sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 277
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« on: August 23, 2007, 10:40:39 PM » |
|
Ok..cine l-a vazut?E mai vechi stiu.....2003..insa mi s-a parut super tare... :d/
|
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Chakra: 1632
Evilish
|
|
« Reply #1 on: August 23, 2007, 10:58:01 PM » |
|
A fost ok deshi nu era pe gustul meu pot spune ca a fost un film de urmarit. Mi-a placut faza cand facea kata cu pistoale-le
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #2 on: August 24, 2007, 10:57:31 AM » |
|
Yup..insa...a luptat si cu sabia...sure..nu a folosit-o mult timp..ca i-a terminat pe toti repede.. insa...mi-a placut ideea.
|
|
|
|
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 100
|
|
« Reply #3 on: August 24, 2007, 11:00:19 AM » |
|
tare , zici ca e ca matrix . l-am vazut de 3-4 ori . era vorba parca despre un om in viitor , care era obligat sa ia in vena niste substante ca niste draguri , care sa il faca sa traiasca plictisit , fara inteligenta , dragoste , hrana si artificial . pana la urma reuseste sa se enerveze si sa ii invinga pe toti (mama da ce batae le-a mai tras , lolz)
cine nu a vazut filmul sa o faca acum , e prea tare !
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #4 on: August 24, 2007, 12:03:08 PM » |
|
Doar de 3-4 ori..frate..io l-am vazut de fiecare data cand a fost la HBO ..il am si pe caseta...da..acelea droguri erau menite sa le opreasca sentimentele...erau ca niste roboti..toti faceau la fel..daca cineva dadea semne ca e indragostit...sau altfel decat altii..ca uraste..ca plange etc..atunci era ucis...fara sentimente..asta e deviza..
|
|
|
|
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)
|
|
« Reply #5 on: August 24, 2007, 12:19:11 PM » |
|
chestia cu sentimentele mi-a placut mai putin , mai mult mi-a placut lupta fiindca era in gen matrix
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #6 on: August 24, 2007, 12:23:59 PM » |
|
Well...intr-adevar...luptele au fost bune..si Christian Bale s-a ridicat la asteptarile mele...insa mi-a placut si ideea cu inhibarea sentimentelor..chiar ma gandeam cum traieste o persoana cand nu are sentimente..si inca o data..s-a dovedit ca natura omului nu poate fi oprita pintr-un amarat de drog...
|
|
|
|
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)
|
|
« Reply #7 on: August 24, 2007, 12:53:11 PM » |
|
mai era un film asemanator , iar actiunea se petrecea tot in viitor , cand rasa umana a disparut , iar maimutele faceau legea si nu le dadeau oamenilor sentimente , le taiau creierul etc . filmul se numeste "planeta maimutelor 5"
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #8 on: August 24, 2007, 01:16:01 PM » |
|
Nu stiu decat de ultimul ''planeta maimutelor'' in care a jucat Mark Walhberg...din 2002..insa ideea e cu totul alta..acolo oamenii erau priviti ca sclavi..dar nu li se interziceau sentimentele..un alt film extra..
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 298
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #9 on: August 27, 2007, 01:05:33 PM » |
|
yup..l-am vazut de mult. A fost foarte bun filmul, mai ales faza cu Kata cu arme Chiar ma gandeam ce naspa ar fi sa ajunga asa lumea
|
|
« Last Edit: August 27, 2007, 01:05:59 PM by adicrst »
|
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 117
I am the powerfull
|
|
« Reply #10 on: August 28, 2007, 12:15:33 PM » |
|
si eu l-am vazut si mi-a placut este un film bun si mie mi-a placut faza aia cu armele si nu mi-ar placea sa traiesc intr-o lume lipsita de sentimente
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 174
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #11 on: August 28, 2007, 10:58:25 PM » |
|
Frumos film!o lume fara razboaie...fara boli ,fara revolate si fara nefericire...da dar toate astea la un pret!Desi totul avea sa devina monoton si fara viitor...populatia accepta sa renunte la sentimente pt PACE ... interesanta idee dar ce ma deranja :arrow:nu intelegeam lupta dintre cele doua tabere...nu ii vedeam rostul...adica noua rasa umana vedeau sentimentele ca ceva "evil" si rasa veche vedea "lipsa de sentimente" si mai evil...nu stiam cu cine sa tin...ca ambele tabere aveau dreptate.
|
|
|
|
sungoddess
Fanclub Kakashi
|
|
« Reply #12 on: August 28, 2007, 11:35:35 PM » |
|
Eu sigur tineam cu rasa veche..pentru ca..este in natura omului sa aiba sentimente..ok...deci..sentimente ca ura,dispret,razboaie...da sunt oribile..si merita starpite..insa...acest medicament starpea si ce era bun...adik..fericire,dragoste..prietenie..etc....iar oamenii nu puteau accepta ca partea buna a lucrurilor sa dispara... Filmul asta arata...ca pana si sentimentele rele sunt necesare uneori..si ca natura umana este extrem de complicata.Avem nevoie uneori de ura...si lucruri rele..asa se nasc lucrurile bune...in principiu...adik...pentru ca o viata sa fie traita din plin...cele doua..bucurie si tristete..trebuie sa existe ambele..fiinndca..perfectiunea nu exista..pentru orice om rau..este si opusul..un om bun...ying si yang..bine si rau..alb si negru...srry daca explicatia este cam idioata..dar asta am invata eu din aceste film..
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 135
Gamehamster
|
|
« Reply #13 on: August 29, 2007, 12:32:21 PM » |
|
Equilibrium.... frumos film la vremea lui.... nu mai vazusem un film original demult... l'am mai reviziona. ideea de evitarea unui al 4lea razboi mondial, prin injectarea de Prozium care era o metoda de opresie a sentimentului... ideea este destul de originala avand in vedere ca asta sta la baza gandirii umane, si a instinctului... Dar, pe parcurusul filmului, s'a dovedit ca nu este chiar lipsita de sentimente aceasta lume. Deoarece si un simplu salut inseamna respect fata de acea persoana care este tot sentiment. si multe alte scene de genul asta. per total filmul ia 8.2/10 de la mine. si... mai multe detalii aici: http://imdb.com/title/tt0238380/
|
|
|
|
|