News: Daca aveti -20 chakra riscati sa luati ban, va rugam sa fiti atenti si daca sunteti in aceasta situatie sa cumparati din AF SHOP item-uri specifice !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 04, 2008, 12:34:44 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Noul fenomen manga in Romania!  (Read 262 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 850

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #30 on: November 29, 2007, 11:02:34 PM »

asa e...o manga pune pe o pagina ce intra in 5 minute de anime...
dar am apucat si eu sa "citesc" manga cu ea in mana...pacat k nu m-a atras asa de mult...probabil datorita banilor, kre si asa ii dau pe net, deci consider manga deja platita knd o descarc...

he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 216

264.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #31 on: January 03, 2008, 02:19:38 PM »

e ciudata faza , adika leas colectiona pe cele care imi plac , dar k sa aflu dak imi plac sau nu le citesc mai intai , si parca nu asi mai da bani doar sa le am in raft , nu stiu eu cat timp o sa am la dispozitie sa le reiau , pe de alta parte stiu ce inseamna sa le citesti in mana si pe net , nu se compara , atunci asi da bani pe ele sa stau relaxata intinsa in pat sa le citesc , nu in fund cu zoom in , zoom out pt scrisurile mai mici care sunt scanate si prost , da partea proasta ar fi la asta k eu nu ma multzumesc cu un volum dak e bun mangaul

in orce caz pe langa diverta unde citesc deobicei manga , ar mai fi si librariile cartulesti unde sa tinut mitingul ala acum 2 ani dak a fost cineva, aceias organizatori care au facut otaku fest (practic pe vremea aia naveau spatiu sa faca festival) , acolo tot asa gasesti manga ai obtiunea sa iti alegi de pe raft si sa o citesti , dak iti gasesti un loc de stat jos , sau te duci frumos comanzi un ceai (care e cam 100 de mii ,foarte mult pt un ceai amarat) stai citesti cat vrei , si mai ai obtiunea sa inchiriezi care mi se pare super tare , adika iei cartea si o citesti frumos acasa  , nu ma intrebati cat costa k era haos la mitingul ala nu apucai sa intrebi pe cineva , si de faza cu ceaiul am aflat de la un prieten care mai fusese acolo sa citeasca manga

ioni220
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 46

292.00 ryo

View Inventory
Send Money to ioni220

« Reply #32 on: January 11, 2008, 02:55:28 PM »

ai uitat mai sa mentionezi ca nu ai luat nimica pt ca ai luat ceva defapt (nu mai tii minte?)

Eu as lua manga (Akira color) dar cum nu prea citesc ... dar intradevar mai intal il vezi undeva ,magazin , sa vezi cum e si dupa dk e il cumperi.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: