Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 305
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« on: August 06, 2007, 02:07:56 AM » |
|
Poate unii ati auzit de existenta acestor manga-uri, poate le-ati si citit. Din pacate s-a oprit lucrul la serie dupa volumul 2 (Code2), din motive pe care nu le prea stiu. Nu cred ca seria nu a avut succes, chiar daca nu este cel mai bun manga pe care l-am citit vreodata, fanii DMC cu siguranta le-au iubit. Deci, avem doua volume, Code1: Dante si Code2: Vergil (urmatorul ar fi trebuit sa fie Code3: Lady), iar actiunea se petrece inainte de cea a jocului DMC3, care este chiar inceputul sagaului DMC. Volumul 1 incepe cu o mica povestioara uitata odata cu trecerea timpului, Legenda lui Sparda, demonul care s-a razvratit singur impotriva speciei sale, luand partea oamenilor si inchizand calea intre cele doua lumi, abandonandu-si astfel puterile pentru o viata de muritor. Acesta a avut 2 fii. Aici ne este introdus Dante, de profesie, Vanator de demoni, traind de pe o zi pe alta din job-urile de exterminare pe care ii le aduce Enzo. Insa noua lui misiune, ce parea una de rutina se dovedeste a fi mult mai importanta pentru destinul sau si, al fratelui sau, pe care il credea mort. Volumul abunda in actiune; stilul sictirit a lui Dante nu dispare nici atunci cand treaba devine serioasa, ceea ce face tot deliciul. In volumul 2 ne este prezentat mai in detalui fratele lui Dante, Vergil, care este fix opusul acestuia. Acesta din urma, se alieaza cu Arkham pentru a rupe sigilile tatalui sau si a patrunde in lumea demonilor. Ma opresc aici, pentru a nu da cine-stie-ce spoilere celor interesati. Deci pareri, impresii? Si in ceva, daca cineva nu le-a citit, si e interesat, sa zica si le voi upload-a!
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 850
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #1 on: August 07, 2007, 05:55:56 PM » |
|
si totusi, in code 2, vergil il cam linisteste pe dante....one rapid slash and he's out...da evident nu moare. e o premisa buna pt dmc 3..pacat de code 3.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #2 on: August 07, 2007, 06:37:48 PM » |
|
si totusi, in code 2, vergil il cam linisteste pe dante....one rapid slash and he's out...da evident nu moare.
Nu poti sa zici ca s-au batut cu adevarat. A fost asa o mica incaierare ca doi frati care nu s-au mai vazut de mult. Poate daca s-ar fi batut pe bune, iesea ceva in genul ce s-a intamplat in joc. In manga era clar ca Dante nu avea chef de bataie, si nici Vergil. Dar lasa, ca s-au caftit destul in joc.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #3 on: August 07, 2007, 06:44:22 PM » |
|
da...da e un preview misto..si asa ka inceput vergil cam domina...e sadic rau in manga!
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #4 on: August 12, 2007, 12:05:24 AM » |
|
si asa ka inceput vergil cam domina...e sadic rau in manga!
Da, mai ales cand ii taie pe tipii aia in volumul 1, si cum ii infige sabia langa ureche lui Enzo de face ala pe el. Insa imi place totusi atitudinea lui din joc, parca in manga prea scotea sabia la orice miscare care nu-i convenea. Insa daca asa a avrut mangaka-ul, asa l-a surprins. Asa cum si Dante e mult mai pervers in manga decat in joc. Insa cred ca comentariile lui Dante din manga sunt mult mai tari decat replicile lui din joc, care sunt mult prea corny.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #5 on: August 12, 2007, 05:35:14 PM » |
|
da...cliseice uneori. dar felul in kre vergil face feliute din...mai tot e kiar de apreciat. si cel mai important e k mai da la iveala din trecutul celor doi...ma rog, cel al lui vergil.
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 349
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #6 on: August 27, 2007, 07:56:59 PM » |
|
Si eu vreau sa citesc..evident..sunt fana..orice ar spune oricine...ma enerveaza faza cu code 3 ..ca acolo era prezentata Lady...chiar eram extrem de curioasa sa aflu mai multe despre trecutul ei..doar e personajul meu feminin favorit..
|
always...
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #7 on: August 27, 2007, 08:16:30 PM » |
|
Si eu vreau sa citesc..evident..sunt fana.. Poftim... Devil May Cry 3 ~ Code1: DanteDevil May Cry 3 ~ Code2: VergilEnjoy! Si fan si un pic de reclama ( sper sa-mi fie permis). Daca vrea cineva manga-urile reale, sunt disponibile pe MangaShop.RO; eu am primul volum, si in curand mi-l comand si pe al 2-lea. Sunt prea calumea sa nu le pun la colectie. P.S. Daca are careva romanele Devil May Cry 1 si 2, in format pdf sau txt, este rugat sa le upload-eze si sa le posteze aici; daca nu e prea mare deranj.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #8 on: August 27, 2007, 08:59:57 PM » |
|
Ms yazoo..cool dar..well..e pe doua pagini..um..care pagina se citeste prima?Cea din stanga nu?Ca stiu ca de citit se citeste de la dreapta la stanga...manga cumparate sunt color?Sau tot alb-negru cum sunt dl?
|
always...
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #9 on: August 27, 2007, 09:09:15 PM » |
|
De la dreapta la stanga se citeste; si paginile, si frame-urile si bulele la fel. toate de la dreapta la stanga. Manga-urile sunt alb-negru, original. Unde ai vazut tu manga-uri color?
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)
100.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
|
|
« Reply #10 on: August 27, 2007, 09:26:39 PM » |
|
Pai tocmai..ca nu am vazut decat manga alb-negru..insa m-am gandit ca asa or fi pe net..fiindca doar pe net am vazut..o manga reala..in mana mea..n-am avut niciodata..si d-aia n-am stiut daca culoarea originala este alb-negru sau e color si doar pe net se vad alb-negru.
|
always...
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #11 on: September 04, 2007, 11:50:12 AM » |
|
@yazoo: sunt multe manga color...reeditate @mel: gg on readinga manga...acu cauta cartile.
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
85.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #12 on: September 06, 2007, 05:29:02 PM » |
|
@yazoo: sunt multe manga color...reeditate Ca bine zici, reeditate. Un manga original nu-l vei gasi niciodata color. Manga-urile dupa filme anime gen (Naruto, Dragon Ball Z etc.) mai sunt color, si unele au chiar scene direct din animatie, ceea ce e cel putin penibil pentru autori.
|
~ bored ~
~so very bored ~
|
|
|
andemon
A N B U
Sennin
270.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #13 on: September 07, 2007, 04:43:00 PM » |
|
de aia spuneam k mie imi plac mai mult comicsurile cu DMC1...color si dinamice.
|
|
|
|
|