buunnn!! in sfarsit am reusit sa`mi fac cont! va spun de pe acum k nu-s proasta si ca voi respecta toate regurile pe care le`am citit de 2 ori!! va rog mult nu ma bateti la cap cu chestii de genul "ai grija sa nu faci spam" "bun venit nu fa spam!" ma exaspereaza am de mai bine de 6 ani de cand am intrat in lumea virtuala si stiu foarte bine ce e ala spam, ban si forum!! ma terorizeaza aceasta expresie!
well eu sunt laura am 14 ani si sunt din orasul bacau! ca si voi sunt fana anime, in special imi place full metal panic!! air si elfen lied...sunt o fata prietenoasa, vesela si mere gata sa ajut pe cineva...nu sunt fitoasa sau mofturoasa! nu ascult manele dar nu am nimic cu manelistii! ascult rock si pop (nu inseamna ca sunt pokemon) pe alte forumuri ma gasiti cu little_butterfly sau cu orice alt nume tocmai de pe acum m-am gandit sa-mi stabilesc un nik...va rog mult nu va creeati o impresie proasta despre mine ..in legatura cu ce am spus mai sus este o mica favoare asa sunt eu mai directa.. sa stiti ca sunt o fire destul de calma :)) daca vedeti ca am facut spam va rog fiti cat mai severi cu mine ca asa imi place sa stiu ca am gresit !! pa pa intrebari?? astept
Salut laura, bun venit pe anime fan, sa te vedem cat mai des pe aici