-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 198
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to -sinedd-
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« on: August 07, 2007, 03:59:14 PM » |
|
Puteti sa spuneti la acest topic de ce va este frica............mie imi este frica de intuneric va spun sincer ...nup suport negrul ca si culoare.
|
|
|
|
voltaire
I see dead ppl...
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 428
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to voltaire
Ma indoiesc de Univers :\
|
|
« Reply #1 on: August 07, 2007, 04:03:44 PM » |
|
Singuratate; liniste deplina (imaginatia o ia razna); manelele vor ajunge la putere; va disparea luna; intr-o zi o sa-mi moara pc-ul; o sa ajung la batranete; sa fac fetele sa planga (cateodata e necesar )
|
|
|
|
kana_chan
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 4
20.00 ryo
View Inventory
Send Money to kana_chan
|
|
« Reply #2 on: August 07, 2007, 04:06:02 PM » |
|
mie mie firca de paianjeni si mie firca sa ma uit noaptea sub pat..lol am vazut prea multe filme de groaza
|
|
|
|
dark_leon
ideal pierdut in noaptea unei lumi ce nu mai este....
Advertising Staff
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 235
21.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #3 on: August 07, 2007, 06:02:08 PM » |
|
mie imi este frica de serpi si de singuratate, mai ales noaptea sa raman singura acasa, dar acum chiar imi placa sa ramans singura acasa pt ca inchid toate usile cu cheia... :D
|
|
|
|
Aleera
nya nya, not for you :P
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 84
77.00 ryo
View Inventory
Send Money to Aleera
nyhappy ^_^
|
|
« Reply #4 on: August 07, 2007, 06:06:04 PM » |
|
mdea se pare ca a venit si pisica sperioasa sa posteze aici,mie imi este frica sa fiu singura seara acasa si sa inceapa o furtuna mare cu tunete si fulgere atunci nu ma mai misc din loc nici daca as lua 10 miliarde si ar mai veni de gandaci nici sa nu ii vad ca urlu de se aude vreo 10 stati de masina
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 130
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #5 on: August 07, 2007, 07:05:57 PM » |
|
uhm ... de ce mi-e frik ... paianjeni ... nush de ce ... pur si simplu knd ii vad ori raman fara aer, ori simt k si cum m-ar strabate 10 de mii de armate de paianjeni ... ori am impresia k cresc k si marime si nu am nimic la indemana cu care sa ii omor, pt k orice as lua nu e suficient de mare sa ii omor
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
ciresica
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #6 on: August 07, 2007, 07:16:49 PM » |
|
mie imi e frica de dezamagire... am dezamagit shi am fost dezamagita la viatza mea..nu e un sentiment prea placut dar incerc sa ma resemnez..shtitzi cum se zice..de ce tzi-e frica de aiai nu scapi:X
|
|
|
|
uciha sasuke
Bleach FC & Tu-Gi-Oh FC
21.00 ryo
View Inventory
Send Money to uciha sasuke
Blood and pain are left in my WAKE
|
|
« Reply #7 on: August 10, 2007, 09:58:42 AM » |
|
hmmmmm??????? buna intrebare in general nu ma sperii de lucruri banale precum intunericul singuratatea sau filmele de groaza dar singurul lucru de kre ma tem cel mai mult este un rechin ce imi era mie frik de ei cand ii vedeam la TV a cand l-am vazut in realitate pe great white in grecia la parcul de animale marine am zis k nu ma mai uit la nici un documentar despre rechini si oamenii aia kre ii hraneau dupa parerea mea erau inconstienti
|
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)
Chakra: 243
31.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
---
|
|
« Reply #8 on: August 10, 2007, 10:25:12 AM » |
|
mie frika de gandaci , dak imi pui unu in fatza , tip urlu si mi se imoaie picioarele acuma mi sa facut pielea de gaina , cand am sat search la poze
|
Ichimaru Gin, uhhh prea hot
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 77
51.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #9 on: August 10, 2007, 01:12:47 PM » |
|
cum mai sa iti fie frica de gandaci? tu vezi ce frumos e? he's so sweet! mie imi e frica de unul Dumnezeu, el este singurul ce chiar poate face ce vrea cu mine.
|
|
|
|
Taiyo
Shinobi (D-rank mission)
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to Taiyo
|
|
« Reply #10 on: August 10, 2007, 01:35:16 PM » |
|
si mie mi-e frica de paienjeni..>_<......ii urasc...>_<.... cand vad un paianjen mi se face pielea gaina .>_<....si cand ma gandesc k o data era sa se urce pe fata mea ..unu deala mare .>_<...(nu ma ferer la tarantule).....si acu ma ia cu rau ..><........stiu k vazusem o data un paianjen aproape de mine ..si am luat-o la fuga ..m-am dus in casa si m-am si incuiat in camera....O_O...alta data i-am visat cu ochii deschisi k se urcau pe mine..>_<..........cred k sufar de arahnofobie .>_<.........si cica in tarile non-europene..oameni nu prea se tem de paienjeni..din contra..in africa de sud si guineea ..paienjenii sunt mancati OO...ore de ce nu vin aia si pe la noi .>.>.......
|
Viitorul apartine acelora ce cred in frumusetea visurilor lor
|
|
|
sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 42
36.00 ryo
View Inventory
Send Money to sasuke
i'm an avenger
|
|
« Reply #11 on: August 10, 2007, 02:03:08 PM » |
|
nu stiu de ceva a-mi fie frica poate pentru ca nu am descoperit nca de ce mie frica dar eu cred ca nu mie frica de niik decat de singuratate
|
|
|
|
Arrows
Theory of the Strings.
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 12
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Arrows
Vendetta
|
|
« Reply #12 on: August 10, 2007, 02:32:15 PM » |
|
Pot sa spun ca nu prea am frica.Doar de un singur lucru,pe care din pacat nu-l pot controla.Mi-e frica de tunete si fulgere...but then,nothing else...
|
"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing." - Wernher Von Braun (1912-1977) ~ "Most people would sooner die than think; in fact, they do so." - Bertrand Russell (1872-1970) "When choosing between two evils, I always like to try the one I've never tried before." - Mae West (1892-1980)
|
|
|
Jane
....
Hidden-nin
Chakra: 348
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Jane
There is no failure. Only feedback.
|
|
« Reply #13 on: August 10, 2007, 02:58:10 PM » |
|
Mi-e frica de unele insecte si serpi De moarte nu..asta datorita cuiva care m-a ajutat sa inteleg ca n-am de ce ma teme Yea..cand tuna..si mie mi-e frica..doar cateodata..daca am ce face atunci nu ma deranjeaza
|
|
|
|
Nashimo
彩å / 彩乃
Fanclub Sasuke
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 66
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Nashimo
雨 AmaYa 夜
|
|
« Reply #14 on: August 10, 2007, 03:23:29 PM » |
|
frica..mi-e frica de insecte(de orice fel) ,de broaste >.> ,serpi(nici nu vreau sa-mi amintesc cum a fost cand am vazut unul pe un camp) ,de moarte(imi place sa traiesc) ,de fulgere si... mi-e frica de lipitori
|
|
|
|
|