Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan December 11, 2007, 02:50:34 AM
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Alte animeuri | Topic: Gallery Fake
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1
Author
Topic: Gallery Fake  (Read 24 times)
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 198

if you just want run away, I drive you anywere

« on: August 07, 2007, 08:43:19 PM »

am vazut acest anime, este asa si asa.... mi-a placut si nu mi-a placut, nu prea mi-a placut pt k unele episoade au fost pictisitoare..
cateva informatii despre acest anime

Gallery Fake este o galerie de artă unică a cărei specializare o reprezintă falsurile. Dar asta este doar suprafaţa. Există un zvon cum că galeria are legaturi cu piaţa neagră şi că face tranzacţii cu artă autentică.
Dl. Reiji Fujita, patronul de la \"Gallery Fake\" şi care a fost curator la Muzeul Metropolitan de Artă rezolvă cazurile cu cunoştinţele şi legăturile sale.

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 174

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #1 on: August 28, 2007, 10:37:33 PM »

Nu m-a atras in nici un fel...e plictisitor...si nu avea nici un episod care ma facea sa doresc sa il vad pe urmatorul...
Personajele...Sara la inceput mi s-a parut ca ar fi cheala...iar pe parcurs ma enerva la culme...eram cam baka si prea mult se tinea dupa Fujita... 
Fujita...interesant...destept...si foarte siret.Reusea sa scape din orice situatie victorios Mi-a placut asta la el..dar dupa o vreme...

POvestea...eh..nu e cine stie ce... micul istoric despre respectivele tablouri *furate ,gasite ,returnate sau false* era bine venit   .

Soundtrack-ul....Primele melodii erau okay...dupa aceea al doilea end-song era cu Sara asa ca  (simplu si stupid)

MIe nu mi-a placut dar am o prietena care il urmarea cu interes...

dulce_kaname
Genin (D-rank mission)

Chakra: 3

« Reply #2 on: August 28, 2007, 11:44:48 PM »

era dragutz animeul..fie putin d tot...purple_angel are dreptate ..e plictisitor...,nu are actiune deloc...si povestea e cam depashita si fara interes...

Pages 1
AnimeFan | Anime/Manga | Serii Anime | Alte animeuri | Topic: Gallery Fake « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne