Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! December 30, 2007, 07:48:32 PM
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: My Fan-Art!
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2 3
Author
Topic: My Fan-Art!  (Read 211 times)
anarazell
Missing-nin

Chakra: 45

« Reply #30 on: October 28, 2007, 10:30:12 AM »

o jumatate d ora am ramas  omule ai talent la desen nu gluma esti bestial
iar sora lu inu in viziunea ta e abolut minunata...nuj dc da eu nu vad prea multe greseli...verry good job

Nagato
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: -2

« Reply #31 on: October 28, 2007, 12:19:19 PM »

anarazell: hi hi ma bucur ca ti-au placut, dar cumva am impresia ca tu crezi ca eu sunt baiat (ceea ce nu e adevarat ) -oricum desenle au toate greseli, ala cu sora lui sessh inclusiv, dar m-am grabit cand l-am facut 

sakura: poti sa pui intrebari, nu ma supar - si eu am pus la randul meu.
Ce pot sa-ti zic depre creioane ---- h-urile au mina mai tare si mai aspra, iar b-urile (pe masura ce creste nr de la 1-9) sunt mai moi. Eu de obicei folosesc b-uri pt ca am senzatia ca h-urile zgarie foaia. Daca vrei sa faci o schita finuta cu linii subtirele poti sa folosesti un hb, iar pt contururi clare, umbre si contrast creioane b -- cu cat mai neagra si intensa vrei sa faci o umbra, cu atat mai moale trebuie sa fie creionul.
Eu te-as sfatui sa dezesenezi in cu b-uri, pt ca aluneca mai usor pe foaie, si lasa mai usor urme fara sa fii nevoita sa apesi cu creionul pana iese pepartea celalta a foii . Dar nu te baga din prima la 5 b sau mai moale, ca sunt greu de controlat la inceput. Nu numai ca se intinde, dar daca apesi cu el, s-ar putea sa nu poti sterge prea bine dup'aia. Poti sa folosesti 2b, 3b, si poate si 4b, deocamdata.
Ceea ce am folosit la desenele astea nu mai stiu, probabil  hb pt schita initiala, apoi 3b ca sa conturez mai bine, iar partea intunecata cu 5b cred.
La utlimul am folosit un liner negru sau un isograph rotring (chiar nu mai situ) si un liner gri pt anumite zone. Linerele au pret acceptabil in librarii, in schimb isographul, eu am pt ca imi trebe la faultate -- daca nu aveam nevoie nu luam ca e chiar scump! 

Sper ca te-am lamurit cum e cu creioanele. Daca mai ai intrebari esti binevenita
« Last Edit: October 28, 2007, 12:20:09 PM by Nagato » Logged

anarazell
Missing-nin

« Reply #32 on: October 28, 2007, 03:18:58 PM »

ok scuze ai 1 ceakra d la me pt talent

LaDy_D3viL
Boo, Boo!!! You can't see PeeKaBo0!!!
Hidden-nin

Chakra: 18

~Beauty is in th3 eye of the b3hold3r~ ^___^

« Reply #33 on: October 28, 2007, 03:44:59 PM »

OMG:-O Sunt superbe.... Prima m-a fascinat.. adica.. e asa de trista, incat m-a facut si pe me putin Mi-a placut asa mult, incat mi-am salvat-o si tras-o la imprimanta
Si schita ti-a iesit super bine.... se vede ca ai talent si muncesti
Cea in acuarele mi-a plcaut tare mult... Asa cum ai amestecat culorile si contrastul... n-am cuvinte:|
Surioara? E exacta, perfecta.... Nu te apuci de un anime ;;)cumva?
...si cea cu hainele wierd... mai ca m-as imbraca asa=))

Sunt superbe... Good work! Eu una astept cu nerabdare alte desene.... chakra si de la mine
« Last Edit: October 28, 2007, 03:46:22 PM by LaDy_D3viL » Logged

~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~

Nagato
Chuunin (C-rank mission)

« Reply #34 on: October 30, 2007, 11:37:41 AM »

anarazell, nu trebuie sa-ti ceri scuze, nu era o problema , chiar ma amuza ideea, oricum mersi pt chakra
LaDy_D3viL, ma simt flatata ..... si sa stii ca da, intentia de a faca o manga exista undeva acolo in strafundul sufletului meu, din pacate peste ea este un strat gros de lene :))..... arigatou ca ai trecut pe la mine si pt chakra

fan arts: daca a vazut careva 12 kingdoms (juuni kokki)... mie mi-a placut mult ideea de kirin, asa ca...

keiki (kei taiho)

enki (en taiho) - sau rokuta

taiki (tai taiho) - sau kouri

P.S. -- n-am scaner, iar blitzu de la camera ma scoate din sarite, dar asta e, shikatanai

anarazell
Missing-nin

« Reply #35 on: October 30, 2007, 09:25:11 PM »

ultima e absolut bestiala bee cool

Nagato
Chuunin (C-rank mission)

« Reply #36 on: November 11, 2007, 01:55:09 AM »

--- studiu de umbre, nu prea sunt multumita, da asta e, poate data viitoare o sa fie mai bine

---o schita

---

heartbreakkiddo
Loveless
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 8

« Reply #37 on: November 11, 2007, 04:01:38 AM »

desenele tale sunt super as vrea si yo sa pot desena da dak m'apuc yo d ceva sfarseste cu mustati :))) bv ... keep it up ..

anarazell
Missing-nin

« Reply #38 on: November 11, 2007, 11:15:33 AM »

:shock:deci sunt perfecte....bv bv bv

Pages 1 2 3
AnimeFan | GFX | Artwork & Fanfiction | Topic: My Fan-Art! « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne