News: Va rugam sa ne acordati cateva secunde si sa votati pentru situl animefan in animetop list 50. Va multumim !

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
March 11, 2008, 12:13:00 PM

Login with username, password and session length

Animefan - for all anime fans !
Pages: 1 [2] 3 4 ... 21   Go Down
  Print  
Author Topic: Fantasy World - The Epic Story  (Read 2341 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 89

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« Reply #15 on: August 15, 2007, 02:32:06 PM »

Marik: nici eu nu am incredere in el deoarece ne poate conduce intr-o capcana si eu de-a lungul timpului am invatat sa nu am incredere in nimeni. Poate ca este de partea raului si el a eliberat trollul si s-a prefacut atacat de el ca sa ne intalneasca. Mai bine sa nu avem incredere decat in noi insine.
« Last Edit: August 15, 2007, 06:03:17 PM by Kyo » Logged

Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 66

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Nashimo

雨 AmaYa 夜

« Reply #16 on: August 15, 2007, 03:25:44 PM »

Nashimo:-Oricum nu poti avea incredere in orice persoana pe care o vezi.. -- arunca o privire spre troll-ul mort,dupa care facu vreo cativa pasi inainte -- A spus ca vrea sa ajunga in sat..nu intr-acolo mergem si noi?Ar trebui sa ne grabim,as vrea sa vad ce e cu ingerul acela si...
kelandra:si...
Nashimo:as avea cateva intrebari sa-i pun! -- le zambi usor si apoi se apropie de grup pentru a continua "calatoria".
Spre seara ajunsera intr-un sfarsit in Elysium Forest,unde era destul de multa agitatie din cauza ingerului cazut.Taranul ii duse pe cei din alianta catre o casuta undeva la marginea satului,spunand ca acolo era adapostit ingerul.Le deschise usa si ii invita inauntru,iar Nashimo ramase stana de piatra cand il vazu.
Nashimo(murmurand):Hizuke...
Ken:va cunoasteti?
Nashimo:...aa..nu tocmai...vezi tu...
Kara:il cunosti sau nu?
Hizuke:da..cat de cat ma cunoaste
Hizuke zambi ironic si ii privi in parte pe cei din alianta.Era ranit la o aripa si pe brate.
Ken:tu plangeai?
Hizuke:De fiecare data cand Taramul Ingerilor este strabatut de fortele raului,lacrimi de sange curg din ochii tuturor ingerilor...
Kara:Nekron?Deci a ajuns acolo?
Hizuke:Se poate,insa adeptii lui au pus stapanire pe Taramul nostru...
Nashimo:Atunci trebuie sa ne arati o cale pentru a ajunge acolo!
Hizuke:mi-e interzis asa ceva...

N:232 cuvinte
« Last Edit: August 15, 2007, 09:20:30 PM by Nashimo » Logged

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 89

10.00 ryo

View Inventory
Send Money to sasuke

I am the powerfull

« Reply #17 on: August 15, 2007, 03:35:19 PM »

Marik : de cine tie interzis
Hizuke: am depus un juramant ca n-am sa conduc pe nimeni in sat,  sper sa-ntelegem
Marik: Kara sunt de acord cu tine nici mie nu-mi place tanarul ala prea e misterios  si se pare ca va trebui sa gasim noi drumul catre sat
« Last Edit: August 15, 2007, 06:05:54 PM by Kyo » Logged

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 307

135.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #18 on: August 15, 2007, 03:50:54 PM »

Dintr-o data discutia le fusese intrerupta de galagia de afara.
Ken: "ma duc sa vad ce se petrece, voi ramaneti cu Hizuke."

[afara]

Pe poarta satului, doi tarani tineau in brate un soldat plin de sange. Abia respirand, acesta se zbatea intre viata si moarte.
Ken: "ce s-a intampat aici?"
Satean(1): "l-am gasit in halul asta in padure...zacea sub un copac."
Satean(2): "probabil a fost atacat de hoti, sau cine stie. Prin locurile aste se intampla des."
Soldat: "grraaah...."
Satean(1): "pastreaza-ti energia fiule, esti norocos sa fi in viata cu ranile pe care le ai. Sa-l ducem la medic."
Ken: "vin si eu...as vrea sa-i pun niste intrebari."
Sub influenta leacurilor medicului, un batran vrajitor elf, soldatul se trezi. Acesta se smucii sa se ridice din pat, insa cazu la loc din cauza ranilor ce nu se vindecara complet inca."
Soldat: "t-t-trebuie sa-l ajutati...a-a-archmag-ul Surell nu-l poate retine mult timp."
Satean(1): "linistestete tinere...ai visat urat"
Soldat: "nu, monstrul...i-a ucis pe toti...i-a taiat in bucati...MONSTRUL. Maria sa i se opunea cand am incercat sa chem ajutoare, insa m-a vazut si m-a atacat. Shrine-ul din p-p-p-padure...sigur a venit dupa harta. "
Ken: "harta?"
Soldat: "nici macar troll-ul imblanzit pe care n-n-ni l-a daruit regele Draneu nu i s-a putut opune. este un monstru..."
Ken facu un pas inapoi; nu mai reusi sa scoata nici un cuvant; mana ii tremura...

Alucard = PWNGE
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 109

130.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kyo

Gamehamster

« Reply #19 on: August 15, 2007, 06:07:15 PM »

GM intervention: [daca vreti skilluri si level up, atunci numarati'va cuvintele, si editati'va fiecare post, adaugand numarul cuvintelor din acel post, deoarece veti primi level up in functie de acest factor.]

(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world dom
purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #20 on: August 15, 2007, 08:26:38 PM »

Mirro ,care urmarise Alianta inca decand acestia au plecat din sat...a devenit foarte curioasa cand a auzit pomenirea unei "harti" ...o harta care parea sa aibe o legatura cu Nekron ,fiind implicat un monstru foarte puternic...Poate acel monstru era unul dintre sustinatori lui Nekron...si confundase harta cu una dintre carti...sau...poate nu a confundat-o!
Desi aceasta posibilitate parea incredibil de tentanta...Mirro decise sa ramana ascunsa pana cand membri Aliantei vor decide sa plece sa il ajute pe Surell!Asta daca...Ken va discuta cu ei...
Dar un lucru o deranja pe Mirro...Xanek!de ce il urmarea pe el trolul...
La fel ca si Nashimo nu avea incredere in el...nu exista persoana care sa fie asa de politicoasa fara sa vrea ceva.
Pana cand Ken ii va anunta pe ceilalti ,Mirro va ramane ascunsa si atenta ,avand incantatia unei vraji gata pregatita in mintea ei ...

150-cuvinte
« Last Edit: August 15, 2007, 08:30:06 PM by purple_angel » Logged

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 337

335.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #21 on: August 15, 2007, 09:03:57 PM »

Cand Ken reveni in casuta,Kara observa o cugetare neobisnuita din partea acestuia.
''Ce e cu el?Ori ii este foame de lesina,ori s-a intamplat ceva..''
-Ken,care-i problema?Ce era cu tot zgomotul ala afara?intreba ea suspicioasa.
Ken nu paru s-o auda.
-Hei,Ken...ce ai patit?intreba Nashimo.
Kara se duse la fereastra sa ia o gura de aer.Simti o vibratie puternica in aer care ii facu intreg trupul sa tremure.
''Ce este aceasta senzatie?Simt..simt magie foarte puternica in jur''Nu era magie alba..era..neagra...de o intensitate uriasa.Kara se intoarse spre ceilalti.
''Dar,puterea mea nu e atat de dezvoltata incat sa detectez surse de magie in jur,sau poate,aceasta energie este atat de puternica incat pana si eu o simt''
132 cuvinte

always...
purple_angel
ANBU (S-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #22 on: August 15, 2007, 09:21:02 PM »

Mirro o vedea pe Kara...nu se simtea amenintata...dar nu strica sa fie atenta...nu isi permitea sa subaprecieze pe nimeni in momentul ala!Analiza situatie...si pana la urma se decise sa pasteze distanta...ar nu isi lasa garda jos...vraja era tot pregatita!
Se mira putin de comportamentul lui Ken...pe cat era de "activ" acum statea mut...ce influenta a avut asupra lui vorbele soldatului...nu il credea "las" sau...fricos...dar niciodata nu avea incredere in halfdemons!
Pt un moment isi aminti de inger...si de lacrimile lui...ceva simplu devenise mult prea repede ceva dificil...nu demult se formase echipa si acum deja au fost informati de un taran...totul se misca prea repede...

116 -cuvinte

Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 66

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Nashimo

雨 AmaYa 夜

« Reply #23 on: August 15, 2007, 09:36:52 PM »

Vazand ca nu-i raspunde Ken la intrebare,Nashimo nu mai insista si se indrepta catre Hizuke usor enervata.
Nashimo:-Taramul tau e cuprins de fortele raului,e posibil sa omoare toti ingerii si tu tot nu vrei sa ne arati un drum pentru a ajunge acolo!
Hizuke:-Imi pare rau dar..
Nashimo:-Dar ce?
Kara:-Calmeaza-te,Nashimo!...daca nu vrea sa ne spuna,nu are decat!Vom gasi noi o cale sa ajungem si fara ajutorul lui..
Nashimo se indeparta usor dupa care iesi afara si se aseza pe o piatra mare de langa peretele dinspre apus al casei.Noaptea deja domnea in tinut,iar privelistea cerului instelat o calma.Totusi simtea ceva,o prezenta care o nelinistea,dar se hotari sa o ignore pe moment...
"Atat timp cat Nekron traieste nu voi fi in siguranta nici o clipa..."

N:123 cuvinte
« Last Edit: August 15, 2007, 09:39:19 PM by Nashimo » Logged

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

135.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #24 on: August 15, 2007, 09:45:16 PM »

[Intre timp - departe de satul in care era party-ul eroilor]

Shrine-ul din padure fu cuprins de o lumina orbitare, apoi se asternu linistea. In mijlocul incaperii principale era cadavrul unui batran, plin de sange. Nu tinu mult si se auzi o voce inceata, gafaind...
???: "huff..huff..batrane, mi-ai cauzat mai multe probleme de cat credeam. pana si planul meu de a vrajii troll-ului si de a-l obliga sa va atace a esuat. pfff...nenorocitul animal m-a fugarit prin toata padurea. in stagiul in care sunt acum nu voi mai putea avansa. va trebui sa ma odihnesc un pic. sper sa nu mai am parte de greutati."
O figura intunecata, leganand pe umarul drept o coasa imensa plina de sange, se indrepta spre tronul din fundul shrine-ului. Odata ajuns acolo, coasa disparu intr-o lumina rosie, iar persoana se tranti obosit in tron.
???: "macar am harta. sanctuarul dragonilor...in sfarsit. cat am asteptat aceasta clipa."

[Inapoi in sat]
Mirro care tot acest timp pandise ascunsa alianta este trecuta de o tremurare rece cum nu mai simtise niciodata.
Mirro: "o putere a luminii s-a stins...dinspre padure. oare...?"
« Last Edit: August 15, 2007, 11:18:37 PM by Yazoo » Logged

Alucard = PWNGE
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 286

5.00 ryo

View Inventory
Send Money to jupy

may the rock be with you

« Reply #25 on: August 16, 2007, 10:23:56 AM »

Elwin( prenumele de la Kelandra) : de ce nu vrei sa-ti arati chipul? Stiu ca esti aici.
Mirro: "cum si-a dat seama? am facut miscari perfecte."
Elwin: te temi?
Mirro , nervos si infuriat, isi arata chipul.
Mirro: De ce m-as teme de tine?!
Elwin: hmm...deci nu te temi. Atunci de ce ne pandesti? Ce crezi ca va iesi?
Mirro: Taci!!
Elwin: iti place sa te bagi unde nu trebuie?
Mirro: Ti-am zis sa taci!!!!!!
Mirro si-a scos cutitul si a atacat.
Elwin: prea incet!
Mirro continua sa atace, dar Elwin bloca toate atacurile. A atacat pana cand a obosit.
Elwin: credeai ca o sa ma poti atinge...hmm...ai miscari bune. N-ai vrea sa ni te alaturi?
Mirro: ... nu prea cred...
Mirro s-a ridicat si a luat-o la goana.
Mirro: "si totusi..."

