-sinedd-
Fan club sasuke .......cel mai bun ninja se arata....Sunt cam dezorientat in world of warcraft
Advertising Staff
Missing-nin
Chakra: 202
Sunt un ninja de elita ...credeti-ma
|
|
« on: August 06, 2007, 11:08:53 AM » |
|
Ce preferati.....cred ca as prefera bicicleta.....cu rolele poti sa cazi prin mai multe locuri.
|
|
|
|
uciha sasuke
Tensai nin (B-rank mission)
Chakra: 7
I am the last from the falen Uciha clan
|
|
« Reply #1 on: August 06, 2007, 11:20:43 AM » |
|
cu rolele cazi mai repede si mai usor dak nu faci rolling extrem si cu biciclete cazi mai rau dak mergi cu viteza si dak faci si scheme cu BMX-u dar oricum as prefera bicicleta
|
|
|
|
xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
Chakra: 5
mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|
|
|
« Reply #2 on: August 06, 2007, 09:04:31 PM » |
|
prefer rolele ..am urat bicicleta ..de knd eram mik ..nu mia plakut delok ..sa merg pe doua rotzi ...cu rolele ..mai faci o schema ..bla bla..cred k spun asta ..pt k nici nu am incerkat bicicleta vreodata ..cu rolele ..mai des..
|
FaCI paRtE dN DeCoR .. DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..
|
|
|
Archangel
Legendary Sannin
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 1629
Evilish
|
|
« Reply #3 on: August 06, 2007, 09:07:14 PM » |
|
sincer ambele imi plac dar pasiunea mea in aceast caz raman rolele
|
|
|
|
Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin
Chakra: 65
雨 AmaYa 夜
|
|
« Reply #4 on: August 07, 2007, 02:12:38 AM » |
|
avand in vedere ca habar n-am sa merg cu rolele ..aleg automat bicicleta,mi se pare mult mai usor..nush rolele nu mi-au placut de mica de cand le-am avut prima oara in picioare si am cazut in nas(inca mai am semnele de atunci) si nu le-am mai vrut sub nici o forma.
|
|
|
|
adicrst
.::Fondator AF::.
Legendary Sannin
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 327
Don't make me use the eye !
|
|
« Reply #5 on: August 07, 2007, 02:24:33 AM » |
|
intotdeauna mi-a placut bicicleta..asa ca asta este alegerea mea. Cu toate ca daca stii sa mergi bine pe role, poate fi la fel de distractiv
|
Pret: 10 ryo Chakra: 10
|
|
|
Aleera
Fanclub Yu-Gi-Oh!
Hidden-nin
Chakra: 28
Love him
|
|
« Reply #6 on: August 07, 2007, 10:19:42 AM » |
|
mai mult imi plac rolele da nici la bicicleta nu mam lasat mai prejos cand era,sincera nuj pe care sa aleg ambele imi plac la fel de mult
|
|
|
|
voltaire
I see dead ppl...
Missing-nin
Chakra: 101
Is it power you seek?....
|
|
« Reply #7 on: August 07, 2007, 10:26:47 AM » |
|
Bicicleta, are frane mai bune Merg pe bicicleta de la 2 ani jumate, mi-as dori role, cand o sa avem o pista speciala pe trotuar pentru ele (like never).
|
To see a world in a grain of sand, And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour.
|
|
|
dark_leon
Advertising Staff
Chakra: 181
if you just want run away, I drive you anywere
|
|
« Reply #8 on: August 09, 2007, 06:33:46 PM » |
|
din moment ce nu stiu sa merg cu rolele .... aleg bicicleta..... am incercat sa invat sa merg cu rolele, mi l-e imprumutato o fata, dar tot ce am reusit a fost sa pup asfaltul.... :-' :-'
|
|
|
|
sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Chakra: 277
''even a devil may cry if he loses a loved one''
|
|
« Reply #9 on: August 10, 2007, 07:51:21 PM » |
|
Niciodata nu mi-a placut bicicleta..dupa mine..mi s-a parut mai periculoasa decat rolele...de aceea rolele sunt favoritele mele...si de aceea si patinajul la fel..fiindca baza e ca la role..insa pe gheata...sentimentul cand te urci pe role..pe un drum neted si lung..este un sentiment de plutire...de zbor...plus ca nu imping cu atata forta ca la o bicicleta si e aproape ca si mersul..miscarea este asemanatoare..deci..prefer rolele.
|
|
|
|
LaDy_D3viL
...Shut up....
Missing-nin
Chakra: 4
My life behinde a ask....
|
|
« Reply #10 on: August 11, 2007, 01:01:06 PM » |
|
Eu aleg rolele... Imi plac si ma pricep...;).. Si bicicleta am, dar pe rolele mi se pare mai distractiv
|
~Best friends are brothers that destiny forgot to give you~
|
|
|
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Chakra: 29
Jabberwock
|
|
« Reply #11 on: August 31, 2007, 09:27:07 AM » |
|
avand in vedere ca habar n-am sa merg cu rolele ..aleg automat bicicleta,mi se pare mult mai usor..nush rolele nu mi-au placut de mica de cand le-am avut prima oara in picioare si am cazut in nas(inca mai am semnele de atunci) si nu le-am mai vrut sub nici o forma.
La fel , nu mau lasat ai mei sa merg pe role k as fi cazut sa imi sparg capu , mam mai suit eu pe ele dar nimic , nu am pic de echilibru , dar nici bani nu imi vine sa dau pe ele cand stiu k nu ma pricep sa le folosesc Bicla am avut cand eram mica deci poate poate imi mai amintesc cum e cu echilibru
|
Roswelll
nu mai pot de ras
|
|
|
akimoto
Shinobi (D-rank mission)
Chakra: 3
|
|
« Reply #12 on: November 02, 2007, 05:09:45 PM » |
|
Imi place bicicleta,cu bicicleta nu te dor picioarele ca pe role dar imi place uneori sa ma mai plimb si cu rolele
|
|
|
|
anarazell
Chakra: 15
|
|
« Reply #13 on: November 07, 2007, 09:05:20 PM » |
|
niciuna pt k as risca sa imi rup d tot picioarele..iar kamikazi nus...ink...
|
|
|
|
|