Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 306
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« on: August 11, 2007, 11:56:48 PM » |
|
O saga cel putin la fel de epica precum King of Fighters, poate chiar mai apreciata de catre fanii genului, este Tekken-ul. Saga ce ne prezinta povestea familiei Mishima de 3 generatii (4 mai nou in Tekken 5). Un joc care a devenit din ce in ce mai bun si mai popular; nu stiu cati dintre voi nu au jucat macar odata la o sala de PS-uri sau cu emolator Tekken 2 sau 3, sau chiar TagTournament, 4 sau 5. In materie de jocuri 3D de bataie, Tekken 5 este pe primul loc, la egalitate cu Soul Calibur 3 si urmat de KoF Maximum Impact 2. personajele preferate sunt Lee (fratele vitreg al lui Kazuya), King (adevatarul wresler al jocurilor de batai) si Heihachi Mishima (the old geezer still has it in him, and he always will); insa restul personajelor sunt atat de bine create, incat nu poti sa nu-i indragesti pe majoritatea. Un gameplay complex, ce rar permite utilizarea button-mash-ului, Tekken-ul este o experienta unica pentru un gamer. Abia astept Tekken 6, atat pentru poveste, cat si pentru imbunatatirile tehnice ce care noua consola (PS3) le va oferi. Mai sunt fani pe aici?
|
~ bored ~
|
|
|
RagnaroK
Sieghardt
Fanclub Kakashi
Sennin
Chakra: 104
80.00 ryo
View Inventory
Send Money to RagnaroK
Dark Avenger FTW
|
|
« Reply #1 on: August 13, 2007, 01:53:27 AM » |
|
Tekken 3 l-am jucat!!!!!!!!! Jin era preferatul meu dar trebuie sa recunosc ca Brian ruleaza....e ZEU. Ar mai fi si Howrang(sau cum il chema) care are un joc de picioare...
|
Romanian Girls are HOOOOOOT and the boys are NOOOOOOOT
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #2 on: August 15, 2007, 12:23:59 PM » |
|
Tekken 3 l-am jucat!!!!!!!!!
Cu 3-ul am inceput si eu...si multa lume. Jocul a fost superb pe vreme la care a aparut, considerat si cel mai bun joc 3D de batai. Cat despre Brian Fury, puteam sa-l trec si eu la personaje preferate insa la cum decimeaza tot, am zis ca nu mai merita mentionat intelegandu-se de la sine. Alte trei personaje interesante sunt cele noi din 5: Raven (clona de Blade), Asuka Kazama si Feng. Cu trei stiluri foarte bine puse la punct. O mai mare placere sa joci cu ele.
|
~ bored ~
|
|
|
Jok_16
You now wath's cool?Life' cool!
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 2
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jok_16
Here's Jok
|
|
« Reply #3 on: September 09, 2007, 02:37:28 AM » |
|
Eu am Tekken 3 pe emulatoru PS1 si tre sa spun ca nu ma mai satur de el(chiar daca grafica nu spune mare lucru)iar preferatii mei sunt Jin Kazame si King...acum sper ca voi face rost si de Tekken 5 pentru emulatoru PS2 ca am inteles ca ala rupe!
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #4 on: September 11, 2007, 07:43:03 AM » |
|
acum sper ca voi face rost si de Tekken 5 pentru emulatoru PS2 ca am inteles ca ala rupe!
Ma indoiesc ca-ti va merge folosind un emulator. Calitatea emulatoarelor de PS2 existente este contestabila. Si chiar daca iti va merge, m-as mira sa merga la calitatea unui PS2. Insa merita incercat, deoarece Tekken 5 este cel mai bun joc al seriei, si merita jucat atat pentru poveste, pentru personajele noi, cat si pentru imbunatatirile in gameplay.
|
~ bored ~
|
|
|
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #5 on: September 11, 2007, 01:17:41 PM » |
|
am juact shi 3 shi 5 .. in 5 Cristina Monteiro aia e ...xXx.... dar personajul meu favorit ramane Howarang :X imi place mult jocul asta + soul calibur, imi plac mai mult decat KoF, dar ma enerveaza sa le joc pe calculator
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #6 on: September 12, 2007, 06:42:10 PM » |
|
Christie Monteiro a fost introdusa din 4, Luandu-i locul lui Eddie Gordo, insa producatorii au stiu ca acest lucru va nemultumii fanii, asa ca l-a introdus ca "costum" secundar pentru Christie. Hwoarang este unul dintre favoriti mei din 3 unde era new commer, ca elev al lui Baek Doo San. Tipul este prea tare, iar stilul lui este mai fain ca cel al maestrului sau.
|
~ bored ~
|
|
|
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #7 on: September 14, 2007, 12:43:29 PM » |
|
da parca in 5 era shi eddie gordo..eu asha tzin minte
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #8 on: September 14, 2007, 01:04:36 PM » |
|
da parca in 5 era shi eddie gordo..eu asha tzin minte
Asta am zis si eu... insa producatorii au stiu ca acest lucru va nemultumii fanii, asa ca l-a introdus ca "costum" secundar pentru Christie. Nu are story la fel ca Christie, insa are un moveset un pic schimbat de al ei, atunci cand il selectezi ca costum. Insa trebuie deblocat in shop inainte de a fi folosit.
|
~ bored ~
|
|
|
Jiraya
Heil Stalin
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 62
95.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jiraya
Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu Michael Scofield!
|
|
« Reply #9 on: October 31, 2007, 11:10:33 PM » |
|
am apucat sa joc doar Tekken 5 (da.. consola luata tarziu), si ma pot declara FOARTE multumit de el, personajul preferat e Raven (pe bune.. execut orice cu ala), gameplay dinamic, foarte alert, si.. ce ai putea sa iti mai doresti de la el?
|
They call me Craazy Looop Gotta be Craazy Looop Gotta get a LIFE
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #10 on: November 01, 2007, 08:54:18 AM » |
|
5-ul este pana cum regele; insa mi-ar place sa joc si Tekken 5 Dark Ressurection, care este pe il reintroduce pe Armored King (de unde draq nu stiu, ca in poveste e mort), si doua personaje noi: Sergei Dragunov (ce pare o fuziune a lui Marilyn Manson cu Hitler) si Lili (Emily Rochefort, o barbie ce apare in trailerul de la Tekken 6 luptand impotriva lui Jin). Ahhh, cat ma oftic ca am ratat campionatul de Tekken de la Nijikon!
Acum imi ramane de asteptat dupa Tekken 6. Abia astept sa incerc cele 4 personaje noi.
|
|
« Last Edit: November 01, 2007, 08:56:03 AM by Yazoo »
|
|
~ bored ~
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 135
40.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #11 on: November 01, 2007, 11:39:33 AM » |
|
las k nu l'am ratat eu, si am iesit din prima... e trist sa nu prea le ai cu manevrele unui gamepad . xcum, oricand sunt pregatit pt o provocare
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 813
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #12 on: November 01, 2007, 12:05:21 PM » |
|
dak as spune k prefer de 100 de ori KOF ar fi spam....dar zic k si tekken merita jucat. mi s-a parut cam liniar si simplist...un fel de virtua fighter scos de alta firma. personajele imi plac k design...dar cam atat.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
105.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #13 on: November 01, 2007, 02:21:53 PM » |
|
dak as spune k prefer de 100 de ori KOF ar fi spam....dar zic k si tekken merita jucat. mi s-a parut cam liniar si simplist...un fel de virtua fighter scos de alta firma. personajele imi plac k design...dar cam atat.
Treaba e ca intre Tekken si KoF e o mica-MARE diferenta de stil. Daca vrei lupte SF, cu magi si chestii, joci KoF. Daca vrei ceva ce se apropie foarte mult de stilurile adevarate de arte martiale (chiar daca sunt fi faze gen "fighting with your ken" si personaje gen Roger Jr, Jack 5 etc.). Asa ca pentru mine sunt doua jocuri foarte bune, in aria lor. las k nu l'am ratat eu, si am iesit din prima... Am auzit de la Nova ca cel care a castigat era cam bot si spamer! Acelasi lucru l-am revazut si la campionatul de Soul Calibur 3. Acolo Mike chiar a meritat sa castige, era singurul care chiar se vedea ca stie sa joace. M-as fi bagat si io, dar am pierdut inscrierile. I play a mean Kilik.
|
~ bored ~
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 813
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #14 on: November 01, 2007, 04:25:20 PM » |
|
cam ai dreptate...desi si kim din KOF era cam tae kwon do pur... da sincer, demon jin ala sau panda aia...nu prea mi se par asa realisti. xcum...jocul are farmecu lui....
|
|
|
|
|