News: Revista Animefan 3 a fost lansata, luati-o cat e calda !!!

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 04, 2008, 12:33:26 AM

Login with username, password and session length

Animefan - pentru toti fanii anime !
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Vampire Knight  (Read 195 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aquarius
GET LOST
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)

Chakra: 723

126.00 ryo

View Inventory
Send Money to Aquarius

When the night comes that's when i'll come for you

« on: July 17, 2007, 02:22:31 AM »

http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/

Actiunea din Vampire Knight are loc la Academia Cross, o scoala privata renumita. Corpul studentesc este impartit in doua clase: Clasa de Zi, care este formata din studenti obisnuiti, si Clasa de Noapte, un grup de elita format din "oameni frumosi". Un fapt nestiut de majoritatea studentilor, si staff-ului, Clasa de Noapte este formata in totalitate din vampiri. Eroina, Yuki Cross, este una dintre putinii oameni care stie de secretul scolii. Ea serveste drept Gardian, dedicata mentinerii unei existente pasnice intre clasa de Zi si clasa de Noapte impreuma cu prietenul ei din copilarie Zero, a carui pariniti fusesera omorati de vampiri cand era foarte mic.

Vampirii din Vampire Knight au caracteristicile unei specii total diferite, care constrasteaza cu majoritatea povestilor cu vampiri. In Vampire Knight, vampirii pot sa se reproduca, intre ei sau cu oameni, imbatranesc, chiar daca mai incet decat oamenii. Vampirii sunt fiinte nocturne si nu le place lumina, dar expunerea la soare nu le face nici un rau. Sunt imuni la orice slabiciune traditionala a unui vampir cu care am fost obisnuiti pana acum, astfel usturoiul, crucile sau apa sfiintita nu au nici un efect asupra lor.

Vampirii isi organizeaza societatea dupa puritatea sangelui lor. Nivelul A inseamna sange pur - o minoritate, dar foarte puternica. Doar o muscatura din partea acestuia poate transforma un om intr-un vampir. Nivelul B se refera la Vampirii Nobili cu puteri avansate. Vampirii obisnuiti sunt cei de Nivel C, de departe cel mai mare grup. Nivelul D sunt vampirii compromisi, care au fost mai intai oameni, sunt un grup mic, deoarece transformarea este interzisa si doar un vampir de Nivel A, poate sa indrazneasca sa o aplice. Ultimul nivel este E, separati de restul, deoarece sunt fosti oameni deveniti vampiri ajunsi la pragul nebuniei. Caderea la nivelul E este considerata inevitabila pentru cei de Nivel D, care nu vor putea niciodata sa isi accepte pe deplin caracteristicile vampirice.

Vamprii s-au luptat cu vanatorii de vampiri de secole, desi existenta lor, si razboiul in sine este tinut secret fata de majoritatea oamenilor.

Kurai Yoru
Baka girl
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 38

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kurai Yoru

Personal text ? O.o

« Reply #1 on: August 01, 2007, 09:49:08 PM »

Aflasem de la un user de pe alt forum despre acest manga insa nu m-a atras in mod special atunci.. Insa zilele astea, cand nu aveam ce face, nu am vazut de ce sa nu arunc un ochii .. si am aruncat ochiul si acolo a ramas ^^.

As zice, ca si despre alte manga-uri, ca e briliant. Mai am cateva capitole din cele 31 aparute [cam 10 ^^] si pariez ca pe urma o sa caut pana apar in continuare urmatoarele..

Personajele sunt bine construite.. Umorul nu lipseste, insa nu il gasesti peste tot, el aparand intre situatiile tensionate etc etc etc.. Ador felul in care sunt desenate personajele si felul in care povestea se leaga.

.. As mai abera ceva despre manga VK, insa ma cam doare capul [cine m-a pus sa merg prin ploaie azi >.>]

Lets play truth or dare..
Or just dare because nobody tells the truth anymore..
Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin

Chakra: 66

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Nashimo

雨 AmaYa 夜

« Reply #2 on: August 02, 2007, 07:48:42 PM »

Sincer nu citesc manga,decat foarte rar si niciodata nu am rabdarea sa termin...dar VK chiar m-a atras de la prima pagina.Acum am ajuns pe la capitolul 24 si trebuie sa recunosc ca povestea e chiar nice,la fel si personajele

purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #3 on: August 03, 2007, 10:39:05 AM »

Eu prima data am pus ,mana pe ceva wallapers..si dupa aia..am gasit pe un site cateva capitole manga...aha..cateva...fiind de la 20 la 25...deci am ratat inceputul cu muuult 
Mi-a placut!POvestea dintre Zero si Yuki...e foarte frumoasa (noroc ca am prins putin :d/ ) dar nu prea am inteles care e treaba cu celalalt tip..ala nobil...damn..ca tot se joaca cu biata Yuki...nu ii inteleg intentiile (...tipic...doar nu am citit tot..dar TOTUSI! )
Modul in care e desenat...personajele sunt frumoase si elegante...singurul defect care l-am vazut din prima...au fost ochii!SUNT IDENTICI LA TOATE PERSONAJELE!!!THE SAME! la fete...parca mai difera..dar la baieti...se vede clar!imi era dificil la inceput sa il deosebesc pe Zero...de altii...
Umorul...e prezent...rar...dar ce imi place cand il vad pe Zero intr-o situatie penibila..si baga o fata din aia "stupida" ...el baiat serios care abia schiteaza un zambet..si baga fete din alea... hahaha
Trebuie sa ma uit la toata seria....Ah si mi-am jurat ca nu ma mai uit la anime/manga ongoing!...damn!imi pierd rabdarea pana apara urmatorul capitol!!!

Kurai Yoru
Baka girl
Chuunin (C-rank mission)

Chakra: 38

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to Kurai Yoru

Personal text ? O.o

« Reply #4 on: August 03, 2007, 10:47:14 AM »

Apasa pe linkul pus de Aquarius si gasesti cele 30 de capitole .. pe 31 inca il caut si eu >,<

Povestea dintre Yuuki si Zero nu e chiar asa cum ai crede tu .. adica, momentan nu s-a lamurit, insa Yuuki il vede doar ca pe un frate [daca vei citi primele capitole vei vedea de ce ] si s-ar putea ca Zero sa aiba alt fel de sentimente pentru ea ^^.
In schimb, acel tip nobil, Kaname Kuran, e un vampir cu sange-pur [nobil] care a salvat-o pe Yuuki cand ea era foarte mica, de un alt vampir .. si de atunci o vizita si etc etc etc.. Pana la urma i-a spus ca o iubeste si vrea doar sa o apere ^^. Acelasi lucru la rugat si pe Zero, sa o apere pe Yuuki..

Debea astept sa apara noi capitole *daydream*

Lets play truth or dare..
Or just dare because nobody tells the truth anymore..
purple_angel
ANBU (S-rank mission)

Chakra: 172

0.00 ryo

View Inventory
Send Money to purple_angel

Katekyo Hitman Reborn!

« Reply #5 on: August 03, 2007, 04:54:52 PM »

EeeeeeeeeeeeeeH!!!O iubeste tipul ala???wow!!! Credeam ca doar se joaca cu ea !Credeam...ca daca e nobil...is permite..si noah.."vedeam" cum vine Zero la final..si o salveaza din mainile acelei bestii!!! 
Am vazut linkul lui Aqua...dar eu vrea sa am manga-ul pe comp dar...pana cand o sa il gasesc..nu am de ales...asa ca ma uit online ...nu conteaza...macar sa inteleg cum merge povestea

he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball
Special Jounin (S-rank mission)

Chakra: 216

264.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #6 on: November 28, 2007, 05:59:00 PM »

Warning: this topic has not been posted in for at least 100 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

(
Eu prima data am pus ,mana pe ceva wallapers
(...)
Trebuie sa ma uit la toata seria....Ah si mi-am jurat ca nu ma mai uit la anime/manga ongoing!...damn!imi pierd rabdarea pana apara urmatorul capitol!!!
eu cand am dat de wallpaper mia placut atat de mult incat lam scos la imprimanta
spoiler-chan ce miai facut , offf dak stiam k e un ongoing ,nu ma apucam acuma turbezzzzzzz 

nu stiu pe unde ati ramas voi dar am citit cap 33 , ok pai timp de 30 si ceva de capitole nimic ,adika nici un sarut , e clar k e un fel de triung amoros , dar nimeni nu face nici un fel de miscare , si incetu cu incetu ignorand fazele cand zero o musca de gat , care personal mi se pare o chestie foarte pasionala , in orce caz intrun sfarsit ii zice kaname k o iubeste iar ea putin confuza ii zice totusi da ,  si inca a zis de fatza cu zero  , a doua zi ceilanti o trateaza k pe o regina fiindui paznici , si ea se duce sa se aseze langa el , acuma eu in gand poate poate ceva ceva iese intre ei , poate se saruta cineva intrun sf , si sa terminat  sa terminat cel de al 7 vol si nimeni inca nu sa sautat

voi ce credeti k se poate intampla in continoare ?
« Last Edit: November 28, 2007, 06:01:52 PM by he0ky » Logged

sakura
Image is not important! so don't u STARE!
A N B U
Hunter-nin (A-rank mission)

Chakra: 128

220.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #7 on: November 29, 2007, 12:39:28 AM »

inca din august am tot cautat urmatoarele capitole de la 30 incolo pana prin septembrie (dupa care m-am enervat sa tot caut sau sa astept update-uri) si am cam renuntzat la citit ... bine k mi-ati amintit de unul dintre manga-urile mele preferate ^^ si am mai cautat inca o data si am gasit ^^ yay ^^ *goes reading* ... well unul dintre motivele pt care imi place vampire knight este tocmai faptul k actiunea e un pic imprevizibila (in leg cu triunghiul zero-yuki-kaname exista momente in care daca te pripesti ai putea trage concluzii gresite in ce priveste evolutia anumitor situatii sau comportamentelor personajelor, dar acestea se datoreaza cel mai mult indecizei lui yuki, uhm ... oscilatiei ei intre kaname si zero), multe mistere (precum "copilul" vampir cu ochi de culori diferite se pare k e cu totul altcineva, e un personaj care ma intriga, apoi trecutul lui yuki, de ce vampirii sunt atrasi de mirosul sangelui ei, de ce nu exista nici o urma despre trecutul lui yuki, cine e ea totusi pt kuran, de ce e asa importanta, si asa mai departe, sunt multe lucruri neexplicate inca, chiar legate de relatiile vampirilor, par sa existe si "conspiratii") ... asa k o sa las manga sa ma surprinda cu ce se intampla mai departe ... dar ce as vrea eu legat de triunghiul amoros ... ar fi k yuki sa ramana cu zero ... ba nu ... cu kaname ... ok acum eu sunt cea indecisa ... mai bine cu amandoi 

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball

264.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #8 on: November 29, 2007, 01:47:48 PM »

leg cu triunghiul zero-yuki-kaname exista momente in care daca te pripesti ai putea trage concluzii gresite in ce priveste evolutia anumitor situatii sau comportamentelor personajelor
corect , de cate ori nu am avut impresia k zero o va saruta dar defapt pur si simplu o musca de gat , cand erau la reuniunea vampirilor de sa intins kaname peste yuki am crezut k gata, se culeaza, se intampla ceva, dar nimic

lasand deoparte triunghiul amoros , trecutul lui yuki era prezentat k find ceva nesemnificativ pt ea , din moment ce accea noapte reprezenta "renasterea ei" , adika nimic din ce tinea de trecut nu conta , acuma brusc conteaza ,  nu chear brusc , interesul fiindui starnit de toata pov cu trecutu lu zero ,aparitia fratelui geaman , dar totusi pt un lucru asa de neimportant sa ai un asa mare interes ; am adorat faza k vrand sa il intrebe pe kaname despre trecutul ei, acesta ajunge sa ii ceara prietenia de fatza cu zero ((((((((((((( togmai cand devine interesant se termina asta e tortura
acuma tre sa complici un pic mai mult povestea si sa te gandesti k poate avea o legatura cu tilul acela pe jumatate mort acre a pus stapanire pe trupul fiului sau , adika poate sa fie criminalu despre care zicea kamane k iar fi ucis parinti

mam pierdut la un moment dat si asi avea nevoie de ajutor nu pot sa pun cap la cap ceva , in primul rand intr-un ep se anuntza sosirea unui pur blood ,bunicu lu kamane , dar ciudat acesta ingenuncheaza sarutandui mana ,inloc sa fie invers din moment ce el este mai batran si caname ii este mostenitor , dupaia apare faza cu amintirile unuia dintre pusti nobili , de la inmormantarea parintilor lu kaname si observ k unul dintre ceilanti pusti nobili , care parca era mana dreapta a lu kaname , il vad k find prezentat ca un fel de frate ,orcum e clar k fiind un purblood , dar nu a fost de loc precizat cuv "frate" sau nimic care sa imi dea de gandit k acela ar fi fratele sau cutoate ca aceasta faza ma face sa credk ca putiu ii este frate,dar mai apare si o a 3 chestie care ma da total peste cap , in vacantza de vara , cand toti se duc la vila lu unu ,batrunul ce venise in vizita este prezentat k find bunicul doar al pustiului (cel despre care zisesem mai devreme k ar fi frtaele lui kaname) , pai in primul rand este bunicul lu kanam sau al pustiului celalant ? ok este bunicul la amandoi , atunci de ce in a 3 parte este prezentat k find doar bunicul la pusti si de ce "bunicul" se aliaza cu posibilul criminal al parintilor lu kanme ? sunt foarte confuza , o sa caut segvente in manga cu ce a zis cine sa vedeti de unde am tras concluzile astea . si va rog eu mult sa ma lamuriti 

sakura
A N B U

220.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #9 on: December 09, 2007, 03:11:12 AM »

ok ... idk if u know ... but i just found out ... cap 34 is out ... http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/34/

uhm ... i'm not trying any spoiler ... but i don't get it ... and can't wait for the next chapter ... care e faza cu awakening? (oare e ce cred eu? e si yuki vampir? de zice la un mom dat unchiul lui kaname "when a happy dream becomes a nightmare;" si ceva de colti viciosi, yuki are viziuni cu sange se poarta ciudat ... apoi "try to awaken" .. poate asa s-ar explica si faptul k vampirii sunt atrasi de sangele ei ... ) vreau sa stiu mai multe ...
« Last Edit: December 09, 2007, 03:22:09 AM by sakura » Logged

"Taina existentei umane nu sta in a trai, ci a sti pentru ce traiesti." Nicolae Iorga
"yami ni madoi shi aware na kage yo... hito wo kizutsuke toshimetem tsumi ni obore shigyou no tamashii... ippen shin de miru?" - Enma Ai
he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball

264.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #10 on: December 09, 2007, 02:40:21 PM »

iar ma amagesc k nam urmatoru capitol

ok deci inebunesc  intr-un sf o musca , momentul anticipat si astetat de mult si este exact pe ultima pagina ,sa inebunesc de oftica 
legat de "awakening" hai sa o luam asa , unchiul lui kaname ia ucis parinti , kaname in urma cu 10 ani a facut 2 chesti aproape sia omorat unchiul (cu toate k cred k a fost norocos sa scape cu viatza) si a salvato pe yuki , cu alte cuvinte cei doi sunt legati

mintea mea abereaza asa:

