Aquarius
GET LOST
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 725
356.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aquarius
When the night comes that's when i'll come for you
|
|
« on: August 10, 2007, 02:37:57 PM » |
|
MESAJ DE LA BLUEOBELIX:
Cum v-ati simti cand azi ati da admin la cineva si maine va treziti ca1 sunteti acuzat de furt.2 Site-ul iti e furat si distrus si 3. Esti banat de pe site-ul preferat.Va rog sa va mai ganditi la ce so intamplat.va rog sa ma contactati
|
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 1648
OfflineFlag:
90.00 ryo
View Inventory
Send Money to Archangel
Evilish
|
|
« Reply #1 on: August 10, 2007, 02:41:52 PM » |
|
Trebuia sa se gandeasca ca va fi banat. Echipa noastra nu a lucrat pt alte site-uri, a lucrat pt AnimeFan... Am stat multe noptzi cand ink eram la liceu sa termin de downloadat unele animeuri si sa le pot uploada, euuu nu a inchis calculatorul 4 zile pt a uploada 10 serii de-odata. A furat munca noasta. Ce iti faci cu mana ta se numeste lucru manual.
|
|
« Last Edit: August 10, 2007, 02:42:26 PM by Archangel »
|
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 88
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
I am the powerfull
|
|
« Reply #2 on: August 10, 2007, 02:59:20 PM » |
|
imi cer scuze ca ma bag dar nu vreti sa-i mai da-ti o sansa bietului baiat sau macar sa-i reduceti banul sa nu stea atat de mult departe de site. fiecaruia dintre noi i se putea intampla aasa ceva si nu cred ca v-ar fi convenit deci ce ziceti i mai dati o sansa inteleg nu e frumos ce a facut dar dupa ce i s-o intamplat eu cred ca si-a invata lectia deci ce ziceti ii mai da-ti o sansa?
|
|
|
|
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 241
115.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
ecrasez l'infame !!!!
|
|
« Reply #3 on: August 10, 2007, 03:11:44 PM » |
|
ma bag si eu iarasi ca musca in lapte, dar cred k blueobelix si-o merita, trebuia macar sa ceara, sau sa ia depe alte site-uri cu anime.... poate un pic redusa perioada de ban , dar ,,,,...... o merita
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 191
266.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #4 on: August 10, 2007, 03:19:47 PM » |
|
vai da cat sa rugat de mine rotaru sa postez mesajul lui pe forum Pana la urma ia induiosht inima lu dani , ce baiat dulce .............
sincer nu mam bagat da o fac acuma asa k chestie , nu stiu ce sa cred , rotaru era cu massuri de genu , am reusit sa copi saitu cu hellgirl , care ma ajuta sa fac si eu un baner , cu toate k din ce am intzeles eu de la el k era mana in mana cu sasuke uchila care la un topic deschis de adicrist ia taiat repede craca de sub picioare , postand ceva de genu , ala e un mic hot, ala! , ala! , si k i sa dat ban fara sa apuce sa zica ceva
|
|
« Last Edit: August 10, 2007, 03:20:31 PM by he0ky »
|
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
I am the powerfull
|
|
« Reply #5 on: August 10, 2007, 03:33:07 PM » |
|
cum poti fi asa de rea dark_leon blueobelix merita inca o sansa nici tu daca ai fi fost in locul lui nu cred ca ti-sar fi convenit ca noi sa nu-ti dam a doua sansa dar hotararea ii apartine lui aquarius sau a unuia dintrae dintre admini daca ii mai da inca o sansa chiar nu-i mai da-ti inca o sansa dupa tot ce i s-o intamplat
|
|
|
|
-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 200
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to -sinedd-
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« Reply #6 on: August 10, 2007, 03:48:46 PM » |
|
Baiatul ala chiar a facut ceva ilegal..........s-a ocupat de site dupa cum vedeti se ocupa cu publicitatea .....a facut treaba cat de cat buna......a postat 200 de posturi....merita redus la o saptamana....dar a incalcat legea si merita asta.......Munca nu trebuie furata nici o data in cel mai bun caz trebuie ceruta ,dar nu furata.Doua saptamani este de ajuns....vedem cum se mai conporta........dar va spun banul il merita ....100%
|
|
|
|
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
115.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
ecrasez l'infame !!!!
|
|
« Reply #7 on: August 10, 2007, 03:50:12 PM » |
|
cum poti fi asa de rea dark_leon blueobelix merita inca o sansa nici tu daca ai fi fost in locul lui nu cred ca ti-sar fi convenit ca noi sa nu-ti dam a doua sansa dar hotararea ii apartine lui aquarius sau a unuia dintrae dintre admini daca ii mai da inca o sansa chiar nu-i mai da-ti inca o sansa dupa tot ce i s-o intamplat
nu's chiar asa de rea cum crezi tu dar cum a zis he0ky am vazut mass-uri de la el de genul acela... dar daca as primi o asftel de pedespsa as astepta sa treaca timpul... dar totusi nu am facut asa ceva si nici nu am sa fac.... cel putin putea sa ceara voie.... nu?
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Chakra: 107
140.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #8 on: August 10, 2007, 04:42:25 PM » |
|
NU facem nici o dezbatere aici, lui blueobelix nu i se va scoate banul de pe af. voi face tot ce imi sta in putinta sa nu se intoarca aici. ii placea sa faca pe prostu cand era prins:
1. sa hacuiasca contul lui adi 2. cand au fost puse seriile anime pe site-ul lui fara sa dea copyright.
de parca nu ne prindeam si noi ca asta va face dupa ce a dat atatea massuri sa intrebe cum se face un site.!
deci, nu o dati in procese, ca threadul crapa.
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
115.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
ecrasez l'infame !!!!
|
|
« Reply #9 on: August 10, 2007, 05:24:15 PM » |
|
1. sa hacuiasca contul lui adi
aha deci el era acela care incerca sa afle parola lui adi si mai zice sasuke k sunt rea...
|
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
I am the powerfull
|
|
« Reply #10 on: August 10, 2007, 05:38:07 PM » |
|
daca asta a facut atunci isis merita banul
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 337
360.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #11 on: August 10, 2007, 07:46:21 PM » |
|
Fratilor...sunt de acord..banul il merita...mai ales daca a facut tot ce ati spus...insa,o a doua sansa merita orice om,oricat de grava e fapta....astfel,poate dovedi cu adevarat daca se caieste sau nu.Daca si-a invatat lectia si nu mai face,e bn,daca nu,nu e bn si atunci merita sa-l dam afara sau cum se procedeaza...insa asta dupa a doua sansa.Sa zicem ca a doua sansa e defapt un mod de a vedea cu adevarat adevarul despre cnv....calci stramb a doua oara..nu esti deloc de incredere..meriti pedeapsa...te schimbi in bine si nu mai te tii de porcarii..at nu meriti sa fii exclus total..
Sorry...asta e parerea mea...nu vreau sa tin partea nimanui sau sa favorizez pe cnv anume..spun doar cum as proceda eu..totul ramane la latitudinea sefilor in fond..
|
always...
|
|
|
Kyo
A N B U
140.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #12 on: August 10, 2007, 10:36:41 PM » |
|
a primit a doua sansa dupa ce s'a trecut cu vederea faptul ca a incercat sa ii sparga contul Root Adminului. si'a irosit a doua sansa cand a furat.
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Chakra: 424
404.00 ryo
View Inventory
Send Money to adicrst
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #13 on: August 11, 2007, 03:17:51 PM » |
|
ca sa lamuresc problema, desi nu am de dat nimanui nicio explicatie, vreau sa va spun este drept nu i-am dat 1 sansa....i-am dat mai multe
1. a 2-a sansa dupa ce ne-a insultat mai de mult pe site, fiind invidios pe ce am realizat pe fortele proprii 2. a 3-a sansa dupa ce a incercat sa-mi sparga contul..voi chiar asa de tampit ma credeti?...daca nu stiti in ce va bagati, lasati-o balta. 2. a 4-a sansa fiind faptul ca nu si-a luat ban permanent ci doar pe 3 saptamani
daca nici eu nu sunt intelegator, atunci nu stiu cine mai este. Altcineva l-ar fi mazlit de la prima
|
Urasc iarna !
|
|
|
Kyo
A N B U
140.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #14 on: August 13, 2007, 09:26:21 PM » |
|
redeschid threadul ca sa va arat ce a postat obelix pe animezup, pe care sunt admin.
"Tac kyo .Esti un blestem pentru mine.Taci m-am saturat de voi gata.Esti mereu peste tot.Nu ma consider deloc o victima.M-am saturat pana peste cap de site-ul ala PLIN DE SPAM pe care din intamplar il moderezi tu.scuteste-ma bine? taci.vreau sa ma simt bine aici .Nu si niciun drept sa imi raspesti aceasta bucurie"
|
|
|
|
|