Cuvinte:140
« Last Edit: August 16, 2007, 10:26:48 AM by jupy » Logged

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 846

170.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #26 on: August 16, 2007, 11:26:52 AM »

ken era inca inmarmurit...cum se poate asa ceva...atata cruzime...
nu avea de gand sa ramana asa mult timp.
"asta nu tine..." toti se uitara la el uimiti. kara: deci, vorbeste...
"Kara, tu vii cu mine...restul paziti-l pe hizuke...trebuie sa aflam mai multe inainte sa ne apropiem de nekron."
cei doi plecara pe usa dupa aceste cuvinte din partea luptatorului.
kara: deci...?
ken: deci nu acum...o sa afli cand ajugem acolo..amandoi vom afla. trebuie sa vad asta cu ochii mei..si sa vad de ce sunt in stare...dar dak nu pot face asta singur, poate nu strica sa iti am rapiditatea la indemana, kay...

dupa un drum prin padure, ei ajunsera la altar..ken simtea primejdie si anticipa ceea ce va urma. "sa imi fie asa teama...a trecut ceva timp, dar gustul dulce amar a ramas". si acum, cu usa altarului in fata, el facu pasul decisiv..."sper k nu ti-era frica doar de intuneric.."zise kara zeflemitor. "o sa iti fie dor de linistea asta". se intoarse catre hol...sunetul devenea din ce in ce mai intens "si o sa afli in cam....3 secunde."
linistea apasatoare ii apasa inima ei...ken isi intari pumnii. "bun venit...". namila de 6 metri zdrobi peretele si se arata celor doi..cu 2 lame in loc de maini, el ragea furios...dar ken il privea direct in ochii sai rosii. "in stil mare, eh? kay, e rost de bataie!"
ken se avanta catre monstru...se feri de lamele sale lente, il lovi din plin cu pumnul sau, apoi sari in sus si il lovi cu piciorul fix intre ochii sai hidosi..."buna incalzire...ce zici kay, dansam?"

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

0.00 ryo

View Inventory

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #27 on: August 16, 2007, 11:49:40 AM »

Dupa ce alergase destul de departe de locul unde a intalni-o pe Elwin ,Mirro se opri. Se simti umilita pt ca a permis unui elf sa o poata descoperi...dar asta s-a intamplat numai din cauza acelei diversiuni...puterea lumini care s-a stins...ce putea fi...
Crezind ca va fi descoperita din nou ,Mirro decise sa foloseasca o vraja prin care va putea trece neobservata in fata Aliantei.
Un altu lucru care o deranja a fost puterea lui Elwin...a putut sa ii evite atacurile...cele cu cutitul ...era intradevar destul de buna...trebuia sa se intereseze mai mult de ea! NU ii venea sa creada ca si-a pierdut cumpatul ...de obicei era destul de calma...poate amintirile vechi si dureroase i-a produs acea izbucnire... elfi ,enervante creaturi
Mirro stia ca o asemenea putere a lumini nu putea sa se stinga fara o lupta grea...deci daca ar fi sa mearga singura la locul luptei dinte Surell si temutul monstru ar putea sa afle ce vrea dar... dar...
CUV-170

sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 337

335.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

devils may cry....woot woot nero-kun

« Reply #28 on: August 16, 2007, 12:07:55 PM »

Kara il privi pe Ken cum se misca.''Tre sa actionez repede''
-Ken...tine-l ocupat!!!!! striga Kara spre tanar.
-Grabeste-te...!urla el cu un ranjet pe fata..mi-e foame...
Kara pufni...Ce mancacios''
Kara se concentra.Incerca sa simta vibratia ghetii...a puterii zapezii
''Trebuie sa reusesc...trebuie..''
O bila de gheata exploda din mainile elfei si se asternu la picioarele creaturii...aceasta aluneca si gheata il imobiliza incet.Kara indrepta cele doua pumnale spre el si il nimeri in ochi.Incerca sa mai faca un pas dar se lasa intr-o parte,nu era obisnuita cu magia asa ca obosea extrem de usor.
-Esti bine?? intreba Ken.
-Da....termina-l tu!zise ea incet.
Vazand ca orcul este lipsit de vedere...Ken grabi pasul,evitand fiecare atac al pumnilor
uriasi .Ajunge exact sub el,si,concentradu-si puterea in piciorul drept , se rasuceste spre spate,lovindu-l in cap.Forta uriasa cu care ataca despica craniul creaturii in doua.
Kara ramase cu adevarat uimita.
Ken se intoarse si ranji strengareste.
-Stiam eu ca lovitura asta o sa te dea gata...auauaua...capul ma doare..ouch..mi-e foame..se smiorcai el.
Kara pufni.
-O secunda am crezut ca esti foarte talentat..si apoi a trebuit sa deschizi  gura aia mare a ta si sa strici tot...,semidemon mancacios...pufni ea si se ridica incet.

221 cuvinte
« Last Edit: August 16, 2007, 01:27:29 PM by sungoddess » Logged

always...
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

135.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #29 on: August 16, 2007, 12:30:01 PM »

Cei doi isi continuara drumul spre sala tronului cu pasi inceti si siguri.
Ken: "esti bine?"
Kara: "da. nu aveam timp de pierdut. simt ceva malefic aici."
Ajungand in dreptul intrarii, ei fusera uimiti de ce vazusera. Cadavrele soldatilor ce odata pazisera shrine-ul si secretele ei, zaceau decimati in balti de sange. Kara puse mainile la gura...
Kara: "oribil...cine ar putea face asa ceva?"
Ken: "cred ca vom afla in curand..."
Pasind inauntru, vazura inca un cadavru in mijlocul salii.
Kara: "hainele acelea! trebuie sa fi fost un magician puternic si respectat daca purta acele onoruri. e crezi Ken? Ken?"
Privirea lui Ken era indreptat spre tronul din fundul salii. Incet, Kara isi indrepta si ea privirea in partea aceea...insa fu impietrita la vederea unei siluete familiare. Pe tronul insangerat, statea chiar tanarul peste care dadusera mai devreme.
Kara: "tu...?"
Xanek: *afisand un zambet* "buna prieteni. imi pare bine sa va revad."
Ken lasa capul in jos. Mainile ii tremurau, insa nu de treama.
Ken: "asta e opera ta?"
Xanek: "nu-mi place sa ma laud, dar poti spune si asta."
In secunda urmatoare Ken fu langa el, si cu ochii arzand de furie il lovi cu pumnul direct in fata, aruncandu-l de pe tron.
Xanek: "pff...inca nu sunt complet refacut. o sa fie ceva mai greu."
Kara: "Ken!" nu il mai vazuse niciodata asa.
Ken: *gafaind de furie* "TU! am sa te omor!"
Xanek se ridica incert de jos si intinse mana dreapta. Kara scose un pumnal si astepta atacul. O lumina rosie ii invalui mana ca si cand ar arde cu o flacara puternica. O raza puternica cuprinse toata incaperea. Kara lua ochii de pe el doar o secunda. Lumina disparu treptat, iar Xanek tinea pe umar o coasa uriasa. Acesta despartii picioarele asezandu-se in pozitie de lupta, si gesticula cu degetul aratator:
Xanek: "ce mai asteptati?"
« Last Edit: August 16, 2007, 01:28:00 PM by Yazoo » Logged

Alucard = PWNGE
Pages: 1 [2] 3 4 ... 21   Go Up
  Print  

Jump to: