News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 05, 2008, 07:08:28 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Poll
Question: Cum vi se pare teoria mea ?
Adevarata 1 (6.3%)
Plauzibila 8 (50%)
Falsa 7 (43.8%)
Total Voters: 16

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Bleach | Naruto  (Read 149 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 433

165.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

Don't make me use the eye !

« on: September 07, 2007, 02:19:40 AM »

Inca de cand am vazut primele episoade din bleach and observat o asemanare cu animeul naruto. La acea vreme deja vazusem consecutiv peste 130 de episoade, deci am putut sa-mi fac o ideea. Parerea mea este ca bleach este un fel de copie dupa naruto. De ce?..pai uite cateva argumente.

Imi pare rau, dar chiar nu am timp sa pun si imaginile in paralel

1.Asemanarea personajelor
Kakashi | Urahara
Amandoi sunt misteriosi si foarte puternici. Au cam aceleasi comportari si replici, sa nu mai spunem ca si seamana la fata si au cam aceeasi voce. Amandoi isi ascund fata: kakashi prin masca permanent pe fata sa, Urahara prin acea palarie

Ichigo | Naruto
Ambii au acelasi par si sunt pripiti in fapte. Niciunul nu sta sa gandeasca prima data ce trebuie facut si se arunca nebuneste in lupta. Alta asemanare este faptul ca lupta pentru prietenii lor si sunt intr-o continua lupta cu "demonul" interior. Cand lupta este dusa la extrem, ambii sunt posedati de demonul din ei si nu mai judeca, desi devin extrem de puternici.

Matsumoto | Tsunade
Pff, pai cred ca aici se poate vedea de la sine treaba, amandoua arata bine si au "balcoane" exagerate si tot timpul puse in evidenta. Ambele au un post inalt, Tsunade(hokage) si Matsumoto(Vice-capitan). Blonde amandoua si singure. Pe langa aspectul fizic, vine si cel at abilitatii de lupta si amandoua sunt foarte bune luptatoare. Mai presus de toate, acelasi stil...glumind tot timpul si find de temut cand lupta si sunt serioase

Anko | Yoruiki
Amandoua ninja si foarte bune luptatoare. Fiecare are cate un trecut misterios si mai mult nu m-am mai gandit

2. Acelasi scop
Personajele principale sunt singuratice din fire dar pe parcurs reusesc sa isi faca prieteni multi pt care ulterior vor trebui sa devina din ce in ce mai puternici pt ai apara. Aceasta lupta se duce pe 2 planuri, cel exterior (luptele cu adversari de tot felul) si cel interior (un demon ameninta sa-i consume daca nu il stapanesc)

Desigur sunt mai multe argumente, dar acestea poate sunt destule sa vedeti o asemanare intre bleach si naruto
« Last Edit: September 07, 2007, 02:23:56 AM by adicrst » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 850

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #1 on: September 07, 2007, 02:25:52 PM »

in primu rand e yoruichi nu yoruiki.
in al doilea rand matsumoto e fata de reatsu gata si tsunade e conducatoare cu probleme de noroc...nu seamana decat prin culoarea parului si marimea bustului.
in al treilea rand, urahara si kakashi seamana doar prin modul de lupta, si aici numai datorita faptului k amandoi folosesc un fel de kawarimi[portable gigai]
in al patrulea rand....ichigo are creier...naruto nush pana in mom de fata unde il tine. ichigo are alta sursa de putere, naruto se antreneaza k viseaza mult si bine. in fine...aici iar e o asemanare superficiala/
in al cincilea rand, yoruichi nu are un trecut asa misterios...a fost capitanul ni ban tai, adik secret mobile corps, si a renuntat pt a fi cu urahara. anko a fost sclava lui orochimaru si acum se crede mare si tare...desi e tot afectata de juuin.
singurele asemanari sunt: seyiu al lui sasuke si a lui ishida e acelasi si k ambele sunt ongoing.
nu poti spune k bleach seamana q naruto...pt k cele doua seamana la randul lor cu multe alte anime.
insa primul a fost naruto si apoi bleach...naruto e facut dupa DBZ[printre altele] si bleach e original..in tot ceea ce este.
[nu mi-o lua in nume de rau, dar asa cred eu despre asa un topic kre poate fi facut la urma urmei intre xce 2,2 sau 400 de anime]
« Last Edit: September 09, 2007, 12:11:50 PM by andemon » Logged

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 347

140.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #2 on: September 07, 2007, 03:13:20 PM »

Well..io n-o sa fiu asa dura ca andemon..insa...comparatiile gasite nu sunt de ajuns,dupa parerea mea,ca sa spui ca bleach este COPIE dupa naruto,sau  invers.Faptul ca sunt aceste asemanari este foarte usor de explicat...majoritatea animeurilor/manga merg pe aceasta linie...adik..sunt lucruri..le poti numi clisee..care se intalnesc peste tot..insa...dupa mine..atat naruto cat si bleach sunt originale..desi unele lucruri..care le-ai observat u adi..sunt intalnite peste tot...poti sa spui asta...firea umana..nuj..insa...nu au nimic in comun cele doua animeuri..ce au in comun sunt poate comportamentele personajelor..insa..de ce oare doar comportamentul pers?pentru ca toti intr-un fel..au suflet si personalitate..de aceea poti spune ca seamana...in discutie e vb de ''oameni''motiv ptr care..e normal pana intr-un punct sa semene..

always...
adicrst
Legendary Sannin

165.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

« Reply #3 on: December 02, 2007, 09:50:12 PM »

imaginea asta mi-a amintint de aceasta discutie

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 347

140.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #4 on: December 02, 2007, 10:15:59 PM »

DOamne.. culmea..chiar n-arata rau..lohohoool..ce idee...

always...
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 385

45.00 ryo

View Inventory
Send Money to jupy

may the rock be with you

« Reply #5 on: December 02, 2007, 11:23:36 PM »

nu mam prea uitat la bleach dar cei drept naruto seamana cu ichigo!!! asta e o chestie ff clara!!!!!

anarazell
!!!I got BUBZ!!!
Hidden-nin

Chakra: 102

Flag:
96.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

i like candy ^_^

« Reply #6 on: December 02, 2007, 11:40:30 PM »

k si jupy ink nu mam uitat cn stie c la bleach dar totusi diferenta dintre naruto si ichigo am vazuto qm a spus si andemon naruto e cam tamp dar q multa ambitie iar ichigo da poate k e cam pripit dar cel putin gandeste mai mult k naruto...poti sa zici k semana unele personaje intre ele dar nu k e copie...ci vb lu sungoddess e cliseu k in mai multe animeuri... argumentele tale sunt phlauzibile dar nu suficiente k sa zik sincer...

andemon
A N B U
Sennin

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #7 on: December 03, 2007, 12:52:22 AM »

k si jupy ink nu mam uitat cn stie c la bleach dar totusi diferenta dintre naruto si ichigo am vazuto qm a spus si andemon naruto e cam tamp dar q multa ambitie iar ichigo da poate k e cam pripit dar cel putin gandeste mai mult k naruto...poti sa zici k semana unele personaje intre ele dar nu k e copie...ci vb lu sungoddess e cliseu k in mai multe animeuri... argumentele tale sunt phlauzibile dar nu suficiente k sa zik sincer...
i like her...
eram sigur k ishida o sa ia rolul lui sasu....si sa inteleg k renji e iruka...sau e shikamaru...?
rukia is NOT hinata...hinata imi place mai mult decat rukia...poor thing..
iar inoue o bate la bustu gol pe sakura....and the kon-jiraiya analogy is just for laughs.
e un topic bun de ucis timp si neuroni...pana la urma.

anarazell
!!!I got BUBZ!!!
Hidden-nin

Chakra: 102

Flag:
96.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

i like candy ^_^

« Reply #8 on: December 03, 2007, 10:52:28 AM »

i like her...
eram sigur k ishida o sa ia rolul lui sasu....si sa inteleg k renji e iruka...sau e shikamaru...?
iar inoue o bate la bustu gol pe sakura....and the kon-jiraiya analogy is just for laughs.
nu e topik sa ucizi timp si neuroni e un topik k sati exprimi punktu d vedere iar adi asa considera desi u ai dat argumente k sati sustii bn punktu d vedere

Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U

Chakra: 112

115.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #9 on: December 03, 2007, 01:04:21 PM »

i like her...

las k lui inoue i'au facut sanii mai mici k sa semene kt de kt cu sakura

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
andemon
A N B U
Sennin

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #10 on: December 03, 2007, 01:39:35 PM »

xcum...o prefer pe sfioasa tzatzoasa, decat pe obsedata roz...
asta e diferenta intre naruto si bleach...in naruto sunt personaje detestabile..in bleach, kiar dak nu imi place vreunul, nu exista nici unul sa il urasc.

adicrst
Legendary Sannin

165.00 ryo

View Inventory
Send Money to adicrst

« Reply #11 on: December 03, 2007, 05:31:08 PM »

eu am pus poza mai mult pt ichigo si ishida

andemon
A N B U
Sennin

270.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #12 on: December 03, 2007, 06:10:49 PM »

ishida kiar arata fain in poza aia...ii sta bine in alb tocilarului....ichigo arata k kiddo din kill bill.

Dante
Genin (D-rank mission)

Chakra: 9

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Dante

am schimbat....

« Reply #13 on: January 03, 2008, 04:32:13 PM »

nici eu nu prea cred ca bleach e copie dupa naruto....e doar o concidenta ca se aseamana ceva mai mult cu naruto dekt cu alte animeuri....
Si orcum ichigo reuseste in cele din urma sa isi stapaneasca Iner hollow in timp ce naruto nu reuseste....pe langa asta ichigo ii foloseste putere cand vrea si cand are chef....naruto trebuie sa ceara putere de la Kyuubi sau daca asta nu e de ajuns....kyuubi ia controlul asupra lui naruto....

Cel mai mult dintre toate personajele seamana Kakashi | Urahara
insa urahara nusi ascunde fata dupa palarie...ci mai mult dupa evantai...dar orcum il foloseste doar ca sai dea un aer de babalau....cei drept amandoi sunt puternici dar urahara nu prea intervine in lupte....insa kakashi da...urahara a fost captain care a renuntat l postul lui...kakashi is still a Jounin...urahara e un geniu in ale stiintei sa zic asa....kakashi...citeste carti erotice:)))...kakashi a pierdut foarte multi prieteni in lupte...urahara nu....

ichigo/naruto...nu prea seamna...naruto e un mucos enervant...care stapneste o singura tehnica...bunshin no jutsu/Kage bunshin no jutsu....aa si sexy jutsu...
ichigo e un tip de 15 ani care are un tata la prima vedere idiot...dar aflam mai tarziu ca a fost Captain in soul society....
In timp ce naruto il are drept tata pe Yondaime....care era afemeiat...dar totusi...fusese kage....

Matsumoto | Tsunade omg..aici nici nu se pune problema...sigura asemanare dintre ele 2 este Bustul....
tsunade e o baba de 50 de ani...care foloseste un jutsu propriu pt infatisarea tanara...
tsunade are putere bruta...si se enerveaza foarte rpd...
matsumoto....e...

Anko | Yoruiki ...nu e nici o asemanare intre ele..... poate doar culoare parului...

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 129

230.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #14 on: January 03, 2008, 10:04:24 PM »

Matsumoto | Tsunade omg..aici nici nu se pune problema...sigura asemanare dintre ele 2 este Bustul....
tsunade e o baba de 50 de ani...care foloseste un jutsu propriu pt infatisarea tanara...
tsunade are putere bruta...si se enerveaza foarte rpd...
matsumoto....e...

o asemanare ... they both like sake

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: