News: Cu cat aveti mai multe posturi cu atat veti avea acces la mai multe sectiuni

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 11, 2008, 05:52:40 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Poll
Question: Ti-a placut Van Helsing??
Da 6 (85.7%)
Nu 0 (0%)
Nu l-am vazut 0 (0%)
Asa & asa... 1 (14.3%)
No Coment 0 (0%)
Total Voters: 7

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Van Helsing  (Read 77 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 247

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« on: August 09, 2007, 07:41:19 PM »

Va placut acest film/??>? Mie imi place si mai ales ca ii cu varcolaci, dar nu inteleg de ce toata lumea crede k Dracula vine din Romania?? k majoritatea actiunii se petrece in transilvania..... 
eh, ma rog, v-a placut filmul??

This innocence is brilliant
I hope that you will stay with me...[/cente
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 77

340.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aleera

sadness il all over

« Reply #1 on: August 09, 2007, 08:03:55 PM »

dar nu inteleg de ce toata lumea crede k Dracula vine din Romania?? k majoritatea actiunii se petrece in transilvania..... 
deaorece cand un american sau englez nu mai stiu bine a vizitat romania in transilvania la creat pe dracula din simplu fapt ca el sar fi uitat pe geam si a vazut ceva ciudat
ontopic:acesta este filmul meu favorit din toate,mi se pare cel mai bun il ador,are tot ce imi doresc in el,imi place povestea este interesanta si mai ales la partea cu calugarul cand apare prima data si van helsing zice ca calugari nu injur da el zice ca nu e parinte ci frate si poate dracui cat vrea el sti faza nu dark_leon?
oricum va pun si un trailer din el pentru cine nu la vazut  http://www.youtube.com/watch?v=duT1ezqmmd8

Foaie verde liliac, Profu’ e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Diriga-i ca un puricel. Foaie verde hop-si-asa Asta-i viata-n scoala mea!
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 247

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« Reply #2 on: August 09, 2007, 08:14:14 PM »

dar nu inteleg de ce toata lumea crede k Dracula vine din Romania?? k majoritatea actiunii se petrece in transilvania..... 
deaorece cand un american sau englez nu mai stiu bine a vizitat romania in transilvania la creat pe dracula din simplu fapt ca el sar fi uitat pe geam si a vazut ceva ciudat
ontopic:acesta este filmul meu favorit din toate,mi se pare cel mai bun il ador,are tot ce imi doresc in el,imi place povestea este interesanta si mai ales la partea cu calugarul cand apare prima data si van helsing zice ca calugari nu injur da el zice ca nu e parinte ci frate si poate dracui cat vrea el sti faza nu dark_leon?
oricum va pun si un trailer din el pentru cine nu la vazut  http://www.youtube.com/watch?v=duT1ezqmmd8

da o stiu, dar tu mai sti faza in care vampirii ataca satul si calugarul salveaza o femeie, iar ea il intreaba cum sa-l rasplateasca, el zice *** iar cand ea il intreaba daca e permis din moment ce e calugar el raspunde acelasi lucru

This innocence is brilliant
I hope that you will stay with me...[/cente
Aleera
shhh, counting the flees
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin

Chakra: 77

340.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aleera

sadness il all over

« Reply #3 on: August 09, 2007, 08:16:45 PM »

da o stiu, dar tu mai sti faza in care vampirii ataca satul si calugarul salveaza o femeie, iar ea il intreaba cum sa-l rasplateasca, el zice *** iar cand ea il intreaba daca e permis din moment ce e calugar el raspunde acelasi lucru
da faza aceea este si ea super haioasa ,da am vazut undeva ca acest film ar fi o drama,dar pe cele mai multe site-uri vad ca scrie horror,oricum un lucru este sigur e un film de nota 10 pe care il recomand tuturor cu mare caldura

Foaie verde liliac, Profu’ e aurolac. Foaie verde frunza-ndunga, Cand ii vad borasc in punga. Foaie verde ghiocel, Diriga-i ca un puricel. Foaie verde hop-si-asa Asta-i viata-n scoala mea!
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 371

185.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #4 on: August 09, 2007, 09:46:45 PM »

L-am vazut...FANA FANA...deci...ador pe Hugh Jackman,i se  potriveste perfect rolul
Desi scrie horror..au fost multe poante haioase rau..umor stil Hugh Jackman....cine a vazut x-men (filmele) stie la c ma refer... =D>Deci...iubesc filmul Van Helsing...

always...
euuu
agan the blue dragon
Uploading Staff
Hidden-nin

Chakra: -14

85.00 ryo

View Inventory
Send Money to euuu

« Reply #5 on: August 19, 2007, 12:08:58 PM »

mama frate ce bine ar fii daca miar creste si mie dinti cum ii creste la helsing coarnele, (ce mila am eu de dentistul meu )

cucos_andrei94
Shinobi (D-rank mission)

Chakra: 4

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to cucos_andrei94

« Reply #6 on: October 13, 2007, 10:07:17 AM »

fain film fain film nam ce zice
Crow
Hidden-nin

Chakra: 130

155.00 ryo

View Inventory
Send Money to Crow

Close your eyes and see the light

« Reply #7 on: November 16, 2007, 07:46:38 PM »

nu a fost rau, dar nici extraordinar. dar am dubii in legatura cu timeline-ului. adik e misto sa vezi Frankenstein, the Werewolf si Dracula all in one, dar nu stiu daca ar fi posibil d.p.d.v. al timpului in care fiecare a trait.

L
I like pie
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 8

15.00 ryo

View Inventory
Send Money to L

Natural Form

« Reply #8 on: December 25, 2007, 06:45:35 PM »

mie mia placut filmul cam 90%.....este un film...foarte klumea....varcolaci...vamps....half and half......
nu a fost rau, dar nici extraordinar. dar am dubii in legatura cu timeline-ului. adik e misto sa vezi Frankenstein, the Werewolf si Dracula all in one, dar nu stiu daca ar fi posibil d.p.d.v. al timpului in care fiecare a trait.
mi se pare potrivit timpul...si locatia de asemenea......(fiecare cu parerea lui)
Va placut acest film/??>? Mie imi place si mai ales ca ii cu varcolaci, dar nu inteleg de ce toata lumea crede k Dracula vine din Romania?? k majoritatea actiunii se petrece in transilvania..... 
eh, ma rog, v-a placut filmul??
poate si aceasta este o metoda..."Vlad Dracul" = Dracula...asa se zice cel putzin...off : we reprezent the vampires..be proud of this xD

hitmanasasin
my job, my curse ; member of Akatsuki club , KAkashi club
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 33

62.00 ryo

View Inventory
Send Money to hitmanasasin

Justice will prevail.... !! sper

« Reply #9 on: December 26, 2007, 11:34:33 AM »

dracutz film mia placut

Pages: [1]   Go Up
  Print