1 yuki o fi un copil deal "unchiului" , cu toate ca acesta cand a vrut copil(shiki) nu era uman sau de ce sar complica sa faca un copil k yuki , decat dak isi astepta moartea , si fiind prezent acuma in fatza lu kaname nu pot decat sa trag concluzia k nu vrea sa moara , si dak nu vrea sa moara inseamna k putea sa se pregateasca pt venirea lui kamame si rezultatul ar fi altul decat cel de acum 10 ani , asa k eu zic sa eliminam ideea k yuki ar fi fica "unchiului" si de aceea acesta o vrea

2 tre sa te gandesti la purblood , si k ei sunt capabili de multe , poate chear sa transforme un om frara sa il muste , poate cand "unchiul" a crezut k moare sia transferat puterea in yuki , da cred k am vazut prea multe animeuri si aberez aiurea

3 posibil k parintzi lu kaname au fost cei care au sprijinit ideea k oameni si vampiri sa se intzeleaga , pana acum credeam k aceasta idee a aparut in capul lui kaname datorita atasamentului fatza de yuki , care ar fi om , dar din moment ce aceasta nu prea pare a fi om , cel putin asta imi inspira faza cu http://img.onemanga.com/mangas/00000050/00000034/24.jpg "those vicios fangs will start" plus faza k kaname stia de faptul k ea nu ar fi om ,sar parea k atasamentul acestuia fatza de oameni nu este k "a salvat el o fetitza de om si ingrijindo a ajuns sa ii pese de oameni si sa incerce sa se intzeleaga cu ei " nu!!! cel mai probabil aceasta idee a fos bagata in capul sau de catre parinti lui , care prin faptul k erau k un fel de regi au avut puterea sa creeze un fel de om-vampir , sau vampir-om un felk de "mutant" care sa le sprijine ideea convietuiri intre cele doua rase , idee ne sustinuta de "unchi" , care de aceea ia omorat pe parintzi lui kaname , k dak ii ucidea cu scopu de a urca pe tron ce lasa in urma un mostenitor , si dak iti amintesti segventzele de la inmormantare celor doi , kaname era un copil , nu era greu sa il ucida si pe acesta dak vroia tronul , dar cum am zis poate nu vroia tronul , poate nu vroia k oameni sa fie la acels nivel cu vampiri (vampiri considerandui pe oameni inferior sau pur si simplu mancare) , posibil k yuki find un fel de "mutant" asa k sangele ei sa fie diferit atat fatza de cel al oamenilor cat si de cel al vampirilor , asa k atractia lor pt samgele ei este datorita faptului k este unicat

eu am putut sa gandesc doar trei ipoteze dar 1, 2 nu prea au mari sanse , dar ce credeti de a 3 ?
dak mai aveti si voi ipoteze , plzzzzz mai datimi ideei poate mai se aprinde o scanteie si ajungem sa ii dam de cap

he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball

264.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #11 on: December 25, 2007, 04:41:08 PM »

a aparut cap 35

sakura citestel o data si hai pe mess ,numai sa stai jos cand il citesti !!!!!!!!! e spre binele tau eu sunt inca sunt 

sakura
A N B U

220.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #12 on: January 26, 2008, 02:19:13 AM »

vampire knight updated ... cap 36 is out ... *goes reading*

he0ky
mama sforaie
Fanclub Dragon Ball

264.00 ryo

View Inventory
Send Money to he0ky

Jabberwock

« Reply #13 on: January 29, 2008, 04:05:22 AM »

inainte
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
love u *kiss*

dupa ce lam citit
uhhhhhh soooooooooo hot ,cand sa aplecat yuki sa ii bea sangele lui kaname am simtit k crapa sufletul in mine ,cat de erotica mi sa prut faza  (to much hana kimi hornny mood  )

sakura
A N B U

220.00 ryo

View Inventory
Send Money to sakura

« Reply #14 on: March 14, 2008, 07:41:35 AM »

news in ... news in .... (bine de fapt se stie mai de mult ... dar numai ce am aflat ... da nah pt cei care nu stiau ca si mine) for fans ^^
check this out ... http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5586
http://youtube.com/watch?v=xaXzHTub3v4
(unfortunately nu am mai multe detalii ... T.T)

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: