dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
Hunter-nin (A-rank mission)
Chakra: 218
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
pierduta in noaptea uni vieti de poezie
|
|
« on: July 16, 2007, 08:50:56 PM » |
|
Ce parere aveti despre acest anime?? va place?? mie cel putin da. voua??
|
|
|
|
sungoddess
humyum
Fanclub Kakashi
Chakra: 333
50.00 ryo
View Inventory
Send Money to sungoddess
devils may cry....woot woot nero-kun
|
|
« Reply #1 on: July 16, 2007, 09:05:29 PM » |
|
M-am speriat cand am vazut ca aproape toti baietii is gay in animeul asta...grows...
|
always...
|
|
|
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
|
|
« Reply #2 on: July 16, 2007, 09:07:40 PM » |
|
putin si eu m-am speriat cand am vazut k sunt gay... dar incet incet... i like them, asta nu inseamna k eu am probleme la mansarda.... dar mi s-a parut un anime reusit
|
|
|
|
Nashimo
彩子 / 彩乃
Fanclub Sasuke
Hidden-nin
Chakra: 66
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Nashimo
雨 AmaYa 夜
|
|
« Reply #3 on: July 18, 2007, 03:23:57 PM » |
|
Mie mi-a placut mult anime-ul..persoanjele sunt foarte sweet.Mi-a placuit mult atmosfera pe care o creau in fazele amuzante.Ce nu mi-a placut prea mult insa a fost atitudinea lui Eiri,desi tindea sa fie cel matur si responsabil tot timpul disparea si asa mai departe...dar anime-ul este foarte reusit dupa parerea mea
|
|
|
|
Maou
~Demon King~
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 11
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Maou
Sa, yudan sezu ni ikou!
|
|
« Reply #4 on: July 18, 2007, 07:19:54 PM » |
|
Gravitation a devenit unul din animeurile mele preferate. La inceput am crezut ca Shu este fata, dar apoi am dat un click pe wikipedia :-' si am aflat mai multe... Mi-a atras atentia, mai ales ca a fost primul anime shounen de care auzisem asa ca mi-am facut rost de el si l-am vazut... Nu ma asteptam sa imi placa, dar uite ca lucrurile s-au schimbat... Pe langa faptul ca este un anime plin de umor, mai are si romantism. Nu am nimic impotriva cuplurilor gay, asa ca nu m-a deranjat relatia celor 2. In plus, este chiar interesant acest cuplu. Un nuvelist cu un trecut dureros si o inima de gheata se indragosteste de un cantaret mai mult sau mai putin enervant. M-a miscat comportamentul lui Shu fata de Eiri. Nu am vazut pe nimeni atat de insistent si copilaros... Mint. Ryuichi este muuuuuuuuult mai copilaros decat Shu. De aceea este si personajul meu preferat, pentru ca desi este personaj secundar, a avut un rol important in evolutia lui Shu. Anyway, recomad acest anime tuturor, dar daca sunteti impotriva cuplurilor gay, forget it.
|
Normally, it's not my nature to threaten or kill, but I won't have any pity this time. I'll send you down a path of evil to make your own hell. Souls are the only thing that you can't make stronger by trainig. You can only make them darker!
|
|
|
ciresica
Jounin (B-rank mission)
Chakra: 16
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to ciresica
|
|
« Reply #5 on: July 22, 2007, 02:29:53 PM » |
|
mi-a placut animeul,mai ales ca a fost al 2-lea cu gay care l-am vazut shi ma cam ashteptam la multe faze(primul fiind loveless-mai nashpa)
|
|
|
|
purple_angel
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 172
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to purple_angel
Katekyo Hitman Reborn!
|
|
« Reply #6 on: July 29, 2007, 06:55:02 PM » |
|
Si mie mi-a placut animeul..Are o poveste interesanta..care incepe destul de normal..viata personajelor...dorintele lor..visele lor...si faptul ca personajul principal e gay...si dupa aceea se arunca o "bomba" TRECUTUL LUI YUKI!...era destul de neasteptat.
Am urmarit animeul asta pentru ca credeam ca va fi geva in genul lui Kaleido Star...despre destin, curaj ,si ambitie!...Desigur..era despre toate alea...dar s-a adaugat si ceva in plus..cum ar fi dragostea..care lipsea in KS...
Personajul meu fav e Yuki dar si Suguru Fujisaki. Imi place de Yuki pt ca este extrem de evil si de matur (in comparatie cu celelalte personaje ) .Nu este genul de personaj care sa se lase influentat sau doborat de cei din jur!Ce ma cam deranjat la el...era oaczionala sa rautate fata de Shuichi...dar cred ca se purta asa doar pt ca nu vroia sa ajunga sa il raneasca.
La Sugura mi-a placut cum a intrat in trupa...desi e verisorul sefului...el nu ajuns unde e datorita relatiilor..ci datorita talentului sau!!! Ce mi-a mai placut la el ...e ca se rasteste la Shuichi cand o ia razna :))...(ex : ep 10 )desi...Shuichi..nu prea il baga in seama
Eh na...cred ca am sa ma mai uit odata la Gravitation...e super amuzant!
|
|
|
|
jupy
Demon Hunter
Fanclub Digimon
Chakra: 173
10.00 ryo
View Inventory
Send Money to jupy
may the rock be with you
|
|
« Reply #7 on: August 02, 2007, 12:45:08 PM » |
|
I love Gravitation...am jucat si trivia Gravitation... personaje preferate: Yuki, Shuichi, Hiro, Ryuichi si Tatsuha. Partile favorite: cand shuichi manaca bataie si apoi yuki ia pozele de la taki, finalul seriei si cand hiro il gaseste lovit, ranit ca toate alea pe shuichi, cand Tatsuha se intalneste pt prima oara pe shuichi, cand cata Nittle Grasper si cam atat.
|
|
|
|
XxSharukaxX
*~Arctic Goddess~*
Chuunin (C-rank mission)
Chakra: 9
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to XxSharukaxX
"Cand voi fi mare, vreau sa devin un Pokemon!"
|
|
« Reply #8 on: August 13, 2007, 09:21:10 AM » |
|
Gravitation, shounen-ai story. Un anime dragutz, ca sa zicem asa, mie mi-a placut, adica eu sunt fana shounen-ai si yaoi, da nu asta conteaza, poveste e interesanta, imi place ca este cu cantareti xD si oricum ar fi putut fi continuat. eu am auzit ca la sfarsitul anului 2007 in America va fi lansata o noua serie Gravitation, unde shuichi va fi seful N-G Productions :-". Pentru mai multe detalii contactati-ma pe mess, ca nu-mi plac spoilere-le :-"
|
|
|
|
dark_leon
AS rulez!!!
Advertising Staff
55.00 ryo
View Inventory
Send Money to dark_leon
|
|
« Reply #9 on: August 13, 2007, 09:36:10 PM » |
|
pe mine ma distreaza Shu atunci cand se prosteste.. si face difetite faze amuzante... mai ales cand e vorba de Yuki =))
|
|
|
|
dulce_kaname
Genin (D-rank mission)
Chakra: 3
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to dulce_kaname
|
|
« Reply #10 on: August 28, 2007, 11:50:08 PM » |
|
yaoi story.... a fost fain la inceput ...dar nu prea mam uitat la el...ma plicisea repede...poveste nu am inteles-o nici acum care a fost.... deci?...imi explica si mie cineva care era "tema" animeului?
|
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 31
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #11 on: September 23, 2007, 09:09:17 AM » |
|
Eu nu am doar "o parere" despre acest anime,k doar e anime-ul meu preferat Deci il ador! Q sigurantza e cea mai frumoasa poveste posibila dintr-un anime kre a existat vreodata... Cele mai tari partzi sunt cele knd se prosteshte Shuichi... Dar shi Ryuchi e tare tot la partea q prosteala... Ce ma mai amuzam...
|
|
« Last Edit: September 23, 2007, 09:17:17 AM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
Kyo
You Must Unite What Has Been Set Asunder
A N B U
Elite Jounin (S-rank mission)
Chakra: 133
25.00 ryo
View Inventory
Send Money to Kyo
Gamehamster
|
|
« Reply #12 on: September 23, 2007, 10:11:47 AM » |
|
io nu inteleg ce vedeti voi in tampenia asta de anime . luminati'ma si pe mine, sa nu va mai injur atata!
|
(\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world dom
|
|
|
Cr1571n4
Punk's not dead!
Fanclub Yaoi
Hidden-nin
Chakra: 31
0.00 ryo
View Inventory
Send Money to Cr1571n4
|
|
« Reply #13 on: September 23, 2007, 10:31:35 AM » |
|
Mai intai sacrifik-tzi putzin din timp k sa vezi makr un episod shi dupa aia o sa realizezi k e unul din cele mai tari anime-uri...
|
|
« Last Edit: September 23, 2007, 10:34:11 AM by Cr1571n4 »
|
|
|
|
|
he0ky
Kenkyuu break
Fanclub Dragon Ball
ANBU (S-rank mission)
Chakra: 186
106.00 ryo
View Inventory
Send Money to he0ky
Jabberwock
|
|
« Reply #14 on: September 23, 2007, 10:37:33 AM » |
|
Cr1571n4 verificati pm hai in yaoi fanclub care se va deschide incurand si nu vei avea cui sa ii explici k animeu merita vazut pt story nu : e gay!!!!!!!! , nus homosexual!!!!!!!!!
|
adanc in sufletul tau e un fan yaoi , hai recunoste your checking out kakashi
|
|
|
|