Pun si io o mica descriere a personajului meu anime preferat (of all times).
Vegeta - printul saiyan, el poate fi descris foarte bine (si exact) cu 4 cuvinte: putere, mandrie, aroganta, sictir.
Cu o evolutie remarcabila de-a lungul seriei, de la un ucigas nemilos, la un tata si sot iubitor si un luptator pentru bine remarcabil; cu nenumarate momente geniale in poveste, pot spune linistit ca merita un perfect 10.
Cui nu-i convine, treaba lui.
identic , dupa ce am vazut postul lu andemon cu dante , mam gandit la vegeta din animeul meu prefera , dar scroll pana jos si vad k mia luat vb din gura yazoo , pot sa ii dau 10 lu yazoo pt descriere ?
hai sa nu fac spam
Bulma din Dbz - dupa parerea mea e aproape perfecta , talal ei este un savant de unde a mostenit inteligentza , mama sa este o femeie foarte frumoasa , asa k bulma este frumoasa dar are si creer , in comparatie cu alte animeuri in care personajele cu frumusete si cap erau perfecte in tot si nu calcau stramb nici o data, bulma are o fire foarte temperamentala ,poate sa fie cea mai drastica situatie , tot ca ea face fiind o personalitate foarte puternica si inpunatoare , vegita este sotul perfect pt ea , asa k pe langa faptul k e frumoasa , desteapta , plina de bani(capsule corp) mai nou este maritata cu un printz ,si dak stai sa te gandesti asa a inceput seria db ,cu alte cuvinte chear dak nu a apucat sa isi spuna dorintza lu senlong , ea tot a obtinut ce a vrut , pt asta sincer merita
9.90 , am zis 10 curat merita doar vegita