daca nu iti place sa copiezi pe altii, atunci accepta si pareri sau sfaturi de newbi, asa cum ma consideri tu pe mine, si nu mai te considera atat de "godlike"
Kyo,intai evolueaza apoi da-mi sfaturi....ce ai scris acolo accept ca pe o parere a ta....desigur nu conteaza pentru ca signul cu rider e foarte vechi...intr-adevar ai dreptate dar atunci eram beginner....
replica asta m'a deranjat, a fost o simpla afirmatie si propunere, si nu consider ca trebuie sa evoluez ca sa fac o remarca si sa dau un hint. nu uita k si tu esti om, si poti da kix lejer, chiar dak te consideri pro.
NU vreau sa par superior dar singurul care imi poate da sfaturi e Archangel care probabil e de acelas nivel cu mine...
bine, daca sunt sfaturi de la arch al nostru, inseamna ca accepti... dar de la altii de rang mai inferior tie nu... Ma ierti k iti zic, dar asta e discriminare...
desigur, sper sa nu crezi acum ca am ceva cu tine, ca mi'au folosit sfaturile tale, si nu am fost atat de orgolios incat sa nu le folosesc, doar pt k mi le'ai dat TU. deci, no offence, mind your manners.