andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 850
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #15 on: September 09, 2007, 02:21:17 PM » |
|
230 000=23 de paini.... in fine...un volum nu e scump la pretu asta, avand in vedere atat calitatea cat si faptulk e disponibil...dar manga k hellsing si shaman king si saiyuki kre sunt ongoing as plati numai sa am eu tot ce apare.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 305
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #16 on: September 11, 2007, 07:36:59 AM » |
|
230 000=23 de paini.... in fine...un volum nu e scump la pretu asta, avand in vedere atat calitatea cat si faptulk e disponibil...
Sau 5 pachete de tigari. Manga-urile nu sunt deloc scumpe si de cand s-a infiintat site-ul, preturile au fost intr-o continua scadere; plus au fost si multe promotii. Am noroc ca imi dau comenzile cu mai multi prieteni, de pe contul meu, iar cand vin in posta cca. 10-11 volume noi, eu sunt primul care are acces la ele si care le citeste. Ultimul a fost Akira, o monstruozitate de manga de 400 de pagini de marimea cartii de telefon. Acum am intrat pe One Piece si vreau toate volumele pana se formeaza echipa, si de ce nu, si mai departe.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 216
264.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #17 on: September 11, 2007, 10:42:03 AM » |
|
eu de obicei ma duc in div*rta sa citesc manga Cu pretu depinde si de ce vand , sau de grosimea carti uite tzubasa e la 27,5 ron pe cand air e la 41,5 ron , mai frumos e le iau de pe raft le citesc le pun la loc , nu fac colectie k sunt inca foarte scumpe din air au adis 6 vol sau 5 , pai dak fac un calcul mai bine imi iau mobil decat sa imi iau vol sa vad toata povestea
|
|
« Last Edit: September 11, 2007, 10:43:46 AM by he0ky »
|
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 850
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #18 on: September 11, 2007, 06:31:13 PM » |
|
eu cumparam ultimate spider man kre era 30 000 un numar...scump, dar o data pe lune dadeam...pana sa le gasesc pe toate pe DC>
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #19 on: September 12, 2007, 07:35:26 PM » |
|
eu de obicei ma duc in div*rta sa citesc manga Cu pretu depinde si de ce vand , sau de grosimea carti uite tzubasa e la 27,5 ron pe cand air e la 41,5 ron , mai frumos e le iau de pe raft le citesc le pun la loc , nu fac colectie k sunt inca foarte scumpe din air au adis 6 vol sau 5 , pai dak fac un calcul mai bine imi iau mobil decat sa imi iau vol sa vad toata povestea
Daca iei foarte multe deodata da, nu e chiar profitabil. Si unele sunt si destul (spre foarte) scumpe; de exemplu Akira, Berserk sau GITS. Insa cele cu 23lei sunt foarte accesibile cred oricui. Pana acum, din "venitul meu" imi permiteam lejer 2 lunar fara sa renunt la ceva pentru asta. Cel putin pe site merg si comenzi mici, de un volum sau doua. Acum deh, fiecare vede altfel faza asta. Eu unul zic ca tipii fac o treaba nemaipomenita si voi continua sa cumpar; si stiu ca nu sunt singuru care zice asta...iar cifrele de pe site-ul lor atesta acest lucru.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
criss_suzana
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 10
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to criss_suzana
|
|
« Reply #20 on: September 13, 2007, 11:55:32 PM » |
|
:cool:Pai si eu zik k 23 de lei ii accesibil...mai ales tainand cont k vin din japonia...nu va miratzi k vin greu...am intzeles k le aduk ku avionu' din tokyo... la bucuresti sau unde:D..asa mi'o spus cineva ...poate o sa-mi cumpar un volum din Naruto..voi care volum zicetzi kai mai interesant?
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #21 on: September 14, 2007, 02:54:50 AM » |
|
:cool:Pai si eu zik k 23 de lei ii accesibil...mai ales tainand cont k vin din japonia...nu va miratzi k vin greu...am intzeles k le aduk ku avionu' din tokyo... la bucuresti sau unde:D..asa mi'o spus cineva ...poate o sa-mi cumpar un volum din Naruto..voi care volum zicetzi kai mai interesant?
Nu vin din Japonia, ci din America. Daca ar veni direct din Japonia nu ar mai fi in engleza. Cat despre ce volum este mai interesant; habar n-am...nu am citit manga Naruto decat de unde incepe Shippuuden, si parca nu aveau pana acolo aduse pe site. Oricum, te poti uita la description si daca ai vazut seria pana in punctul ala vei sti ce va contine manga-ul.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
Nagato
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -1
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Nagato
|
|
« Reply #22 on: November 02, 2007, 01:01:57 PM » |
|
mai exact, ei dau comanda la randul lor pe Amazon. Si e posibil ca unele chestii sa fie deja in Europa. Pacat ca nu au si volume in japoneza, mai invatam si eu ceva. anyway, am facut o comanda de vreo trei volume RurouKen acum o luna (fara 2-3 zile) si nu mai vine-odata! mor cat tre sa astept! Sper sa vina cat mai curand. E manga-ul meu preferat si chiar vreau sa stau comod cand il recitesc. Plus ca e altceva sa ai asa ceva in biblioteca ...
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #23 on: November 02, 2007, 02:07:21 PM » |
|
anyway, am facut o comanda de vreo trei volume RurouKen acum o luna (fara 2-3 zile) si nu mai vine-odata! mor cat tre sa astept!
Din cat am citit pe la stirile lor de pe forum, comenzile au fost cu mult intarziate de faptul ca cei de pe mangashop au participat la Nijikon. Insa, din cate am inteles, ar trebui sa revina la normal dupa 1 noiembrie. Pe la inceput comenzile mergeau foarte greu, insa ultimile au mers neasteptat de repede. Ultima mi-am primit-o in 2 saptamani fix. Tind sa sper ca asa va merge si de acum in colo dupa ce revin la normal.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #24 on: November 29, 2007, 08:09:54 PM » |
|
As vrea sa mai discutam un pic pe tema asta; poate sa zica si cei ce si-au mai cumparat manga-uri ceva pareri, despre serviciile celor de pe mangashop, cum li se pare sa citeasca o manga adevarata, ce si-au cumparat, daca recomanda ceva etc. Si poate pune-ti si cate o poza cu colectia voastra (oricat de mica ar fi). Here's mine btw: La inceput vroiam sa iau toata colectia Death Note, insa am renuntat la idee dupa ce am vazut finalul seriei si am trecut pe One Piece; plus, intretimp mai cumparam cate un volum-doua si din altele. Cele doua volume DMC3 si romanul DMC1 au fost niste must-buy pentru mine; la fel si primul volum din Dragon Ball Z. Insa nu regret nimic din ce am luat sau sa zic ca mai bine luam altceva. Acum ca au pus si Zombiepowder pe site, o sa-l iau si pe ala, mai ales ca are doar 6 volume. Visul meu e sa-mi fac o biblioteca numai de manga, cu serii intregi insa si altele on-going. Apropo, cele de sus (Genshiken, Beyblade, Cain Saga si...ar mai fi fost si mai sus) nu sunt ale mele! XD
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
voltaire
I see dead ppl...
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 140
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to voltaire
Ma indoiesc de Univers :\
|
|
« Reply #25 on: November 29, 2007, 08:17:34 PM » |
|
Cei de pe mangashop sunt oameni seriosi, desi as vrea ca sa ofere ceva tracking al comenzii, k ma streseaza sa ma trezesc dintr-o data la usa cu postasu (daca nimereste cand eu nu sunt si e doar gagica, ce fac? ). Pacat ca dureaza 1 luna comanda. m luat doar Bleach de la ei, 7 volume momentan...
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #26 on: November 29, 2007, 08:32:48 PM » |
|
Pacat ca dureaza 1 luna comanda....
Ultima comanda, prima de dupa Nijikon, a tinut exact 1 luna (si mi-a ajuns chiar azi), insa penultima mi-a venit in 2 saptamani (si nu numai mie, ci si altora care au facut comenzi in perioada aia). Sa vad cum se comporta la urmatoarea, insa dupa mine faza e foarte random: odata o luna, apoi 3 saptamani, apoi 2 apoi iar o luna. Probabil e si in functie de ei. Uneori abia iti prelucreaza comanda dupa 3-4 zile dupa ce o trimiti, iar altadata in aceeasi zi ti-o si prelucreaza si o si dau la furnizor. Dar deh, nu ma plang, treaba merge bine!
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
DreamsKeeper
d.v.i.k.
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 216
185.00 ryo
View Inventory
Send Money to DreamsKeeper
|
|
« Reply #27 on: November 29, 2007, 08:54:07 PM » |
|
Yazoo vad ca iti permiti :) sa ti cumperi atatea
andemon are dreptate eu ma uit si imi tremura mana cand imi cumpar o paine dar sa cumpar o manga e adevarat ca si eu am cumparat 3 volume diferite de manga pt ca eram obligat ca un fan adevarat tr sa aibe macar o manga cea ce ma costat 100 ron pe care iam muncit numai eu stiu cum .
yazoo o intrebare as fi avut cate manga cumperi in 2 -3 luni si pe an ??
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #28 on: November 29, 2007, 09:02:28 PM » |
|
Yazoo vad ca iti permiti :) sa ti cumperi atatea Acele manga-uri s-au strans pe parcursul a mai un an si ceva. Stiu de existenta site-ului de pe la inceputuri, insa mi-a luat ceva pana sa ma hotarasc sa dau totusi si io o comanda. In general, o comanda de-a mea e impreuna cu a altor 2-3 prieteni (de pe contul meu), iar uneori aceasta depaseste si 300lei. Puncte Puncte! yazoo o intrebare as fi avut cate manga cumperi in 2 -3 luni si pe an ??
In functie de banii care-i am (trimisi de parinti, plus salariu) cam 3 pe luna. Uneori chiar 4. Insa decat sa dau una in care iau 1-2 volume, sa ma tina nush cat, apoi sa mai fac rost de niste bani si sa imi mai permit una, insa tre sa astept pana data viitoare mai bine astept. Avand in vedere ca o comanda tine, cum a zis si Volt cam o luna in general, am timp sa strang banii pentru urmatoarea.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 349
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #29 on: November 29, 2007, 09:52:37 PM » |
|
Pe mina ma enerveaza ca manga o citesti super repede...si acoperi mult din serial..si la cat de greu vine..cred ca turbezi..asa mi se pare..
|
always...
|
|
|
|