Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email?
1 Hour
1 Day
1 Week
1 Month
Forever
Login with username, password and session length
Home
Forum
Help
Search
Calendar
Login
Register
News
: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !
December 13, 2007, 04:00:19 AM
AnimeFan
|
GFX
|
Artwork & Fanfiction
| Topic:
My Fan-Art!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
« previous
next »
Topic Tools
Search this topic
Pages
1
2
3
Author
Topic: My Fan-Art! (Read 202 times)
Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin
Chakra: 65
雨 AmaYa 夜
Re: My Fan-Art!
«
Reply #15 on:
August 23, 2007, 11:13:40 AM »
Desenele sunt...sooperbe ..
Chiar ai talent,Nagato...sunt foarte reusite
Nice job..tine-o tot asa
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 77
Jabberwock
«
Reply #16 on:
August 23, 2007, 11:26:32 AM »
sunt foarte tari se vede k ai talent ,imi place combinatia de personaje , ultima poza pusa , poti sa pui si u originala k chear sunt curioasa cum arata
Nagato
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: -2
«
Reply #17 on:
August 26, 2007, 08:41:26 PM »
Nashimo
, arigatou gozaimasu, incerc sa-mi imbunatatesca munca in continuare
he0ky
, arigatou si tie, si apropo de ultima, de acum in colo nici nu prea mai am fan-arturi, ci doar "inventii de-ale mele"
Here it goes:
Mai vechi
Mai putin vechi - totusi cu destule probleme de anatomie
«
Last Edit: August 26, 2007, 08:44:26 PM by Nagato
»
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 174
Katekyo Hitman Reborn!
«
Reply #18 on:
August 26, 2007, 09:10:17 PM »
Te pricepi!Cred ca daca ti-ai lua un creion din ala digital...ai face la wallpapere pt anime-urio de ar veni japonezi si te-ar fura
Ultimul desen e o capodopera!
Nagato
Chuunin (C-rank mission)
«
Reply #19 on:
August 26, 2007, 09:22:45 PM »
creion digital, zici, hmm? oare cat o costa unul? Cred ca e intersanta ideea ta - mai ales partea cu japonezii, chiar mi-ar placea sa vad Japonia .
dar serios vorbind,
purple_angel
, chiar mi-ai dat o idee buna. Mi-as lua unul chiar si numai de curiozitate (daca nu-i prea scump!)
Arrows
Theory of the Strings.
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 12
Vendetta
«
Reply #20 on:
August 26, 2007, 10:29:26 PM »
Ok,sa incep cu criticile si aprecierile.
Primul desen. Foarte bine desenate corpurile,foarte bine,daca as fi live,te-as aplauda.Critica : Culorile sunt de asemenea foarte bine imbinate,creaza o stare de armonie,ceea ce da o dovada a realitatii( primul pas in a face manga),insa lucreaza mai mult la fata tipei,daca o privesti de jos is sus(ca doar asa privesc tipii,ai spune:Moama ce tipa beton,hmm la fata ar trebui sa se mai fardeze),revenind la realitate,nu trebuie decat sa imbunatatesti ochii,am vazut ca ai stil foarte bun,m-am holbat destul de mult la ultima poza.
A doua poza : Culorile de asemenea foarte bine imbinate-ceea ce dovedeste ca ai o imagine vizuala si o imaginatie concreta.Insa, picioarele sunt foarte frumoase,putin cam slabe pentru corp si ar fi trebuit corpul(partea superioara mai lunga) ca sa nu mai corectezi picioarele.In rest ai facut o treaba foarte buna.
Al treilea desen m-a lasat masca,m-a facut sa ma gandesc : "Oare ce volume cu samurai ma asteapta...?".Foarte realistic,unul dintre cele mai bune desene alte tale pe care le-am vazut.Foarte frumos corpul,hainele foarte bine desenate, iar supletea corpului si a muschilor dau un efect artistic( poate cel astept de tine).Felicitari.Critica :Mai lucreaza la fata tipului,n-as vrea sa cred ca are probleme de mandibula( nu mi-o lua in nume de rau,chiar apreciez munca ta,iar daca n-as facea n-as sta acum la ora asta,cand ochii-mi pica de somn in gura,sa-ti comentez tie schitele),refa gura.Ochii sunt superbi,parul si katana sau "katane-le" mai bine spus,foarte frumos create,imi place ca ai respectat dimensiunile sabiei.Foarte frumos.
Si in sfarsitul,ultimul desen,insa nu cel din urma. Imi permit sa devin entuziasmata:Oau,imi place foarte mult profilul fetei,splendit efect asupra ochilor,foarte frumoase sprancene si gene,creaza o tenta de puritate asupra fetei,sunt nebuna dupa profil...mai pe sleau.Fata in alb,foarte frumos creata,imi place ca ai respectat din nou tiparul dimensiunilor,nici o critica.Kurama( nu sunt sigura daca asa-l cheama,stiu ca e din Yu Yu Hakusho, insa n-am reusit sa urmaresc serialul,Foarte frumos,o mica critica,priveste cu atentie corpul acestuia,mai ales zona taliei.
Sper ca nu te-au deranjat criticile mele,m-am gandit ca este mult mai frumos sa spun adevarul decat sa incep sa spun la infinit(presupun ca te-ai fi plictisit la un moment dat sau auzi:"Sunt superbe,divine,esti cel mai talentat om)N-am cuvinte.Ar fi fost minciuni,ar fi picat bine de cateva ori,insa dupa un timp,ti s-ar fi intors...Stiu cum e sa fi laudat doar de dragul de...Pastrez laudele si cred ca sti ce le am,spor in continuare!!!
P.s,my writings were poor,silabisitul la ore de astea,dauneaza grav mansardei...prea mult prea Foarte frumos.Oricum...Foarte frumos.
"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing." - Wernher Von Braun (1912-1977) ~ "Most people would sooner die than think; in fact, they do so." - Bertrand Russell (1872-1970)
"When choosing between two evils, I always like to try the one I've never tried before." - Mae West (1892-1980)
XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 10
"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"
«
Reply #21 on:
August 27, 2007, 10:08:02 AM »
Wow, sunt superbe. Desigur greselile de anatomie ies putin in evidenta. Dar cum ti-am mai zis deja imi imaginez cum desenezi acum . Oricum, am auzit ca esti din buzau, poate imi dai si mie ceva lectii . Daca vrei, id-ul meu il ai la profil. De criticat ar fi, dar nu-mi pot permite tinand cont ca desenele tale arata de 10 ori mai bine ca ale mele. Gambatte!!
DeviantArt^^
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 117
I am the powerfull
«
Reply #22 on:
August 27, 2007, 12:09:55 PM »
frate tari de desene parca nici nu-s facute de tine serios mai lasat complet masca
Nagato
Chuunin (C-rank mission)
«
Reply #23 on:
August 28, 2007, 05:26:02 PM »
Arrows
, multumesc foarte mult, chiar m-am bucurat sa-ti citesc parerea, si ati apreciez efortul depus . Da, sunt constienta ca am probleme de anatomie - si din pacate inca nu m-am apucat sa rezolv problema, tot astept sa se rezolve de la sine. Asemanarea cu Kurama (daca el o fi, ca nici eu nu am vazut decat cateva episoade) e pur intmplatoare. Si ma bucur foarte mult de critica ta, sa stii ca ai dreptate.
XxSharukaxX
, poate ne vedem in Buzau sa vorbim
sasuke
, mmm, sunt facute de mine, totusi, mersi
Alte desene,facute prin primavara asta.
Asta e o chestie ceva mai ciudata, nu am lucrat foarte mult la ea
Ecchi. Sper ca nu incalc vreo regula pe aici. Oricum e singurul meu desen de genul asta
Non anime/manga -- Queen Amidala of Naboo (pt cine a vazut Star Wars)> Nu a iesit chiar cum am vrut, dar destul de aproape
Inca unul color - stiu, mana e putin cam mare
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin
My life behinde a mask....
«
Reply #24 on:
August 28, 2007, 08:46:51 PM »
Moama, ce super sunt! Deci:
-la al doilea imi place mult ideea aceea cu baiatul in oglinda, imi plac si hainele fetei (baieti, muriti de ciuda:P)
-la al treilea, ochii ti-au iesit foarte bine.. e foarte interesanta
- la al patrulea imi place cum ai imbinat culorile (si da, mana e cam mare)
Foarte bine ti-a iesit... Mai ai putin de lucrat la maini,dar e.. pur si simplu... SUPERB.... Numai cuvinte de lauda si sper sa mai vedem cat mai multe desene frumoase ca acestea si chiar si mai frumoase ;)
~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~
XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)
"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"
«
Reply #25 on:
August 29, 2007, 03:31:04 PM »
WOW! Sooper desene. Cel mai reusit este cel din Star Wars, mi se pare ca seamana perfect cu tipa . Oricum, si primul desen este foarte frumos (chiar daca nu ai lucrat mult le el), nu prea vad greseli de anatomie, poate mi se pare mie, dar am impresia ca are ochii putin cam indepartati.
2. Uuuu ceva ecchi, foarte bine reusit, si imi place mult imaginea baiatului si a fetei reflectata in oglinda...
4. Cel desenat... Hmmm... Arata bine tipa, si mana ei este putin in neregula, in rest totul e bine.
Si eu sper sa ne vedem curand, si spor la lucru in continuare
DeviantArt^^
Nagato
Chuunin (C-rank mission)
«
Reply #26 on:
September 03, 2007, 03:23:18 PM »
LaDy_D3viL
- multumesc de incurajare, :Dai drpetate, cand e vorba de maini, simt ca mor, mai ales lla degete- degetele
XxSharukaxX
- arigatou yo, si tie spor la lucru si sa imi arati ce ai mai facut
Asadar, alte desene. De data asta nishte schite pe care le-am facut vara asta. Eram la mare si culmea, ma manca palama sa mai desenz ceva, asa ca mi-am cumparat niste carioci -- tehnica destul de noua pt mine, da anyway.
Nu sunt foarte muncite, dar sunt mai noi
Pe asta am facut-o mai intai cu pixul dupa care am colorat-o. NU va uitati la ochi, stiu sunt ciudati, dar era nopatea tarziu, si eram obosita - dar aveam totusi chef de desen
Mmm, probabil caldura m-a facut sa-l fac pe asta asa rosiatic
Stiu, nu are nici o legatura cu anime-urile, pur si simplu imi era mie pofta de un coktail
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin
My life behinde a mask....
«
Reply #27 on:
September 03, 2007, 04:33:07 PM »
Si mie mi-ai facut pofta de cooktail
La prima imi place mult haina fetei... Imi place mult ideea, foarte creativa ;)
Ochii celei de-a doua fete sunt superbi.. Mie, prima data, mi s-au parut vii...
Pe o zi cu soare, e bun un cooktail ca si acela... dar cum au cam trecut zilele acelea----
Felicitari din nou!!!
~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~
Nagato
Chuunin (C-rank mission)
«
Reply #28 on:
October 28, 2007, 12:42:51 AM »
Multumesc, LaDy_D3viL, aveam o reteta de coktail care se numea Midori - dar unde e nu mai stiu
Alte desene
in creion
tot in creion - schita de fapt -, de data asta Rurouni Kenshin -love him
acuarela, o jedi de rasa twi'lek din Star Wars -- transformata in anime. Nu prea am folosit acuarele pana acumsi cu ocazia asta mi-am dat seama ca nu e bine sa folosesc o foaie prea subtire, decat daca tin neaparat sa pictez si masa de dedesubt
Versiunea mea proprie a surorii lui Sessh si Inu (am zis ca ar fi fain daca ar avea una)
i just wanted to draw weird clothes -- back to camera, no scaner this time
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 98
«
Reply #29 on:
October 28, 2007, 01:27:35 AM »
wow superbe ... ai talent ... keep it up ... si spor la lucru
hope u don't mind if i ask u a few questions, ce fel de creioane folosesti? eu doar simple ... >.> hb ... acum vreo kteva saptamani am aflat k mai exista si alte tipuri de creioane ... >.> (shame on me) ... eto ... dar nici nu stiu care knd cum se folosesc ... any tips and tricks? ...
i think u could help figuring out ... cum se folosesc creioanele astea, am inteles k 2b-urile sunt bune pt umbre (asta e un mare deficient al meu) ... eto ... eto ... 9h-ul la ce e bun? (mai bine zis gama de h-uri in ce context devin utile?) dar b-urile? eto ... eto imi cer scuze k te bombardez cu intrebari ... i just wanna learn a bit ... hope u don't mind (nu incerc sa fur meseria nimanui) ... ok one last question ... (promise ... o sa mai pun intrebari doar dak poate o sa am nelamuriri dar deocamdata e ultima promise) ultimul desen, uhm ... ce ustensile ai folosit? multumesc mult pt timpul acordat si intelegere ^^
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
Pages
1
2
3
AnimeFan
|
GFX
|
Artwork & Fanfiction
| Topic:
My Fan-Art!
« previous
next »
Jump to:
Please select a destination:
-----------------------------
AnimeFan Media
=> Media
===> Animefan Media
===> Reportati Linkurile Stricate
===> Cereri Media
=> Revista Animefan
Sectiunea Principala
=> Reguli
=> Anunturi
=> Introduceri
=> Discutii Generale
=> Feedback
=> Quiz
=> Voteaza
Anime/Manga
=> Discutii Generale Despre Animeuri
=> Discutii Generale Despre Manga
=> Serii Anime
===> Alte animeuri
===> . hack//
===> Bleach
===> Death Note
===> Devil May Cry
===> D.Gray-man
===> Dragon Ball
===> History's Strongest Disciple Kenichi
===> Inuyasha
===> Naruto
===> Rurouni Kenshin/Samurai X
===> Shakugan no Shana
===> Yuyu Hakusho
GFX
=> Ajutor GFX
=> Rendere
=> Semnaturi
=> Avataruri
=> AMV-uri
=> Wallpapere
=> Artwork & Fanfiction
=> Foto
Muzica/Filme
=> Muzica din Animeuri
=> Muzica - Generalitati
=> Filme
Jocuri
=> Competitiile AF
=> Jocuri
=> Jocuri pe Forum
=> Provocari
=> Role Play
Fan-Cluburi
=> Discutii generale despre FanCluburi
=> FanClubs
Cereri
=> Cereri
Ichisoarea AF
=> Shinobi Capturati
Print
Advanced search
Page created in 0.34 seconds with 18 queries.