he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 216
264.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #31 on: January 03, 2008, 02:19:38 PM » |
|
e ciudata faza , adika leas colectiona pe cele care imi plac , dar k sa aflu dak imi plac sau nu le citesc mai intai , si parca nu asi mai da bani doar sa le am in raft , nu stiu eu cat timp o sa am la dispozitie sa le reiau , pe de alta parte stiu ce inseamna sa le citesti in mana si pe net , nu se compara , atunci asi da bani pe ele sa stau relaxata intinsa in pat sa le citesc , nu in fund cu zoom in , zoom out pt scrisurile mai mici care sunt scanate si prost , da partea proasta ar fi la asta k eu nu ma multzumesc cu un volum dak e bun mangaul
in orce caz pe langa diverta unde citesc deobicei manga , ar mai fi si librariile cartulesti unde sa tinut mitingul ala acum 2 ani dak a fost cineva, aceias organizatori care au facut otaku fest (practic pe vremea aia naveau spatiu sa faca festival) , acolo tot asa gasesti manga ai obtiunea sa iti alegi de pe raft si sa o citesti , dak iti gasesti un loc de stat jos , sau te duci frumos comanzi un ceai (care e cam 100 de mii ,foarte mult pt un ceai amarat) stai citesti cat vrei , si mai ai obtiunea sa inchiriezi care mi se pare super tare , adika iei cartea si o citesti frumos acasa , nu ma intrebati cat costa k era haos la mitingul ala nu apucai sa intrebi pe cineva , si de faza cu ceaiul am aflat de la un prieten care mai fusese acolo sa citeasca manga
|