Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : De-acum puteti urmari AMV-uri online pe siteul animefan. Vizionare placuta ! October 13, 2007, 05:42:28 PM
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Phantasy Star Universe
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Phantasy Star Universe  (Read 11 times)
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 1634

Evilish

« on: August 10, 2007, 10:50:34 AM »

Nu shtiu dak l-a mai jucat cineva de aici, acest joc fiind lansat destul de recent (24 octombrie 2006 fiind valabil pe toate platformele). Personajul principal, Ethan este un colonist care dispretuieste Gardienii (Guardians) deoarece tatal sau a murit intr-o misiune (da, shi el era Gardian), dar printr-o intorsatura ciudata ajunge sa li se alature.

Ganditi-va la jocul acesta ca o combinatie intre Final Fantasy X (vetzi  gasi multe denumiri similare) shi Star Wars.

M-am jucat vre-o 2 ore pe el,  nu prea este pe gustul meu,  dar  poate va deveni mai interesant (I hope).

Intro - http://www.youtube.com/watch?v=MOukEiJYQQo

De downloadat l-am downloadat de pe Demonoid

Yazoo
Redeemer
Missing-nin

Chakra: 174

Devils Never Cry!

« Reply #1 on: August 10, 2007, 01:55:42 PM »

L-am jucat pe PS2 acum cateva luni, insa nu terminat. Ai uitat sa mentionezi ca jocul e structurat ca un anime, pe "episoade", fiecare cu intro, cu sfarsit cu un fel de generic si cu un mic preview cu ce se va intampla in "episodul" urmator.
Jocul e fainut, insa nu genial. L-am jucat de la inceput pana la misiunea cu trenul fara sa ma opresc, insa acolo am murit o data si am facut o pauza, si nu prea am avut chef sa ma mai reapuc. Ziceam ca-l mai joc in vacanta, dar intre timp mi s-a stricat PS-ul.
Ca gameplay jocul sta bine, e destul de complex, insa un pic cam incet pentru gusturile mele (fan inrait al unui gameplay hiperactiv gen DMC). Multe clas, arme si posibilitati. Customatizare la greu; faptul ca se poate juca si pe net isi spune cuvantul.
Ethan ma cam enerveaza ca personaj, m-am plictisit de genul acela de persoanje. Insa imi place de tipa "elfa", instructoarea lor. She's cute.
Per total e un joc interesant, care chiar daca nu exceleaza in mai nimic (personaje, poveste, actiune, grafica, sunet etc), te prinde.

Pages 1
AnimeFan | Jocuri | Jocuri | Topic: Phantasy Star Universe « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne