieber is a fictional novel about three parallel earths and the occurrences leading up to December 21, 2023 in each as the walls between them begin to thin and allow passage through gateways to the others.

...

Toate chestile astea duc doar la cateva variante...
 Apocalypse / Global Warming / War / Alien Invasion / Zombie Invasion
 Meteor hits earth / Different dimensions broken /...etc "cine stie, probabil nu o sa se intample nimic"

Jiraya
One Piece Fan
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 11

52.00 ryo

View Inventory
Send Money to Jiraya

Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!

« Reply #59 on: March 29, 2008, 01:14:18 AM »

In 2012 se schimba polii.

O SA MURIM CU TOTIIII.

They call me Craazy Looop
Gotta be Craazy Looop
Gotta get a LIFE

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Go Up
  Print  

Jump to: