Title: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on September 08, 2007, 08:23:59 PM Am gasit asta si mi se pare f interesant. Eu nu-mi exprim nicio parere, dar astept sa ajung in 2012 sa vad ce va fi :|
Cititi tot pt ca este interesant ----------------------- Articole preluate din cartea pe care o recomand cu o deosebita placere Istoria Secreta a Omenirii - vol II, aparuta in mai 2006 de Eugen Delcea 2012 - Anul Selectiei Spirituale Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca..Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp. Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fid us la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?). Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace. Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase. Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata. Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace. Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!) Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostrum solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerate Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani. Se crede ca Soarele nostrum a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie natural ape baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar. 2012 - Calendarul dacilor - model pentru NASA! Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic. O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate. O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea 365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365, 2425 zile. Civilizatia maya este acreditata cu cel mai exact calendar din istorie pana la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignorati din nou, cu o mare rea-credinta! Calendarul dacic este, in realitate, mult mai exact decat cel mayas si incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile ! Adica o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi! Asemanarea cu dacii o gasim si in denumirea CArtii sfinte a mayasilor, numita Popol Vuh (tradusa in sec. al XVI-lea), din care aflam informatii absolute extraordinare, de la trecutul anterior Potopului pana la viitorul care ne asteapta. Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012! Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens. 2012 - Un nou inceput. Pentru cine? Mayasii aveau o credinta solara, zeul Lunii fiind un aprig dusman al lor. Acum, diversi autori de origine iudaica incearca sa demonstreze ca mayasii erau semiti (de exemplu Maurice Chatelain), desi evreii credeau in zeii Lunii Sin si fiul sau Seth Alfabetul ebraic vechi, fara vocale, avea 22 de litere-numere, numarul devenind simbolul poporului lui Israel. In comsecinta numarul 23 reprezinta un nou inceput pentru acesta. Care asteapta, de 2000 de ani, venirea lui Mesia, care sa-l aduca stapan peste popoare (vezi Talmud etc.). Conform programarii din 15 august 2024 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un govern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerological nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimetelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012! Cine nu crede ca au existat doua tabere de zei, una de esenta solara (Enki, Marduk/Ra(m)/Zalmoxe), alta de esenta lunara (Enlil/Zeus/Jupiter/Iahve, Sin, Seth), cu sediile in actualele tari Romania si respective Israel, are acum noi motive de meditatie: intre 22.12.89 si 22.12.2012, sunt exact 23 de ani, simbolul renasterii poporului lui Israel, cand Mesia ar trebui sa vina sis a ii asigure puterea absoluta asupra omenirii. De ce o borna de la Bucuresti? Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant. German, deci crestin, Jan van Helsing stie si el ca Iisus Christos va reveni pe Pamant in 2011 iar extraterestrii ar fi confirmat profetia. 2012 - Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii Traditia Kalachakra (Roata Timpului) ne transmite ca, dupa 960 de ani de la revelarea invataturii in Tibet (1027), va veni o perioada de 25 ani ce va culmina cu Sfarsitul Timpului. Iar anul ce rezulta din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012! Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie (copiata prost). Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi. Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persana si scrierile vedice) sin u este o surpriza sa constatam ca, inca din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaica) avertizeaza ca viata va deveni imposibila pe Pamant incepand cu mileniul III. In aceste conditii, deloc surprinzatoare apare si dorinta elitei de a-si cauta salvarea in subsolul Terrei, al Selenei sau al Planetei Rosii. Naivitatea disperatului, dupa cum ne vom convinge, pentru ca exact elita egoista este sortita pieirii! Venusienii si membrii comadoului Ashtar spun ca, de milenii, Ei au transmis avertismente in serie dar au fost ignorate cu buna stiinta. Primele semne ale Marii Treceri au fost observate, oficial, in 1961, cand satelitii au oferit ocazia descoperirii in Spatiu, a unui nor cosmic imens, alcatuit din gaz sau praf cosmic. O nebuloasa denumita mai intai Nebuloasa Aurie, apoi Centura Fotonica. Ulterior, s-a constat ca locatia nebuloasei coincidea cu proiectia orbitei sistemului nostru solar, care urma sa o intersecteze. Conform obiceiului, in SUA s-a inceput o pregatire la fel de nebuloasa a populatiei. De genul: "Noi v-am spus, chiar daca nu mare lucru..." Astfel ca, la inceputul anilor '80, s-a transmis la radio o stire la care multi au dat din umeri nepasatori, informatia fiind voit ambigua: "Sistemul nostru solar se va intersecta, nu peste multi ani, cu un nor electromagnetic"... 2012 - Creatorul - din alt Univers! Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuei energetice. Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. "Animal cu (oaresce) ratiune", fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri. Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaze energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk. Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. Universul nostru nu este unic in Mega-Cosmos. Exista Universuri "negative" (ca polaritate electrica, nu altceva) dar si universuri paralele (anticii scriau despre al 7-lea, al 9-lea si chiar al 12-lea cer). Dezvoltarea Universului nostru dupa Big Bang demonstreaza ca atomul primordial era unul atat de inteligent incat ingloba in el intregul program de dezvoltare ulterioara a vietii! Deci, Creatorul Universului nostru apartine unui alt Univers! Cum a aparut, insa, Universul de origine al Mega-Cosmosului intrebati-l pe Creator :) 2012 - Periodic, Haos si Renastere In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata! Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii. Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre "baiatii buni si baietii rai" - dupa gandirea simplista americana. Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui....atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori. Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei. Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul...periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru "Discovery" TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval. O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, "pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua. Toate aceste modificari sunt ciclice si... obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate. 2012 - Timpul terestru nu va mai exista Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra. Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta va rog! Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat...nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla). Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii". Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt ...doar 16 ore realae! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi. Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv Omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi... 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, dupa cum au constatat romanii :))), in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului... Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii 2012 - Atentie, creste ADN-ul! Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita. Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma: - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice; - vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu; - banii vor disparea ca necesitate; - vom intra in Dimensiunea 5; - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent; In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute: - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii; - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice; - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata; - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului. Inca o veste buna: este semnul ca organismul se purifica. 2012 - "Ridicarea la Cer" - numai premianti! In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita "ascensiune", "ridicare la Cer", de care vorbesc si vechile scrieri. "Ascensiunea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti. Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange. Bine, bine, vor intreba Viorel Catarama, Dinu Patriciu sau George Copos, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place: - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede; - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent; - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul; - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii; - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor... Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa. Articole preluate din cartea pe care o recomand cu o deosebita placere Istoria Secreta a Omenirii - vol II, aparuta in mai 2006 de Eugen Delcea Pentru comenzi apelati la: Ed. Obiectiv Craiova www.edituraobiectiv.ro Title: Re: Credeti ca este adevarat ? Post by: Jiraya on September 08, 2007, 08:30:36 PM ultimu paragraf e cel mai aiurit... sigur, la inceput ala cu planetele si cu intensitate, pare cat de cat credibil, dar restu o cam da in fictiune
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Kyo on September 08, 2007, 08:38:08 PM ideea este ca sunt prea multe descrieri stiintifice menite sa ia ochii unui prost care nu are nici o gara cu acest domeniu. eu sunt crestin ortodox, si sunt devotat celor mentionate in Biblie... in zadar se chinuie omul sa afle cand va fi sfarsitul lumii... la asta duce acea muscatura a evei din marul sustras din pomul cunostiintei...
personal, eu nu cred mai mult de 24% din ce scrie in datele tale adi...stiu, normal sunt menite pt a lua ochii, ca in general mai toate cartile cu acest subiect sunt senzationale in ziua de azi... la fel pot spune si despre codul lui da vinci al lui brown, care e tot carte ce apartine de tipul senzationalului, si l'a facut pe autor asa celebru... in fine, acum astept si alte pareri, ca vreau si eu sa vad cat de dresat e omul din ziua de azi... Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on September 08, 2007, 11:15:06 PM kyo, nu ai inteles...zice sfarsitul timpului, NU AL lumii si chiar accentueaza chestia asta. Se refera la timpul fizic, adik distanta masurabila dontre zi si noapte....
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: criss_suzana on September 09, 2007, 12:45:54 AM Ce chestie...in viatza mea nu am citit de asa cv si totusi m-am gandit aproape exact la fel...m-am tot gandit...ce s-a intamplat cu civilizatziile care au existat..cu egiptul antic,cu civilizatia maya,cu civilizatia antartida(care se spune ca eram de sute de ori mai destepti ca oamneii de azi-erau considerati extraterestrii-am vazut o emisiune la discovery despre asta) care a disparut de asemenea care se spune ca au existat inaintea celor din egiptul antic...m-am tot gandit k la apocalipsa spune sfarsitul omenirii...poate a civilizatiei de azi...poate urmeaza alta civilizatzie...:Dlumea asta ii foarte mare,exista sute de galaxii...printre care calea lactee...care si asta ii ff mare..eo nu cred k suntem singurele fiintze din lume(serios vb)
Deci sa revenim...se zice k fiecare civilizatzie a trait cam 2000 de ani...(maya a trait cam akum 3000 de ani)....cine stie ce se va intampla..dar ce coincidentza...eu m-am gandit la ce a scris adicris akum cateva saptamani cand eram in tren...eu is mai visatoare si ma gandesc calculat si logic... :cool: :roll:nuj ce sa cred...se tot spune sfarsitul lumiii...dar si e zic k ar fii sfarsitul civilizatziei noastre si nu al lumiii....cine stie...vom afla...ami ales cu incalzirea globala cine stie ce ne asteapta :cool: Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Aquarius on September 09, 2007, 12:55:43 AM ce sa zic...is multe faze care apartin de domeniul SF.
oamenilor in general le e frica de ceea ce nu cunosc. si ma gandesc ca o schimbare asa brusca li se va parea imposibila si implicit vor crede ca e sfarsitul lumii, dupa cum zice si kyo.aici iarasi va aparea vechea disputa dintre Biserica sioamenii de stiinta.sincer eu inca nu dau dreptate nimanui.pe de o parte sunt de acord cu Biserica, pe de alta parte las loc si altor interpretari.poate par mai sarit de pe fix, dar mie mi-ar placea sa se adecereasca aceasta profetie.mai ales ca mai sunt 5 ani.vreau sa traiesc istoria daca pot spune asta.scria intrun paragraf ca doar cei alesi vor supravietui.daca stau bine si ma gandesc am vazut intro revista de-a Martorilor lui Iehova (matusa mea e, si eu sunt ortodox) ca atunci cand va veni sfarsitul lumii doar cei alesi vor supravietui in numar de 144 000.de unde au scos nr asta avand in vedere ca populatia globului depaseste 6 miliarde daca nu ma insel, nu stiu.asta e parerea mea cel putin.interesant subiect oricum. Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on September 09, 2007, 12:51:43 PM Quote cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar. nu am vazut , nu cred ... daca ai ceva date pune pls, adi.Quote Conform programarii din 15 august 2024 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un govern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerological nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimetelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012! ierusalim sa aiba rege universal? ... nuj cand te gandesti la americani si blabla tzarile dezvoltate nu prea sti ce sa crezi oricum ar fi o idee ^^ Quote De ce o borna de la Bucuresti? Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant. SUNT MANDRU K SUNT ROMAN. Quote Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi. asta e cam aberant dr. smasher zice k in 2300 viatza v-a fi imposibila pe pamant ... indienii se inmultzesc k tampitzii chinezii o sa fie de 2x mai multzi ... sunt lucruri inevitabile. Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persana si scrierile vedice) sin u este o surpriza sa constatam ca, inca din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaica) avertizeaza ca viata va deveni imposibila pe Pamant incepand cu mileniul III. Quote Venusienii si membrii comadoului Ashtar spun ca, de milenii, Ei au transmis avertismente in serie dar au fost ignorate cu buna stiinta. inca o data cine a zis k este viatza pe venus (sau care venusieni?) ? + chiar vreau un documentar/articol despre ashtar nu am auzit pana acum. Quote iar gandurile se pot chiar si materializa +1 total agree.Quote O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, "pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua. un om care traieste sa zic 100 de ani ( :)) ) poate spune ce se intampla in 60-70 mil de ani? be serious nici daca ar studia 100 de ani in continuu nu ar reusii IMOQuote Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii daca asta inseamna k o sa traiesc ptr totdeauna ... astept ziua. Quote - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului. nu la totzi . ah si mai era undeva da' am uitat sa iau quote cum k aia rai nu o sa fie capabili sa faca ascensiuna , k au o vibratzie negativa si joasa ... sa speram Quote vreau sa traiesc istoria daca pot spune asta. +1 gj adi Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: sakura on September 09, 2007, 01:54:08 PM hm ... intradevar interesant ... dar nu cred TOT ce se spune acolo, sunt simple speculatii majoritatea obtinute prin comparare, unele se apropie de anumite profetii, altele le neaga complet, pana si anumite parti din Biblie (nu va spun care, va las sa va dati seama singuri XP poate puneti mana si voi pe scripturi XP si alte carti), sincer as vrea sa studiez si eu personal chestiile astea (*goes searches for materials*), cat tine de partea cu implicatii spirituale oamenii cu aparatele lor de masuri, si stiinta limitata la materie (chimie, fizica, kteva exemple, nu pot da explicatii pt acestea, doar pt cele legate de materie, pt spirit a fost lasat un indrumar si se cheama Biblia, acuma explicatie pt cei care nu inteleg de ce ma pasioneaza stiinta daca nu cred tot ce spune ea, caut si eu explicatii in felul meu la anumite fenomene, ma fascineaza tot ce tine de stiinta, dar nu inseamna ca trebuie sa iau totul asa cum mi se serveste, au mai gresit si oamenii de stiinta, hei suntem oameni supusi greselii, si au aparut altii care le-au contrazis teoriile, corectat, sau refacut de la 0, deci si calculele exacte mai gresesc, fizica != matematica, desi o are la baza, asa k printre altele m-au pasionat si ma mai pasioneaza civilizatiile antice, nush de ce uneori simt k acolo sunt farame pe care noi nu le-am inteles inca, ce cred k a dus la prabusirea lor? trufia omului o data cu inaltarea sa, iar asta o sa ni se intample si noua mai devreme sau mai tarziu daca o tinem tot asa, s-au crezut prea destepti doar pt k au realizat ceva ce altii nu, si poate au vrut sa atinga si Dumnezeirea (clonarea in ziua de azi! doesn't that ring an alarm bell!), remember Babel (doar pt k au vrut sa ajunga la cer cu ajutorul unei cladiri si pt k nu au ascultat de porunca lui Dumnezeu de a se impratia pe tot pamantul, i-a impartit El, dat pt ce se intampla in ziua de azi, ce pedeapsa vom primi?)?, remember satan, he fell for that, iar in legende mereu exista un sambure de adevar, doar k oamenii au tendinta de a exagera totul, mai ales "artistii") well ... asa pt cei care cred k pamantul asta va tine o "vesnicie" Biblia vb-este despre un sfarsit ... si spune clar k pamantul va arde, da inainte sa arda va fi si o imparatie de 1000 de ani
BTW ... de unde stiti k imparatia de 1000 de ani despre care se vb-este in Biblie nu incepe cu anul 2012 ... think, think, think, scrie clar in Biblie k oamenii vor trai mai mult in timpul imparatiei asteia iar cine va muri tanar se va sti k a dus o viatza pacatoasa, so singurele chestii care vor mai imbolnavi oamenii atunci vor fi pacatele, adik gata cu gripele, gata cu ebola, gata cu muscatura tzantzarilor, gata cu muscatura sarpelui, si cum zice articolul de chestii negative, gandire negativa, oare pacatele ce sunt? nu spune scriptura k ele incep la nivelul gandurilor? dar sa nu uit k inainte de distrugerea TOTALA a pamantului ...va mai fi o perioada in care fiara (diavolul) va fi in putere si va amagi oamenii knd si kt tine nu stiu, sau nu mai stiu ... hm, Dani, in legatura cu martorii de care amintesti tu, faza e k ei cred k raiul va fi pe pamant, total gresit, plus erezia asta cu numarul de care spui tu, eu stiu de unde au scos numarul, dar Biblia nu se refera la "neamuri" adica noi cei care am primit Cuvantul prin apostolii lui Cristos asa cum cred martorii, daca o sa citesti in Biblie vei vedea k la un moment dat au existat disensiuni chiar in mijlocul apostolilor, in special din pricina taierii imprejur, asta e o chestie la evrei, se practica si azi, Dumnezeu a dat porunca lui Iacov sa faca asta. in fine poti citi mai multe dak esti curios in Genesa si Exod, (hai ce mai ... decalogul, adik cartile lui Moise .. pm me for more), taierea imprejur era semnul legamantului dintre poporul Evreu si Dumnezeu, la ora actuala intre crestini taierea imprejur este considerata botezul in apa, legamantul dintre noi "neamurile" si Dumnezeu, (READ) aaa... explicatia pt nr-ul ala de 144 000 - Apocalipsa 7:4 "si am auzit numarul celor ce fusesera pecetluiti: o suta patru zeci si patru de mii, din toate semintiile fiilor lui Israel" (12 la numar - semintiile... totusi Dan nu mai apare in Apocalipsa *cries*, am citit de 1000 si una de ori pasajul sa fiu sigura k nu am scapat din vedere semintia asta, si m-am pus si am numarat din nou pe fiii lui Iacov sau Israel - dupa ce Dumnezeu ii schimba numele - am numarat si semintiile amintite aici sunt 12 dar Dan nu apare *cries* *cries* *cries* and *cries* - ps: nu sunt evreica, da ma bucurasem si eu k am un nume biblic, special si va dati seama ce fericita as fi fost sa faca parte dintre cei 144000 - se pare k greseala lui Dan a costat mult semintia asta, k sa ajunga sa ii fie sters sau inlocuit numele da sa ramana tot 12 semintii, citeste in Apocalipsa 7, si o sa vezi de unde or scos numarul) ... daca te intrebi de ce asa putini, sincer nici eu nu stiu sa iti raspund, dar Dumnezeu cunoaste inimile oamenilor, si stia k dintre fiii lui Israel poate doar atatia vor mai avea inima curata, eu fac doar presupuneri, da numa gandeste-te la eliberarea poporului Israel din Egipt, de numarul mic de oameni care au intrat in Canaan (btw ... raiul intr-o terminologie pe care am gasit-o recent, e numit Canaan-ul ceresc, so multi ies din "robia" pacatului, da nu toti intra in vesnicie, "multi chemati, putini alesi" pentru mine cei alesi, sunt cei care aleg la randul lor binele si se tine de el pana la capat, multi aleg binele, da putini raman fideli. k intr-o casatorie dak mi se permite o asemenea comparatie) smasher. .. in legatura cu regele universal ... e vb de Mesia (chiar dak oamenii inteleg altceva prin regele asta, un OM - carne si oase, cum au crezut si nush cumva dak nu mai cred la fel evreii si azi, un om care sa ii conduca dpdv politic, economic, social, administrativ si sa ii inalte peste celelalte popoare, netaiate imprejur - de ce suntem atat de materialisti?!? - plus de asta nu poti sti knd va fi venirea asta, asa k e o prostie sa te pui sa calculezi chiar o nebunie, da nah ce sa ii faci) cel pe care ink il asteapta, da care a fost la ei da nu l-au cunoscut, iar umatoarea sa venire nu va mai fi in trup de om ci in glorie si slava, cel putin asa cum se cuvine unui zeu,k ne place sau nu ne place (cel putin asta o spun din cunostintele pe care le-am acumulat, si din compararea lor) oricum ... se va intampla ceva cat de curand ... de asta sunt sigura PS: sper k nu m-am intins prea mult, sorry about that. Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on September 09, 2007, 02:08:10 PM biblia poate fi interpretata si a fost interpretata din atatea copieri .
Quote de unde stiti k imparatia de 1000 de ani despre care se vb-este in Biblie nu incepe cu anul 2012 poate at se termina :wacko: chestii ce ne depashesc. Quote de ce suntem atat de materialisti?!? nu potzi generaliza. oricum tot timpu am spus "hf cat mai potzi" XD Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: subarashii_hito on September 09, 2007, 08:26:38 PM am auzit shi eu despre asta..........se spune k pamantul va intra in a 4-a dimensiune
nu stiu ce sa cred......voi vedea atunci....dk nu imi pica intre timp o caramida in cap si mor! just kidding :D Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Archangel on September 09, 2007, 08:33:19 PM Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace. Mi se pare bullshit deoarece atunci pamantul ar fi fost atras in spre soare, iar la o putere de atragere de 2 ori mai mare Mercur ar fi fost atrasa pana in interiorul acestuia. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Deci o sa mor. Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: nirolf on September 09, 2007, 10:44:46 PM Quote Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. de pe wikipedia : The galactic disk, which bulges outward at the galactic center, has a diameter of between 70,000 and 100,000 light-years. The distance from the Sun to the galactic center is now estimated at 26,000 ± 1400 light-years while older estimates could put the Sun as far as 35,000 light-years from the central bulge. asta e prima chestia care mi s-a parut dubioasa... mai mult nu cred ca are rost sa ma ducomentez :roll: Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on September 10, 2007, 12:24:50 AM @sakura
faza cu numerologia este preluata din calendarele mayase si dace care sunt foarte precise, cel dac fiind cu o eroare de 14 secunde per zi (acum 2000 de ani, da ?) si amandoua sunt un punct de reper atat pt precizie cat si prin faptul ca se aseamana. Amandoua calendare se termina in 2012. Multi dintre voi o sa spuneti "asa..si?", pai "si"..de ce se opresc aceste popoare fix la anul 2012 cand ei au calculat evenimente de care s-au intamplat cu 2000 de ani in urma aparitie lor ?..credeti ca le era greu sa calculeze si in viitor mai mult ? Urmareste filmul 23 si poate o sa intelegi mai multe :wink: Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: sakura on September 10, 2007, 12:58:12 AM nu zic k nu e asa, de asta vreau sa cercetez mai mult si mai mult.
iar in legatura cu unele teorii rezultate din descoperiri, le iau ca atare, k teorii, dar nu inseamna k le cred prea mult, cel putin pana la proba contrarie, anyways, pana una alta poate imi fac propriile 1001 teorii, iar pe fondul a ce studiez si citesc, scad din ele si/sau le corectez, me likes to think for herself, not let others do that. and thanks for the tip ^^ i sure will watch the film ^^ Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: ciresica on September 10, 2007, 12:35:03 PM m-am pierdut pe undeva pe la jumate dar:
*nu cred ca se apropie sfarshitul timpului....daca au putut sa-l masoare pana acum, ce-i impiedica sa-l masoare in continuare?? *nu cred ca se apropie sfarshitul lumii(sf Biblic)....clar lumea se va sfarshi la un momendat,dar cred ca mai curand NOI o s-o distrugem pana sa apuce Dumnezeu s-o faca!dar nu cred ca o sa fie in 2012..asha au zis shi de 2000 ca o sa fie sfarshitul lumii shi o.O suntem in 2007. degeaba te stresezi ca peste x ani o sa fie sfarshitul lumii cand maine da o mashina peste tine...enjoy life! cat o avetzi... Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on September 10, 2007, 09:34:38 PM mia fost lene sa citesc tot ce scrie dar din cate stiu eu calendarul maya despre care vorbesc este - de fapt - olmec si spune ca ne aflam in "Civilizatia celui de-al V lea Soare.Totul se va sfarsi pe 23 (nu 24 ) decembrie 2012.Pa 24 decembrie va incepe Civilizatia celui de-al VI lea Soare.Nu pune prea mare baza pe data respectiva pt.ca ea a fost calculata de un americam cam ticnit, care a considerat inceputul perioadei aVa in urma cu vreo 3300 ani.De ce? Pt. ca mayasii nu calculau timpul in ani ci in zile (nu cunosteau nici ora ca diviziune).Ca incurcatura sa sporeasca, mayasii foloseau doua calendare:unul sacru (pomenit in Chilam Balam) si unul solar (pomenit in Popol-Vuh).Cu toate cunostintele lor formidabile de astronomie, mayasii nu stiau ca Pamantul este rotund si ca el se invarteste in jurul propriei axe precum si in jurul SoareluiDaca tot am ajuns aici as vrea sa-ti amintesc despre un popor fantastic;Dogonii (locuitori ai sv.Saharei; prin Mali)care spun ca din anul 2030 "timpul va curge altfel".Faptul devine extrem de interesant daca il corelezi cu textul unei placute ceramice gasita in mormantul unui prezicator din...Mongolia! - Hana Tow (1618).Pe ea scrie:"Din anul 2030 timpul se va schimba si anul nu va mai fi an,ziua nu va mai fi zi..." Cu dogonii astia e lucru mare...
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on September 11, 2007, 02:25:45 AM nu cred ca este atat vorba despre un anumit an ci despre faptul ca vor exista unele schimbari cu siguranta
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on September 12, 2007, 12:12:20 PM si cum a spus adi la inceput cred toate calendarele mayasilor astecilor si altor civilizai care au disparut sau se TERMINA cu 21-12-2012 plus si clarvazatori nu mai vad mai incolo de 2012 si cum am spus ori trecem in civilizatia a VI a sau este THE END
si nu numai asta ci mai asteroidul acela care se apropie de pamant si gaura negra care e foarte aproape de galaxia noastra Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on September 12, 2007, 03:54:41 PM gaura neagra din centrul galaxiei noastra nu va afecta sistemul nostru solar pana peste cateva milioane de ani, asta daca nu se vor intampla ceva fenomene necunoscute noua pana acum, deci ea nu prezinta un pericol pt noi pt moment
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on September 12, 2007, 04:18:00 PM luatzi in serios o gramada de speculatzii ...
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on September 12, 2007, 04:51:08 PM luatzi in serios o gramada de speculatzii ... nu e speculati ci adevar ia puneti intrebarea sau mai bine documenteazate cum de civilizatile maya, aztecii, incasii, toltecii si alte civilizati toate calendarele lor se termina cu anul 2012 ia documentezate Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on September 12, 2007, 11:38:56 PM ma refeream la treaba cu gaura neagra ... demonstreaza-mi k exista XD si acu zi k au demonstrat specialistii(= speculatzie.)
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on September 13, 2007, 02:09:54 AM ma refeream la treaba cu gaura neagra ... demonstreaza-mi k exista XD si acu zi k au demonstrat specialistii(= speculatzie.) smasher..esti pe langa :| Uita-te mai mult pe Discovery sau alte canale de-astea sau cauta pe net. A fost demonstrat, descoperita, fotografiata...idea este ca trebuie sa ne informam si singuri. Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on September 13, 2007, 01:23:25 PM stioo k's pe langa XD ...
oricum tehnologia e avansata poate sa le faca fake. poze/documentare whtev Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: RagnaroK on September 13, 2007, 10:28:12 PM Nu pot spune decat ca om trai si om vedea desi nu prea cred mai nimic din ce scrie pe acolo.
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: criss_suzana on September 14, 2007, 12:00:49 AM Se pare k nu numai eu ma gandesc la asemenea chestii :lol: :cool:Mie imi plak kestiile astea cu fenomene cu civilizatziile...mi se pare cv foarte interesant..mai ales eu is visatoare:d :Dmereu ma gandesc la asa cv:))) :>
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on September 14, 2007, 01:31:41 PM Nu pot spune decat ca om trai si om vedea desi nu prea cred mai nimic din ce scrie pe acolo. "Cel mai mare orb este acela care nu vrea sa vada" ''Crezi si vei vedea !!'' Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: RagnaroK on September 14, 2007, 05:17:19 PM Nu pot spune decat ca om trai si om vedea desi nu prea cred mai nimic din ce scrie pe acolo. "Cel mai mare orb este acela care nu vrea sa vada" ''Crezi si vei vedea !!'' De exemplu : faptul k soarele nostru e in bla bla bla si noi nu..oricum ai lua-o nu se potriveste deoarece pamantul se invarte in jurul soarelui....Poporul Roman e poporul ales..o exagerare si o tampenie...si ar mai fi dar imi e lene sa citesc iar :D Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 14, 2007, 06:05:41 PM Eu sper sa se intample partea cu evolutia ADN-ului, ca altfel am incurcato cu incalzirea globala care ne ameninta pe toti.In ritmul asta se vor topi ghetarii din Groenlanda si o cantitate mare de apa rece si dulce se va varsa in marele curent termosalin aruncand europa si toata emisfera nordica intro era glaciara.
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: nirolf on September 19, 2007, 10:04:09 PM si cum a spus adi la inceput cred toate calendarele mayasilor astecilor si altor civilizai care au disparut sau se TERMINA cu 21-12-2012 plus si clarvazatori nu mai vad mai incolo de 2012 si cum am spus ori trecem in civilizatia a VI a sau este THE END mai documenteaza-te... nu e vorba de clarvazatori... ci de niste proiecte secrete americane, in cadrul carora s-ar fi desfasurat niste calatorii in timp... :shock: dar nu s-au reusit clatorii in timp dincolo de 21.12.2023 si in cadrul aceluiasi proiect s-a luat legatura cu extraterestrii si ca cica au facut schimb de tehnologii... sa nu mai zic ca undeva am citit ca extraterestrii i-au invatat pe americani sa contruiasca "the time machine" :shock: si am mai citit ceva cu nush ce venusieni care ne-au avertizat inca de mult asupra ceea ce se va intampla... :shock: c'mon... be serious... deja imi suna a star trek ;) in plus nu imi vine sa cred ca timpul se va sfarsi chiar de ziua mea :roll: Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: RagnaroK on September 20, 2007, 12:20:36 AM Pai poate tu esti ALESUL.
Cel care va termina Timpul. Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on September 20, 2007, 09:12:06 AM Pai poate tu esti ALESUL. hahaha asta am vrut si eu sa zic ...Cel care va termina Timpul. esti the ONE! :twisted: Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on September 20, 2007, 10:55:27 AM nirolf poate ai vazut prea mult TNE ONE
documentezate bine si intreseazate si citeste si ce am scris mai sus si o sa intelegi si daca tot ai bagat vorba despre tehnologi iti spun eu cum a pus mana pe ele In timpul razboiului nemti se mai preocupa si de alte smecheri si au gasit prin tibet o poarta care deschidea o noua lume americani dupa ce aflase au furato si au deschiso (stiu ca suna a SG-1) si au furat tehnologiia din partea cealalta . si prima tehnologie a fost avionul STEALTH (cel invizibil) pe care si rusi au furat tehnologia avand si ei un avion MIG-35 Acum puneti intrebarea cum de a sarit evolutia noastra asa de mult ca pana acum ne bateam cu pustile si acum avem si lasere telefoane mobile si altele doar in cativa ani numai vb ca imediat sa descoperit bomba nucleara ia puneti o intrebare ?????? Si daca mai vrei sa sti cine ne conduce iti spun ca israelienii ei au cea mai tare serviciu secret si iti spun cum au facut rost ,in timp ce america germania rusia si alte tari se certau si se parau prin 1973 israelieni cu ajutorul egiptului pun mana pe un radiolocator de tip ENISEI P-12 si asa au facut rost din ce in ce mai multe Si ca sa va bag putin in ceata stiti de ce ne fac analizele astea acum la toti ia punetiva intrebarea de ce tocmai acum ??De ce nu sa facut acum 100 de ani sau 50 de ani sau 20 ani va spun eu nu prea stiau nimeni despre ADN ,acum dupa ce sa aflat destul de multe astia ne iau ADN (vb despre servicile secrete) si in caz de un razboi civil ne omoara pe toti dand vina pe ''teroristi'' si daca vrei iti spun si despre Razboiul psihotronic Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on September 20, 2007, 03:57:47 PM Quote Si ca sa va bag putin in ceata stiti de ce ne fac analizele astea acum la toti ia punetiva intrebarea de ce tocmai acum ??De ce nu sa facut acum 100 de ani sau 50 de ani sau 20 ani va spun eu nu prea stiau nimeni despre ADN ,acum dupa ce sa aflat destul de multe astia ne iau ADN (vb despre servicile secrete) si in caz de un razboi civil ne omoara pe toti dand vina pe ''teroristi'' bwahhahah +1 i-am spus la mama k nu ii las sa imi faca analizele nici sa ma taie ... alea moka ce le primesti daca esti R-tarDid oricum nu uitatzi unu lucru dezinformarea e mai rea decat lipsa de informatzie . Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on September 20, 2007, 05:27:29 PM Eu nu cred ca-i argumentata treaba ca o dam in Star Trek. Daca unul de acum 100 de ani l-ai lua si l-ai pune in 2007 (de preferat in japonia sau dubai unde este cel mai tehnologizat) atunci el ar spune ca este in star trek. Cred ca este doar o chestiune de timp pana ajungem si noi asa. Cand s-a facut star trek-ul nici usi cu senzori nu existau, iar acum le intalnesti la tot coltul, la fel cu tv cu plasma ,etc
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: RagnaroK on September 20, 2007, 09:03:40 PM Era o emisiune pe discovery despre cum a influentat Star TreK evolutia tehnologiei.
Analizele alea gratuite nici eu nu cred k le fac dar din cate stiam eu in Romania au inceput sa moara oameni...multi si autoritatile sunt ingrijorate. Romania are cea mai mare rata a mortalitatii din UE si deaia vor ei sa ne faca analize k sa stie cauzele si sa ia masuri. Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: sakura on September 20, 2007, 09:20:23 PM nirolf poate ai vazut prea mult TNE ONE huh?!? ok ... ma scuzati k ma bag k si musca in lapte ... dar ... nirolf nu s-a referit deloc la el k fiind the one ... isi exprima doar parerea in leg cu lucrurile care i se pareau ciudate in articolul respectiv ... aducand in discutie si alte date care pot nega anumite aliniate din posturile de aici ... si apoi e libertatea fiecaruia sa isi exprime parerea si sa se documenteze, si sa impartaseasca si altora ce au gasit ... (scuzati exprimarea greoaie ... sunt cam obosita) Quote from: DreamsKeeper Si daca mai vrei sa sti cine ne conduce iti spun ca israelienii ei au cea mai tare serviciu secret si iti spun cum au facut rost ,in timp ce america germania rusia si alte tari se certau si se parau prin 1973 israelieni cu ajutorul egiptului pun mana pe un radiolocator de tip ENISEI P-12 si asa au facut rost din ce in ce mai multe cam ai putina dreptate la faza cu evreii ... dar nu asa cum pare la prima vedere ... nu cred k e vb de serviciile secrete isrealiene ... dak stam sa ne gandim au avut prea multe probleme de-a lungul istoriei ... si acuma mai au ... dupa mine de fapt e vb de masonerie si nu e vb neaparat de evreii de pe teritoriul israelian ci de cei din toata lumea ... asa k si stire soc ... din documentatiile pe care le-am facut recent am aflat k maj masonilor sunt evrei (cel putin cei de ranguri mari si din loge alese)... in fine nu mai spun mai departe ce am mai aflat din "cercetarile" mele ... poate cu alta ocazie ... dupa ce o sa fiu si mai sigura si de anumite supozitii de ale mele ... da oricum pot sa iti spun k ei au finantat si razboie si programe de cercetare ... in fine ... ar fi mult de vb pe marginea sub asta ... +1 sakura eu cu ragna am spus k e the one :"> stiu ... dar dreamskeeper se referea explicit la nirolf ... vad k nu toti citesc cu atentie ce scriu cei dinainte ... *sigh* Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on September 20, 2007, 09:23:02 PM Era o emisiune pe discovery despre cum a influentat Star TreK evolutia tehnologiei. de foame cwae de foame mor ... si chiar nu glumesc :P Analizele alea gratuite nici eu nu cred k le fac dar din cate stiam eu in Romania au inceput sa moara oameni...multi si autoritatile sunt ingrijorate. Romania are cea mai mare rata a mortalitatii din UE si deaia vor ei sa ne faca analize k sa stie cauzele si sa ia masuri. +1 sakura eu cu ragna am spus k e the one :"> Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 20, 2007, 09:33:39 PM Astia cica iti verifica sanatatea da cum fac analizele de mantuiala nu cred ca o sa aiba date de incredere
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on September 20, 2007, 09:48:28 PM huh?!? ok ... ma scuzati k ma bag k si musca in lapte ... dar ... nirolf nu s-a referit deloc la el k fiind the one ... isi exprima doar parerea in leg cu lucrurile care i se pareau ciudate in articolul respectiv ... aducand in discutie si alte date care pot nega anumite aliniate din posturile de aici ... si apoi e libertatea fiecaruia sa isi exprime parerea si sa se documenteze, si sa impartaseasca si altora ce au gasit ... (scuzati exprimarea greoaie ... sunt cam obosita) eu nu am vazut nici un artico !! omul poate spune adevaru NU STIU eu pana acum nu am gasit nimic de asa ceva Quote from: Sakura cam ai putina dreptate la faza cu evreii ... dar nu asa cum pare la prima vedere ... nu cred k e vb de serviciile secrete isrealiene ... dak stam sa ne gandim au avut prea multe probleme de-a lungul istoriei ... si acuma mai au ... dupa mine de fapt e vb de masonerie si nu e vb neaparat de evreii de pe teritoriul israelian ci de cei din toata lumea ... asa k si stire soc ... din documentatiile pe care le-am facut recent am aflat k maj masonilor sunt evrei (cel putin cei de ranguri mari si din loge alese)... in fine nu mai spun mai departe ce am mai aflat din "cercetarile" mele ... poate cu alta ocazie ... dupa ce o sa fiu si mai sigura si de anumite supozitii de ale mele ... da oricum pot sa iti spun k ei au finantat si razboie si programe de cercetare ... in fine ... ar fi mult de vb pe marginea sub asta ... pai iti spun ceva doar sa te intresezi sa vezi cine are cele mai noi armamente si noi tehnologi din lume . la sa problemele astea tu ai mai auzit ceva despre RUSIA in momentul acesta si iti spun ca Rusia se pregateste de ceva Israelul la randul lui la cati bani au iti spun ca au detoate de la ultimile telefoane pana la ultimile automobile modificate pacat ca nu mai am filmul sa vezi cum omoara o masina de 2 milioane de dolari ZOB!! si daca nu ma crezi ca ei conduc lumea pot sa ti dovedesc Sti ca la noi in tara a fost un sediu care le spalau creierele la oameni ! Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: sakura on September 20, 2007, 09:56:01 PM huh?!? ok ... ma scuzati k ma bag k si musca in lapte ... dar ... nirolf nu s-a referit deloc la el k fiind the one ... isi exprima doar parerea in leg cu lucrurile care i se pareau ciudate in articolul respectiv ... aducand in discutie si alte date care pot nega anumite aliniate din posturile de aici ... si apoi e libertatea fiecaruia sa isi exprime parerea si sa se documenteze, si sa impartaseasca si altora ce au gasit ... (scuzati exprimarea greoaie ... sunt cam obosita) eu nu am vazut nici un artico !! omul poate spune adevaru NU STIU eu pana acum nu am gasit nimic de asa ceva Quote from: Sakura cam ai putina dreptate la faza cu evreii ... dar nu asa cum pare la prima vedere ... nu cred k e vb de serviciile secrete isrealiene ... dak stam sa ne gandim au avut prea multe probleme de-a lungul istoriei ... si acuma mai au ... dupa mine de fapt e vb de masonerie si nu e vb neaparat de evreii de pe teritoriul israelian ci de cei din toata lumea ... asa k si stire soc ... din documentatiile pe care le-am facut recent am aflat k maj masonilor sunt evrei (cel putin cei de ranguri mari si din loge alese)... in fine nu mai spun mai departe ce am mai aflat din "cercetarile" mele ... poate cu alta ocazie ... dupa ce o sa fiu si mai sigura si de anumite supozitii de ale mele ... da oricum pot sa iti spun k ei au finantat si razboie si programe de cercetare ... in fine ... ar fi mult de vb pe marginea sub asta ... pai iti spun ceva doar sa te intresezi sa vezi cine are cele mai noi armamente si noi tehnologi din lume . la sa problemele astea tu ai mai auzit ceva despre RUSIA in momentul acesta si iti spun ca Rusia se pregateste de ceva Israelul la randul lui la cati bani au iti spun ca au detoate de la ultimile telefoane pana la ultimile automobile modificate pacat ca nu mai am filmul sa vezi cum omoara o masina de 2 milioane de dolari ZOB!! si daca nu ma crezi ca ei conduc lumea pot sa ti dovedesc Sti ca la noi in tara a fost un sediu care le spalau creierele la oameni ! si cine le da banii pt experimente?!? si armament?!? cine ii finanteaza? ... parerea mea: masonii .... uite o parte dintr-un document pierdut de masoni si ajuns public ... Protocoalele Înţelepţilor Sionului Controlul asupra finanţelor îl vom avea în mod sigur în toate ţările, dacă vom crea mari monopoluri particulare, care să fie rezervoarele imenselor bogăţii ale lumii. În ziua când va avea loc prăbuşirea politică, se vor prăbuşi şi finanţele împreună cu creditele acordate de State. Vom provoca crize economice, ca să destabilizăm Statele ce ni se împotrivesc, sustrăgând banii depuşi acolo. Prin acumularea de mari capitaluri private care au fost sustrase din circuitul financiar al Statelor, vom sili aceste State să ia bani de la noi sub formă de credit. Creditele împovărează Statele cu procente care le transformă în sclavi fără voinţă. Impozitele cuvenite nu vor satisface nevoile şi astfel şefii acestor State vor cerşi la uşa băncilor noastre. Creditele străine sunt lipitori ce nu pot fi îndepărtate de pe corpul statului, ci numai dacă vor cădea de la sine sau statul se scutură de ele. Dar Statele goimi nu se scutură de ele, ci dimpotrivă, pun mereu altele deasupra, ceea ce duce inevitabil la prăbuşirea lor. Prin datorii de stat, aceşti şefi de guverne devin coruptibili şi astfel cad în sfera noastră de control, din ce în ce mai adânc. Controlul presei Presa are funcţia de a dezlănţui şi de a înflăcăra pasiunile unui popor; marea masă nu are nici cea mai mică idee cui îi serveşte presa într-adevăr. Printre ziare vor fi unele care ne vor ataca. Pe acestea tot noi le fondăm, iar punctele în care ne atacă, tot noi le alegem. Nici o ştire nu ajunge în public fără permisiunea noastră. Acest lucru este posibil chiar acum, deoarece toate ştirile din lume se centralizează la câteva agenţii de ştiri. Aceste agenţii sunt controlate de noi. Ziarele noastre vor fi de toate nuanţele: aristocratice, socialiste, republicane, chiar anarhiste, bineînţeles atâta timp cât există constituţie. Comisia trilaterală împreună cu CFR, controlează azi aproape toate agenţiile de ştiri din lume (nota red.). Extinderea puterii o vom practica apărând în public ca prieteni ai tuturor. Noi îi vom susţine pe toţi: anarhişti, comunişti, fascişti, dar mai ales clasa muncitoare, sindicatele, care vor câştiga încrederea noastră şi vor deveni unealta noastră. Controlul asupra credinţei Noi le vom lua oamenilor adevărata credinţă. Noi vom modifica stâlpii legilor spirituale sau îi vom dezrădăcina. Lipsa lor va slăbi credinţa în sufletele oamenilor, deoarece religiile vor fi lipsite de argumente. Aceste goluri le vom umple noi, cu teze materialiste şi calcule matematice. Ar trebui sa dea de gandit asta A zăpăci minţile este o metodă Pentru a fi stăpâni pe opinia publică, trebuie s-o aducem într-o stare de zăpăceală. Noi vom folosi presa ca să prezinte oamenilor ştiri atât de diverse, încât ei să se piardă în labirintul acestor informaţii. Oamenii vor ajunge la concluzia că este mai bine să nu aibă nici o părere (politică) ... Dorinţa de a trăi în lux Pentru a accelera ruina industriei goimilor, le vom stimula dorinţa de a face lux. Cetăţeanul de rând însă nu îşi va putea permite bucuria de a cumpăra articole de lux, pentru că noi vom avea grijă să ridicăm mereu preţurile. Astfel, fiecare va trebui să muncească mai mult, dacă va voi să capete ceea ce doreşte. Până când îşi vor da seama cu ce sistem au de a face, vor fi deja prinşi în capcana lui. Politica, instrument de manipularePrin propagarea de către noi a liberalismului în organismele statale, întreaga structură politică va fi modificată. O constituţie nu este decât marele for al neînţelegerilor, al certurilor şi toanelor partidelor, într-un cuvânt un for care are numai funcţia de a distruge personalitatea instituţiilor de stat. În "epoca republicană" noi îi vom înlocui pe stăpânitori cu o caricatură de guverne, cu un preşedinte din popor, adică din rândurile "păpuşilor" noastre, ale "sclavilor noştri". Vom organiza alegeri în aşa fel încât, cu ajutorul lor, vom reuşi să preluăm stăpânirea întregii lumi. Celui mai neînsemnat alegător îi vom da iluzia că, prin întruniri şi coaliţii, el poate influenţa mersul politic în stat. În acelaşi timp, vom elimina importanţa familiei şi rolul ei educativ, de asemenea formarea personalităţii independente.Este de ajuns ca un popor să fie lăsat să trăiască în "democraţie" un oarecare timp, pentru ca el să se transforme într-o plebe dezordonată. Puterea plebei este oarbă, fără scop şi fără raţiune, mereu gata să fie influenţabilă dintr-o parte sau alta. Dar orbul nu-l poate conduce pe orb, fără să-l conducă în prăpastie. Numai cine de la naştere a fost crescut să fie stăpân independent, este instruit în ABC-ul politic. Reuşita noastră va fi uşurată de faptul că, în relaţiile cu oamenii de care vom avea nevoie, noi vom specula punctele slabe ale acestora: lăcomia de bani şi de bunuri materiale, precum şi pasiunile de orice natură. Controlul asupra hranei. Puterea noastră rezidă şi în faptul că hrana pe acest pământ devine din ce în ce mai insuficientă. Capitalul are puterea de a provoca foamete, ceea ce ţine mai bine în frâu pe muncitor decât au putut-o face aristocraţii prin legile din timpul monarhiei. Provocând lipsuri, invidie şi ură, noi vom stăpâni masele. Numai ţăranul ce posedă pământ ar putea reprezenta un pericol pentru noi; deoarece el este autonom. De aceea, trebuie cu orice preţ să-l deposedăm de pământ. Acest lucru ne va reuşi dacă vom împovăra cu datorii pe cei care deţin pământ. Funcţia războaielor. Ca să determinăm pe cei setoşi de putere să facă abuz de ea, vom face ca aceste puteri să ajungă în conflict. În toată Europa, ca şi în sferele de influenţă ale Europei, noi trebuie să insuflăm şi să răspândim frământări, învrăjbire, duşmănie. Trebuie să fim capabili să întâmpinăm cu război orice rezistenţă a unui stat vecin. Dacă state vecine pornesc contra noastră, atunci vom provoca un război mondial. !!!!!!!!!!!!! Controlul prin educaţie. Pe goimi îi vom educa să nu tragă concluzii practice din observaţiile faptelor istorice, ci să facă teoretizări, fără spirit analitic, ale evenimentelor. În acest sens, noi le vom sugera să se orienteze spre cercetarea ştiinţelor. Cu ajutorul presei vom propaga încrederea oarbă în teoriile ştiinţifice. Goimii intelectuali se vor mândri cu cunoştinţele lor ştiinţifice. Astfel poporul fiind mereu educat de a nu gândi şi de a nu-şi forma o părere proprie, vor vorbi toţi limba pe care dorim noi să o vorbească. Controlul asupra lojilor masonice. Noi vom înfiinţa în toate ţările din lume loji masonice, le vom mări numărul şi vom atrage toate personalităţile ce pot urca sau sunt deja în funcţii publice. Noi vom dirija toate aceste loji de la o administraţie centrală, pe care numai noi o vom cunoaşte şi care va rămâne pentru toţi ceilalţi, în principiu, necunoscută. Ce sau cine poate lupta cu o putere necunoscută? Exact aceasta este puterea noastră. Masonii neevrei ne folosesc nouă drept paravan, atât pentru noi cât şi pentru ţelurile noastre. Planul de acţiune al puterii noastre va fi pentru toţi, chiar şi pentru fraţii noştri din loji, un secret, deci va fi necunoscut. Moartea. Moartea este sfârşitul inevitabil al fiecăruia, deoarece nu este greşit ca pe cei ce ni se împotrivesc să-i aducem mai repede spre acest sfârşit. (sursa: Jan van Helsing - ORGANIZAŢIILE SECRETE ŞI PUTEREA LOR ÎN SECOLUL XX - Helsing - Secret Societies and Their Power in the 20th Century (1995)) (doar k ne-am abatut cam mult de la subiect) Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Kyo on September 20, 2007, 09:59:24 PM stick on topic :-x
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on September 20, 2007, 10:17:09 PM pai ai sa spun despre masoni ai mai bine sa fac o schema
Evrei -->Iluminati --> Cavaleri Templieri --> Masoni (care cuprinde TOATA lumea) --> Iluminati -->Evrei Sa ti mai spun obiectele pe care au ei asupra lor : -capul lui Ioan Botezatorul -Cupa care a baut Isus -Coroana cu spini care a purtato Isus -........ si daca mai vrei.. (http://i56.photobucket.com/albums/g196/xtratalk/dollarase3vk.jpg) si sa revenim 2012... stiai ca si calendarul tibetan, si cel aztec se termina subit intr-un punct anume... raportand ambele date la calendarul nostru ramai uimit... se termina amandoua in aceeasi zi... 21_12_2012... aztecii au calculat date la milioane de ani in urma... de ce se opresc la 2012?... e clar ca nu e o coincidenta intre cele doua calendare... Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 22, 2007, 12:17:52 PM Ceva tot trebuie sa se intample in acea data,iar noi vom fi martorii.Desi daca ma gandesc mai bine eu voi fi in primul an de facultate si eu tot as vrea sa o termin :(
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on September 25, 2007, 08:06:50 PM Planeta Pamant se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamantului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann intre anii 1952 – 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre. “Bataile inimii†Pamantului se accelereaza. Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept “bataia inimii†planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala... Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de “Punctul Zeroâ€, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune! Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, inca de la inceputul anilor ’80. Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate. In cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanti (Preston Nichols si Al Bielek) au facut dezvaluiri cutremuratoare intr-un interviu de peste 9 ore, informatii structurate si in cartile lui Preston Nichols si Peter Moon, s-au realizat experiente de proiectie in timp. Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane in timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre “calatorii in timp†si iata ce raspunde el reporterului la intrebarile legate de anul 2012: Reporter: Care este cel mai departat punct din viitor in care au fost trimisi oameni in cadrul Proiectului Montauk? Al Bielek: Anul 10.000 d.C. R: Deci viitorul este acum stabilit pana in anul 10.000 d.C.? AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic. R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara in acea perioada. AB: Curios, nu-i asa? R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane? AB: Va supravietui. R: De ce s-a mentionat la un moment dat ca anul 2011 a fost ultimul an in care subiectii experientelor au putut vedea ceva tangibil? AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 – 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca in jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece. R: Asta nu inseamna ca nu este nimic dincolo de acel an. AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se intreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013. R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia in cea de-a patra dimensiune. AB: Intr-adevar. Sunt ceva dovezi in directia asta. R: Se discuta mult despre ideea translatiei intr-o a patra dimensiune. Ce inseamna aceasta? AB: De fapt inseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea in legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini “revenirea in Glorieâ€. A doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decat la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie. R: Cand se va realiza complet aceasta translatie? AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune in care predomina compasiunea, intelegerea si iubirea. Trecerea definitva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc intre anii 2003 si 2013. R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfarsit in anul 2012. AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamant. Transformarile au inceput deja. Suntem martori la “disparitia†celei de-a treia dimensiuni a vietii. Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Death_Angel_Apocalipse on September 29, 2007, 06:39:51 PM pai mai sunt doar4 ani si trei luni pana in 2012,astfel inca cei din generatia noastra si generatiile un pic mai vechi vor putea sa vada ce se intampla.Totusi sper sa fie bine si sa devenim mai buni.
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on January 30, 2008, 06:51:02 PM LINK VIDEO 2 ore (http://video.google.com/videoplay?docid=5547481422995115331)
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Brolly_AF on January 30, 2008, 07:41:41 PM Iarasi Link-ul ala...
