dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 236
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #15 on: October 05, 2007, 07:42:22 PM » |
|
revista Popcorn e...o citesti, nu?
|
*cadou de la Aleera-san* Străin la vorbă şi la port/Luceşti fără de viaţă/Căci eu sunt vie,tu eşti mort/Şi ochiul tău mă-ngheaţă.
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 42
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #16 on: October 05, 2007, 07:46:31 PM » |
|
Eram sigura...Da,o citesc,da' inca nu mi-am luat-o...
|
|
|
|
dark_leon
wtf mai vrei?
Advertising Staff
Chakra: 236
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea unei vieti de poezie
|
|
« Reply #17 on: October 05, 2007, 08:19:09 PM » |
|
o sa vezi acolo un super articol cu trupele de muzica rock si pop-rock din Japan
|
*cadou de la Aleera-san* Străin la vorbă şi la port/Luceşti fără de viaţă/Căci eu sunt vie,tu eşti mort/Şi ochiul tău mă-ngheaţă.
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
Chakra: 310
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #18 on: October 05, 2007, 08:25:23 PM » |
|
Stiu ca voi va referiti mai mult la melodiile din anime-uri, insa pentru discutii despre alte trupe (insa si despre cele ce au melodi in diferite anime-uri), puteti incerca aici. Desi activitatea la topipcul acela nu e pe atat de mare pe cat speram.
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 42
5.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #19 on: October 05, 2007, 08:49:05 PM » |
|
Eu nu vorbeam neaparat despre trupe J-rock...Deocamdata nu ma pasioneaza...
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #20 on: November 14, 2007, 11:00:06 AM » |
|
Ok, desi topicul asta e cam pustiu, postez some news. Abingdon Boys School, cei ne ne-au incantat cu intro-urile de la D.Gray-man si Darker than Black, au lansat recent un nou album. Pe langa piese mai vechi, acesta contine si 6 noi destul de reusite zic io. Pentru interesati, cele 6 melodi noi gata de download mai jos. Abingdon Boys School - 6 new tracksEnjoy!
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Chakra: 129
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #21 on: November 15, 2007, 05:46:44 AM » |
|
domo arigato ^^
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
LaDy_D3viL
Pr!ntzesa C!up3rcutzel0r o_0
Hidden-nin
Chakra: 26
15.00 ryo
View Inventory
Send Money to LaDy_D3viL
^__^
|
|
« Reply #22 on: December 29, 2007, 10:55:07 PM » |
|
J-music? Tare... Eu ascult mai mult J-rock... Si avand in vedere ca openning-urile si ending-urile de la Naruto sunt J-rock... Ascult mai tot timpul!
Nu prea stiu formatii J-rock...Let me think: Flow,Saboten(I think...)... etc.. mai sunt
Hm... si eu am vazut revita, insa o colega le-a rupt si mi le-a dat mie... Nice girl!
Cred ca le voi face cate o poza si le voi posta aici!
|
|
|
|
sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Chakra: 129
69.00 ryo
View Inventory
Send Money to sakura
|
|
« Reply #23 on: December 29, 2007, 10:59:41 PM » |
|
nu stiam unde sa fac acest topic asa k l-am facut aici.. ce parere aveti despre muzica japoneza in general....???muzica j mai ales j-rock se dezvola foarte repede si tare.... azi mi-am cumparaty o revista si am descoperit cu stupoare k promovau anime-urile si Japonia... am vazut o poza cu Naruto si Yu Gi Oh si ceva manga...... dar mai mult descia artistii japonezi si muzica.... eh, in fine, ce parere aveti despre j-music si j-rock? astept parerile voastra.. si sa fie numeroase
din moment ce mai exista un topic pe tema j-music ... in special j-rock ... this topic will be merged with the previous one ... topics successfully merged ^^
|
|
« Last Edit: December 29, 2007, 11:02:08 PM by sakura »
|
|
"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga "yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 386
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« Reply #24 on: January 04, 2008, 12:51:01 PM » |
|
pana acum am ask Asian Kung-Fu Generation, Akeboshi, L`Arc~en~Ciel ( cred ca asa se scrie) , Dir en grey, BoA si Ellegarden; si vreau sa ma apuc de Longing ( pt FF :p )
cine poate sa ma ajute cu cateva melodii... ii multumesc in avans
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #25 on: January 05, 2008, 01:08:47 AM » |
|
vreau sa ma apuc de Longing ( pt FF :p ) Vrei sa zici Gackt nu? Longing e doar o melodie de-a lui, ce-a din jocul FFVII Advent Children; unde mai e si Redemption. Insa incearca sa asculti melodiile mai speedy ale lui, restul sunt...cum sa zic...de kkt. And stay the f away from Vanilla and its clip. Daca vrei ceva melodi, iti dau pe mess.
|
|
|
|
Oboro Bell
V-as coase la gura cu sfoara, vreau sa va doara!
Fanclub Yaoi
Genin (D-rank mission)
Chakra: 24
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Oboro Bell
I StAnD uP fOr My MaStEr
|
|
« Reply #26 on: January 05, 2008, 01:51:26 AM » |
|
Mei pt mine J-music ruleaza de 3 ani...am mancat pe pita..Si sunt cam mandra de oricine care asc j-musik....dar singuru lucru acre il detes este atuncia knd un muc vine si itit zice k asc gackt sau altceva....knd ea nici macar nu a auzit de asa ceva nuam din auzite....Si va rog frumos nu credeti ce zic revistele....nu vreaus a le fac reclama urata....dar vreau sa va anunt...k din cauza lor apar tot felu de scursuri carestrik ceea ce e frumos...
|
my hero never came back:-< But my master is still here
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 386
30.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« Reply #27 on: January 05, 2008, 01:27:53 PM » |
|
vreau sa ma apuc de Longing ( pt FF :p ) Vrei sa zici Gackt nu? Longing e doar o melodie de-a lui, ce-a din jocul FFVII Advent Children; unde mai e si Redemption. Insa incearca sa asculti melodiile mai speedy ale lui, restul sunt...cum sa zic...de kkt. And stay the f away from Vanilla and its clip. Daca vrei ceva melodi, iti dau pe mess. da, asta vroiam sa zic am citit gresit printre primele pagini
|
|
|
|
Yazoo
Do I look like I care?
Hidden-nin
45.00 ryo
View Inventory
Send Money to Yazoo
~ [Singrave Legacy] ~
|
|
« Reply #28 on: January 14, 2008, 09:21:55 AM » |
|
Pentru oricine ar fi interesat, noul single abingdon boys school ~ DOWNLOADEnjoy~
|
|
|
|
andemon
Jet! K ai lucruri mai bune de facut....
A N B U
Sennin
Chakra: 1004
28.00 ryo
View Inventory
Send Money to andemon
Nici prea personal...
|
|
« Reply #29 on: January 15, 2008, 08:14:57 AM » |
|
bla...am luat si eu de curiozitate sa vad cu cat descarc. da tipii astia kiar au cu ce se mandrii...in afara de vocea aia cam tanguitoare XD. merita ascultati totusi.
|
|
|
|
|