Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News : AF va prezinta primul duel in premiera intre Kyo si Yuki. Va asteptam pe toti sa votati si sa incurajam aprecierea amv-urilor pe AnimeFan December 18, 2007, 03:11:34 PM
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: cel mai bun animeu de sport
  0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages 1 2
Author
Topic: cel mai bun animeu de sport  (Read 149 times)
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 185

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #15 on: August 06, 2007, 01:30:58 AM »

Am vazut cateva astfel de serii, in ciuda faptului ca nu sunt neaparat un fan al genului: seriile Captain Tsubasa, Gambare! Kickers (The Kickers), Mila Superstar, Hungry Heart Wild-striker, Eye Shild 21, Battle Athletes, Hajime no Ippo, Whistle, Slam Dunk, Suzuka si altele; insa cel mai bun si mai interesant mi s-a parut The Prince of Tennis, ce care il recomand tuturor, chiar daca nu sunt neaparat fani ai tenisului.

kAtA_ssj6
Jounin (B-rank mission)

Chakra: 100

« Reply #16 on: August 15, 2007, 10:26:43 PM »

SuperKikers si Prince of Tenis

Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 10

Sa, yudan sezu ni ikou!

« Reply #17 on: September 14, 2007, 05:46:19 AM »

Hm...  ... Cu siguranta Prince of Tennis. Chiar daca acest anime include multe meciuri de tenis, este foarte amuzant. Si acest lucru il fac un anime superb.
Mie mi-a placut foarte mult si este unul din animeurile mele preferate. Il recomand tuturor, chiar daca nu va place tenisul, merita vazut.

Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time.  I'll send you down a path of evil to make your own hell.
Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!

Aquarius
Stop Copying Me
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 580

When the night comes that's when i'll come for you

« Reply #18 on: September 16, 2007, 04:52:00 PM »

as zice Captain Tsubasa.
ce sa fac imi place fotbalul.
si cand vezi ce poate face Tsubasa...
unele sunt cam SF dar tot mi-a placut.

Dante
Genin (D-rank mission)

Chakra: 4

am schimbat....

« Reply #19 on: September 22, 2007, 08:56:32 PM »

Captain Tsubasa  mia placut cel mai mult...

Sa fii Domn e o'ntamplare,sa fii Om e lucru mare!

sungoddess
just me..nobody special..it's you're business if you notice me or not..
Fanclub Kakashi
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 277

''even a devil may cry if he loses a loved one''

« Reply #20 on: September 25, 2007, 06:13:29 PM »

Eu am iubit animeul Mila-Superstar... el e motivul ptr care...dintre toate sporturile..indragesc cel mai mult voleiul...desi nu fac volei de performanta sau cv de genul...apoi..recunosc ca Prince of Tennis este interesant..la capitolul umor..jur..am vazut doar cateva episoade..is pe la..um...22 park.. insa...am inteles ca ep ALEA funny..spre ex 20 si 21  (V Ery funny) is filler..insa..daca sunt..sunt cele mai funny fillere posibile...nu ma pasioneaza animeurile cu sport..insa nici nu le exclud din meniu..dovada..Mila-superstar si Captain Tsubasa...si acu Prince of tennis

[/URL]

dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff

Chakra: 199

if you just want run away, I drive you anywere

« Reply #21 on: September 29, 2007, 04:06:25 PM »

hai desu!  capitanul tsubasa zic ce e cel mai bun! deocamdata pana mai vad altul si mai bun!

sasuke
I am an avenger
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 118

I am the powerfull

« Reply #22 on: October 13, 2007, 02:30:59 PM »

Eu am iubit animeul Mila-Superstar... el e motivul ptr care...dintre toate sporturile..indragesc cel mai mult voleiul...desi nu fac volei de performanta sau cv de genul...apoi..recunosc ca Prince of Tennis este interesant..la capitolul umor..jur..am vazut doar cateva episoade..is pe la..um...22 park.. insa...am inteles ca ep ALEA funny..spre ex 20 si 21  (V Ery funny) is filler..insa..daca sunt..sunt cele mai funny fillere posibile...nu ma pasioneaza animeurile cu sport..insa nici nu le exclud din meniu..dovada..Mila-superstar si Captain Tsubasa...si acu Prince of tennis

doamne ce fain era animeul ala imi placea vointa ei de a nu renunta chiar daca daadea de greu dar imi place si prince of tennis(episodul4)

jupy
Fanclub Digimon

Chakra: 161

- may the rock be with you -

« Reply #23 on: October 14, 2007, 08:36:44 PM »

air gear si road 2002

DeeDee
Genin (D-rank mission)

Chakra: 2

sugar high- Pepsi addict - :D

« Reply #24 on: November 27, 2007, 12:56:24 PM »

Captain Tsubasa e al doilea anime cu sport pe care l-am vazut...
and my first love...Attack no.1 sau Mila Superstar, asa cum l-am vazut cu totii in varianta dubbed. Imi placea voleiul de mai mult timp, dar acel anime m-a facut sa il iubesc 

Pages 1 2
AnimeFan | Anime/Manga | Discutii Generale Despre Animeuri | Topic: cel mai bun animeu de sport « previous next »
Jump to:  

Director Web Romania - Utilis.ro - Voteaza-ne