Daca stau sa ma gandesc bine... in filmul 11:11 vorbea ca se va intampla ceva in 2012 !!! Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on February 06, 2008, 01:21:40 AM Vreau sa spun ca este foarte intresant linkul plus cateva imagini LINK 2012 (http://static.scribd.com/docs/26m2pn7nj5g4s.swf?INITIAL_VIEW=width)
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: kaname on February 06, 2008, 02:18:43 AM imi cam vine greu sa cred ca incepind cu 2012 vom intra intro lume, da oricum nui departe anul, vom fi martori, desi fraza ca vom comunica cu fiinte angelice am facut sa rid, ca doar no sa coboare raiul pe pamint? :D
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on February 07, 2008, 03:02:31 PM kaname daca stai si te gandesti a spun mai inclo adi ca vor suferi modificari ai ADN si daca ti minte acum 4-8 ani sa spuns la TV ca ADN-ul sufera niste modificari si in loc de 3 spirale sant 4-5 spirale ca sa fie un exemplu cei care noua generatie de copi daca ai observat sant mai inteligenti mai dezvoltati mai rezistenti......
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on February 12, 2008, 03:54:27 AM doomsday 2012 Part 1 (http://www.youtube.com/watch?v=ecTE6lXI-m0&feature=related)
doomsday 2012 Part 2 (http://www.youtube.com/watch?v=gZUzFYwZlXA&feature=related) Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on February 15, 2008, 04:35:48 PM interesante chestii , din search in search am gasit si despre blue beam project e interesant putetzi cauta pe google :D...
dar totusi de nimic nu potzi fi sigur ... Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on February 15, 2008, 06:03:39 PM vegetam pana in 2012 si vedem :lol:
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Aquarius on February 15, 2008, 09:51:55 PM vegeteaza tu [-(
eu stau pe mess. :-> Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on February 15, 2008, 11:39:33 PM btw stie careva ceva de crucea de la hendaye? ceva documentar sau eu stiu...
in alta ordine de idei, astea pot sa fie doar documentare/reportaje de manipulare, indirect implica frica/ocupatzie/un gand in plus = weakness Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on February 16, 2008, 01:20:28 AM btw stie careva ceva de crucea de la hendaye? ceva documentar sau eu stiu... Secretul crucii de la Hendayein alta ordine de idei, astea pot sa fie doar documentare/reportaje de manipulare, indirect implica frica/ocupatzie/un gand in plus = weakness Marea cruce de la Hendaye din sudul Frantei este un monument ce reprezinta Sfarsitul Timpului. Contine intr-o forma codificata informatii despre marele An Cosmic si ciclurile de purificare si "triere" care vin odata cu acesta. Dar mai important decat aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificare: emisfera nordica a planetei va trece "prin foc" datorita unui eveniment ce apare in centrul galaxiei noastre. Autorii se bazeaza nu pe profetie, ci pe cercetari stiintifice in legatura cu anumite alinieri planetare si galactice care au determinat perioadele de purificare din trecut. Un astfel de proces a inceput deja si pentru noi. Aceste conculzii prezentate in carte au o baza stiintifica solida. Recente descoperiri astronomice vin in sprijinul afirmatiei ca multiple schimbari planetare au inceput deja si acestea se vor intensifica pe masura ce ne apropiem de anul 2012. La inceputul anului 2004, magazinul "Fortune" si ziarul "The Guardian" au facut public un raport al Pentagonului. Care afirma ca in urmatorii ani ne putem astepta la: schimbari bruste de clima care vor duce planeta la anarhie; dupa anul 2010 Europa va suporta o schimbare radicala de clima se estimeaza milioane de victime omenesti datorate razboiului si foametei; pana in anul 2007 furtuni violente vor distruge bariera de coasta a Olandei determinand pierderea unor vaste teritorii; revolte si conflicte interne vor distruge India, Africa de Sud si Indonezia; numeroase perioade de seceta vor afecta majoritatea "granarelor" lumii; amenintarile nucleare se vor intensifica; Marea Britanie si tarile vecine se vor indrepta catre un climat Siberian; conflictele si neincrederea vor patrunde in toate aspectele vietii; schimbarea climei va fi o amenintare mai mare decat cea terorista. Dovezi stiintifice in sprijinul unei schimbari bruste (de ordinul a cativa ani) a climei exista, pentru ca asemenea schimbari au avut loc si in trecut. Doua articole recente publicate in "Fortune" si "Common Dreams" descriu cum aceste schimbari sunt asociate cu ultima era glaciara, care s-a petrecut acum 13.000 de ani. Si se pare ca se va petrece din nou. Credibilitatea teoriei unei noi ere glaciare este sustinuta si de masuratorile navei spatiale Ulysses (lansata de Agentia Spatiala Europeana in 1993) care arata ca sistemul solar primeste din ce in ce mai mult praf cosmic venind dinspre centrul galaxiei ceea ce duce la scaderea "luminii" pe care o primim de la Soare. De asemenea, s-a studiat salinitatea oceanului Atlantic de nord in ultimii 40 de ani. Nivelul salinitatii apei oceanice a scazut pe masura ce au inceput sa se topeasca din ce in ce mai multi ghetari, ceea ce a dus la scaderea vitezei marilor curenti de apa oceanici din aceasta zona (incluzand faimosul curent cald Gulf Stream), cu efecte directe asupra climei regionale. Se asteapta astfel o racire puternica a vremii in urmatorii ani, racire ce va afecta coasta de nord-est a SUA, estul Canadei, Marea Britanie si tarile vecine. Ca medie, temperaturile din Europa ar putea sa scada cu 7 - 14 grade. Raportul Pentagonului mai arata ca, paradoxal, vara va fi din ce in ce mai calda, ceea ce va duce la o si mai rapida topire a ghetarilor oceanici, cu consecinte grave asupra curentilor oceanici si a climei zonale. La extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de nord. De asemenea, multe alte zone vor suferi schimbari similare. Legatura cu sudul Frantei Extraordinarul mesaj daltuit in misterioasa cruce de la Hendaye isi are originile in scolile stravechi ale Gnosticismului, Alchimiei, Sufismului, Kabbalei si Crestinismului mistic. Se pare ca acest mesaj a fost scris pe aceasta cruce de catre un supravietuitor al teribilelor zile ale Atlantidei. Ideea centrala a cartii este ca aceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala. Jay Weidner afirma ca "initiatii scolilor stravechi priveau timpul si experienta umana intr-o dimensiune bazata pe cicluri." Stravechi texte indiene descriu (cu multe mii de ani inaintea Bibliei) cum Marele Ciclu de 25.920 de ani a fost impartit in 4 ere: "In acelasi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum Luna trece prin perioadele de nastere, crestere, maturitate si moarte, umanitatea, ca intreg, trece prin cele 4 faze ale acestui Mare Ciclu. Acesta este compus din era de aur (Satya), era de argint (Treta), era de bronz (Dvapara) si era de fier (Kali)." Astazi ne aflam nu numai la sfarsitul erei de fier, dar si la sfarsitul ciclului de 25.920 de ani. Conform scrierilor stravechi, era de fier este perioada in care magia neagra devine religie iar oamenii gasesc placerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta. Pamantul, aerul si apa sunt poluate. Razboaie, foamete si epidemii inconjoara rasa umana. Timpul insusi se grabeste acum spre Sfarsitul care va permite unui nou ciclu sa reinceapa." Este de ajuns sa privesti atent in jurul tau si vei vedea ca toate aceste simptome sunt prezente. Alinieri cosmice Pentru a intelege cu adevarat mesajul crucii de la Hendaye este necesar sa intelegem fenomenul precesiei echinoctiilor. Pe scurt, planeta Pamint se invarte in jurul axei sale ca un titirez care se clatina. Ca rezultat, polul nord al planetei traseaza in spatiu un cerc imaginar larg, avand o perioada de 25.920 de ani. Acest adevarat "An Cosmic" este unul dintre secretele bine pazite ale vechilor scoli spirituale ale civilizatiilor antice. Calea Lactee este galaxia din care face parte sistemul nostru solar. Privita din profil, arata ca o paine rotunda cu un mijloc (centru) proeminent. Centrul galaxiei (descoperit in 1917) se comporta ca o inima ce pulseaza lent, trimitand in spatiu o energie misterioasa. Autorii cartii afirma ca mesajul crucii de la Hendaye confirma recentele descoperiri stiintifice din astronomie care arata ca centrul galaxiei este responsabil de periodice pulsatii energetice ce influenteaza sistemul nostru solar. Secrete stravechi ne spun ca centrul galactic este sursa Constiintei Creatoare care ghideaza evolutia umanitatii si a intregii galaxii si determina calitatea vietii si a constiintei de pe Pamant. Desi aduce mai mult a filozofie, nu este deloc asa. Autorii arata ca descoperirile fizicianului Paul LaViolette sunt esentiale. El le-a publicat in cartea sa "Pamantul incendiat" in care demonstreaza ca aproximativ la fiecare 13.000 de ani Pamantul primeste un val de energie dinspre centru galactic care duce la catastrofe. Ultima data s-a intamplat la sfarsitul erei glaciare. Mai mult, LaViolette a examinat probe din gheata Groenlandei si a descoperit straturi de Iridium, element provenit din centrul galaxiei. Toate aceste "ploi" galactice au perioade de 13.000 de ani. Suspectati vreo legatura cu precesia echinoctiilor? O viziune unificatoare Cei care sunt constienti de ceea se intampla azi in lume recunosc ca se pregateste intr-adevar ceva. Traditiile stravechi ale indienilor Hopi, mayasii, Edgar Cayce, Roata Timpului tibetana si multe altele, toate converg catre aceste zile. De ce tocmai acum umanitatea este preocupata de probleme planetare ca reducerea salinitatii ocenului Atlantic de nord, incalzirea globala, riscul unei noi ere glaciare? De ce tocmai acum clima se schimba drastic? In vara anului 2003, aproape 15.000 de francezi au murit din cauza caldurii excesive in numai 3 saptamani. Gheata din Alaska se topeste rapid iar stalpii liniilor telefonice sunt in pericol de a cadea, lipsindu-le suportul. Din 2002 s-au inregistrat cele mai fierbinti veri din ultimii 500 de ani. In ultimele cateva zeci de ani unii ghetari din Elvetia s-au diminuat cu 50%, la fel ca si gheturile nord-polare din regiunea Alaska si Canada. Sir David King, omul de stiinta cel mai respectat din Marea Britanie a afirmat recent ca "ne aflam in fata unui dezastru climatic" (iar ca urmare guvernul Britanic a incercat sa-l reduca la tacere). Nu putem ignora toate aceste informatii. Atunci ce e de facut? Sa ne ridicam mainile la cer si sa renuntam la orice speranta? Absolut nu. Aceleasi traditii stravechi ne spun ca cei care sunt pregatiti vor trece cu succes prin toate aceste evenimente, regasindu-se in noul ciclu. Catre sfarsitul cartii, autorii amintesc de discutiile pe care le-a avut Alberto Villoldo cu unii dintre samanii din Peru. "El vorbeste de o posibila evolutie a speciei Homo Sapiens spre Homo Luminous". In acesta directie sunt importante recentele cercetari despre genomul uman si despre posibilele re-organizari ale genelor in forme noi care vor da nastere unor lanturi de ADN cu mai multe spirale (in prezent sunt doua). Sa fie rezultatul misterioasei energii din centrul galaxiei? Un lucru e sigur: acesti samani sunt convinsi ca ceva cu adevarat profund este pe cale sa se infaptuiasca si ca urmeaza un pas foarte important pentru umanitate. (http://img512.imageshack.us/img512/7991/cruceadelahendayesf8.jpg) Crucea de la Hendaye Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adinuyasha on March 28, 2008, 11:58:19 PM salut ,
chiar am citit cartea asta acum 1 an sau 2 (+ altele de la aceeasi editura ).Si chiar iti da motive sa te indoiesti de lumea asta in care traim,adica de ce invatam noi la scoala la istorie ( de ex ) si cum ii de fapt istoria ,care ii scrisa de cei puternici adica ei scriu ce vor si noi restu tre sa-i credem.Si io am vazut destule chestii descoperite dar care nu s-au aplicat din cauza intereselor uriase ale unor state ,gasti de bogatasi sau multinationale;de ex motoru cu apa de care cred ca ati auzit cativa cel putin;unde ii?ffindca n-am auzit sa se puna in practica in serie.Dar de inventiile ale lui Nikola Tesla mai ales cele in domeniul energiilor alternative,nu vad sa se aplice nici una,fiindca interesele sant prea mari ,etc. Am vazut cineva zicea ca-i ortodox si ca el crede ce zice biblia, si nu crede chestiile astea;pai religia e cea mai mare arma de manevrat oamenii de cel putin 2000 de ani.Si eu am avut contact cu martorii lui iehova dar nu prea mult ca au inceput sa ma enerveze cu tampeniile lor,cu chestia aia cum sa intru in organizatia lor sa fiu salvat,bla bla bla;ca doar 144000 de oameni vor fi salvati si restu.....daca te gandesti sau cel putin pt mine e aberanta chestia asta;adica din zecile, sutele de milioana de crestini sa ma rezum doar la ei doar 144000 vor fi salvati,asta ar fi cel mai mare top din istorie..top 6 miliarde si,la ei e ori neagra ori alba.dar lucrurile nu sant asa;nu poti zice ca daca esti crestin esti automat om bun si daca nu mergi la biserica esti om rau.fiindca poti merge la biserica in fiecare zi si tot dupa ce iesi sa mergi la furat ,jefuit etc;chiar in bordeluri sau mai stiu io ce alte activitati din zona gri ( adica nici sfinte nici satanice ).Oamenii nu se imoart in oameni buni si rai, ci mai toti duc o lupta interna intre bine si rau;la unii chiar sa terminat lupta si o parte a castigat, dar nimic nu e definitiv. Cred ca exista extraterestrii intr-o forma sau alta fiindca e o idiotenie sa credem ca santem singurii din univers ,ca si cum sa zicem ar povestii doua furnici dintr-un musuroi din padure ca ar fi singurele fiinte de pe planeta. Ganditi-va la ce scrie in cartea asta sau altele de genu asta + alte dovezi ce le poti gasi pe net, dar si despre parca exista o mare conspiratie la nivel mondial facuta de cei puternici din lumea asta. Oricum, eu zic ca multe din carte sant adevarate dar cel mai sigur ii sa asteptam anul 2012 si sa vedem. Voie buna tuturor si cititi si cercetati. :cool: Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Brolly_AF on March 29, 2008, 01:13:52 AM Sa mai zic si eu cate ceva... :-'
Buletinul meu expira in anul 2012 ... Toate ratele pe care le am la banca le termin in 2012 ... December 21 — Winter solstice, 11:11 UTC - Coordinated Universal Time ... December 31 — Expiration of the Kyoto Protocol. The Kyoto Protocol is a protocol to the international Framework Convention on Climate Change with the objective of reducing Greenhouse gases that cause climate change. .... 2012 Summer Olympics begins in London ... Second and last solar transit of the planet Venus of this century; the next pair is predicted to occur in 2117 and 2125 ... The United States will cede control of the military of the Republic of Korea after 50 years of control. ... 433 Eros, the second-largest Near Earth Object on record (size 13x13x33 km) is expected to pass Earth at 0.1790 astronomical units (~26.8 million kilometers; ~16.6 million miles). NASA studied Eros with the NEAR Shoemaker probe launched on 1996-02-17. ... I Am Legend: The events of the 2007 film take place in the year 2012 ... The X-Files ("The Truth,"): On December 22, Aliens invade Earth ... "2012: The War for Souls" by author Whitley Strieber is a fictional novel about three parallel earths and the occurrences leading up to December 21, 2023 in each as the walls between them begin to thin and allow passage through gateways to the others. ... Toate chestile astea duc doar la cateva variante... Apocalypse / Global Warming / War / Alien Invasion / Zombie Invasion Meteor hits earth / Different dimensions broken /...etc "cine stie, probabil nu o sa se intample nimic" Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Jiraya on March 29, 2008, 01:14:18 AM In 2012 se schimba polii.
O SA MURIM CU TOTIIII. Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on March 29, 2008, 01:21:15 AM Sa mai zic si eu cate ceva... :-' Buletinul meu expira in anul 2012 ... Toate ratele pe care le am la banca le termin in 2012 ... December 21 — Winter solstice, 11:11 UTC - Coordinated Universal Time ... December 31 — Expiration of the Kyoto Protocol. The Kyoto Protocol is a protocol to the international Framework Convention on Climate Change with the objective of reducing Greenhouse gases that cause climate change. .... 2012 Summer Olympics begins in London ... Second and last solar transit of the planet Venus of this century; the next pair is predicted to occur in 2117 and 2125 ... The United States will cede control of the military of the Republic of Korea after 50 years of control. ... 433 Eros, the second-largest Near Earth Object on record (size 13x13x33 km) is expected to pass Earth at 0.1790 astronomical units (~26.8 million kilometers; ~16.6 million miles). NASA studied Eros with the NEAR Shoemaker probe launched on 1996-02-17. ... I Am Legend: The events of the 2007 film take place in the year 2012 ... The X-Files ("The Truth,"): On December 22, Aliens invade Earth ... "2012: The War for Souls" by author Whitley Strieber is a fictional novel about three parallel earths and the occurrences leading up to December 21, 2023 in each as the walls between them begin to thin and allow passage through gateways to the others. ... Toate chestile astea duc doar la cateva variante... Apocalypse / Global Warming / War / Alien Invasion / Zombie Invasion Meteor hits earth / Different dimensions broken /...etc "cine stie, probabil nu o sa se intample nimic" - calendarul animefan se opreste in in 2012 =)) Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Jiraya on March 29, 2008, 01:23:16 AM Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: shinigami on May 02, 2008, 08:27:49 AM :shock: :shock: :shock: Vine sfarsitul lumii si eu nu am vazut toate animeurile care mi le.am downloadat =))
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on May 02, 2008, 11:47:29 AM :shock: :shock: :shock: Vine sfarsitul lumii si eu nu am vazut toate animeurile care mi le.am downloadat =)) haha buna problema ...ce legatura au filmele ? sunt 99,9% ca in 2012 orice data nu o sa se intample nimic... dar totusi sper sa se intample ... sa castig la loto nu mai putzin de 20 de milioane euro Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: he0ky on May 02, 2008, 03:13:14 PM a fost aseara la tv o emisiune k sar fi descoperit un meteorit care ar lovi pamantu in 2021 :shock:
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on May 02, 2008, 03:25:26 PM a fost aseara la tv o emisiune k sar fi descoperit un meteorit care ar lovi pamantu in 2021 :shock: pe otv? =)) la tv in general arata doar prostii :D Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: he0ky on May 02, 2008, 03:46:27 PM a fost pe b1 :lol:
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Aquarius on May 02, 2008, 03:49:47 PM am gasit la cineva un film pe tema asta, dar inca nu l-am vazut. :|
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on May 02, 2008, 03:51:05 PM pai am eu filmul ala de 2 ore pe tema religie si unde ne indreptam si are si ceva cu 2012
Profetii despre Cel de-al Treilea Razboi Mondial - anii 2007-2012 In cartea "The Nostradamus Code: World War III", americanul dr. Michael Rathford sustine ca a descifrat codul lui Nostradamus. Pornind de la ultimul manuscris descoperit al profetului, autorul prezinta o noua viziune asupra lumii de astazi, oferind informatii ce se vor exacte despre Cel de-al Treilea Razboi Mondial. Nascut la 14 decembrie 1503 si decedat in 1566, Nostradamus este cunoscut drept un mare vizionar, autor al celor mai faimoase profetii din lume. Toata lumea a auzit de celebra sa carte de profetii, alcatuita din catrene codificate. De-a lungul timpului, multi si-au incercat puterile pentru a le deslusi. Astfel, expertii sustin ca Nostradamus a prezis multe evenimente care s-au petrecut in istorie, cum ar fi: evenimentele de la 11 septembrie 2001, uraganul Katrina, moartea lui J.F.Kennedy, ridicarea si caderea a doi antihristi (Napoleon si Hitler). Nu demult, la Biblioteca Nationala italiana din Roma s-a facut o descoperire uimitoare: un alt manuscris, insusi scris de Nostradamus, total necunoscut pina atunci. Manuscrisul a fost donat in urma cu circa 400 de ani Papei Urban VIII, toata aceasta vreme indelungata raminind ascuns. Din cauza presiunilor si a supravegherii Inchizitiei, profetul a amestecat intelesul si ordinea catrenelor. S-a asigurat ca omenirea sa nu le poata folosi pina ce va descoperi metode sofisticate de a le decodifica. Michael Rathford se straduieste sa arate in cartea sa ca le-a gasit. El vorbeste despre Osama, urmatorul atac terorist asupra SUA, dezvoltarea Chinei, o confruntare intre SUA si Iran/Coreea de Nord si detalii despre datele si desfasurarea Celui de-al Treilea Razboi Mondial. Pe parcursul celor opt capitole, autorul explica motivele pentru care au loc evenimentele si ce putem face pentru a ne proteja. Evenimentele viitoare, dintre anii 2007-2012, sint prezentate cit se poate de amanuntit. Nostradamus se refera la aceasta perioada ca la o "Vreme a nenorocirilor", "plina de razboaie, disperare si rau, dar si de spe ranta si fagaduinta", spune Rathford. Sursa: 7 plus, 22 Iulie 2006 Autor: Arina Avram Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: Aquarius on May 02, 2008, 03:52:48 PM ma nu l-am vazut, crede-ma ca habar n-am despre ce ii vorba in el, dar daca ii documentar n-am chef sa-l vad.eventual daca vreau sa dorm bine.
eu ma gandeam ca ii ceva cu vreo profetie acolo, chestii trestii. anyway is curios sa vad daca murim in 2012 :twisted: Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: he0ky on May 02, 2008, 03:55:33 PM acuma toti odata si o data o sa murim , sincer mar deprima prea rau dak asi stii cat mai am de trait
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on May 02, 2008, 04:04:48 PM Pai cei care si au dat seama 1999 sau 2000 sa simtit ceva schimbat .
Si mai e chestia aia ca cei care sau nascut pana in 1985 inclusiv . timpul se misca mai repede decat cei care sau nascut dupa 1985 . ====================================================================== si uitati aici o profetie : a lui Vanga de 95 de ani ''Omenirea va trece prin multe cataclisme, prin socuri puternice. Se va schimba insasi constiinta oamenilor. Vor veni vremuri grele. Oamenii se vor desparti dupa semnul credintei". Desi nu se cunoaste data la care profeta oarba a facut aceasta prezicere, comentariile ar fi de prisos, considera cotidianul rus. ====================================================================== "In anul 2018 trenurile vor zbura pe sfori ce pornesc de la Soare. Extragerea petrolului va inceta. Pamantul se va odihni". Este o profetie din anul 1960. Pana in 2018 savantii sustin ca vor reusi sa porneasca extractia industriala a heliului de pe Luna, iar Rusia a anuntat zilele trecute ca va incerca sa puna acest plan in practica, in comun cu China. Comentatorii spun ca Heliul-3 este produsul activitatii solare si combustibil pentru reactoare nucleare, care in esenta reprezinta "un mic soare artificial". Reactorul genereaza electricitate, care trece prin "sfori de la soare" si pune in functiune trenurile. "In spatiu va fi descoperita viata si atunci se va clarifica cum a aparut viata si pe pamantul nostru", ====================================================================== Aquarius uite aici documentaru subtitrat in romana e intresant orcum iti schimba parerea despre orce http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477 sa va aud comentariile dupa ce o sa vedeti filmul 100% Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on May 03, 2008, 03:57:10 PM foarte interesant, vad ca te documentezi bine DK :wink:
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: hitmanasasin on May 10, 2008, 09:24:16 PM OMFG!!!!! chiar o sa murim???? adik stai poate da Domnu si supravietuiesc transformarilor :roll: Cred ca am sa citesc cartea 100% dar am vazut ca ii vol II in unu ce scrie oare????
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on May 12, 2008, 04:42:49 PM Pai sant ! iti dai seama ca daca ar cadea reteaua de net sau de curent am incuracto
Noi ne enervam ca nea cazut netu timp de 10 minute si facem spume dar sa cada un an :)) Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: smasher on May 12, 2008, 04:59:50 PM Pai sant ! iti dai seama ca daca ar cadea reteaua de net sau de curent am incuracto probabil ca ne-am adapta ... in antichitate cat timp au stat aia fara retzea de net,curent si blabla ... facetzi un kebab daca nu se intampla nik in 2012 ... daca se intampla fac eu :< Noi ne enervam ca nea cazut netu timp de 10 minute si facem spume dar sa cada un an :)) Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on May 21, 2008, 10:15:13 PM Era o discutie pe un forum care stau eu despre vechea credinta sumeriana, mai exact despre "annunaki", acele fiinte venite din cer care au creat oamenii, spun vechii sumerieni, in vase de lut.
Daca ne gandim ca sumerienii cunosteau cele 10 (nu 9!!!) planete ale sistemului solar. A zecea planeta este Niburu, de pe care se presupune ca provin "annunaki". planeta aceasta intersecteaza o data la 3600 de ani sistemul nostru. momentul in care va atinge distanta minima fata de pamant ar putea fi intre 2010 si 2012. Asa ca poate vine ...... Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: adicrst on May 21, 2008, 10:17:45 PM da, dar nu sunt singurii care stiau de 10 planete. Interesant ca si acum in scoli se preda ca sunt 9 planete. Profi neactualizati
Title: Re: 2012 - Anul Selectiei Spirituale Post by: DreamsKeeper on May 21, 2008, 10:27:27 PM da, dar nu sunt singurii care stiau de 10 planete. Interesant ca si acum in scoli se preda ca sunt 9 planete. Profi neactualizati Pai se preda cea ce se vede acum sute de ani oamenii ziceau ca Pamantu e plat si ca soarele se invarte in jurul Planetei. annunki = oameni Conform cercetarilor lui Zecheria Sitchin,exista o a 10-a planeta a sistemului nostru solar(stiuta de oamenii de stiinta ca Planeta X).Aceasta planeta poarta numele de Nibiru si se afla undeva dincolo de planeta Pluto.Ea este diferita de celelalte planete din sistemul solar,are o orbita foarte eliptica,si necesita 3600 de ani pamanteni sa faca o rotatie completa in jurul Soarelui.Se crede ca periheliul planetei este in apropierea centurii de asteroizi dintre Marte si Jupiter.O ipoteza este ca asteroizii au fost creati de catre Nibiru prin distrugerea unei alte planete,Tiamat(sau Maldek).Din ramasitele acestei planete s-a creat Pamantul. Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice(afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto).Prin urmare,Nibiru este departe in cosmos si nu poate fi depistata(sau este in apropiere, ceea ce ar dezvalui misterul Planetei X). Asadar,planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani.Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin.Textele isi au originea in primul capitol din Biblie,Geneza.Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu,cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene.El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki(Nefilim,gigantii din Biblie.Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa.O definitie mai buna ar fi "acei care au coborat","acei care au venit jos".Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca:"acei care au venit din cer pe pamant").Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki. Desi nu oficial,toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament,si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene.Enuma Elish ,cartea creatiei la sumerieni, si Geneza au o varietate de asemanari.Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile,ebraica si sumera.O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise,Noe si Abraham. Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru.Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga,ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani.Laurence Gardner,un alt arheolog,reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori. Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume.Sa caute aur.Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios,le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase,iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca.Astfel,au venit pe Pamant, l-au colonizat,au minat,au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak,si au trait intr-un fel de societate idealista,o colonie mica pentru un timp scurt,apoi au plecat.S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor,creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine,ferme si alte inteprinderi in Sumeria.Ei au creat omul,Homo Sapiens,prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus. La inceput Nibiru,care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani ,ceea ce inseamna distanta de la Rizq,planeta natala a Anunnakilor, la Terra.Odata cu construirea bazei de pe Orion ,acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa. In misiunea lor de a cauta aur,ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar,printre care Marte(Lahmu) si Luna.Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900,iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri.Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru.Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte. Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor.Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si despre planetele acestuia.I-au invatat cum sa-si construiasca orase,ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare.Aveau informatii despre astronomie pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze. Anunnaki aveau doi conducatori,Enlil si Enki.Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu,conducatorul suprem al celor de pe Nibiru.Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca Anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud.Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor,si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit Edin,in Mesopotamia.Mai tarziu,spre disperarea lui Enlil,Anunnaki le-au gasit foarte atragatoare pe fiicele oamenilor,si s-au casatorit cu ele.Din unirea lor s-au nascut gigantii din antichitate.Anunnaki s-au deghizat in oameni-pasari,oameni-lei,oameni-peste si alte creaturi pentru a-i face pe oameni sa-i divinizeze.Pleiadele,care au fost implicate in cele trei Ere de Aur ale Egiptului au incercat sa sfarseasca cultele religioase ale multor zei,incercand sa impuna un concept nou,de religie monoteista.Totusi,in urma acestor diferente sau credinte,intotdeauna izbucneau razboaie,iar anunnaki reuseau sa-i faca pe oameni sa se lupte intre ei,cand de fapt ei erau adevaratii inamici ai omenirii. La fiecare 3600 de ani un eveniment important are loc pe Pamant,si a fost bine documentat de istoricii antici si moderni.Marele Potop din Biblie se refera la o incercare de a distruge rasa umana de sclavi de catre Enlil pentru ca s-au revoltat impotriva "zeilor" nibirieni.Enlil si Enki au fost implicati intr-o apriga disputa pentru distrugerea sau pastrarea rasei de sclavi iar din aceasta lupta pentru putere au rezultat razboaiele antice. Invins de Enki,Enlil a fost nevoit sa plece de pe Terra si i s-a dat o alta misiune de catre Consiliul de pe Nibiru. Dupa o perioada de timp, Enki a simtit ca rasa umana se poate descurca singura si ca mai ales se poate inmulti ;astfel el a parasit Terra si s-a reintors pe Nibiru,stiind ca munca lui pe Pamant s-a terminat.A lasat in urma sa pe planeta cativa membri ai Casei Regale de Alne,urmand ca Terra sa fie condusa de ei.De asemenea,si cativa Anunnaki au hotarat sa ramana. In ciuda a ceea ce se crede,Anunnaki nu erau o rasa de barbari,insetati de sange.Erau o rasa de fiinte foarte inteligente,probabil atat de evoluata incat nici nu avem cunostiintele necesare pentru a-i intelege.Pentru ei eram doar o rasa primitiva,folositoare doar sa munceasca si sa serveasca.Pentru a-i putea stapani,Anunnaki ramasi pe Pamant au inceput sa insamanteze frica in inimile oamenilor. Astfel au luat forma unor zei atotputernici.Pentru ca ei sa-si poate pastra forma umana,aveau nevoie sa bea sange uman,iar oamenii,intr-un efort de a-i linisti pe zei,au inceput sa se sacrifice intre ei pentru suprematie.De aici a venit si mitul Diavolului,de care Anunnaki s-au folosit pentru a accentua frica oamenilor de necunoscut.Ca o reprezentare a Diavolului,ei l-au ales pe fiul lui Enki,Marduk,caruia i-au dat o infatisare hidoasa,dincolo de orice inchipuire.Sacrificiile si frica de Diavol pot fi gasite in orice civilizatie de pe Glob. In momentul de fata,ritualurile si consumarea de sange nu mai au loc pentru ca Anunnaki au gasit o alta modalitate de a lua forma umana. Atunci cand Enki va veni inapoi pe Terra, Anunnaki de aici vor trebui sa dispara,iar ei sunt constienti de acest lucru.Astfel,vor face tot ce le va sta in putinta sa opreasca venirea lui Enki.Cu ajutorul grupului numit Illuminati,ei au creat o bomba colosala,pe care o vor folosi impotriva planetei Nibiru.In ajutorul lor a sarit si o rasa de extraterestri necunoscuta,numita Eredian.Asadar,razboiul este iminent.Ramane de vazut daca Enki va avea forta necesara sa-i infranga pe Anunnaki si daca va ramane cu noi pentru totdeauna,asa cum a promis. |