News: Daca vreti sa ajutati site-ul animefan, va rugam sa faceti o mica donatie...

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 27, 2008, 01:23:51 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Descarcati ultimele animeuri aparute direct de pe animefan
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Personajul anime + nota  (Read 143 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nefertiti
Guest
« on: July 28, 2007, 12:12:03 PM »

Dupa cum suna titlul acestui topic, multi se vor gandi : iata un joc nou sau iata un topic unde se poate face spam ! Nu este deloc asa !
Partea cu jocul este oarecum adevarata, dar partea cu spamul este neadevarata. Este neadevarata pentru ca daca as fi avut posibilitatea, as fi urmarit cu atentie topicul meu, pentru a nu se face spam, dar nu am posibilitatea asta, asa ca s-ar putea face foarte bine si spam aici.
Sa lasam divagatia - vorbaria - si sa spunem despre ce e vorba. Trebuie sa alegeti un personaj anime, din anime-uri vizionate de voi, sa spuneti cateva cuvinte despre acest personaj si sa-i dati o nota.

Atentie : Fara posturi de genul : Inuyasha = 10 peentru ca-mi plac urechile  lui ! Se va considera spam !

Acestea fiind spuse, dau drumul "joculetului" !

Sesshomaru - este un personaj bine conturat. Este rece, calculat si determinat in actiunile pe care le face. Nu intelege deloc motivul pentru care el a primit sabia Tenseiga si fratele sau sabia Tessaiga. Uraste muritorii, dar a salvat totusi o fetita muritoare. Scopul sau este sa-l ucida pe Naraku. Desi s-ar gasi multe atribute "pro" Sesshomaru, eu pot doar sa-i dau nota 9.
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 233

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to dark_leon

pierduta in noaptea unei vieti de poezie

« Reply #1 on: July 28, 2007, 04:18:35 PM »

Sora Naegino (Kleido Star) - este un pesonaj vioi care ii doreste sa ajunga un adevart Kaleido Star . Nu sta niciodata sa stea sa cantareasca faptele pe care le va face.Este foarte impulsiva si are un mic caracter rebel.Intodeauna isi urmeaza visurile si nu se da niciodata batuta. Nota mea pt acest personaj este 9.90. lipseste 0.10 pt ca nu imi place un singur lucru la ea.Acela fiind ca acepta pe toata lumea ca si prieten chair daca i-a facut vreu rau.

De ce-ai cântat?De ce te-am auzit?Tu te-ai duminicat cu mine vaporos nedespărţiţi în bolţi.Eu veneam de sus, tu veneai de jos.Tu veneai din vieţi,eu veneam din morţi

*sig găsit pe alt site,but I'm a dancer too *
purple_angel
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 173

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #2 on: July 29, 2007, 08:05:06 PM »

Shikamaru Nara-e un lider inascut!foarte inteligent si atent la detalii! singurul motiv pt care a fost deacord sa devina sef de echipa era pt a-si proteja prietenii..pe care ii pretuieste foarte mult!Se gandeste mai intai la cei din jur si apoi la el.Singurul sau defect este lenea...dar acest defect nu il impiedica sa isi indeplineasca datoriile.Nu este un personaj prea vioi..sau spontan...ci meticulos si rabdator .Nota mea pt el e 9.5 ..pt ca este un personaj smiorcait..care intodeauna comenteaza,,dar acest lucru poate fi adorabil uneori  

andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin

Chakra: 1002

66.00 ryo

View Inventory
Send Money to andemon

Nici prea personal...

« Reply #3 on: July 29, 2007, 08:56:53 PM »

Dante...jumate demon, jumate om, cu totul sarit de pe fix. Fiu al cavalerului legendar Sparda, el uraste demonii kre i-au ucis mama si fratele geaman, si lupta cu ei pentru a-si satisface pofta de lupta si razbunare.
o fire glumeata, nu da inapoi de la nici o provocare, si isi infrunta dusmanii cu sarcasm dar si cu o abilitate inascuta.
armele lui sunt cele 2 pistoale ebony si ivory, create si modificate de Dante pt viteza mare de tragere, si Rebellion, sabia lasata mostenire de tatal sau. Sabia are legatura q sangele demonic al lui Dante, poate fi ontrolata de la distanta, si isi schimba forma in functie de starea lui Dante.
lui emo Dante din anime ii dau nota 8,5.

xXxA-LiL-BuTtErFlYxX
DiE...DiE...
Tensai nin (B-rank mission)

Chakra: 5

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to xXxA-LiL-BuTtErFlYxX

mdaa....pliktiseala ..ma omoara.. :-|

« Reply #4 on: August 06, 2007, 03:00:05 PM »

Gaara Of The Desert (Naruto) :m'a impresionat in general la el ....k imediat stie ..care este optziunea ..si ce trebuie sa faca in orice situatzie ..trecutul lui este tragik ..si se schimba pe zi ce trece ..nu era iubit de nimeni ..si s'a hotarat ..sa lupte pt sine insushi ..stiu k spunea : " I love only myself ..and i fight only for myself" .." People cannot win against their own loneliness ".. pt k lupta ft ft bine ..si ador caracterul lui ..ii dau 9,90 ..are si partzi proaste:(..am ales acest personaj ..deoarece sunt o mare fana a lui
« Last Edit: August 06, 2007, 03:01:15 PM by xXxA-LiL-BuTtErFlYxX » Logged

FaCI paRtE dN DeCoR ..
    DeCoRuLL ..NU cONTeaZA..  

sungoddess
ignited!!!
Fanclub Kakashi
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 377

68.00 ryo

View Inventory
Send Money to sungoddess

never say ever

« Reply #5 on: August 07, 2007, 12:35:54 PM »

Lady(Mary)-DMC-Desi om, este extrem de talentata la manevrarea armelor si foarte flexibila si acrobatica in luptele corp-la-corp.Ochii ei sunt distinct colorati.Cea mai puternica arma a ei este Kalina-Ann,un lansator de rachete . In anime ea si Dante lucreaza separat.La prima lor intalnire in DMC 3, Dante a decis sa o numeasca Lady fiindca ea nu dorise sa-i spuna numele .Desi o fire dura si puternica,mai ales pentru un om,Lady are si o parte mai moale,care din nefericire este greu de observat in joc avand in vedere ca de fiecare data cand se lupta cu Dante ajunge sa il impuste in cap.A ajuns ,datorita lui Dante sa-si schimbe parerea despre unii demoni,iar numele localului lui Dante ''Devil may cry'' au fost defapt vorbele lui Lady intr-un moment in care incerca sa-l faca pe Dante sa se simta mai bine dupa presupusa moarte a fratelui sau.In anime ii ofer nota 8 pentru ca e de treaba si nu-l impusca pe Dante in cap  ,dar pentru personalitatea ei adevarata,cea originala ii dau 9 cu felicitari...LADY KICKS ASS  ,nu 10 pentru ca putea sa incerce sa nu-l impuste de 2 ori in acelasi loc pe bietul Dante.

anarazell
somebody: i have big boobz | anaraxell: ho know i have boobz?? | me: everybody knowz :))
Hidden-nin

Chakra: 105

Flag:
97.00 ryo

View Inventory
Send Money to anarazell

i like candy ^_^

« Reply #6 on: November 12, 2007, 06:13:47 PM »

kira/light(death note)- este un personaj echilibrat...cu o personalitate puternica si o capacitate de a infrunta problemele uimitoare este in stare sa calce in picioare orice persoana care ii sta in cale pt as atinge scopurile...eu sunt personal foarte multumita de felul in care a fost conturat personaju si ii dau un 9,90(nui dau 10 k nu o iubeste p missa:D)

Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin

Chakra: 311

95.00 ryo

View Inventory
Send Money to Yazoo

~ [Singrave Legacy] ~

« Reply #7 on: November 14, 2007, 11:20:53 AM »

Pun si io o mica descriere a personajului meu anime preferat (of all times).
Vegeta - printul saiyan, el poate fi descris foarte bine (si exact) cu 4 cuvinte: putere, mandrie, aroganta, sictir.
Cu o evolutie remarcabila de-a lungul seriei, de la un ucigas nemilos, la un tata si sot iubitor si un luptator pentru bine remarcabil; cu nenumarate momente geniale in poveste, pot spune linistit ca merita un perfect 10.

Cui nu-i convine, treaba lui.

~
he0ky
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 242

75.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

---

« Reply #8 on: November 21, 2007, 05:54:29 PM »

Pun si io o mica descriere a personajului meu anime preferat (of all times).
Vegeta - printul saiyan, el poate fi descris foarte bine (si exact) cu 4 cuvinte: putere, mandrie, aroganta, sictir.
Cu o evolutie remarcabila de-a lungul seriei, de la un ucigas nemilos, la un tata si sot iubitor si un luptator pentru bine remarcabil; cu nenumarate momente geniale in poveste, pot spune linistit ca merita un perfect 10.

Cui nu-i convine, treaba lui.
identic , dupa ce am vazut postul lu andemon cu dante , mam gandit la vegeta din animeul meu prefera , dar scroll pana jos si vad k mia luat vb din gura yazoo , pot sa ii dau 10 lu yazoo pt descriere ?

hai sa nu fac spam
Bulma din Dbz - dupa parerea mea e aproape perfecta , talal ei este un savant de unde a mostenit inteligentza , mama sa este o femeie foarte frumoasa , asa k bulma este frumoasa dar are si creer , in comparatie cu alte animeuri in care personajele cu frumusete si cap erau perfecte in tot si nu calcau stramb nici o data, bulma are o fire foarte temperamentala ,poate sa fie cea mai drastica situatie , tot ca ea face fiind o personalitate foarte puternica si inpunatoare , vegita este sotul perfect pt ea , asa k pe langa faptul k e frumoasa , desteapta , plina de bani(capsule corp) mai nou este maritata cu un printz ,si dak stai sa te gandesti asa a inceput seria db ,cu alte cuvinte chear dak nu a apucat sa isi spuna dorintza lu senlong , ea tot a obtinut ce a vrut , pt asta sincer merita 9.90 , am zis 10 curat merita doar vegita

Ichimaru Gin, uhhh prea hot
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: