Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 11, 2007, 06:48:16 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Alte animeuri | Topic: Ayakashi Japanese Classic Horror
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Ayakashi Japanese Classic Horror  (Read 23 times)
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1634

Evilish

« on: August 17, 2007, 10:54:14 PM »

Tocmai am terminat de vazut acest anime. A fost atat de captivant incat am vazut toate cele 11 episoade intr-o zi.
Desi cei care au tradus acesta animeu  erau atat de insistenti in a ma convinge k pt a intelege acele arcuri trebuie sa citesc explicatiile in .pdf care au venit cu episoadele. Nu le-am citit si bine am facut deoarece contineau spoilere.Le-am citit dupa aceea si sincer  mai mult decat nishte info istorice nu mi-a dat nimic ce nu pot intelege din animeu fara a le citi.
Este un anime structurat in 3 arc-uri in care sunt prezentate 3 povesti diferite.
Primul arc prezinta animatia adaptata dupa o piesa de teatru.In acesta este prezentata povestea unei femei care este tradata de sotul ei.Aceasta tradare o va face sa devina o fantoma, blestemandu-i pe aceia care au fost complici la asasinarea ei. Ce mi-a placut cel mai mult la acest arc a fost faptul k nu demult am vazut un documentar in care era prezentata aceasta opera.
Al doilea arc este o poveste de dragoste dintre un om si o fata "Forgotten God" (she had wings *faints b/c of joyness*).Nu stiu d c a fost introdusa aceasta poveste in genul horror deoarece nu contzine nimic de genul acesta.Fete frumoase care se transforma shi omoara pe cei care intra in castel mi se pare ceva OK.Acest arc exceleaza prin constructia personajelor.
Al treilea si cel din urma este cel mai captivant.Desi animatia este una ciudata povestea compenseaza.Este vorba despre un vanzator de ierburi medicinale, care intrind intr-un castel trebuie sa se confrunte cu un demon. Pt a-l putea distruge trebuie sa cunoasca ce l-a creeat (d c poarta acea ura pt acei oameni) shi ceea ce este in inimile lor (sau cam asha ceva este tradus).

Un anime, cu trei stiluri diferite, de animatie si narare.
-A Must See-
« Last Edit: August 18, 2007, 12:42:57 AM by Archangel » Logged

yuki
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 3

~*てんし-ファン*~

« Reply #1 on: August 20, 2007, 02:24:33 AM »

Seen it, liked it .
11 episoade intr-o noapte, cu sora mea langa mine...Vazusem singura primul episod si mi-a placut, de aceea am convins-o si pe ea sa se uite cu mine. Dupa primul arc, statea fix pe scaun si ma trimitea sa aprind luminile prin ksa .
Cel de-al doilea o fi fost o poveste de groaza, insa romance-ul predomina. OMG, si cand am vazut ca tipa are si aripi, era sa mor :X:X:X.
Cel de-al treilea arc a fost animat intr-un stil foarte diferit si mi-a luat putin sa ma obisnuiesc cu el. (Is it just me or does only the main character look good? >_<)
Bakeneko (ultimul arc) mi se pare a fi un fel de prolog pentru seria Mononoke. (Spun ca mi se pare pentru ca nu am vazut decat cateva secvente din seria Mononoke deoarece am gasit doar subtitrat in chineza )
OST-ul a fost dragut. Opening-ul nu l-am ascultat decat o data, atunci nu mi-a placut. Saream deci peste opening, iar acum nu mai imi aduc aminte cum era melodia (ca parca asta nu imi placea mie ) *runs search on youtube*
Anyway, da...A meritat ^_^. E bun anime-ul.

Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1634

Evilish

« Reply #2 on: August 20, 2007, 08:21:02 AM »

Bakeneko (ultimul arc) mi se pare a fi un fel de prolog pentru seria Mononoke. (Spun ca mi se pare pentru ca nu am vazut decat cateva secvente din seria Mononoke deoarece am gasit doar subtitrat in chineza )

Mononoke este ultimul proiect abordat de cei de la Sinsen-Subs si il poti gasi pe site-ul lor sau chiar shi la noi.
Eu am inceput sa vad Ayakashi datorita acestei noi serii deoarece spuneau ca este "inrudit" cu el da nu are nicio legatura.Cu toate acestea m-am decis sa vad shi acest anime.

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Alte animeuri | Topic: Ayakashi Japanese Classic Horror « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne