Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim ! October 11, 2007, 06:45:30 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Alte animeuri | Topic: Monster Rancher
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Monster Rancher  (Read 13 times)
kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 101

« on: August 16, 2007, 10:17:34 AM »

Probabil ca ati auzit de serial , fiindca a fost difuzat pe RTL 2 acum 3 ani si a fost unul din serialele mele anime favorite (as vrea sa deschid chiar un fanclub). Este vorba despre un pusti de 12 ani , care intr-o zi introduce un disk preistoric intr-o consola de jocuri si se teleporteaza in trecut . Acolo va avea de infrant raul si isi va face multi prieteni . vedeti aici lista tuturor monstrilor :

http://en.wikipedia.org/wiki/Monster_Rancher_monsters

Pana la urma a reusit sa invinga cu ajutorul monstrului sau , Mochie , care a evoluat intr-un nou level.
Cine stie de monster rancher ceva ? pliz , sa posteze aici !

Yazoo
Redeemer
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 174

Devils Never Cry!

« Reply #1 on: August 22, 2007, 09:56:47 AM »

Ma uita si eu la el pe vremea cand era pe RTL2. A fost frumos, in ciuda faptului ca era clona de Pokemon/Digimon/alte-anime-de-acest-gen. Genki, Mochi, Golem, Tiger si restul. Au avut o aventura destul de interesanta. Nu ar strica sa-l revad, macar de dragul vremurilor acelea.

kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 101

« Reply #2 on: August 22, 2007, 06:25:02 PM »

MSM de aprecieri daca vrei poti sa te inscri in fan-club-ul monster rancher ; apropo , episoadele le poti vedea toate pe veoh.com , iar opening-ul aici :

http://www.youtube.com/watch?v=mXk2g6RQSgw

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Alte animeuri | Topic: Monster Rancher « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne