sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 333
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« on: September 07, 2007, 09:35:16 PM » |
|
Ok..sper ca nu s-a mai facut topic cu asta...m-am uitat si n uam observat..ideea e.,..ca am vazut 50 de episoade in 3 zile...si acest animeu mi-a placut enorm.Chiar daca e meka...si pare sa fie numai lupte cu roboti..este cu mult mai mult...mi se pare foarte bine descris din punct de vedere al razboiului si comploturilor..extrem de dramatic..desi..foarte real..intr-un fel...pe scurt..un conflict de evolutie..intre Coordinators si Naturals...(este foarte asemanator ca aplicatie..cu x-men..lupta dintre oameni si mutanti...sa-i acceptam sau nu in societate pe cei mai evoluati ca noi...sa traim cu ei in armonie..mi-a venit ca comparatie cel mai bine.. ) Mi-a placut enorm...ca gen..acesta se apropie cel mai mult de preferintele mele...actiune,SF,romantism,dramatism,comploturi,politic....le-a indeplinit pe toate extrem de bine..poate ca nimeni nu va posta..insa..mie mi-a placut..momentan sunt la episodul 11 din GSD...dar..oriq..topicul acesta il faceam..mai devreme sau mai tarziu..
|
always...
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 814
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #1 on: September 08, 2007, 11:30:56 AM » |
|
aleluia,....am si eu q cine vb despre seriile astea. primul lucru: in seria asta nu exista tipi rai. fiecare are un scop si un mod de a face ceea ce face, uneori bine, alteori rau. apoi, dak va era dor de wing zero din Wing, il vedeti si aici, numai k acum se numeste freedom. pers preferat..ii iau pe tabere. din ZAFT e Yzak Juule...dement tipu. din earth alliance e Mwu la Fraga...Ace of spades...comic dar mortal. gundam preferat: Destiny[sabii+aripi...wow!] dar si sword impulse imi place mult[2 excalibur] destiny e inferior originalului dupa parerea mea...desi shin e la inceput in centru, melodrama ce il inconjoara schimba atentia de pe el la loc pe Kira...app, destiny m-a facut sa il urasc pe Kira si sa imi doresc k Shin sa il ucida.....go me. mai vb pe parcurs....desi cred k doar q melisa o sa vb...desi stiu k si Yuki l-a vazut.
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #2 on: September 08, 2007, 11:45:52 AM » |
|
Well..la mine...Athrun Zala(atentia..am o problema cu numele ASTEA...ma incurc mereu in ele...deci..andemon...daca pun nijte litere gresit..imi cer scuze),desi si Dearka Elsman era tare...caterincos tipul..Mwu la Fraga..well..nu tre sa comentez..ce a zis si andemon..si Cagalli Yula Athha...(REPET..DOAMNE CE NUME INCALCITE numai Kira yamato e cat de cat pronuntabil) Destiny si Freedom..yup yup..
|
always...
|
|
|
yuki
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 10
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to yuki
~*てんし-ファン*~
|
|
« Reply #3 on: September 09, 2007, 02:30:12 AM » |
|
pers preferat..ii iau pe tabere. din ZAFT e Yzak Juule...dement tipu. din earth alliance e Mwu la Fraga...Ace of spades...comic dar mortal. Mai adauga-l si pe Athrun si ai si lista cu personajele mele preferate . Hmm...si dintre fete, as zice ca cel mai mult mi-a placut Millialia. Ar fi fost si Aisha, dar a muri :-<. Am vazut doar prima serie, momentan ma moscai la a doua. Cred ca is pe undeva pe la episodul 12. Am inceput sa vad Gundam Seed impreuna cu sormea (care, pentru ca a vazut seriile mai demult, nu tace de-a lungul episoadelor si nu ma lasa sa fiu atenta ). Cand s-a uitat ea la anime, se mai plimba prin casa, mai zbiera ca o uraste pe Flay, mai se oftica cand nu stiu cine ce facea si ma mai chema si pe mine sa ma uit la opening-uri. Si la cate secvente cu Lacus si cu Kira imbratisandu-se am vazut, ma asteptam la ditamai relatia intre ei. Si cand am vazut ca nu a fost ceva foarte serios, eram ceva de genu "Si atunci ce pana mea ii mai arunca unu in bratele altuia in toate opening-urile?!". app, destiny m-a facut sa il urasc pe Kira si sa imi doresc k Shin sa il ucida.....go me. Kukuku, eu il urasc pe Kira inca din prima serie . Nu pentru un anume motiv, dar pur si simplu m-am saturat sa il vad smiorcaindu-se en-gros si sa vad ca toata actiunea era focalizata pe el (iar faptul ca el este singurul Ultimate Coordinator m-a cam frecat pe creieri, dar nu conteste ) . Eh, o sa mai trec pe aici dupa ce termin Destiny...sau poate pana termin Destiny. Daca o mai tin in ritmul asta, mai dureaza cateva saptamani...
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #4 on: September 09, 2007, 10:13:54 AM » |
|
Si eu sunt la Destiny..nu l-am terminat..episodul 23..insa..la mine..in niciun caz n-o sa dureze cateva saptamani..cred ca in 2 zile il finito..si probabil nu ma voi stradui prea mult.. e prea tare...
|
always...
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5 on: September 09, 2007, 10:28:56 AM » |
|
pt mine, marea dilema a seriei e relatia dintre Lacus si Kira....din cate am vazut ei sunt mai mult k frate si sora. dar dak e sa vezi poze, zici k sunt k sasuke si sakura. singurele relatii dupa parerea mea au fost: athrun si cagalli, dearka si miriallia[pacat k sa teminat asa brusc], mwu si mariu[sau neo si marius....cum vreti voi...] si shin si...stellar si apoi luna maria[shin e cam afemeiat....]. ah...si un pic si andrew bartfeld si aisha....romanticide.
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #6 on: September 09, 2007, 10:52:46 AM » |
|
Si eu..adik..well..n-am terminat gundam seed destiny..insa...pana acu..chiar semana mai mult cu o relatie frate sora..desi peste tot se specifica ca relatia lor e romantica... the hell if i know...well..pe mn m-a amuzat faptul ca lunamaria e geloasa pe falsa lacus...meer.(.sau cum o chema?) atunci in episodul ala cand s-a trezit athrun cu ea in pat.. m-am prapadit de ras la scena aia...well...se apre ca nimeni aproape nu stie ca lacus si athrun nu mai sunt logoditi.. ...exceptie..kira si cagalli..
|
always...
|
|
|
yuki
Chuunin (C-rank mission)
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to yuki
~*てんし-ファン*~
|
|
« Reply #7 on: September 09, 2007, 01:20:10 PM » |
|
in niciun caz n-o sa dureze cateva saptamani..cred ca in 2 zile il finito..
Si eu l-as termina mai repede daca nu ar trebui sa plec de-acasa atat de des . + ca ma uit in paralel cu Basilisk XD. Exaaaaaact ce-am zis ^_^. Nu mi se pare deloc ca Lacus si Kira ar avea o relatie serioasa, desi apar mai tot timpul unul langa altul. Opening-urile acelea mi-au lasat o impresie gresita pentru mult timp. I mean...wtf? In plus, cat a durat primul opening, Kira si Lacus nici macar nu se cunoscusera . Btw, mi-am adus aminte cum o injura sormea p Flay cand erau niste faze nasoale si cum s-a bucurat cand a murit. Personal, n-am avut nimic cu ea . Mi-a fost cam mila de Sai, dar el a fost primul care si-a dat seama cum era Flay. In Destiny, ma enerveaza Yura sau Yuna sau cum pana mea l-o chema pe tipul ala cu parul mov . (faza e ca in subtitrare scrie "Yuna", iar sormea zice ca il cheama "Yura" ) Si ma enerveaza ca Cagalli nu se imbraca asemenea unei fete :-w. I-ar sta mai bine XD.
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #8 on: September 09, 2007, 01:27:58 PM » |
|
yuna roma era lingaul kre o voia pe cagalli. uzumi yura atha era tatal lui cagalli yura atha. like time through the hourglass...so are the days of gundam's lives...deja seamana q o telenovela dak o luam asa. app...favoutite mobile suits?...anyone? yuki parca ii placea akatsuki, dar nu mai stiu sigur.
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #9 on: September 09, 2007, 06:40:17 PM » |
|
Well...cred ca Destiny si Freedom...
Ok..EDIT...deci....oficial..Stellar ma sperie..deci..tipa asta tre bagata in sanatoriu..face ca alte alea.. ...in ep 26 chiar ca m-a speriat...
|
|
« Last Edit: September 09, 2007, 07:25:12 PM by sungoddess »
|
|
always...
|
|
|
yuki
Chuunin (C-rank mission)
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to yuki
~*てんし-ファン*~
|
|
« Reply #10 on: September 09, 2007, 09:41:41 PM » |
|
yuki parca ii placea akatsuki, dar nu mai stiu sigur.
Actually, nu am ajuns la vreun episod in care sa il arate . Gundam-urile mele preferate sunt cam distruse si autodistruse. Meaning, Aegis (I'know, Athrun's first Gundam) and Forbidden (Shani's Gundam). Si sa zicem si Impulse . Cam astea imi plac pana acum...La cate episoade mai am, cu siguranta o sa mai fie si alte Gundam-uri care o sa imi placa.
|
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #11 on: September 10, 2007, 06:19:43 PM » |
|
@mel: stellar e tragedia seriei destiny. dak ai ajuns la 42, ai vazut deja de ce. @yuki: de la impulse, kre forma: sword, buster sau air?
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #12 on: September 10, 2007, 06:21:29 PM » |
|
N-am ajuns inca la 42..eram asa happy cand am vazut cum moare..sincer..prefer cuplul lunamari - shinn..si oriq..era prea instabila mental fata..really...sheesh...
|
always...
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #13 on: September 10, 2007, 06:39:34 PM » |
|
mie mi-a parut rau...kiar rau. adik, abia gasise shin pe cineva fata de kre sa se deschida, si ea e manipulata de neo, pusa sa lupte si ucisa fara mila de kira...desi shinn il rugase sa nu o faca. atunci s-au intamplat 2 lucruri: am inceput sa vreau sa moara kira, si serialul e devenit mai interesant, asa cum e mereu knd moare iubita eroului...si dupa ce shinn se lupta q athrun, devine din erou, antagonist.
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #14 on: September 10, 2007, 07:15:18 PM » |
|
Yep...in animeul asta...nu sunt tipii cei rai..sunt doar..puncte de vedere...insa..jur..nuj dc..ma enerveaza la culme Kira acum..asa..sictirit..si..nuj cum sa zic..iritant..park le stie pe toate...
|
always...
|
|
|
|